IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Brooklyn
dałn

Female
Liczba postów: 842
Wiek postaci:: 17
Registration date: 01/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:30

unosząc obie brwi, podała mu adres daniela, bo powiedzmy, że znała go na pamięć, oblizała usta, w zasadzie to nie spodziewała się, że on serio chce mu wpierdolić, xd. - okradła cię? jeju, haha, nie wiedziała z kim zadziera? - przecież wszyscy na dzielni wiedzą, że z sebkiem się nie zadziera, nie...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

Liczba postów: 1308
Związany/a z: tju.
Twarz: james franco
Ostrzeżenia: 1
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:38

no<3xd
zapisał sobie w komórce, obmyślając już co może mu zrobić i chyba strasznie się na to napalił, więc lepiej niech daniel nie pyta za co, bo sebek mu jeszcze gorzej wpierdoli. podciągnął rękawy swojej koszuli, podwinął w zasadzie, wcześniej odpinając guziczki.
- wczoraj wyłapała strzała i tylko coś tam płakała. rzeczy już sprzedała, ale postaram się żeby już NIKT - podkreslił to słowo, upijajac bro - jej nie zatrudnił.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:42

- uch, w zasadzie trochę jej współczuję, co teraz będzie robiła? te wszystkie sprzątaczki zazwyczaj nie mają praktycznie zadnego wykształcenia, ma szczęście, że to paryż, mulę rusz i te sprawy.. - ona się przecież podobno na tym znała, nie. kiwała stopą w rytm muzyki, która faktycznie nie była jeszcze przesadnie głośna.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:46

- chuj mnie to obchodzi, dla mnie może mieszkac nawet pod mostem - powiedział, dopijając piwo. i chyba nie chciał pić więcej, bo dziś miał kaca - okej, skoro mówiliśmy już o moim dziecku i życiu, to powiedz teraz coś o sobie, nie piszą o tobie w potins, to znaczy, że się huh, ustatkowałaś?
chyba miał nadzieję, że brooklyn już nie stacjonuje pod mulę rusz, w zasadzie była bardzo miłą dziewczyna.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:50

- nie, nie mam męża i piątki dzieci, jeśli o to pytasz - przewróciła oczyma, dobrze wiedziała, że nie o to chodzi, wiec zaraz zastukała palcami w blat, dopijając martini, chciałaby jeszcze jedno, ale nie chciała się upominać, nie. - hm, to znaczy, nie wiem, chyba nie, to trudne pytanieee, sebastien. - moze i była miłą dziewczyną, ale nie świeciła jakimś nadmiernym intelektem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 17:58

- domyśliłem się, że nie masz, nie wyglądasz na kogoś, kto przeszedłby pięć ciąży. ale jas jest ładna nawet z dużym brzuchem - powiedział, to tak z serii sebek plus retrospekcje - ej, chodźmy do tego daniela, poczekasz gdzieś tam na rogu - xd - ja załatwię sprawę, dopóki wypiłem tylko jedno piwo, a od wczoraj przez szmatę mnie nosi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 18:06

- okej, możemy iść teraz, xd - pokiwała niepewnie głową. może być śmiesznie, jak na jakichś walkach byków, jak się to kurestwo nazywało?xd korrida chyba? nieważne, w każdym razie uśmiechnęła się i przyklasnęła aż w dłonie, może sebastien pozwoli jej kupić po drodze jakąś watę cukrową, popkorn, albo pomidory, do rzucania w daniela......
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 25 Lip - 18:07

wstał i zacznę u daniela ;d.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 895
Registration date: 31/05/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:01

przyszedł do klubu, koniecznie chciał się czegoś napić, ale to raczej nie kwestia tego, że martin był nałogowym alkoholikiem, tylko po prostu miał ochotę, dokładnie tak jak ja dzisiaj, tylko, że on, w przeciwieństwie do mnie, właśnie starał się zaspokoić swoje potrzeby szklaneczką whisky, której zdążył wypić już połowę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

Liczba postów: 551
Wiek postaci:: 19
Registration date: 28/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:05

susannah przyszła, po drodze zdazyła ukucnąć, by zawiązać sznurówkę, a teraz opadła obok martina, na obrotowym stołku przy barze, by zamówić sobie krwawą marry, mr, bo miała dziś ochotę na picie, skoro jutro nie musiała iść do szkoły.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:08

uśmiechnął się do fajnego dekoltu susannah, ale wcale nie traktował jej jak obiektu seksualnego czy coś, tylko po prostu ten dekolt wydał mu się zajebiście zachęcający. no, w każdym razie w głowie ciągle sterczała mu shopie, której wyznał miłość i to jej sterczenie odciągało go od innych dziewczyn. dlatego też przestał sie uśmiechać do jej dekoltu, ale za to uniósł szklankę w toaście, no wiesz, jak.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:11

spojrzała na niego, mogła mieć czerwone usta od soku pomidorowego, którego ja wręcz niecierpię, albo tabasco. uśmiechnęła się sympatycznie i stuknęła szklaneczką, w szklaneczkę martina.
- za co pijemy? - zapytała zachrypniętym, zapewne od tego tabasco głosem, a jej torebka spadła na podłogę. gdyby nie to, że w lpp było głośno, pewnie rozległby się huk, bo susannah nosiła mnóstwo potrzebnych lub mniej potrzebnych rzeczy w torebkach.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:13

zanim powiedział jej, że za miłość xddd, schylił się, by podnieść ową torebkę. przypadek sprawił, że zupełnie fajnie musnął jej udo, a potem łydkę swoim czołem, żeby było fajniej, by zaraz wyłonić sie spod baru z jej torebką, która na szczęście była zamknięta. postawił ją gdzieś na jej kolanach, a potem chwycił za whisky i wypił dużego łyka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:16

- dziękuję - powiedziała, bardzo kulturalnie, bo to właśnie susannah, która ma za sobą lata lekcji sawuar wiwru plus etykiety. zamknęła oczy, by teraz do końca dopić krwawą i skrzywić się potem nieznacznie, przez tabasco.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:18

od tabasco można dostać niezłej fazy.
- jestem martin - przedstawił się, bo jak mają razem pić, to przynajmniej niech mówią sobie po imieniu. wyciągnął dużą, ciepłą martinowo-czaningową dłoń w jej stronę, unosząc jeden kącik ust w nieznaczynym uśmiechu. rany boskie, jak ona ma się trzymać z dala od dziewczyn, kiedy ciagle ma jakąś pod nosem!?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:20

odstawiła szklaneczkę na blat, póki co ignorując pytające spojrzenie barmana i uścisnęła dużą dłoń martina, swoją małą i zgrabną.
- miło mi cię poznać martin, nazywam się susannah - w sumie lubiła, kiedy ktoś zwracał się do niej pełnym imieniem, a ci wszyscy znajomi w dublinie przyzwyczaili się do zwykłego i prostego 'suzi', więc ciągle była tylko 'suzi', co doprowadzało ją czasami do szału. zabrała dłoń, by zwrócić się teraz do barmana - smirnoff ice.
a to wcale nie żadne lloret de mar :c.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:25

otarł dłonie o spodnie, generalnie mu się nie pociły, więc nie miał wilgotnych, wycierał tylko z przyzwyczajenia. zlustrował ją wzrokiem, ponownie zatrzymując spojrzenie na jej dekolcie, bo strasznie mu się spodobał owy dekolt.
- susannah to ładne imię. nie znam żadnej susannah, jesteś pierwsza - puścił jej oczko i znowu skarcił sie w duchu, że przecież wyznawał dziś miłość dziewczynie, która ewidentnie przez niego próbowała się zabić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:38

- dziękuję, ja znałam przynajmniej trzech martinów, jednego bardziej nienawidziłam od drugiego, ale to u nas bardzo popularne imię. mam nadzieję, że będziesz wyjątkiem? - uniosła prawą brew do góry, wykrzywiając wargi w uśmiechu, który zaraz zgasiła w szklaneczce smirnoffa. susannah, jak my wszyscy uwielbiała smirnoffa ice, więc nawet udało jej się przymknąć na chwilę powieki.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:41

- to się okaże - stwierdził bardzo tajemniczo, coraz bardziej się już nakręcając, szczególnie przez to, że właśnie zamówił sobie drugą już szklankę whisky, którą to właśnie uniósł do ust, w lewej ręce podrzucając komórkę, bo czekał na sms od willa. - wyznam ci, że nie lubię swojego imienia. bo jest serio pospolite, skoro ty znasz trzech martinów, ja znam ze dwóch, wszyscy znają jakiegoś martina... to niesprawiedliwe, że jesteś pierwszą susannah, którą poznałem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:45

- na szczęście, rodzice mnie nie pokarali jakimiś równie pospolitymi imionami jak ich, to jest sarah i marc. byłam jedyną susannah w szkole, pewnie dlatego wszyscy mnie znali - a może dlatego, że miała zajebiście długie nogi i praktycznie zawsze się uśmiechała, więc trudno byłoby jej nie lubić, a grzechem nie znać? upiła duży, a może nawet dwa duże łyki smirnoffa, na szczęście nie siorbiąc.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:48

- moi rodzice mają skłonność do nadawania zajebiście pospolitych imion. moja siostra ma na imię anne, zupełnie jak połowa paryża - poskarżył się, ale zaraz też uśmiechnął się miło, po pierwsze dlatego, że na widok su nie mógł się nie uśmiechać, a po drugie dlatego, że wszyscy znamy to uczucie, kiedy wypijemy coś mocniejszego, co nie. - mógłbym mieć jakieś oryginalniejsze imię niż martin, na przykład tak jak ty, to znaczy, nie chciałbym mieć na imię susannah, nie żeby miał coś do twojego imienia, jest równie piękne jak jego właścicielka!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:54

zarumieniła się nieco, bo właśnie, to tylko susannah, ale nie mógł tego zobaczyć, bo mimo świateł przy barze panowała względna cisza, a ona spuściła wzrok niebieskich oczu na torebkę. chwilowo przyglądała się wesoło ruszającej się zawartości dna szklanki.
- anne? - w końcu nieco oprzytomniała, może dlatego, że przestała skupiać się na wywąchiwaniu martinowych perfum - znam jedną anne tutaj w paryżu, ale skoro mówisz, że połowa paryża nosi to imię, to pewnie nie ta sama. chociaż wspominała coś o bracie, a w gruncie rzeczy to jego rowerze, który ma mi pożyczyć.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 20:56

- no cóż, a mi anne wspominała o tym, ze mam pożyczyć rower jakiejś dziewczynie, jaki zbieg okoliczności! - ucieszył się nawet, bo teraz wiedział, w kogo posiadaniu znajdzie się jego przeprzepiękny i przekochany rower z firmy-wybierz-sobie-sama-jakiej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 21:03

dżjant może być, bo to zajebiste rowery.
- aha, więc mówimy o tej samej osobie - ucieszyła się, że poznała brata anne, znała już o jedną osobę więcej w paryżu, a okazało się, że są z tej samej rodziny. poprawiła się na stołku, by dopić smirnoffa. teraz, już trochę ją oświeciło, że tak ujmę stan fazy wstępnej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
martin

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 21:06

ej, a on wytrzasnął od niej jej numer i sobie poszedł, bo ja idę się myć, a potem może jakiś film, pa.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 29 Lip - 21:06

i ona poszła.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
stephen
groszek

Liczba postów: 22
Związany/a z: .
Twarz: .
Wiek postaci:: 18
Registration date: 01/08/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 22:47

Zamówił tequile, a co tam niech będą od razu dwie, co sie tam będzie pieprzył w tańcu. Pierwszą szybko wypił, odstawił szklankę i poszedł sobie usiąść. Teraz już pił powoli, zanurzając seksownie wargi w alkoholu. No i rozejrzał się po sali, może zobaczy jakąś dobrą dziewczynę hmm?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

Liczba postów: 455
Związany/a z: robero
Registration date: 29/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 22:55

przyszła tu, bynajmniej nie dlatego, że miała jakiś szczególnie imprezowy nastrój. właściwie to zmarzła, a tu było ciepło, muzyka była całkiem niezła i było dużo alkoholu, którym zamierzała poprawić sobie nastrój. ruszyła w kierunku baru, poprawiając bluzkę, która zgrabnie zsuwała jej się z jednego ramienia.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
stephen
groszek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 23:00

Zobaczył całkiem ładną dziewczynę, która szła w stronę baru i bynajmniej nie pozwoli jej tam samej usiąść. Ruszył w tamtą stronę i uśmiechnął się do niej.
- Dla tej pięknej pani, co tylko sobie zażyczy - powiedział do kelnera, wyciągnął portfel i przy okazji odsunął jej to wysokie krzesło a co.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 23:08

-bawisz się w złotą rybkę? - zapytała, a potem usiadł i oparła łokieć na blacie, a głowę na dłoni. brzmi jak jakieś skomplikowane akrobacje, ale wcale nie była cyrkówką. w tej właśnie pozycji zastanawiała się chwilę czego właściwie sobie życzy i padło na martini, czyli niezbyt finezyjnie. a potem poprosiła też o popielniczkę, bo nie było żadnej w zasięgu jej wzroku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
stephen
groszek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 23:13

- ta, masz jeszcze dwa życzenia jak coś - odpowiedział i dopił swoją tequile - jestem steph
Zamówił jeszcze jednego drinka
- a własciwie co taka dziewczyna jak ty robi tu sama?
no właśnie, myslał, że tylko on nie ma co robić wieczorami.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 23:23

-rosie. nie mam pojęcia, jak mogłabym wykorzystać te dwa życzenia, więc obawiam się, że stracę swoją życiową szansę. sama? już nie jestem sama. - wyciągnęłą w jego kierunku paczkę papierosów, wczesniej sama odpaliła jednego. ona też nie miała co robić wieczorami, przynajmniej ostatnio.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
stephen
groszek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 23:27

- nie dzięki, nie pale - oznajmił i wypiął nieznacznie klate w jej kierunku, no co rzucił i się dzielnie trzyma chłopak. patrzył jak zaciąga się i wypuszcza dym kącikiem ust. sam nie wiedział czemu, ale palące kobiety zawsze go pociągały.
- ty też nie pal, cera się od tego psuje - puścił jej oko. - chociaż ty i tak nieźle wyglądasz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 23:33

a ona uciekła do domu, bo musiała sprawdzić w lustrze jak to jest z tą jej cerą. i zostawiła go z rachunkiem za martini do uregulowania.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
stephen
groszek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 1 Sie - 23:35

uuu, nie chciał być nie miły no i nawet nie zostawiła numeru ;c
dopił, zapłacił i wyszedł bo co tam po nim.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male
Liczba postów: 828
Związany/a z: swoim ego hahahihi
Twarz: imants rozalintskis
Wiek postaci:: dziewietnascie
Registration date: 09/05/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 13:58

hmm, więc Sid zajmował miejsce na uroczym barowym stołku i stukał opuszkami palców, bo paznokci długich jako takich nie posiadał, w szklankę z jakąs tequilką, może whisky, może i to i to i zastanawiał się nad różnymi rzeczami, pewnie to by było na tyle, Sid nie ma zbyt podzielnej uwagi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female
Liczba postów: 1912
Nastroj: pokręcony
Związany/a z: elviiisem.
Twarz: sheila marquez
Registration date: 13/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 14:10

rozejrzała się dookoła, rozważała możliwość siedzenia w pobliżu mężczyzny zgromadzonego wśród kilkunastu kieliszków po wódce, więc pomimo wielkiej chęci, lub niechęci usiadła koło jakieś sida, uśmiechnęła się nieznacznie, zdała sobie sprawę, że w dłoni nadal trzyma kubek z kawą, pewnie się przywiązała, wyrzuciła go pośpiesznie, zamawiając whisky z lodem, oparła się łokciami o blat baru, zamyślona trochę tym razem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 14:29

sry że tak długo ,zagapiłam się

sid z niemała ciekawością zerknął w stronę nowoprzybyłej i podrapawszy się wpierw po policzku i poprawieniu włosów co polegało na jeszcze bardziejszym zmierzwieniu owych uśmiechnął się miło i ponętnie do zołi, mógłaby mu teraz zrobić zdjęcie, wszystkie koleżanki padłyby z wrażenia, ale nie.
-heej, to ja powinienem ci zaproponować, to znaczy drinka.
bo mu się spodobała. hrhrhr?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 14:35

właściwie wyrwała się z zamyślenia, może wyrwał ją seksowny uśmiech sida, w każdym razie odgarnęła włosy, uśmiechając się do niego lewokącikowo, więc załóżmy, że zołii udało się nie paść tym razem.
- chyba za późno - spojrzała marszcząc nos, na szklankę, którą podał kelner, mrugający do niej z resztą, posłała mu obojętne spojrzenie - zołi - uśmiechnęła się ponownie, dawno się nie uśmiechała, może dlatego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 14:38

naciągnie sobie mięśnie twarzy i będzie miała zakwasy. przechylił się nieco, a raczej nachylił, omiatając ją swoim superfajnym i świeżym zapachem, nie używał generalnie perfum tylko dezodoranty, psikając się całego i włosy też i wszystko, bo dezodoranty są słabe, co ja pieprzę wogle, hm, ogólnie ładnie pachniał i na tym zostańmy, i podał jej dłoń, to znaczy wyciągnął swoją. - miło cię poznać, szalenie miłooo!, więc hej, będziemy musieli sisę umówić jeszcze na drinka kiedyś, skoro teraz zszargałaś moje męskie ego niemożnością postawienia sobie drinka - wyszczerzył się, hr - sid. sidni.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 14:47

to prawie jak efekt liftingu, nie można marszczy twarzy, dobra nie ważne, w każdym razie wciągnęła powietrze nosem, odczuwając jego zapach, uniosła lewy kącik ust, nie uśmiechając się, no co boi się teraz o zakwasy, no jasne.
podała mu swoją drobną i zimną dłoń, miała wyjątkowo gładką skórę na rekach, bo używała kremów mhm.
- fajnie pachniesz - zmrużyła oczy, po czym wypiła łyk łiski - w takim razie trzymam Cię za słowo, że postawisz mi tego drinka, no i odbudujesz to swoje ego przy okazji - przewróciła oczami, pocierając delikatnie swój policzek.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 14:53

-wielkie dzięki. zaproszę, ale to wiesz, pretekst do następnego spotkania będzie, więc musisz koniecznie dać mi swój numer- miał darmowe minuty, wyciągnął komórkę, ładną i zgrabną, tak jak sam sid :') i podał jej ową - zapisz się jakoś ładnie, to znaczy, hm, tak żebym wiedział kto to. - wolną dłonią sięgnął po swoją whisky i zaciągnął się, tj napił.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 14:58

jasne - wzięła od niego telefon, sprawnie wpisała swój numer, po czym spojrzała się na niego -
co proponujesz, więc jak mam się zapisać żebyś nie zapomniał - uniosła brwi spoglądając na niego pytająco, przygryzła dolną wargę, zastanawiała się czy wymyśli coś kreatywnego, chociaż ona jeśli o to chodzi, sama chyba nie była kreatywna / grzmi ;c.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 15:04

-nie wiemmm, naprawdę, dobra, napisz zołi - zpasował i poszedł, ale do niej zadzwoni jeszcze, bo mus iśęsiśię bardzo spodobałaaaaa sija
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 3 Sie - 15:08

zapisała mu swój numer, niechętnie oddała mu telefon, mrugając 3934 razy oczami,
po czym właściwie jej własny, prywatny telefon z klapką zadzwonił, um. zrezygnowana zerwała połączenie, żeby w spokoju dokończyć drinka po czym wyszła, dzwoniąc do, dzwoniącego wcześniej, genialne, głowa mnie boli.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth
jeszcze większa cipcia niż przy iluśtam postach wcześniej

Male
Liczba postów: 1017
Twarz: david granberg
Registration date: 24/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:32

no dobra, przypuśćmy, że doszli sobie tutaj. od razu przy wejściu zamówił dość spora kolejkę, dla niej i dla siebie. kolejkę tequili, oczywiście. bo zamierzał się schać i wejśc na wieżę eiffla. joł. więc usiedli przy barze.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Scarlett
1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Female
Liczba postów: 265
Związany/a z: samotnością
Twarz: Scarlett Johansson
Wiek postaci:: 17 lat
Registration date: 29/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:36

- Często bywasz w klubach? - zapytała kiedy już usiedli
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:38

- jeszcze się pytasz kochana. wziął do ręki pierwszy kieliszek tequili i teraz uwaga uwaga, wskoczył na bar. - uwaaaaga uwaga. proponuje toas. krzyknął do ludzi, którzy się tam znajdowali. - za paryż, i oby zył wiecznie. krzyknął i uniósł kieliszek, a potem wypił go jednym haustem i zeskoczył z baru.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Scarlett
1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Female
Liczba postów: 265
Związany/a z: samotnością
Twarz: Scarlett Johansson
Wiek postaci:: 17 lat
Registration date: 29/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:41

- Oj, chyba zapominam o co już kiedyś pytałam. Muszę uważać. No, ładny popis na tym barze - roześmiała się
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:42

- hej, zycie jest po to żeby się bawić, nie ? i wypił kolejne dwa kieliszki. - a ty, weź coś wypij, no. wskazał na kieliszki stojące przed nią.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 5 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next