IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Liam
krakersik.

Male
Liczba postów: 327
Związany/a z: #
Twarz: paolo nutini
Wiek postaci:: 18
Registration date: 13/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 11 Lip - 1:39

teraz to już lijam wzdychał z rezygnacją totalną. ale się owzdychał dzisiaj, jejku jej. pomyślał sobie chyba, ze dzisiaj to on z niej nic nie wyciągnie, bo ona ma gdzieś jego pytania i martwienie się, i że sprawiedliwości stanie się zadość, bo tej nocy on zapewne nie prześpi. chociaż on nie będzie płakał, ale cóż. a możne tylko mu się wydawało i będzie sobie smacznie spał, a jutro sam siebie zwymyśla od ciotek rodem z melodramatów? nie wiem, pomyślę.
w każdym razie odwrócił się, popatrzył na naszą biedną małą soph, pokręcił głową, bardziej do swoich myśli niż do czegokolwiek innego i zaniósł ją do domu, bo co mu pozostawało? no właśnie. i generalnie był na nią wściekły, a jeszcze bardziej na siebie, bo sam nie wiedział, o co mu chodzi, a to mu się raczej rzadko zdarzało, więc był nie przyzwyczajony. no i poszli. a raczej on poszedł z nią na rękach, na barana, czy jakkolwiek. ale ją niósł. ojezu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male
Liczba postów: 3546
Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu
Twarz: Heidi Mount
Registration date: 16/05/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 13:53

del przyszła na porannego drinka, w końcu szkoła jest taakaa męcząca. usiadła przy barze, czując się nieco dziwnie w towarzystwie zaledwie kilku pijanych mężczyzn i skąpo odzianych pań. voila.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female
Liczba postów: 680
Hobby: moda.
Nastroj: poniekąd dobry
Związany/a z: kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów.
Twarz: Michelle Trachtenberg
Registration date: 14/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 21:38

przyszła bo nie umiała wysiedziec w domu i zamówiła drinka
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
carmen anna
pijak

Liczba postów: 1418
Związany/a z: deejmon!

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 21:48

oua, wparadowała do klubu. znudziło jej się oglądanie jakiś głupich filmów kryminalnych w hotelu (bo tatuś jeszcze nie kupił penthałsu). usiadła przy barze i się zastanawiała co zamówić ;x
-hęęm, znasz coś dobrego? - spytała dziewczyny obok ktorą jak mniewam była georgina. przy tym wskazała na kieliszek, zeby nie było.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female
Związany/a z: kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 21:50

-ja mam whisky, ale każdy moze lubieć coś innego- uśmeichneła sie- georgina a ty?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
carmen anna
pijak

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 21:54

- carmen - uśmiechnęła się i zamówila koniec z końcem (czy jak to się mówi?) rum z colę, colę z rumem. - od dawna w paryzu?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 21:55

-właściwie dopiero od kilku dni- wzieła łyk- dopiero lepiej poznaje to miasto
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
carmen anna
pijak

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:03

- uhuu, to na pewno znasz lepiej niż ja! - stwierdziła i wzięła łyk. tego co zamówiła oczywiście. właściwie to jej trasa była hotel-klub- lotnisko- hotel. czy coś takiego. miała postanowienie, że będzie robiła jakieś fotoreportaże ale pewnie-jej-sie-nie-uda. rajtt.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:05

-nie moze być aż tak źle- uśmeichneła się- też dopeiro co przyjechałaś?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
carmen anna
pijak

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:08

- kilka godzin... tak, godzin. temu. ogólnie fajne zamieszenia bo zgubili mój bagarz, a meble będą za dwa tygodnie, ktośtam zgubił klucze do mojego mieszkania i obijam się po hotelach. - nie to, ze było jej źle wprost przeciwnie. byli fajni bagażowi więc chciała, żeby miała ich jak najwięcej. nie bagażowych tylko walizek do przynoszenia na górę. i śniadanie do łózka jej podawali, uhu. w domu nie będzie miała takich przywilejów.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:13

-współczuje z tym bagarzem i w ogóle wiem jakie to moze być beznadziejne ale w hotelach napewno nie jest tak źle ;p u mnie w mieszkaniu jest generalny remont a właściwie użądzanie i w zasadzie też nie wiem gdzie się podziać,a tak w ogóle to po co przyjechałaś do paryża?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
carmen anna
pijak

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:19

- tatuś mnie wysłał. pewnie miał mnie dość bo przegoniłam matkę i macochę, bo za dużo bab było w domu. to teraz jest sam, albo i nie! - o mało nie wylała zawartości swojej szklanki, ale to się wytnie. nie pytajcie. - a tyyy?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:22

-a ja miałam dość rodziny-odsuneła się kiedy zawartość szklanki rawie się wylała-oni są tacy sztywni!!! a tutaj jest fajnie, przynajmniej bd jak bd miałą świetny spokój z tym wprowadznaiem się.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
carmen anna
pijak

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:25

- hm, mój początek był niezbyt, sama mówiłam i jeszcze jakiś facet na lotnisku się do mnie przywalił, przyjemnie nie byłooo. jak całe miasto jest w zboczeńcach to dzięk-ujee. - wypiła do końca to co miała w szklance bo się nie wylało, haaa!!1one1. - każda rodzina jest ponoć sztywna.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:29

-tak mówią, ale moja to już naprawdę przegiecie-dramatycznie udałą że wali głową w stól- dzięi bogu się od nich wyniosłam. zboczeńcy na lotniskach to chyab normalnosć w tych stronach. do mnie też sie jakiś przywalił w hali przylotów. nawet chciał mnie odwieźć do domu... niestety jego domu, więc podizekowałam. ech. damy radę trzeba ich zbywać i tyle.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:33

//musze spadać, pa.

spojrzałą an zegarek- o cholera, musze lecieć- dała jej klartkę ze swoim nr czy coś tam- jak nie bd miała co robić to zadzwoń, ponudzimy się gdzieś- usemichneła sie i wyszła.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
carmen anna
pijak

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 14 Lip - 22:42

- taak, to jego domu to bardzo ciekawa propozycja szczególnie w paryzu... - chyba nawet była jakaś taka piosenka u2 czy coś takiego. nie pamiętam, skleroze mam. - okkej. to cześć!- uśmiechnęła się i schowała kartkę do kieszeni. dopiła i wyszła też.

/cyaa!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Ashley Spears
nowość.

Male
Liczba postów: 9
Hobby: Taniec
Nastroj: Wesoła
Związany/a z: .
Twarz: Ciara
Registration date: 06/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Czw 17 Lip - 17:33

Przyszła tu ponieważ brak jej przyjaciół , wiec pomyślała ze tu kogoś pozna usiadła przy barze i zamówiła martini .
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://img91.imageshack.us/img91/3088/ciaratk0.jpg
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 21:45

Dyskretnie przyjrzała się Elliotowi. W zasadzie to miał, coś w sobie, chociaż Del nie potrafiła wywnioskować, co to jest.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male
Liczba postów: 668
Związany/a z: sdel (serdel=d)
Twarz: bojt.
Wiek postaci:: 20?
Registration date: 03/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 21:48

ja z tobą tak nie gram, głupku ;//////////////.
- okej, co pijemyyy, usiądźmy na kanapach, pomacham kartą, to może dadzą jakichś orzeszków. - w zasadzie po drodze zgłodniał i teraz pociągnął ją do stoliczka z sofkami, miał w sobie to coś, pewnie.... to pewnie jakiś potworniak.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 21:55

xd chcesz być moim krewnym, czy znajomym? miał w sobie to coś, rok temu wszczepili mu sztuczne serce.-margaritę!-powiedziała, chwilowo nie odzywając się więcej, bo i tak za dużo gadała, patrz dwa posty wcześniej, opadła więc na jednej sofie i wysłała go do baru.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 21:58

nie wiem, to trudny wybór!
poszedł i wrócił, teleportacja i tak dalej, przyniósł dla niej margaritę, ale dla siebie jakieś wsiky czy inne, bo przecież nie będzie pił margarity jak te geje w sześć stóp pod ziemią... usiadł obok niej więc. - proszę:* - powiedział, stawiając przed nią margagraggtah,.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 22:21

soreks że tak długo ale obczajałam pawła szewczuka i oceniałam poziom jego zajebistości. 95% :c-wielkie dzięki, tak w zasadzie to nawet nie pytałam co u ciebie, tylko skazałam cię na wysłuchiwanie mojej tyrady na temat uczuć i tak dalej, swoją drogą do niczego nie prowadziła, za co przepraszam-westchnęła i napiła się drąka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 22:25

spoczko foczko.
- nie przepraszaj mnie już, del, bo to męczące, o wiele bardziej, niż słuchanie twoich wywodów. serio. a u mnie, jeśli już miałabyś pytać, to nic się nie dzieje, nie poznałem żadnej japońskiej turystki, z którą wziąłem w las wegaz ślub. a szkoda, mogłoby być ciekawie! - zastukał palcami w szklaneczkę, kiwając głową.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 22:34

dick wziął ślub teraz w la i szukał adwokata xd pozdro dick<3-przepraszam? wybacz, nie zwracam już totalnie uwagi na to, co mowię, więc nie wiem, mogę ci powiedzieć, że masz ładny profil, albo hm, że wcale nie liczyłam na żadny prezent, nei jestem sprzedajna, ie wiem, czy to dobre słowo, cokolwiek, ale nadal masz ładny profil-zaśmiala się sama z siebie i upiła łyka drina, kim jeszcze grasz teraz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 22:39

dicko lowe, xd. bruklin jeszcze, a co? zaśmiał się i kiwnął się w jej stronę, szturchając ją w bok, swoim ramieniem, wiesz jak, takie chuśtubuju. i gdyby nie to, że chciał się napić jeszcze, to oparłby głowę na jej ramieniu, a tak to musiał się znów wyprostować i sięgnąć po szklanke, którą w międzyczasie odstawił bardzo mądrze. - jasne, del, wszyscy lubią prezenty. kupię ci coś jeszcze, w zasadzie chciałem dzwonić do tej twojej koleżanki na t, jak ona się nazywała?, by prosić o pomoc w sprawie tego prezentu, ale wypadło mi to z głowyy. ty też masz ładny profil. i cycki.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 22:51

dicko
!
nic, tak tylko,xd-tulus. nie mam wcale cycek, ale jak chcesz, to znaczy nie tak zupełnie jak chcesz i co chcesz, bez przesady, chociaż bardzo cię lubię i tak dalej, znowu gadam bez sensu. nie lubię prezentów, bo czuję, że się starzejęę!-pożaliła mu się, opierając głowę na jego ramieniu, ale to bezplciowe, więc zaraz przeniosła się wyżej i pocałowała go za uchem. uhem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 22:59

dicko xxxxxd<3
- marudzisz, wszyscy się starzeją. popatrz na mnie! mam już dwadzieścia lat, niedługo będę miał czterdzieści i co wteedy? - bojd im starszy tym przystojniejszy, jak wiemy, boję się myśleć, jaki seks z niego będzie za jakieś piętnaście lat.... przeczesał palcami jej włosy, pachnące jakimś naprawdę miłym szamponem owocowym.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 18 Lip - 23:23

dobra del wcale nie poszła tylko tylko ine widze teraz co pisałaś, więc pokiwała głową i przyciągnęla go do siebe i pocwałowała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:02

powstrzymał się od mruknięcia coś o tym, że ma już osiemnaście lat, bo to zbyt filmowe i tak dalej, za to pociągnął ją za tę kokardkę od sukienki i pocałował ją też, bo lubił jej usta itp itd eh.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:06

no eh. del pocałowała go nieco namiętniej, wplatając palce w jego włosy, w zasadzie dawno nie była na skrzypcach, ja jeszcze dawniej, gdzieś się walają, pozdro dla nich, i nawet obie nogi założyła na jego kolana, ale nie napierała na niego zbytnio.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:13

przytrzymał na wszelki wypadek te jej nogi, za udo to znaczy, te co było od wewnętrznej strony bliżej stołu, dalej eljota i tak dalej, wymiana śliny i te sprawy chce mi się pić więc to tyle pukico.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:15

w porząsiu, a delilah wreszcie wlazła mu na kolana, bo kto by się przejmował, skoro w klubie było może z pięć osób poza nimi, z czego troje to obsługa którzy znali złotą kartę elliota, czasem to się przydaje, szczególnie jeżeli taka napalona dilajla wsunęła dłonie pod jego koszulkę, marynarka ją podniecała też.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:21

jego podniecała ta jej grzeczna sukienka, nawet jeśli praktycznie nic nie odsłaniała, dobrze, że nie była do kostek, xd. przesunął językiem po jej policzku, licząc piegi, czy cokolwiek, pewnie nie miała piegów, to raczej liczył te cokolwiek, ale nie były to pryszcze!!! uszczypnął ją lekko w udo prawe.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:26

do kostek, pozdro-jezuu, elliot, brakowało mi tego-wymruczała mu do ucha cąłkiem seksownie, chociaż zaraz przestało być seksy, bo zaczęła mówić jak zwykle-to znaczy to naprawdę nie jest tak, ze traktuję cię jak zabawkę, przepraszam, ostatnia kłótnia była bez sensu-bez seksu. własnie, potarłą policzkiem o jego policzek, lowciała, jak był zarośniętyy.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:32

- nie kłóćmy się już wcale, del! - to takie głupie zarządzonko z jego strony, wiedział przecież dobrze, że wszyscy się kłócą ostatnimi czasy, bo luknął na potinsy jak poszedł do kibla, powiedzmy xd. potarł nosem o jej policzek, nie złamał przy okazji nosa, naprawdę nie czuł tej może i nie takiej wielkiej, ale jednak, różnicy wieku pomiędzy nimi, chyba się już przyzwyczaił. poza tym, czuł się taki bardziej odpowiedzialny i w ogóle!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:36

a delilah czuła się przy nim taka krucha i nie wiem co jeszcze, generalnie zadowolona z życia, i o ile nie kłócił się z nią o to, co powiedziała, a przy nim mówiła dużo, to naprawdę była szczęśliwa i tak dalej, taka mała josephine, jak pocierał nosem o jej policzek to mruknęła mu do ucha, że mama jej kupuje nowe mieszkanie, tego o kłótniach już nie skomentowała, bo i po co.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:42

- ohm! robisz parapetówkę? - czy może chce to uczcić w jakiś bardziej intymny sposób... wcale nie przemknęło mu przez myśl pieprzenie się we wszystkich pokojach, jakkolwiek ich byłoby tam niewiele, tak na przywitanie. dmuchnął jej aż do ucha i sięgnął, miał elastyczne wyciągane ręce z gumy!!!!, po swe coś tam, by się napić, co zrobił.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:46

-coo? nie, nie wiem, nie myslalam jeszcze o tym, ale moze to i dobry pomysl, chociaz z drugiej srony wcale nie mam ochoty na z a d n e swietowanie, odkad poklocilam sie z... bf-nie powiedziala, ze z nim, po co, oblizala usta, jej czerwona szminka chyba juz umarla, wiec powiedziala, ze idzie do lazienki, trzeba dbac o makijaz i ze jak chce to moze isc z nia,xd.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:53

powiedział, że chętnie poprawi z nią makijaż i tak dalej, a poza tym, to nie wyobrażał sobie, by mógł odbyć stosunek na zimnej ścianie....xd ale cicho, cicho. nie zwalał jej, czekal aż sama wstanie i tak dalej a przy okazji pocałował ją w kark.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:56

albo idę spać pozdro mama -.- więc pocałowała go i poszła już tym razem serio, xd lowja.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
elliot
buziaczek;3

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 19 Lip - 0:57

on też poszedł też serio!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
harold
kocurek

Liczba postów: 816
Związany/a z: bjef
Twarz: louis prades.
Wiek postaci:: 20.
Registration date: 18/05/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 21 Lip - 22:28

generalnie to harold, jak to ostatnimi czasy przywykł, kwitnął przy barze pijąc osiemnastego już drinka. to znaczy to były raczej typowe babskie drinki 80% napoju, 20% alkoholu, to nie był specjalnie zalany. obserwował parkiet, zero czegoś ciekawego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

Liczba postów: 1308
Związany/a z: tju.
Twarz: james franco
Ostrzeżenia: 1
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 16:55

brawo sebek! sebastien trafił już do drugiego klubu w ciągu ostatnich dwudziestu czterech godzin, ale niespecjalnie się tym przejmował. poza tym, nie dosłownie trafił, bo teraz stał przed le paris paris z malboraskiem w ustach i z półprzymrużonymi powiekami, palił, czekając na brooke.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female
Liczba postów: 842
Wiek postaci:: 17
Registration date: 01/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:01

brooklyn ryzykując przeziębienie gardła, nerek, płuc, czy czegokolwiek, wyszła bez jakiegokolwiek sweterka. ale skoro jechała taksówką, to uznała, że nic takiego nie będzie jej potrzebne. szkoda, że ogólnie było zimno i nie do końca przyjemnie, a na dodatek padało;/ tak czy inaczej, wygrzebała się z taksówki, rzucając temu miłemu panu, co cały czas gapił się w jej dekolt, zamiast na drogę, kilka banknotów, znalazła sebastiena, bo był najmasywniejszym obiektem w okolicy! xd. okej, wcale nie, po prostu go znalazła, rajt? - czeeść.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:05

- no cześć, farbowałaś włosy. albo mi sie zdaje. pewnie mi sie zdaje. no nieważne - powiedział, swoim zmęczono-znudzonym głosem i złapał brooke za nadgarstek by pociągnąć do wejścia. zapłacił za nich oboje i mogli teraz spokojnie siedzieć przy barze - dla mnie to samo, co zawsze - powiedział barmanowi, czyli, że chciał jenlaina, bo do le paris paris przychodził na piwo - a dla ciebie martini, tak?
o ile dobrze pamiętał, co tam do niego brooklyn pisała, to było właśnei martini.....
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:08

- yhy, martini - przytaknęła, opierając się łokciem o blat, by móc się bez spadania ze stołka obrócić w stronę sebastiena. - i wcale nie farbowałam włosów, z pewnością ci się zdaje. ty za to chyba wydoroślałeś, ha, ha, to na pewno przez te całe dziecko, co? - zmrużyła oczy, uśmiechając się jednokącikowo w stronę jakiegoś miłego pana z czarną walizeczką, który pewnie chciał wysadzić lokal.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:15

- to nie jest śmieszne, brooklyn. i jestem zajebiście zadowolony, z tego, że jas niedługo urodzi. powieeeedz mi lepiej, kto ci tam coś wypomina, to ja go szybko mogę wypomnieć - no bo sori, brooklyn to siostra jego najlepszego kumpla plus ktoś z kim spał plus po prostu QmpElQa, nie? no! a że akurat miał ochotę komuś wpierdolić.........
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:20

- daniel, daniel mnie wkurwia, możesz mu rozpierdolić głowę o chodnik xd - pozdro aris. założyła nogę na nogę i złapała martini, które już pewnie dostała i tak dalej, by się napić, zostawiając na szklance ślad od błyszczyka. - nie no, pewnie też bym się cieszyła, gdybym była w ciąży z jakimś porządnym facetem, to znaczy, może nie w wieku lat siedemnastu, czy iluś.. okej, nieważne.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:26

- w porządku, daj mi tylko jego adres, to jutro stara będzie zdrapywała go z ziemi - powiedział, nadal znudzonym głosem, muzyka nie grała na szczeście tak głośno, bo to jeszcze nie pora na disko. on ze spokojem dotykał w ogóle podłogi, chwilę zlustrował nogi brooklyn, zaraz wracając do jej twarzy - wczoraj okradła mnie sprzątaczka, suka jebana.
pizgam z tego, że on sie wszystkim z tego żali ;d.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next