IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
sidney
misiaczek.

Male
Liczba postów: 828
Związany/a z: swoim ego hahahihi
Twarz: imants rozalintskis
Wiek postaci:: dziewietnascie
Registration date: 09/05/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 22:34

nie wiem, czy się z kims umawiałaś, jak tak to wybacz, ale jestem zdesperowana bo od jakichś 193813 godzin chce mi się grać, ale najwyraźniej nikomu ze mną. w każdym razie sid ostatnio często łazi po klubach, a w le paris paris prawdopodobnie jeszcze nie był, albo był tak zalany, że nie pamiętał. przywlókł swoj zmęczony tyłek do baru i rozejrzał się, po jakichś ośmiu sekundach patrzenia na natalie i myślenia o tym, że skądś ją zna, wreszcie zrozumiał. - jezu, natalie, nie poznałem cię!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

Liczba postów: 301
Związany/a z: z paryżem całym.
Twarz: adasia brołdjego.
Wiek postaci:: myślę, że 19.
Registration date: 15/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 22:43

nie umawiałam się, bo to niezgodne z regulaminem, który sama pisałam, hehe, pamięęętasz? no, więc nieważne, nawet jęczałam na siboksie, bo właśnie mi się internet ożywił, to tak z dziedziny małych dygresyjek. wessała spory łyk alkoholu przez swoją fluorescencyjną zieloną słomkę i aż się zakrztusiła, ale nie z tego negatywnego zaskoczenia, wręcz przeciwnie, przez wielkąogromną radość, że w koncu będzie mogła wypić z kimś. a nowe szpilki od blahnika się nie liczą.
zamachała mu dłonią, przy okazji brzęcząc bransoletkami zawieszonymi na smukłym przegubie i uśmiechnęła się szeroko.
-sidi, aż tak się zmieniłam przez te dwa wieczory?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 22:48

nie działa mi cbox :c nie wiem czemu, coś zepsułam. - nie, to raczej starcza zaćma. - przetarł oczy pięściami, tak miło, dobrze że nie miał na nich żadnego szamponu albo farby do włosów albo ogólnie syntetyków żadnych. chociaż nie wiem, co miałyby robić na jego dłoniach. z cyklu dobrzeże dodam też, że nie miał żadnych pierścieni od fiftisenta, które mogłyby przebić jego gałki oczne, które wypłynęłyby na jego policzki, i na przykład taka natalie mogłaby pomyśleć w nikłym świetle klubowych światełek {?!} że to łzy i nic sobie nie zrobić z jego ślepoty. w każdym razie zamówił martini, napój bogów i oparł łokieć na blacie baru, przekręcając się w jej stronę też, udawadniając swoją postawą generalnie zmęczenie życiem i takie tam, krótko mówiąc jak zwykle miał kaca. - popatrz mi w oczy, tali, i powiedz, czy białka zasłaniają mi źrenice? albo nie, lepiej opowiedz mi o swoim życiu seksualnym, jestem ostatnio bardzo, bardzo znudzony. - to nie była chyba aluzja. to znaczy wiesz, natalie pociągała go i tak dalej, ale bez przesady! nie pieprzymy przyjaciółek. no, może czasem, ale to już inna sprawa.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

Liczba postów: 132
Związany/a z: ajajajaj.
Registration date: 30/06/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:00

a mi się wszystko wiesza, cierpię;x
aha, poza tym siedziała na pufach, ale mniejsza z tym, powiedzmy, że jednak przy barze, albo on się oparł o pufę, jezu, co ja się przejmuję, ważne w końcu, że ktoś w końcu ją spytał o jej życie seksualne, coby mogła zacząć się żalić. żalenie się ostatnio wychodziło jej szalenie uroczo i szalenie filmowo, szczególnie, że teraz, jako była kuracjuszka szpitalu psychiatrycznego, naprawdę miała się przez co żalić. właśnie. oblizała usta, prawieże wylewając pół swego drinka i westchnęła, odrywajac się od obdrapywania lakieru.
-oczy masz chyba normalne, tak myśle. w tym świetle wyglądają całkiem ładnie, chyba, że to ja źle widzę i tak naprawdę masz już jakieś głębokie schorzenie, jak pies moich sąsiadów, który zdechł w zeszłym tygodniu. co do mojego życia seksualnego, hm, w zasadzie zanikło, więc nie ma o czym mówić, rozumiesz.-wolała nie wspominać o stosunkowej desperacji, która w niej rosła, bo desperacja to nic, czym możnaby się chwalić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:07

wybacz, ale boli mnie głowa i mam depresję wybitnie głęboką i nie jestem w stanie myśleć wybitnie konstruktywnie. - to źle, natalie. - co z tego, że on też nie uprawiał dawno seksu, żeby było śmiesznie to od czterdziestu dni, tak jak jezus, tylko jezus tyle dni miał post a tak w ogóle to jest nieważne. miał ochotę na papierosa, to znaczy sid, nie jezus, i sięgnął nawet do kieszeni marynarki, bo miał marynarkę, jak można się domyśleć, ale nie znalazł papierosów, pewnie znowu brooke mu podkradła. notabene swojej siostry też nie widział już 98312 dni. i to wcale nie ma nic wspólnego z jego życiem seksualnym, czy też jego brakiem. - coś nie tak? wybacz pytanie, aaaleeee... jesteś na coś chora, może? - okej, sidowi może wybaczyć!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:12

tak sobie myślę, że to zupełnie jak w '40 dni i 40 nocy' z dżoszem hartnetem, z którym, notabene, znaczy w filmie, a nie dżoszu, jest urocza scena erotyczna z orchideą, tłumy wariują. oplotła kosmyk włosów naokoło palca, błyszcząc jasną płytką paznokciową wystającą spod zdrapanej warstwy lakieru, naprawdę nie wiem czemu się tak uczepiłam tych paznokci i pokręciła głową.-w zasadzie chyba nie! wybacz, sid, jeśli miałeś ochotę na jakieś drugie 'love story', to chyba nie jestem odpowiednim obiektem, dopiero co wyszłam ze szpitala i w ogóle, poza tym, tak sobie myślę, to chyba wszystko przez samotność! aha, i jeszcze przez werteryzm. wiesz, brak miłości, brak seksu, brak czegokolwiek. i jeszcze,do cholery, skończył mi się alkohoool-machnęła na barmana, który już znał ją całkiem dobrze, głównie przez sumy, jakie gotowa była wydać żeby nie myśleć-ale to nie tak, żebym nie była szczęśliwa! jestem przeszczęśliwa.
jasne.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:15

nie przepadam za dżoszem, wygląda jak mój kuzyn paweł, którego lubię, ale i tak dżosza przez to nie lubię. tada. sid ma seksy av, widzisz to czy nie. - to fantastycznie natalie, ty też jesteś przefantastyczna, o ile istnieje takie słowo, ale nie miałem na myśli aluzji do przelecenia cię. wzrokiem też nie, ani ee, niczym. okej, nieważne, może lepiej porozmawiajmy o wodnych drapieżnikach. - uśmiechnął się i wypił jednym hałstem swojego drinka, korzystając z obecności barmana zaraz obok, zamówił tym razem margaritę, bo sól jest w zasadzie fajna, i co z tego, że nie można mieszać drinków, sid jest przyzwyczajony. - masz ładne paznokcie. opowiadałem ci? jestem tatuażystą.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:26

-masz ciężkie adhd, sid, naprawdę-pokiwała głową z mądrym wyrazem i zdecydowała się na cointerau, ona nie jest przyzwyczajona, trudno, najwyżej jej będzie podtrzymywał włosy nad kiblem jak będzie rzygała-polecilabym ci dobrego psychoterapeutę, ale nie chcę wyjść na wariatkę, rozumiesz. to znaczy pewnie nie rozumiesz, tak jak ja nie rozumiem z tym przeleceniem mnie bądź nie, niewaaaażne, powiedz lepiej co u twoich dziewczyn, a w ogóle, to masz ładnego avatara.
nie, dobra, tego ostatniego wcale nie powiedziała. a avatarek podoba mi się średnio, bo wygląda ten chuopiec jak mój były, piotrek, który miał 99 punktów z egzaminu, średnią 5,6 i generalnie nie rozróżniał flamenco od rumby.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:28

a w ogole to masz fajny podpisik z piosenki tej, co śpiewała 'avalanche, oh avalanche' o ile się nie mylę ;x.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:34

totasama. wygrałaś różową obudowę do nokii 3510. spadaj, nadal jest fajny, a moja koleżanka z klasy miała średnią 5.9, yo. - natalie, i tak ciągle mówisz o psychiatryku, nie mogę zapomnieć, nie? chyba że nie chcesz żebym zapomniał, hej, to brzmi jak w jakimś tanim serialu brazylijskim. albo jak w high school musical. - tak, oglądał i to kilka razy, nawet jeżeli nie było tam hilci, a szkoda, na pewno byłaby lepsza od wanesy h. oglądał z brooke! jak coś. - u dziewczyn świetnie, tylko niewiele z nich pamiętam, więc ci nie opowiem, wybacz. hej, ten barman jest chyba transwestytą. - ostatnią kwestię wypowiedział, nachylając się nad nią nieco.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:37

-zawsze myślałam, że to barmanka-odparła mu zaraz konspiracyjnym szeptem, żeby podrabać się w uroczą, zupełnie naturalną brew, której wcale nie skubała różową pensetką, czy coś-a nie? to facet? poza tym jak chcesz, to mogę zamilknąć na wieki i w ogóle, albo możesz mnie przeleciec i zostawić, żebym cię mogła potem zabić szpikulcem do lodu, wieeeeeeeeesz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:43

miała krzaczaste, zrośnięte brwi? <3 okej, miejmy nadzieję, że njee. - jak wyglądają szpikulce do lodu? - według sida to była najciekawsza część jej wypowiedzi. a teraz zastygł w oczekiwaniu i napięciu, niczym ostatnio, kiedy siedział trzy godziny przed skrzynką pocztową w oczekiwaniu na listonosza, bo dostał od znajomego smsa, że wysłali mu prezent niespodziankę. do dzisiaj ma tego balona!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:49

-takie długie, ostre, z metalu!-odparła, podpierając głowę na wyprostowanej dłoni-mój ojciec miał całą kolekcję i je namietnie ostrzył, chryste, nienawidziłam tego dźwięku!-potem na ich dom napadli jacys zamaskowani rabusie xd i ukradli im jedynie szpikulce, całą kolekcję. w zasadzie sie z tego cieszyła, ale tatuś nosił żałobę przez pół roku, jak nie dłużej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:53

-aaach, racja. dobrze, ze mój ojciec kolekcjonuje karty do tarota - wyszczerzył się miło i zastanowił się, którego drinka pije natalie. nawet jeżeli to byłby pierwszy, to sid nigdy nie był dobry z matmy i nie zastanawiałby się, czy to dużo, czy mało, ale wniosek był jeden: - chodź, odprowadzę cię do domu. - bo zaraz trzeba spaću!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Pią 4 Lip - 23:59

-ale pójdziemy w niedzielę na piwo, no nie? i nie obchodzi mnie wcale a wcale to, że po piwie długo sikasz i w ogóle, nie ma śniegu, nie bedzie żółtych śladów i wcale nie musisz się peszyć, pan cię kocha-odparła, zsuwając się wdzięcznie ze stołka. o tyle wdzięcznie, że pewnie właśnie pół świata łącznie z sidem ujrzało jej zielone majtki, zupełnie fajne figi. aha, a w ogóle, to kiedy już stanęła na ziemi, uświadomiła sobie, że chyba, niezależnie od tego ile ich wypiła, wypiła o jednego drinka za dużo. i mieszała, zła natalie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 0:02

roześmiał się tylko, nie widział jej majtek, może to i lepiej, bo i po co komu w towarzystwie niegrzeczne sny! dopił swoją margaritę i oblizał usta, zlazł ze swojego stołka również i podał jej ramię, potem jednak zdecydował się ją objąć w pasie, najwyżej jutro będzie o nich cały artykuł w potins... okej, nie, dalej się uśmiechał w każdym razie, gdy ją prowadził ku drzwiom wyjściowym.
-chooodź, natalie.
i zaczniesz;*
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 16:14

przyprowadził więć toulootoutoutsue, mery sue, bo to jest jego ulubiony klub od dzisiaj, ale o tym porozmawiamy w następnym odcinku jak oni piją, w każdym razie usiedli na pufach, bo wczoraj miał siedzieć na pufach i go zgasiłąm :c sid nie przypuszczał nawet nigdy, że ktokolwiek mógłby się go bac, więc usiadł zupełnie blisko t i zapytał, czego to się napije.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Female
Liczba postów: 2026
Związany/a z: majlsem ponoć.
Twarz: josefin hedstrom
Wiek postaci:: 19.
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 16:22

Spojrzała na niego, spokojnie i opanowanie, starając się też opanować wszelkie emocje gdzieś w głębi. Powtarzała sobie, że to tylko facet, a ona przecież była anty. A przynajmniej tak sobie wmawiała. Założyła nogę na nogę, spoglądając na niego kątem oka.
- Smirnoff. Smirnoff ice - odpowiedziała, kiedy udało jej się zdobyć na jakiekolwiek słowo, bo naprawdę trochę krępowała się jego bliskością, ale nie na tyle, by być jakąś szczywniarą, więc nawet poklepała go dwa razy po udzie. Ładnie pachniał, jak zdążyła zauważyć.
/soriii, ze wolno odpisuje, ale rodzina z niujorka przyjechała, razem z wujkiem adwokatem i w ogóle hat! czyli, że podniecam się ich filozofiami prawniczymi, hihi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 16:31

w ogóle był ładny. pokiwał głową, na znak że zrozumiał i tak odruchowo zerknął na jej dłonie, może to nerwica natręctw, ale po prostu chciał zobaczyć, czy ma ładne dłonie i owszem, miała, więc teraz prawdopodobnie zostanie zapamiętana jako dziewczyna z imieniem miasta, jak on, i z ładnymi dłońmi. że mu się podobała, to chyba nie muszę wspominać.
-zaraz wracam, toulouse - rzekł miękko [zrobiło mu się miękko, dużo mówił pośród ziomków ./'./'] i wycofal się do baru, zaraz wróci!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 16:39

Oparła więc łokcie na stole, podążając za nim wzrokiem, a kiedy zniknął w tłumie, przejrzała tylko smsy w skrzynce odbiorczej i je szybko wykasowała, czekając aż Sid wróci i stwierdzając, że oho, jest akceptowalny, a to u niej, tak jak u mnie, że jest zajebisty, bo ona jest opóźniona w rozwoju, okej wcale nie, ale ma uraz, patrz wizytówka!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 16:52

zaraz obczaje az. wrócił więc, ze smirnofem dla niej, a dla siebie z kolą:c ach ten kac, i włożył jej napój w rękę, siadając na swoje miejsce.
-lubię ten klub - stwierdził, żeby nie milczeć, hejho.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 17:02

Zamrugała oczami, czego pewnie nie widział, bo mrugała w szklankę swojego Smirnoffa. Westchnęła kiedy upiła za jednym razem, jedną piątą, to zdanie nie brzmi dobrze, więc skończę je teraz właśnie.
- Jestem tutaj po raz pierwszy - odpowiedziała, odchylajac głowę w prawą stronę, by dokładniej mu się przyjerzeć. Zaraz jednak się zaśmiała - okej, jestem po raz pierwszy w jakimkolwiek klubie w Paryżu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 17:05

-to tak jakbym cię rozdziewiczał! hej, podoba mi się to - wyszczerzył się, miał tylko nieśmiałą nadzieję, że toulouse nie uderzy go w twarz za to i generalnie że się nie obrazi na niego, bo była gorąca jak romans kulfona z moniką. to był cytat. z tego właśnie powodu też, że była gorąca znaczy, dodał - opowiedz mi coś o sobie, t. co lubisz, czego nie i tak dalej, chciałbym cię poznać. - bo sid jest miłym chłopcem. nie?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 17:16

no.
Zastanowiła się nad tym chwilę, może nawet dłuższą. Co ona lubiła? Hej, lubiła czytac romanse Steelowej i marzyć o tym, że kiedyś znajdzie księcia z bajki. Ale rzecz jasna w życiu by się do tego nie przyznała, więc odgarnęła włosy za ucho po raz kolejny, przekręcając się przodem w stronę Sida.
- Głównie to siedzeniem w domu, rozmawianiem przez telefon z koleżankami z Lille, choć staram się przystosować do Paryskiego życia. Kiedy jeszcze tam mieszkałam, chodziłam na wszelkiego rodzaju imprezy, a teraz powinnam pójść na studia, ale to chyba zbyt poważna decyzja jak na mnie - odpowiedziała, starając sie mówić krótko, ale jej tez nie wyszło, jak dziś Brethowi, szkoda - jeżdżę czasami na zdjęcia do filmów mojego ojca, on chciałby w to wkręcić mnie i mojego brata, ale wie, że raczej na mnie nie ma co liczyć. Okej, koniec monologu, teraz twoja kolej - wyszczerzyła zęby w uśmiechy, przygryzając słomkę & zostawiając na niej ślad po różowym błyszczyku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 17:21

aha to ona jest od niego starsza o rok, co właśnie wywnioskował, ale postanowił się z tym nie zdradzać, za to wsłuchał się w jej monolog i muszę przyznac, że dokładnie dziesięć sekund sobie go przyswajał, bo mówiła całkiem szybko, a on jest amerykaninem. co z tego, że mieszka w paryżu już powiedzmy piąty rok. przyjrzał się jej ustom, zastanawiając się, czy toulouse pocałuje go na pożegnanie, czy pójdzie i już nigdy się nie spotkają, czy skończą w łóżku, czy może w kinie, albo zasną tutaj, co zresztą byłoby trudne.
-ja chyba nigdy nie dojrzeję do studiów. nie dojrzeję w ogóle. to znaczy wiesz, lubię czasem porozmawiać o poważnych tematach, nie biegam po podwórku nago, żeby udowodnić coś znajomym i takie tam, ale chyba po prostu wolę do końca życia być taki, jak teraz. dużo imprezuję..... dlaczego nie chcesz być aktorką?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 17:33

Pokręciła automatycznie głową, ze śmiechem.
- Bieganie po podwórku nago, musiałoby być całkiem zabawne, pisali by o tobie dużo w potins i tak dalej - upiła kolejny łyk swojego Smirnoffa i tak myślę, że też bym się napiła - coś ty! Aktorką, nie w życiu, wtedy udowodniłabym ojcu jego rację, a w życiu tego nie zrobię, nie lubię szoł biznesu, on przeciwnie i wiedziałby, że wygrał to wszystko o co kłóciliśmy się przez całe życie. Poza tym nie umiem uczyć się tekstów na pamięć, a to chyba źle, jesli chodzi o ten zawód. I chyba właśnie boi się najbardziej o to, że nigdy nie dojrzeję do studiów. Ja też się trochę o to boję, nie chcę do końca życia, rozwiązywać krzyżówek rano przy kawie, potem chodzić po sklepach, a wieczorem oglądać telewizji. Aha, zapomniałabym, że na starość pewnie poszłabym na kurs szydełkowania, czy jak to się tam nazywa. To wszystko wymaga myślenia, ale na ten rok mam już nawet pomysł. Ale okej, za dużo mówię i cię zanudzam, Sid - stwierdziła, kiedy sobie o tym przypomniała, więc zatkała się rurką, zanurzoną w resztkach trunku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 17:41

-jakoś przeżyję, mam bardzo nudne życie, toulouse, a wolę już żebyś mówiła, podczas gdy ja rozumiem niewiele, niż siedzieć teraz na przykład z laptopem, albo zapijać się przy barze. masz kogoś? - zainteresował się, wspominałam już coś o tyym, że był nią zainteresowany? heej, to wcale nie znaczy, że chce ją przelecieć.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 17:44

- To dobrze, że przezyjesz, nie chciałabym cię zanudzić na śmierć, czasami po prostu trochę za duzo mówię, ale Breth zawsze każe mi być cicho, bo nie lubi mnie słuchac, ciągle mnie wini za tę przeprowadzkę do Paryża - wyjaśniła, siląc się na krótką wypowiedź i była z siebie dumna, że nawet jej się udało. Zdjęła nogę z nogi, jakkolwiek to brzmi, przyglądając mu się spod półprzymrużonych powiek. Postukała dwa razy paznokciem, palca wskazującego, w wysoką szklankę - Nie, nie mam - powiedziała w końcu, starając się nawet nie rozpamiętywać swojego eks. Był tu Sid i chyba to w tym momencie było dla niej ważniejsze - a ty?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 19:56

generalnie to mam zamiar pisać mądre posty.

-nie - powiedział, zanim jeszcze zakończyła pytanie, czyli naprawdę się wyrwał, więc momentalnie się zarumienił, czując się jak nieśmiały nastolatek, na którego nie chciał wyjść, w końcu próbował ukryć swój wiek. kto wie, może dla toulouse rok to bariera nie do przekroczenia? korzystając z okazji, że barman stał tuż obok, zamówił margaritę; ile można pić samą colę. przynajmniej już się nie rumienił, a następnym razem może zwalić winę na alkohol, 'tak szybko się upijam' i tak dalej. - chyba żadna nie chce poczciwego sida - uśmiechnął się jeszcze pociesznie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 20:05

Okej piszemy mądre posty i już wiem gdzie był Sid xd w Toy Story, to pogodne dziecko xdddddddddd

Ona zauważyła, że się zarumienił, choć było ciemno raczej, ale Toulouse to wzrokowiec, co chyba nie ma za wiele do rzeczy w ciemności, ale ten fakt pominiemy. Uśmiechnęła się do niego, nawet jak na nią trochę zbyt szczerze i zamówiła sobie, chciałam powiedzieć Sobieskiego </3, Baccardi, arbuzowe.
- To chyba generalnie dobrze - powiedziała, ale zaraz zdazyła ugryźć się w język, bo jak to do cholery musiało zabrzmieć - to znaczy nie, że żadna nie chce Sida i tak dalej, tylko, że nie masz nikogo, no wiesz.
Przewróciła oczami, zaraz błądząc wzrokiem w okolicach baru, bo chyba tym razem ona się zarumieniła.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jasmine
banan.

Liczba postów: 393
Związany/a z: sebastienem, niby?
Twarz: anne marie van dijk lowe
Wiek postaci:: 17
Registration date: 04/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 21:04

-powiedzmy, ze wiem - usmiechnal sie nieco smielej, przynajmniej nie zostal wysmiany, a to dobrze. a jezeli chodzi o jej delikatna aluzje, to nie zwrocil na nia uwagi, bo w obecnosci toulouse zmienial sie w niesmialego sidneya, a nie kinga of the disco sida. - idziemy stad, toulouse? gdziekolwiek - ooh, jakze miekko wypowiadalo sie mu jej imie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 21:09

Jasmine, huh. Nvm.
Toulouse, oderwała wzrok od barmana Davida, bo w Miami mamy barmana Dawida <3 i robi najlepsze drinki na świecie, w każdym razie mam nastrój z Sandrą, jest dobrze, przenosząc go na Sida. Obejrzała go sobie jeszcze raz uważnie i stwierdziła, że chyba nie zaciągnie jej w jakąś bramę, nie zgwałci & pobije, jak wczoraj w sędzi Annie Marii Wesołowskiej, więc pokiwała głową delikatnie, szukając swojej torebki. Znalazła. Miała tam mnóstwo ważnych rzeczy, więc starała się nie zgubić. Oparła czoło o ramię Sida, pytając gdzie pójdą, bo ona nie ma kurtki, a musiało zrobić się zimno. Płaszcza też nie miała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jasmine
banan.

Liczba postów: 393
Związany/a z: sebastienem, niby?
Twarz: anne marie van dijk lowe
Wiek postaci:: 17
Registration date: 04/07/2008

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 21:25

omatko ona wszedzie sie wpieprzy xd zaraz ci odpisze,,
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 21:27

kto? ; o
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 21:31

aha, że jas, już wiem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 21:42

-mozemy isc do kina, na jakies niskobudżetową duńską komedię. albo coś takiego. - lubił kino. ja też.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 21:44

No to się rozpisałaś xd
Pokiwała głową, ale kiedy ją podniosła jego z ramienia już, bo przecież nie uderzała w jego ramię i nawet wstała, mówiąc, że mogą iść.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sidney
misiaczek.

Male

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Sob 5 Lip - 22:02

i zacznij bo ja mam zw od 1381 godzinxd.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 21:27

polubiła ostatnio le paris paris, pewnie dlatego, że miała niedaleko od domu ten miły, tętniący życiem klub, tętniący życiem w przeciwieństwie do niej, zupełnie teraz udręczonej. w sumie jedynym, co się zmieniło od ostatniego wieczora który tu spędziła, był kolor jej lakieru do paznokci. teraz transparentny niebieski, jak sądzę, dobrany pod kolor jej lekkiej, jak na październik sukienki. aha, ale legginsy, nie zapominajmy, też. oblizała usta po raz setny i zamówiła drugi kieliszek cointerau, mierząc łakomym jak na siebie wzrokiem, tyłek jakiegoś stojącego nieopodal miłego pseudo latynosa.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

Liczba postów: 1308
Związany/a z: tju.
Twarz: james franco
Ostrzeżenia: 1

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 21:55

wbił i look na wszystkich. a tak naprawdę, to zamówił sobie dżaka danielsa, choć obiecał sobie, że nie będzie pił i usiadł koło nataliiii, oglądając ją tak łakomym spojrzeniem jak ona tyłek tamtego latynosa.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:08

w zasadzie mogłaś dać bretha, bo się znają już a ja go bardziej lubię...
;cccc
xd.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:10

okej, to mogę dac w sumie, jak nikt na niego nie odpisał!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:12

LOWEEEEEEEEEEEEE.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:20

tak myślę, że sebastien nawet się na nią obraził, że na niego nie spojrzała i tak dalej, więc pił tego nieszczęsnego dżaka, w milczeniu. chyba wyszedł całkiem z wprawy, przeleciał tylko tiu, poza tym chciało mu się seksu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:27

ugryzła się w język, przy kolejnym smętnym łyku likieru, by zaraz przejechać zamglonym, ale bynajmniej nie przez alkohol, jeszcze nie, wzrokiem po kilku osobach, towarzyszących jej przy barze w tej cierpiętniczej chwili. dobra, przesadzam. zakręciła kosmyk, wysuwający się z jej luźnego i weri seksownego kucyka, by uśmiechnąć się do sebastjena, który zaraz wydał jej się znacznie seksowny niż uroczy latynos w obcisłych spodniach.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:46

to dobrze. obdarzył ją uśmiechem numer trzy, rozsiadając się wygodniej. dopił szklankę dżaka, postanawiając, że więcej jednak nie wypije i westchnął głośno, mówiąc coś o tym, że jak tutaj gorąco.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:54

ona odparła, że jej wcale nie, tak z czystej przekory. podrapała się czubkiem błękitnej szpilki, napisałam szpilka xd, w łydkę prawej nogi i wygładziła spódnicę. ostatnio, z czego była całkiem zadowolona, schudły jej nieco nogi i generalnie pewnie mogła mieć każdego. spytała zaraz też czy pada.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 22:56

pokręcił głową. bo chyba miało nie padać, według pogodynki sandry. uśmiechnął się też, stukając opuszkami palców w blat, ale nic nie było słychać, bo nie miał długich paznokci.
- nie, chyba nie pada - odpowiedział w końcu, kiedy nie miał już co mówić - pójdziesz się ze mną przewietrzyć?
a jeśli nie pójdzie, to on znajdzie inny sposób :c
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Natalie.
crazy frog.

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 23:06

zakręciła się na tym uroczym wysokim stołku i oblizała słomkę z alkoholu. barmani zawsze dziwnie na nią patrzyli, a ona cointerau piła tylko przez słomkę. może potrzebwała ekstrawagancji, takiej wyuczonej, a może to tylko zły nawyk. jakkolwiek zły, tak i uroczy, myślę sobie. buty ją nieco obcierały, ale nieważne. oparła brodę na wyprostowanej dłoni, łokieć zaś na blacie.
dmuchnęła sobie w grzywkę.
-chcesz mnie przelecieć?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

PisanieTemat: Re: Le Paris Paris.   Nie 6 Lip - 23:13

o, kobiety w paryżu, były zdecydowanie bardziej domyślne niż te na sycylii, zdecydowanie, brawo dla kobiet z paryża. uśmiechnął się, może nawet trochę roześmiał, bo to było nawet śmieszne, dwa dni temu, to samo usłyszał od tiu i poczuł się fajny.
- jasne, a dziwisz mi się? - no tak, uznał, że natalie jest wystarczajaco atrakcyjna i może ją przelecieć.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Le Paris Paris.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next