|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Rosa ranczomen.

Liczba postów: 206 Skąd: wenecja Twarz: emmy rossum Wiek postaci:: 19 Registration date: 10/10/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:41 | |
| - to miło. fajnie jest się spotkać z kimś znajomym - dokończyła bellini i zamówiła drugie |
|
 | |
maxime pijak

Liczba postów: 1407 Skąd: paris, jea. Twarz: reid kastyn Wiek postaci:: 18 Registration date: 09/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:43 | |
| - no tak tak. pewnie zaraz muszę lecieć. powiedziała i spojrzała znowu na zegarek i o dziwo miała jakiś taki typowo męski, nie wiem czemu, pewnie jakiemuś bratu zarąbała. |
|
 | |
Rosa ranczomen.

Liczba postów: 206 Skąd: wenecja Twarz: emmy rossum Wiek postaci:: 19 Registration date: 10/10/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:47 | |
| - ładny zegarek - powiedziała, śmiejąc się |
|
 | |
maxime pijak

Liczba postów: 1407 Skąd: paris, jea. Twarz: reid kastyn Wiek postaci:: 18 Registration date: 09/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:48 | |
| - któregoś z moich byłych, no albo braci. powiedziała z uśmiechem. i a propos byłych, przypomniał mi się łili, xd. |
|
 | |
Rosa ranczomen.

| Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:51 | |
| - a, wymieniacie się z bratem zegarkami! a on nosi twój - roześmiała się |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:52 | |
| - możliwe, no tak tak, nie wiem, oni lubią moje zegarki. zaśmiała się i wypiła tekilę, kolejną. - idę o 20. uśmiechnęła się. |
|
 | |
Rosa ranczomen.

| Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:53 | |
| - mało czasu - zerknęła na swój zegarek - ja się cieszę, że mam wolne, przez cały tydzień pracuję i uczę się |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:54 | |
| - to miło. ja przez cały tydzień haruję, uh. powiedziała i znowu napiła się tekili i zaciągnęła papierosem. |
|
 | |
Rosa ranczomen.

| Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:57 | |
| ona też zapaliła - taak, a potem następny tydzień harówki. ale jeszcze się tym nie przejmuję |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:57 | |
| -idę. uśmiechnęła się, zgasiła papierosa, zapłaciła za drinki i poszła. |
|
 | |
Rosa ranczomen.

| Temat: Re: La Scala Pią 24 Paź - 18:59 | |
| i ona też zapłaciła i poszła |
|
 | |
nathan. beczka.

Liczba postów: 467 Skąd: paryż Związany/a z: n i k t. Twarz: bemberg Wiek postaci:: 22 Registration date: 27/08/2008
 | Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 19:55 | |
| pił whisky, rozkoszując się tym, jak alkohol miesza się z krwią w jego żyłach. obserwował też bacznym wzrokiem młodziutką kelnerkę z całkiem niezłym tyłkiem, jak zdążył zauważyć. upił dużego łyka, aż mu się oczy załzawiły. cały czas myślał o kejt i o tym wielkim koszu, jak mi dała. |
|
 | |
kejt krakersik.

Liczba postów: 315 Skąd: bournemouth! Twarz: giedre dukauskaite Wiek postaci:: 20 Registration date: 12/08/2008
 | Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 19:58 | |
| kejt szukając nejta, albo i nie weszła do la scali, myśląc że jeżeli gdzieś jest to właśnie tutaj. nie myliła się. siedział przy barze, pochłaniając wzrokiem kelnerkę w spódniczce która więcej odkrywała niż zakrywała. przewróciła oczami i udając, że go nie widzi usiadła po jego lewej stronie, oddzielona jakimś biznesmanem w koszuli brooks brothers. zamówiła martini z cytrynką i machała stopą. |
|
 | |
nathan. beczka.

Liczba postów: 467 Skąd: paryż Związany/a z: n i k t. Twarz: bemberg Wiek postaci:: 22 Registration date: 27/08/2008
 | Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:04 | |
| nie zauważył jej, natomiast kelnerce posłał przyjazny uśmiech i zagrzechotał kostkami lodu w pustej szklance, co miało oznaczać, że owszem, chce więcej whisky! bo dzisiaj wieczór na whisky, koniec kropka. dopiero potem kącikiem oka dostrzegł kejt i westchnął ciężko, stwierdzając w duchu, że to paskudny zbieg okoliczności, że tez tutaj przyszła ;x. |
|
 | |
kejt krakersik.

Liczba postów: 315 Skąd: bournemouth! Twarz: giedre dukauskaite Wiek postaci:: 20 Registration date: 12/08/2008
 | Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:08 | |
| spojrzała na niego w tym samym momencie, w którym on zerknął na nią, uśmiechając się lekko, niemal niezauważalnie. odchrząknęła w końcu i biorąc swoje martini przesiadła się na stołek po jego prawej stronie. -nejt - mruknęła, zagryzając wargę. nie bardzo wiedziała co ma powiedzieć. 'przyszłam sprawdzić, czy nie leżysz pod barem?' nie brzmiało zbyt ciekawie. |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:13 | |
| - no? - odparł, nawet na nią nie zerkając. wpatrywał się w przestrzeń przed sobą, bo czuł, że skoro ona go nie chce, to musi się skończyć co dobre, prawda. nie może sobie nią zawracać głowy, prawda? prawda!? kelnerka przyszła i dolała mu wshiky, nachylając się nad nim tak, że bez większych przeszkód mógł spojrzeć w jej apetyczny dekolt. wsunął jej dwadzieścia ojro napiwku w niego ;q. |
|
 | |
kejt krakersik.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:16 | |
| kejt przyglądała się temu w milczeniu, może nie owiec, ale mówi się trudno. w końcu kiedy lekko potrząsnęła głową, żeby wyrwać się ze swego rodzaju otumanienia z powrotem przybrała swoją wojowniczą postać. -nic. nieważne. muszę już iść - odparła raczej beznamiętnie, widząc że wybitnie szybko się pozbierał po ich ostatniej rozmowie i najwyraźniej już jej nie potrzebuje. więc niech potem kelnerka odprowadza go do domu, podczas gdy nejt nie będzie wiedział jak ma na imię i gdzie mieszka. ona umywa od tego ręce. wstała i zarzuciła torebkę na ramię. |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:22 | |
| - ja pierdolę - mruknął pod nosem, kompletnie już nie kapując, o co jej znowu chodzi. przecież dała mu kosza, tak? no to czego oczekuje, że będzie się przed nią płaszczył jak pies z wywieszonym językiem? złapał ją mocno za łokieć i przyciągnął do siebie bez większych problemów. - kejt, o co chodzi? - spytał z twarzą blisko jej twarzy, chuchając jej alkoholowym oddechem. |
|
 | |
kejt krakersik.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:26 | |
| -o nic, puść mnie. spieszę się - odpowiedziała, odwracając głowę na bok. miała wrażenie, że zaraz zwymiotuje przez alkoholowy zapach jaki go omiatał. eew. nawet odechciało jej się picia swojego martini, które niedopite odstawiła na bar. |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:32 | |
| - nie, nie, nie, powiesz mi tu i teraz, o co ci chodzi, do kurwy mać - zarządził, przytrzymując ją mocno za ramiona, na wszelki wypadek, gdyby bardzo chciała się mu wyrwać. w gruncie rzeczy to była jej wina, że tak się spił, to przez nią i to ona go doprowadziła do tego stanu. |
|
 | |
kejt krakersik.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:34 | |
| -nejt, proszę. puść mnie - powiedziała spokojnie, aczkolwiek zaczynała się go bać. oparła dłonie na jego torsie, chcąc go w ten sposób od siebie odsunąć. bezskutecznie, w końcu był od niej znacznie wyższy i silniejszy. biedna, mała kejt. |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:38 | |
| - puszczę cię, jeśli poiwesz, o co ci chodzi - powiedział poważnie. - no bo sory, kejt, ale ja ci wyznaje uczucia, a ty mi trzaskasz drzwiami. czego oczekujesz ode mnie po takim czymś? że będę się cieszył z tego, że dziewczyna mnie olała? - spytał nieprzyjemnie chłodnym tonem, wpatrując jej się porsot w oczy. |
|
 | |
kejt krakersik.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:43 | |
| -ale.. zrozum.. to dla mnie trudne - odpowiedziała w końcu po chwili milczenia, kiedy to wpatrywała się w jego przeszklone od alkoholu oczy i nieco błędne spojrzenie. naprawdę nie wiedziała którego z nich powinna była wybrać. wychudzonego indi-dupiastego gaspara i nieziemski seks za każdym razem kiedy wróci z trasy oraz tygodnie, a czasami miesiące oczekiwania na niego ze świadomością tego że na pewno zaliczy jakąś fankę, czy nathana który w chwilach złości był gotów rzucać w nią nożami i widelcami, a jednak miał ze sobą pakunek uczuć które do niej żywi, a przynajmniej żywił dopóki nie kazała mu spieprzać. odwróciła wzrok i objęła go zimnymi dłońmi w pasie. |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 20:55 | |
| - no, a dla mnie jeszcze trudniejsze, w takim razie - powiedział, opierając gowę na jej ramieniu i przysuwając ją blisko siebie. - zatańcz ze mną - mruknął jej do ucha, pchając ją na parkiet. leciało coś w miarę wolnego, więc nathan w sumie dawał rady, gorzej przy szybkich piosenkach, ale szybkiej nie będzie ;q. |
|
 | |
kejt krakersik.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 21:00 | |
| wolna piosenka w klubie? dobre sobie, ale powtórzę po raz 473265 to paryskaelita, tutaj wszystko jest możliwe, nawet cyndi lauiper time after time w la scali, pozdrawiam. w takim razie skoro dostąpili aż takiego zaszczytu, kejt objęła nathana opierając policzek na jego torsie. potwornie śmierdział whisky. zalał się? to znaczy nie w sensie upił, tylko dosłownym. a właściwie obydwu. -hm, sama nie wiem, nejt - szepnęła w końcu, odsuwając się od niego i kręcąc głową. była totalnie zagubiona między gasparem, nejtem a tym co czuła do każdego z nich z osobna. |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 21:14 | |
| zastanawiał się czy mówi o tym, że chce z nim tańczy czy chce z nim być, w kazdym razie pomyślał, że jakby chciała z nim być, to pewnie chciałaby z nim tańczyć, co jest w sumie logiczne. stał wiec przed nią ze spuszczoną głową, by w końcu wbić w nią zimne spojrzenie. - i kto tu kogo wykorzystuje, co? |
|
 | |
kejt krakersik.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 21:16 | |
| chciała, żeby ziemia się pod nią rozstąpiła i pochłonęła ją uwalniając od obowiązku odpowiadania na wszystkie jego pytanie na które nie znała odpowiedzi. jedynie pokręciła głową, czując jak drży jej warga. |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 21:20 | |
| - i co ja mam z tobą zrobić, dzewczynko? zaraz mi się rozpłaczesz - stwierdził, przyciągając ją do siebie. biedny, nie wiedział już, co zrobić. z jednej strony kejt go w tym momencie powaliła, tym wszystkim, czuł sie zraniony i w ogóle, a z drugiej było mu jej żal i tego nie rozumiał również. |
|
 | |
kejt krakersik.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 21:30 | |
| -ja.. muszę to wszystko przemyśleć, przepraszam - odpowiedziała, odsuwając się od niego któryś już raz tego wieczoru. musiała usiąść w domu na podłodze, wśród miliona poduszek z butelką czerwonego bordeaux i muzykę tiersena w tle, i po prostu zwierzyć się swojemu pluszowemu kurczakowi-francoisowi. może wtedy znajdzie jakąś sensowną, napisałam seksowną a to takie mało adekwatne, odpowiedź. nathan czy gaspar? |
|
 | |
nathan. beczka.

| Temat: Re: La Scala Nie 26 Paź - 21:34 | |
| a ja przeczytałam seksowną ;q. gaspar ;q. - w porządku - powiedział i poszedł, bo co on jeszcze tam miał do roboty.. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

Liczba postów: 141 Skąd: Niebo Związany/a z: nikim Twarz: Sophia Bush Wiek postaci:: 18 Registration date: 21/10/2008
 | Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 17:49 | |
| po małych zakupach przyszła do klubu, chciała się zabawić, odprężyć, zacząć żyć... w klubie nie było zbyt wielu ludzi, jednak liczyła, że ktoś tutaj zawita, z kim można będzie się dobrze pobawić, porozmawiać, ktoś inny niż ludzie stamtąd, skąd przyjechała. |
|
 | |
travis nowość.

Liczba postów: 4 Skąd: fr Związany/a z: z Twarz: ed w Wiek postaci:: 21 Registration date: 28/08/2008
 | Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 18:21 | |
| travis wszedl do klubu, niespecjalnie pewnie czujac sie w towarzystwie ludzi ktorych kompletnie nie znal, ale prawdopodobnie przyszedl w poszukiwaniu czegos na ksztalt jakiegos odstresowania, ile mozna sie uczyc i przejmowac jakimis poprawkami? no wlasnie, tez nie rozumiem. w kazdym razie usiadl przy barze, niezbyt interesujac sie kelnerka w wydekoltowanej koszulce zamowil tekile. i tyle. a, i z cytryna. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

Liczba postów: 141 Skąd: Niebo Związany/a z: nikim Twarz: Sophia Bush Wiek postaci:: 18 Registration date: 21/10/2008
 | Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 18:25 | |
| spojrzała się na chłopaka wchodzącego do klubu i siadającego przy barze, wyglądał podobnie jak ona, jakby niezbyt pewnie czuł się w tym miejscu, trochę zestresowany może no. - bez cytryny jest lepsza - powiedziała. - gwarantuje lepsze doznania - rzuciła do niego, nie podnosząc tym razem głowy znad swojej szklanki z martini. |
|
 | |
travis nowość.

Liczba postów: 4 Skąd: fr Związany/a z: z Twarz: ed w Wiek postaci:: 21 Registration date: 28/08/2008
 | Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 18:49 | |
| -bez cytryny zbyt gorzka, a prawde mowiac zazwyczaj wolalem wszystko co slodkie - powiedzial, on z kolei podniosl glowe i 'zmierzyl' bruk, w sensie przyjrzal jej sie. - travis -rzucil tez. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 18:54 | |
| - gorzkie nie zawsze znaczy, że złe - odpowiedziała. - brooke - podała mu rękę w geście przywitania. - swoją drogą... brudna jestem? bo Twoje spojrzenie zaraz przeszyje mnie na wylot - powiedziała. |
|
 | |
Vi crazy frog.

Liczba postów: 144 Skąd: NYC Związany/a z: - Twarz: Anne Hathaway Wiek postaci:: 21 Registration date: 07/05/2008
 | Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 18:58 | |
| Weszła i znalazła miejsce przy barze. - Wolne?- spytała siedzącej obok dziewczyny (że bruk) _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:00 | |
| Brooke podniosła głowę i spojrzała na dziewczynę.. - wolne - odpowiedziała, biorąc torebkę z krzesła, żeby zrobić jej miejsce. |
|
 | |
Vi crazy frog.

Liczba postów: 144 Skąd: NYC Związany/a z: - Twarz: Anne Hathaway Wiek postaci:: 21 Registration date: 07/05/2008
 | Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:03 | |
| - Dzięki. -uśmiechnęła się z wdzięcznością - Nie będzie Ci przeszkadzało jeśli zapalę? -spytała, bo wypadało, w końcu nie wszyscy muszą lubić smrodek jej slimów. Nie czekając na jej odpowiedź przywołała barmana głośnym "Mike, to co tygrysice lubią najbardziej! " _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:05 | |
| - pal śmiało... - uśmiechnęła się. - cholerny nałóg co? - zapytała. |
|
 | |
Vi crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:07 | |
| - Ty też? - wpakowała sobie jedną fajkę do buzi i zaproponowała jej jednego papierosa. - Nie paliłam od rana. - powiedziała kiedy Mike przypalał jej papierosa. - W ogóle to jestem Violett, ale wszyscy mówią mi Vi. _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:11 | |
| - już nie, chociaż czasami w ramach odstresowania zapalę - powiedziałaa. - za dużo już tego w siebie wsadziłam, więc pora było się ograniczyć - stwierdziła. - a ja Brooke - podała jej rękę z uśmiechem. |
|
 | |
Vi crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:16 | |
| -Mi tylko to pozostało z przyjemności życia.- stwierdziła -Więc Brook, co prawda dawno tu nie byłam, ale jak tu bywałam to nigdy cie tu nie widziałam. Nowa w Paryżu?- spytała _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:19 | |
| - ee na pewno jest coś, co sprawia, że fala gorąca rozpływa się po Twoim ciele.. jak np. niezły facet.. - stwierdziła z uśmiechem. - to należy do jak najbardziej przyjemnych rzeczy - dodała. - nowa... - zamyśliła się i nic więcej nie powiedziała. |
|
 | |
Vi crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:23 | |
| - Facet? A co to jest facet? - zapytała troszkę się zgrywając - Nowa! No to witam we wsi Paryż! - wypiła to swoje Marthini Blanco i kiwnela na barmana o jeszcze jedno. - Ja jestem tu już -zamyśliła się i zaczęla coś liczyć - od, kurcze, prawie trzech lat i wciąż czuję się tu nowa i wyalienowana odkąd wszyscy pojechali w pizdu i mnie tu zostawili. _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:25 | |
| - o to chyba jestem Twoim przeciwieństwem - powiedziała. - ja to się cieszę, że pojechała w pizdu - zacytowała ją - i zostawiła wszystkich i wszystko za sobą, grunt to stanąć na nogi i nie zamykać się na innych... chyba - zamyśliła się. |
|
 | |
Vi crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:30 | |
| - Tak, chyba tak.- stwierdziła i znów sięgnęła po kieliszek, tym razem piła po woli. - Tylko dziwnie się robi, jak w dupie mają cie ci, dla których zostawiłaś wszystko inne- coś ukuło ją w sercu. Zamilkła. Zaciągnęła się, strząsnęła popiół do popielniczki. - ale nic to. Możesz wierzyć, albo nie ale to miejsce kiedyś tętniło życiem. - powiedziała rozglądając się po pustym klubie. _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:32 | |
| - może i masz racje... ale ja nie miałam wyboru, ale Paryż albo nic - powiedziała, rozglądnęła się po klubie. - fakt nie wygląda to na zbyt przyjazne, a już tym bardziej wyjątkowe miejsce do zawierania nowych znajomości - dodała. |
|
 | |
Vi crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:36 | |
| - No nie wiem. Kiedys wydawało mi się doskonałe do nawiązywania nowych PRZYGODNYCH znajomości damsko-męskich.- uśmiechnęła się. - Skąd uciekłaś? -spytała. A była pewna, że tamta skądś ucieka, tak jak ona te parę lat temu . _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:44 | |
| - teraz chyba jest to dobre miejsce to zastapiania w samotności swoich smutków - zaśmiała się. - uciekłam... - powiedziała cicho. - z Tree Hill... taka mała mieścina, niestety... w której wszyscy się znają, w której wszyscy znają mnie, w dodatku lepiej ode mnie samej, wiedzą o mnie wszystko, nawet o której godzinie robię siku i jaka szczoteczką myję zęby - skyrzwiła się mówiąc o tym. |
|
 | |
Vi crazy frog.

| Temat: Re: La Scala Pon 27 Paź - 19:47 | |
| -UUU.. to tak jakby wszyscy byli paparazzi.. -skrzywiła się i dopiła drinka, a także zagasiła papierosa,a raczej peta. - Masakra. tez bym uciekła. - uśmiechnęła się. Coś w tej dziewczynie ją przyciągało. - Niech zgadnę byłaś chilliderką i dziewczyną kapitana drużyny footballowej? - spytała. _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|
 | |
|