IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Scarlett
1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Female
Liczba postów: 265
Związany/a z: samotnością
Twarz: Scarlett Johansson
Wiek postaci:: 17 lat
Registration date: 29/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:44

Wzięła jeden z kieliszków i wypiła trochę - Masz rację, szkoda życia na głupoty. Trzeba je wykorzystać!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth
jeszcze większa cipcia niż przy iluśtam postach wcześniej

Male
Liczba postów: 1017
Twarz: david granberg
Wiek postaci:: 18
Registration date: 24/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:47

wypił kolejne trzy kieliszki, bo lubił pić, ale nie żeby od razu był jakimś alkoholikiem, czy kimś tam. nawet żulem nie był. był po prostu szalonym chłopcem, który musi się wyżyć. był jutro lekko pijany, bo wypił już 6 kieliszków, o ile dobrze liczę. więc zamówił następne 4. chciał wypić piękną 10. - właśnie. powiedział. - piiij do końca a nie tak po połowie. po połowie piją tylko arystokraci. powiedział i czknął.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Scarlett

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:48

- Czasem można poudawać arystokratę, prawda? - wypiła do końca i zaczęła następny kieliszek, po prostu lubiła pić po troszkę
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:51

- no można. powiedział i się uśmiechnął. wypił kolejny kieliszek. - a wiesz co ? jak tylko wypijesz swoją kolejkę 10 kieliszków pójdziemy na wieżę eiffla i zaśpiewamy marsyliankę. powiedział z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Scarlett

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:53

- Tak? Brzmi ciekawie. Obyśmy tylko doszli o własnych siłach - zachichotała na myśl o tym
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:56

- pij pij. bo nigdy tam nie dojdziemy. powiedział i wypił swój kieliszek. zostały mu jeszcze dwa. a ona prawie nie tknęła żadnego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Scarlett

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:58

Och, bo ona zwykle piła tylko do towarzystwa i nie miała wprawy w piciu. Zmogła więc trzy kieliszki - Dziesiątka jest obowiązkowa? Mogę Ci spuścić część z tej mojej połowy
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 14:59

- dziesiątka obowiązkooowa kochanie. powiedział i podsunal jej bliżej te kieliszki. a przy okazji wypił dwa swoje i osiągał swoją złotą dziesiątkę. teraz czekał tylko na scarlett. zapalił papierosa. i się nim zaciagał.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Scarlett

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 15:01

Postanowił mieć to szybko z głowy i miała nadzieję nie obudzić się na izbie wytrzeźwień. Wypił więc jak najszybciej zawartość nastepnych kilku kieliszków - Już kończę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 15:02

- no widzisz jakie to łatwe ? powiedział z uśmiechem. świat mu się tak przyjemnie rozmazywał a te kłębki dymu stawały się przyjemne. zaciągnał się papierosem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Scarlett

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 15:05

Wypiła wreszcie wszystko - No, dobrze, możemy iść. - odetchęła z ulgą, że dała radę
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 11 Sie - 15:07

on juz miał trochę w czubie więc nachylił się do niej i ją pocałował, a potem zgasił papierosa, zapłacil i złapał ją za rękę i poszli na wieżę eiffla. a i ten pocałunek nic a nic dla niego nie znaczył, z resztą jak zwykle. i zacznę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Ginny
nowość.

Female
Liczba postów: 3
Hobby: Taniec
Nastroj: Dobry
Związany/a z: Samotna
Twarz: ~~
Wiek postaci:: 17 lat.
Registration date: 21/08/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Czw 21 Sie - 12:08

Dziewczyna weszła i rozejrzała się po wnętrzu lokum. W tym miejscu była pierwszy raz w życiu. Jej niania poszła poszukać miejsca zatrzymania, a Ginny korzystając z chwili wolności, jakich planowała w przyszłości więcej, udała się właśnie w to miejsce. Nikogo tu nie znała, więc zajęła jakiś wygodny fotel z tyłu klubu i przyglądała się wszystkiemu. Oceniała wystrój, nastrój i obsługę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Ginny
nowość.

Female
Liczba postów: 3
Hobby: Taniec
Nastroj: Dobry
Związany/a z: Samotna
Twarz: ~~
Wiek postaci:: 17 lat.
Registration date: 21/08/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Czw 21 Sie - 12:16

Po jakimś czasie znudziło się dziewczynie samotne siedzenie i postanowiła wyjść. Wstała i przemaszerowała przez klub po chwili znikając w drzwiach
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female
Liczba postów: 648
Związany/a z: danielem
Twarz: devynne scilingo
Ostrzeżenia: 3
Registration date: 16/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 21:23

kiedy praktycznie wybiegła z mieszkania daniela, można powiedzieć że nogi same zaprowadziły ją właśnie tu, a jakaś podświadomość nakazała zamówienie jabłkowego martini, które teraz sączyła w coraz gorszym nastroju. właściwie czuła się samotna. i opuszczona, niekochana etc.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

Liczba postów: 1308
Związany/a z: tju.
Twarz: james franco
Ostrzeżenia: 1
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 21:25

patrz, sebek też się tak czuł, ale w życiu by tego po sobie nie dał poznać. zmierzył na wejściu ochroniarzy, jakby to był conajmniej jego klub. no nieważne. ruszył do baru, a dokładniej całkiem niedaleko susanne, by zamówić szklaneczkę dżaka. szklaneczkę dżaka, która w mgnieniu oka była pusta. potem drugą, z którą stało się to samo. stanął na trzeciej wypijając tylko do połowy.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 21:36

-myślisz, że znajdzie się chętny do zaniesienia cię potem do domu? - zapytała sus, wbrew jej słowom nie jakimś luźnym i rześkim tonem, a ponurym i zasadniczo cholernie smutnym i zdołowanym. spojrzała na niego znad swojego kieliszka, ale się nie uśmiechnęła - bo ja na przykład nie zgłosiłabym się na ochotnika.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 21:51

wysilił się na uśmiech w strone susanne, ale wyszedł mu jakiś dziwny grymas. no cóż, to wszystko przez tiiu :c!
- wszystko mi jedno, mogę nawet nocować tutaj - wzruszył ramionami, pochłaniając niedopitą część dżaka. zmrużył na chwilę oczy, myśląc, że mógłby w zasadzie spać poza domem, bo skoro tiiu miała go jeszcze w domu opierdolić, to on nie chciał.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 21:58

wzruszyła na to ramionami i uniosła brwi. mogła go przenocować, chociażby na złość danielowi, chociaż w głębi duszy wcale tego nie chciała. pieprzyć głębie cholernej duszy. jednym haustem dopiła swoje martini, odstawiając kieliszek z niemałym impetem na bar.
-susanne - przedstawiła się, przesiadając na stołek obok seba - możemy pobawić się w zwierzenia. ja nie znam ciebie ty nie znasz mnie, obydwoje mamy jakieś pierdolone problemy na głowach - ponownie wzruszyła ramionami - a jestem pewna, że jeżeli zaraz się komuś nie wygadam, mogę być zdolna do różnych rzeczy. jak mój.. mężczyzna - pokręciła głową i zrobiła taką :c minę, bo przecież nie bywała wulgarna na codzień :c.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:03

pokiwał głową. gdyby wiedział, że ten 'mężczyzna', to daniel to pewnie by ja wysmial bo przeciez kilka dni temu mowil danielowi, ze nie jest mężczyzną :d. no cóż. tymczasem jednak zamówił dla nich litrowego igora, widziałaś tę wódkę w hiszpanii? <3 w każdym razie, zapytał, czy susanne woli z kolą, czy bez, bo on wolał bez, jak ktoś tam.
- okej, więc najpierw posłucham ciebie, nie chcemy chyba żebyś zrobiła jedną z tych różnych rzeczy - uniósł jeden z kieliszków, które kelner przed nimi postawił - twoje zdrowie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:10

-bez, mój bezimienny rozmówco. szybciej się upiję i będę bardziej szczera. ale nie zostawisz mnie samej pod barem, dobrze? - spojrzała na niego uważnie i sięgnęła po kieliszek, starając się nie uronić ani kropelki. widziałam, si! - imaginujesz sobie, że mój facet skoczył z dachu, bo 'sobie nie radził?' gdybym nie była subtelną kobietką za którą wszyscy mnie mają zaklęłabym na cały ten cholerny klub, naprawdę! - oczyściła cały kieliszek i wzdrygnęła się nieznacznie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:14

parsknął śmieszem, obryzgując kelnera wódką. sori?
- daniel, tak? ah, ten nasz biedny, biedny danny. wszyscy go znają. dosyć szybko znalazł sobie pocieszenie po MOJEJ dziewczynie, którą tak kochał ponoć na zabój. kochał, kochał i się odkochał, no popatrz - pokręcił głową, chowając twarz w dłoniach, bo daniel był dla niego jak jakaś naprawdę dobra komedia.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:18

-słucham? - trochę zbił ją z tropu swoimi stwierdzenio-oskarżeniami, więc zamrugała parokrotnie i zajrzała do pustego kieliszka - powiedziałeś, to co powiedziałeś, czy upijam się szybciej niż przypuszczałam i słyszę jakieś szydercze szepty na temat domniemanej niestałości w uczuciach daniela - zmarszczyła brwi, przenosząc spojrzenie na seba. przygryzła wargę. powiedział, że ją kochał.. potrząsnęła głową.. zaraz, to możliwe że teraz zabawia się z kolejną panienką? zachciało jej się rzygać. nie wiedziała tylko czy po wódce bez popitki, czy newsach odnośnie wierności daniela.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:23

- ups? to nie wiedziałaś o 'dan & tiiu, wielka, nieskończona miłość'? nie przejmuj się, tego nie było, to znaczy było, ale niech lepiej danny sam ci opowiada. chociaż nie, dlaczego on ma się wpierdalać w mój związek, a ja w jego nie mogę - bo sebek nadal nie mógł znieść tego, że daniel spotykał się z tiiu, kiedy ona była już jego. i momentalnie zrobiło mu się smutno. bał się, że tiiu sie coś stanie, że oh....mógł zachować spokój, nie wychodzić tak gwałtownie. tym czasem siedział z dziewczyną tego pajaca w ulubionym klubie, jak gdyby nigdy nic sącząc wódeczkę. nalał sobie i jej po kolejnym kieliszku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:32

-mów. chętnie.. posłucham - zmierzwiła włosy i poprawiła chudy tyłek na barowym stołku. robiło jej się gorąco i generalnie różowo w oczach i niebiesko w mózgu <3, toteż zsunęła z ramion swój śliwkowy kardigan, który spadł gdzieś na podłogę. chwyciła kieliszek, ale zawahała się przez moment. zamówiła więc szklankę szeri koli i zrobiła sobie drinka, sącząc go teraz i nie spuszczając wzroku z sebastję, którego imienia nadal nie znała, rajt?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:39

pokiwał głową. lubił robić ludziom na złość. a już szczególnie takim ludziom jak ten fuckin' idiot, daniel. schylił się więc, by podnieść kardigan susanne i odłożyć go na blat.
- spotkałem tiiu kiedyś, w lpp chyba nawet - zastanowił się na dtym chwilę. niespecjalnie miał pamięć do takich rzeczy - przespaliśmy się ze sobą i nasz kontakt polegał jedynie na robieniu sobie na złość i tak dalej. nie wiem jak to było, ale tiiu albo z nim kręciła albo coś takiego. a on deklarował jej wielką, nieskończoną miłość i tak dalej. jeszcze całkiem niedawno, z tydzien, może dwa temu. a ja się wkurwialem i wkurwiam nadal, kiedy oni sie spotykali. dlatego smieszy mnie to, że jeszcze calkiem niedawno uważal, że kocha tiiu, a teraz jest z tobą, no wiesz - podrapał się za uchem i na zakonczenie monologu wypil zawartosc kieliszka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:48

-wiedziałam, że pieprzona miłość istnieje tylko w wierszach i tandetnych piosenkach - wymamrotała, odsuwając od siebie drinka i łapiąc butelkę, z której następnie pociągnęła, aż oczy zaszły jej łzami. po tym co powiedział seb, poczuła się jeszcze bardziej przybita. więc jej powrót.. wcale nie cieszył się z tego, że ją widzi tylko chciał zapełnić czymś lukę w łóżku. czymś, to dobre określenie. zsunęła się ze stołka i kręcąc głową grzebała w małej kopertówce, szukając karty, żeby zapłacić za swoje martini. kiedy jednak nie znalazła, zdenerwowana zaklęła pod nosem i wypieprzyła całą zawartość torebki na podłogę, po czym najzwyczajniej w świecie się rozpłakała, stojąc nad kupką swoich osobistych rzeczy z tamponem na czele.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 22:52

to sebastien, nie miał jakichś szczególnych wyrzutów sumienia. no może trochę, względem sus, a względem daniela wcale; przeciwnie, był usastysfakcjonowany tym, że mógł cos mu zepsuć w życiu. mimo wszystko, odstawił swój kieliszek na bok, starając się nie wylać zawartości, która w nim została.
- hm, chodź, odprowadzę cię - powiedział, seksownie, bo sebkowo zachrypniętym głosem. ukucnął przy susanne zbierajac wszystkie jej rzeczy do torebki, by ją zamknąć i podać s. ostatnią czynnością, którą zrobił, było to, że wstał, wyjął z portfela swoją visę i zapłacił za ich ucztę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 23:02

przycisnęła twarz do jego torsu i pozwoliła się wyprowadzić z klubu.
-ej, ej jak się nazywasz? - zapytała jeszcze i spojrzała na niego sennie, podtrzymując się sebkowego ramienia.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 23:05

zastanowił się nad tym chwilę. podanie swojego prawdziwego imienia byłoby mało rozsądne. susanne powiedziałaby danielowi, a daniel tiiu.
- marcus - rzucił luźno, bo to takie kurewskie imię trochę, kojarzy mi się z marcusem flintem skurwysynkiem, hehe, z hp, nie. objął susanne w talii, żałował trochę, że nie ma swojego auta i wyjął sidekicka by zamówić dla nich taksówkę - a ty?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susanne
pozdrawiam mamę.

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 23:07

-dzięki za udany wieczór, marcus - zdążyła jeszcze odpowiedzieć zanim kompletnie nie urwał jej się film. no cóż. była tylko delikatną osiemnastolatką o niezbyt mocnej głowie, więc czegóż od niej wymagać, prawda?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pon 25 Sie - 23:11

no cóż. sebek nie wsadził jej do taksy i nie kazał wywieźć na koniec paryża, tylko wsiadł razem z nią, trzymając na swoich kolanach. nie wiedział gdzie sus mieszka, toteż polecił kierowcy, by zawiózł ich do ritz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Lexie
kłazimodo.

Female
Liczba postów: 161
Związany/a z: -
Twarz: panna A. Deyn
Wiek postaci:: 19
Registration date: 20/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Wto 26 Sie - 21:32

poszła sie czegoś napić bo miała beznadziejny humor. zamówiła wódkę z colą
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
david
kocurek

Liczba postów: 816
Związany/a z: wężem ogrodowym
Twarz: hayden christensen

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 19:13

przyszedł tutaj z chęcią przelania swoich smutków do szklanki. usiadł przy barze i zamówił wódkę z colą. chociaż chwilę się zawahał, ostatnio czytał w gazecie o niekorzystnych objawach picia koli. to trochę go zbiło z tropu, ale już mu było lepiej gdy zaczął oglądać jak barman rzuca dziwnymi rzeczami wokół siebie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

Liczba postów: 893
Związany/a z: !
Twarz: Vanessa Hessler
Ostrzeżenia: 2
Registration date: 13/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 19:21

a mój komputer tak się tnie że mi literki nie nadążają za klawiaturką i nie widzę co piszę, ale spoko. marjeta weszła, czuła osobistą potrzebę wlania w siebie hektolitrów wódki, która wzrastała z minuty na minutę. czuła się a) niechciana, b) niekochana, c) źle.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
david
kocurek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 19:25

przyglądał się barmanowi. w duszy krzyczał, żeby mu ta butelka, którą tak obracał spadła. byłoby śmiechowo. zamoczył na chwilę usta w alkoholu, w sumie to mu się nie chciało pić. przynajmniej nie alko, może chciał mleka od matki? no dobra, nie ważne. zauważył siedzącą obok blondynkę. przyjrzał się jej z lekko zmrużonymi oczami. chyba miał potrzebę rozmowy. a gdy gadał w nocy z rybkami te mu nie odpowiadały, pech. -prawda, że ten barman fajnie podrzuca?-odparł do niej, nie ma to jak idiotyczne pytanie na początek znajomości.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 19:32

nie ma się więc co dziwić, że marjet uniosła brwi ku górze i spojrzała na niego z politowaniem, czytaj: jak na idiotę. istniały przecież lepsze sposoby podrywu i dobrze o tym wiedziała, w końcu nikt w całym paryżu nie miał tak długich nóg jak ona.
- mhm - mruknęła więc znad swojego drinka, starając się zignorować fakt, że david wygląda jak hayden.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
david
kocurek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 19:35

dobra, znowu budziła się w nim agresja. naprawdę. a to chyba przez to, że został mu tylko barman do pogawędki. jednym tchem wypił drinka i zamówił drugiego, z krejzolską hawajską parasolką. nawet się tym nie przejmował, że ludzie naokoło mogli pomyśleć, że jest gejem. oparł swoją ciężką głowę na blacie i chyba czekał na zbawienie boga.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 19:50

okej, powiedzmy, że irytował ją swoim zachowaniem, co nie znaczy, że na niego nie leciała, po prostu o tym jeszcze nie wiedziała. od kilku dni zbierała się w niej ochota na seks, że tak powiem, a on nadawał się odpowiednim kandydatem. trąciła przez zupełny przypadek łokciem jego szklankę, która niebezpiecznie zachwiała się, by teraz się przewrócić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
david
kocurek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 19:54

a potok jakiegoś magicznego napoju wyleciał mu na włosy. darmowy prysznic. na początku wcale się nie poruszył. obrócił tylko głową dwa razy w prawo i w lewo-próbujesz mnie utopić?-podniósł głowę przyglądając się jej nogą. fakt miała najdłuzsze w paryżu, a może nawet dłuższe od ufoludków. szczerze mówiąc podobała mu się a on był niezaspokojony, ale jakoś nad tym panował.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 20:02

to dobrze, że nad tym panował, ona też panowała, JESZCZE. założyła nogę na nogę, widząc, że się tym owym nogom przyglądał, jak każdy inny zresztą facet, co jej przecież nie peszyło, a wrecz odwrotnie - prowokowało.
- można tak powiedzieć - uśmiechnęła się jednokącikowo, nachylając się nad nim nieco, także mógł sobie pooglądać jej kuuuuszący dekolt.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
david
kocurek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 20:08

-a w pobliżu nie ma arki noego, więc kto miałby mnie uratować?-przysunął się do niej trochę usmiechając się. w każdym bądź razie gdy zobaczył jej dekolt powoli ten inpotentyzm znikał i zaczął czuć się hmm trochę nieswojo.-jesteś tu sama?-spytał. albo chciał sie raczej upewnić czy nie przyprowadziła jakiegoś faceta, ktory zaraz mógłby go pobić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 20:14

- sama jak palec - pokiwała głową, nawijając kokieteryjnie kosmyk swoich jasnych blond włosów na palec wskazujący zakończony długim paznokciem, by uśmiechnąć się nieznacznie. - może ja? - uniosła jedną brew do góry. - wygląda na to, że musisz przebrać koszulkę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
david
kocurek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 20:18

popatrzył się na swoją koszulkę. rzeczywiście była mokra.-hmm-pokiwał głową-może picie dokończymy u mnie w domu?-już nawet zapomniał o tym swoim całym bałaganie w mieszkaniu. jego skarpetki latały pod sufitem, a stare puszki po piwie radoście tańczyły na stole.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 20:26

- okeeej - zgodziła się po chwili wahania, chociaż w duchu kręciła nad sobą głową wołając coś w stylu, marjet, ty puszczalska zdziro. no, ale cóż, to tylko marjet, porzucona i opuszczona marjet, pieprząca się ze wszystkimi po kolei w poszukiwanniu odrobiny bliskości, której wciąż nie dostawała. i hej, poszli i zacznij.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ralph
hot stuff.

Liczba postów: 546
Twarz: louis garrel
Wiek postaci:: 20
Registration date: 14/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 20:57

przyszedł do klubu, chyba nawet mignęła mu mariette, ale nie chciał jej przeszkadzać skoro była z jakimś innym facetem. przysiadł na barowym stołku i zamówił szota. huhu. rozglądał się za kimś znajomym, albo przynajmniej seksownym.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Georgina
buziaczek;3

Female
Liczba postów: 680
Hobby: moda.
Nastroj: poniekąd dobry
Związany/a z: kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów.
Twarz: Michelle Trachtenberg
Registration date: 14/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 21:03

przyszła do klubu bo na dworze temperatura spadła do jakiejś niemożliwie niskiej i nawet nie chciało jej się spacerować zamówiła wódkę z colą i siadła przy barze
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 551
Registration date: 28/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 21:05

a susannah, siedziała sobie koło ralpha, pewnie nawet jej nie zauważył, nikt jej ostatnio nie zauważał. w każdym razie, zaciągała się wogiem, slimem wypuszczając dym z ust. było jej tak kurewsko niedobrze. johnny ją krótko mówiąc osrał, a ona po raz pierwszy w życiu chciała się najebac, w akcie smutku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ralph
hot stuff.

Liczba postów: 546
Twarz: louis garrel
Wiek postaci:: 20
Registration date: 14/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 21:08

niechcący, naprawdę!, trącił ją łokciem kiedy wychylał swój kieliszek wódki na raz, bez popitki. w końcu to facet. i to nie byle jaki, wbrew jego ugrzecznionemu wyglądowi. no cóż, dawno nie odwiedził żadnego fryzjera.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
susannah
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 551
Registration date: 28/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 30 Sie - 21:11

cała zawartość wysokiej szklanki, z ktorej susannah sączyła malibu, wylała się na jej czarne, zupełnie czarne rurki. no cóż. obróciła wzrok, choć wcale nie zamierzała krzyczeć, toteż jej spojrzenie spotkało się z ralphowym spojrzeniem.
- o mój boże, ralph? - nie, ksiądz. to było raczej pytanie retoryczne, ale susannah nie mogła się nadziwić, że spotkała właśnie jego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 6 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next