|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 21:27 | |
| Jeśli chcesz, mogę pisać małe mi to wszystko jedno ; ddddd Sebastien spojrzał na nią z góry, bo jak mniemam był wyższy, a to nawet dobrze się składało i uśmiechnął ironicznie. Upił łyk swojego trunku, lustrując ją wzrokiem od góry do dołu i zastanawiając się co najpierw by z niej zdjął. - Nie, skądże, nie ma żadnego problemu - pokręcił głową, oblizując wargi z Dżaka. |
|
 | |
TIIU trotyl

Liczba postów: 750 Skąd: estonia Związany/a z: sebastję Twarz: ruby aldridge Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 4 Registration date: 29/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 21:31 | |
| -Świetnie - skwitowała, mrużąc oczy i spoglądając w górę prosto w jego oczy. Oblizała wargi i przechyliła głowę. Był przystojny jak cholera, ale starała to w sobie zdusić. Koniec z przygodami na jedną noc, powtarzała sobie bezustannie - Więc, z łaski swojej, zajmij się swoim drinkiem i przestań wlepiać we mnie to tępe spojrzenie - zakończyła z tryumfalnym uśmiechem. Odrzuciła włosy na plecy i wróciła do sączenia drinka. Nie mogła się jednak powstrzymać przed machaniem stopą z lekkim zniecierpliwieniem. Czekała na coś? |
|
 | |
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 21:37 | |
| To dobrze, że czekała bo on kurewsko (ostatnio nadużywam tego słowa.......................) napalił się już na jej tyłek, także z zamiarem przelecenia jej, chciał byc miły, ale to tylko Sebastien. Roześmiał się, wcale nie idiotycznie, ale może znów ironicznie, spoglądając na nią jakby go cholernie rozśmieszyła. - Hohoooo, bo co mi zrobisz? Zbijesz mnie tak? To w sumie przerażające - zrobił minę, która miała oznaczać, że się boi, ale zaraz parsknął śmiechem w Dżaka, nie mogąc się powstrzymać. |
|
 | |
TIIU trotyl

Liczba postów: 750 Skąd: estonia Związany/a z: sebastję Twarz: ruby aldridge Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 4 Registration date: 29/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 21:43 | |
| Wstała, zbliżając się do niego w sposób nie pozostawiający między nimi jakiegokolwiek dystansu. -Zbiję, owszem - mruknęła na poły groźnie i słodko. Wsunęła rękę w tylną kieszeń jego spadających z tyłka rurek i przyciągając go do siebie gwałtownie skutkiem czego stykali się biodrami, drugą ręką dając mu porządnego klapsa - Zły, zły chłopiec. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 21:47 | |
| / okeeeeeeeeej spoko, chyba już się uspokoiłam xdddddddddddd krejziiiiiiiiiiiiiiiii! <3
Sebastien spojrzał na nią najpierw jak na idiotkę, choć to było trudne, kiedy była tak blisko i pachniała Pour Famme powiedzmy & Martini, więc kiedy tak była, to nawet objął ją w talii, zaraz śmiejąc się w jej szyję. - Jesteś chora psychicznie - stwierdził, kiedy już udało mu się opanować śmiech i przybrał minę groźnego skurwiela, co mu trochę nie wyszło, więc nadal ją trzymając zatkał się Dżakiem.
/ Sikam nadal xdddddddddddddd |
|
 | |
TIIU trotyl

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 21:56 | |
| /znowu się skasował!!!!!!!!! mój piękny post ;c -Jaki wyszukany komplement - prychnęła, wywijając się zgrabnie z jego objęć i wygładzając przy okazji szary sweter sięgający ni mniej ni więcej a nieco za jej chudy tyłek. Odwróciła się plecami do Sebka i oparła o bar w celu upicia kolejnego, a zarazem ostatniego łyka swojego Martini. Postanowiła go zignorować. "Koniec z facetami na jedną noc, koniec z facetami na jedną noc", powtarzała sobie w myślach, bębniąc paznokciami koloru fioletowego, bo na takowy mam fazę od czasu nieokreślonego. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:05 | |
| Stresowało go to stukanie paznokciami o blat, bo to facet, zmierzył ją więc kolejnym spojrzeniem, wzdychając. - Chcesz mnie wkurwić, tak? - zapytał, odchrząkając wcześniej. Dopił swojego Dżaka polecając barmance, by podała mu następnego. I do kurwy, ona, że Tiu zdecydowanie zbyt ładnie pachniała, jego zmysły rozbudziła jego szklanka Dżaka, a to raczej niedobrze jeśli o niego chodzi - jak ci postawie kolejne Martini, to przestaniesz to robić? - zapytał, ze szczerą nadzieją w głosie, chcąc powiedzieć wcześniej coś w stylu, czy zrobi mu loda, ale się powstrzymał, tylko na chwilę, bo właśnie zabrał się za drugą szklankę Dżaka, uuuu.
/ sikamy z gosią nadal z klapsa xd |
|
 | |
TIIU trotyl

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:11 | |
| /on jest okropnyyyy xd samiec alfa sratatata -Chcesz mnie przelecieć, tak? - zapytała, odwracając się do niego gwałtownie i mierząc spojrzeniem od góry do krocza. Bo jego stopy jakoś mało ją interesowały. Póki co. Przy okazji poprosiła barmana o wódkę z Redbullem. Jeśli miała się z nim przespać, to tylko po kopie jaki owy drink serwuje. Zalana w trzy dupy, bez jakichkolwiek zahamowań, mogła robić mu loda przez całą, długą noc. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:22 | |
| On by chętnie na taką propozycję przystał, ale na razie zajął się dopijaniem Dżaka, spoglądając na nią kątem oka. Przyjrzał się jej, stwierdzając, że ewentualnie może ją zabrać do domu, bo nie wygląda na dziwkę, więc nie będzie jej rżnął w męskiej toalecie. Zmierzwił sobie teatralnie włosy, z hałasem odstawiając na blat szklankę. - Okej, chcę cię przelecieć - powiedział otwarcie, jakby to była co najmniej prognoza pogody, uśmiechając się zupełnie promiennie. Nawet wstał, rzucając banknot stu ojro na bar, okej był hojny bo barmanka nie miała obwisłych cycków. |
|
 | |
TIIU trotyl

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:27 | |
| Prychnęła coś na temat zwierzęcości wszystkich facetów na ziemi, żeby następnie jednym haustem opróżnić szklaneczkę z wódką i ponownie zbliżyć się do Sebastiena. Tym razem zagryzła wargę i zamachnęła się energicznie w celu spoliczkowania go co chyba nawet uczyniła. Jednak dla dopełnienia dzieła hyhy ale to fachowo brzmi, wspięła się na palce i zaczęła go całować. Pozdro dla wódki i jej kumpla redbulla. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:33 | |
| Okej, to było z jej strony cholernie zwierzęce, nawet bolało, ale kiedy już go zaczęła całować, to Sebastien przestał się przejmować, tylko skrzyżował ręce gdzieś w okolicach jej pośladków, ściskając jeden prawą? Dłonią w każdym razie i odwzajemniając jej pocałunek. Na oślep nawet prowadził ją do wyjścia, mówiąc coś o tym, ze jego kierowca czeka na parkingu! |
|
 | |
TIIU trotyl

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:38 | |
| -Masz kierowcę? - zapytała, wznosząc lewą brew do nieba i uśmiechając się do niego kpiąco - Czy na ten tekst, upatrzona przez ciebie dziewczyna jest twoja? - potknęła się na swoich ogromniastych obcasach i zachichotała. Zdecydowanie była lekko pijana. Lekko? Złapała go za ramię i doprowadziła się do pionu, obciągając czarne legginsy na kolana. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:42 | |
| / okej, goś przeczytał 'obciągając jego penisa xd' pozdro! xd
Roześmiał się teraz i on. Naprawdę go uważała za kogoś, kim nie był, a to raczej niedobrze. - Zawsze idziesz z pierwszym lepszym facetem do łóżka? - zapytał od tematu zupełnie, wyprowadzając ją z klubu. Nie miał takiej długiej limuzyny, bo one wyszły z mody, ale za to eskę nową, także hot! Otworzył przed nią drzwi i wsadził silnie do środka - Dziewczyny nie muszą lecieć na mojego kierowce, a nawet na to, że go mam, jest wiele innych powodów, uwierz mi. Uśmiechnął się, nadal nachylając nad nią, a zaraz potem również wsiadł, nie zapadając się w fotelu, bo były ładne & twarde, nie jak w jakimś fiacie sto dwadzieścia sześć pe, czy nie wiem w jakimś innym gracie. |
|
 | |
TIIU trotyl

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:46 | |
| -Oh - wyrwało jej się, bo zachowywał się jak jakiś gangster albo inny wyrwany prosto ze szklanego ekranu cudak. Tak pomyślała, nie mając pojęcia o trafności swoich osądów, si? Oparła się policzkiem o szybę samochodu, przymykając oczy. On siedział obok? W takim razie chwilę, później jej głowa znalazła się na ramieniu Sebastję, a sama Tiiu leniwie odpinała guziki jego białej koszuli - Tylko kiedy jestem najebana - wyznała mu, uśmiechając się całkiem uroczo i smyrając go po szorstkim policzku. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: La Scala Czw 3 Lip - 22:57 | |
| No tak, nie ogolił się dziś, więc tym szorstkim policzkiem, przesunął po jej ramieniu, kiedy zsunął już ramiączko jej bluzki, czy cokolwiek tam na sobie miała. Uśmiechnął się szczerze do niego, że do ramienia, zaciągając się zapachem Tiu. Właśnie. - Jesteś najebana, w porządku. Pewnie jutro tego nie będziesz pamiętać, ale jestem Sebastien, okej? - przewrócił ciężko oczami, podsuwając jej kieliszek szampana. nie wiem skąd go wyczarował, pewnie miał taki specjalny schowek na alkohol. Pij, pij maleńka, będziesz łatwiejsza. Zaraz pożałował, ze się przedstawił, bo jeszcze będzie go ścigać jeśli zrobi dziecko, uuuuu! W każdym razie miał nadzieję, ze nie zapamięta, w związku z tym, opierając jedną rękę o tył siedzenia, nachylił się, by wsadzić jej język do buzi. Uuuux2! |
|
 | |
Vince ko-rek.

Liczba postów: 106 Age: 21 Skąd: L. A. Związany/a z: Argomeda i jej córeczka :** Registration date: 02/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 4 Lip - 12:04 | |
| Przyszedł tu z Del. Usiedli koło baru i zamówił jej drinka. A sobie zamówił cole, bo niecierpi drinków. |
|
 | |
delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 4 Lip - 12:07 | |
| przekręciła się na wysokim stołku barowym twarzą do niego i uśmichnęła się lekko. - więęc, vince, studiujesz? |
|
 | |
Vince ko-rek.

Liczba postów: 106 Age: 21 Skąd: L. A. Związany/a z: Argomeda i jej córeczka :** Registration date: 02/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 4 Lip - 12:09 | |
| - ja narazie musze iśc do szkoły, do liceum ale nie zabardzo mi sie chce...zamierzam studiować medycyne, bo moi rodzice chcą. narazie szukam mojej kuzynki Hilary Duff ale nikt nic o niej nie wie. Nie wiem co sie z nią dzieje. Moja maam powiedziała, że ja znajde tu.---rzekł |
|
 | |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: La Scala Pią 4 Lip - 12:12 | |
| -hilary duff? znam ją, śpiewala beat of my heart, conie? ;p - wyszczerzyła się, że zna jej kuzyna! - pytałes jej menadżera, tych wszystkich eee.. jej znajomych? |
|
 | |
Vince ko-rek.

| Temat: Re: La Scala Pią 4 Lip - 12:17 | |
| - Tak powiedzieli, że gadała im że wyjeżdża do rodziców ale ona nie ma rodziców, bo mieli wypadek i umarli. nie wiem gdzie jej szukac...- odparł. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Pią 4 Lip - 12:19 | |
| -to smutne. muszę iść! - i poszła;x |
|
 | |
Vince ko-rek.

| Temat: Re: La Scala Pią 4 Lip - 12:23 | |
| Poparzył za nia jeszcze chwilke i poszedł. |
|
 | |
Ashley Spears nowość.

Liczba postów: 9 Age: 21 Skąd: Los Angeles. Hobby: Taniec Nastroj: Wesoła Związany/a z: . Twarz: Ciara Registration date: 06/07/2008
 | Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 19:51 | |
| Weszła do kluby widząc pewnego przystojniak i pomyślała ze być może podejdzie do nie i zaga zamawiając jej drinka ;p |
|
 | |
harold kocurek

Liczba postów: 816 Skąd: sverige. Związany/a z: bjef Twarz: louis prades. Wiek postaci:: 20. Registration date: 18/05/2008
 | Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 19:57 | |
| wszedł do klubu i usiadł przy barze, wzdychając ciężko i pisząc na swoim różowym telefonie sms-a. |
|
 | |
mariette słoneczko.

Liczba postów: 893 Skąd: waszington Związany/a z: ! Twarz: Vanessa Hessler Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 2 Registration date: 13/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 20:13 | |
| weszła z pragnieniem wychylenia kilku głębszych, coraz częściej ją ciągnęło do alko. |
|
 | |
mariette słoneczko.

Liczba postów: 893 Skąd: waszington Związany/a z: ! Twarz: Vanessa Hessler Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 2 Registration date: 13/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 20:30 | |
| a potem wyszła i tyle ją widziano ;x |
|
 | |
butterfly leszczu z krainy deszczu

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 20:45 | |
| okej, po długich szukaniach sukienki, którą i tak zuzia zgubiła hehe i musiała znaleźć inną 3298 razy gorszą, bf przyszła do laskali, niuchając nowych perfum knocka, których jednak nie wyczuła z odległości kilometra. ale i tak go znalazła, i usiadła obok, całując go wcześniej w brodę. - cześć, ładne perfumy. |
|
 | |
harold kocurek

Liczba postów: 816 Skąd: sverige. Związany/a z: bjef Twarz: louis prades. Wiek postaci:: 20. Registration date: 18/05/2008
 | Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 20:56 | |
| sori głen nie było mnie. -bardziej intensywne gdy jestem nagi. żartuję. co chcesz do picia?-zmierzył ją wzrokiem, fajnie, miała ładne nogi, wcześniej w zasadzie nie zauważył, -hmm. |
|
 | |

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 20:59 | |
| - margaritę. kupiłeś je dzisiaj? mogę kupić sobie takie same? - odgarnęła włosy za ucho, sama pachniała jakimś diorem damskim, chociaż osobiście przepadała za niektórymi męskimi zapachami i miała na swojej toaletce kilka takich flakoników. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 21:15 | |
| -lubisz męskie perfumy? - zainteresował się, marszcząc czoło. może to jakaś choroba? tymczasem zamówił margaritę i kolę lajt, bo ja piję właśnie, chociaż za słodka coś, pewnie patrycja coś kombinowała. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 21:25 | |
| chce cię otruć.... - lubię, to źle, mam się leczyć? - westchnęła ciężko, na chwilę obecną mogła zrezygnować z używania męskich perfum, o ile knock by używał za dwoje.. wcisnęła do knockowej szklanki z kolą cztery słomki, bo wyjęło jej się za dużo z podajnika, xd. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 21:30 | |
| spoko. wsłuchał się w rytm jakiejś latynoskiej piosenki i zrobił łyka koli, ze wszystkich czterech słomek, a potem przemyślał sobie pewną skomplikowaną kwestię o której ja osobiście nie mam pojęcia i uśmiechnął się. - nie sądzę. wiesz, kiedyś chciałem być nawet psychiatrą, ale rozmyśliłem się, jak zobaczyłem ilość godzin, wiesz, na studiach. wolę już swoje dziennikarstwo, czy co tam ja studiuję. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 21:34 | |
| - nie wiesz co studiujesz, knock? - zdziwiła się, machając stopą, uderzając równomiernie butem o bar, co mogło być odrobinę irytujące. - to znaczy, ja też nie wiem, co studiujesz.. masz to gdzieś zapisane, w kalendarzu, w komórce? - dręczyła ją ta sprawa, doprawdy. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 21:45 | |
| -architekturę? tak sądzę-wzruszył ramionami-to nieważne, butterfly, i tak skończę studia czy nie, nie będę raczej pracował w tym hm, biznesie. siedzę tu już od godziny, chodź na kanapy-skinął podbródkiem w stronę owych. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:00 | |
| - boli cię tyłek? co będziesz w takim razie robił, knock? sprzątał chodniki? - spytała, zsuwając się ze stołka, zachwiała się i w celu utrzymania równowagi złapała go za ramię, w drugą rękę łapiąc swojego drinka. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:03 | |
| -sprzedawał świeczki zapachowe własnej produkcji. z trupów!-dodał jeszcze przerażająco.... i szczypnął ją w tyłek, śmiejąc się. i sądzę, że doszli do kanap, sof, więc usiadł pierwszy, ciągnąc ją za sobą, bo napalony knock to filuterny knock. wstawie mu w nick filuterny knock. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:06 | |
| wpakowała mu się więc na kolan, w jakiś cudowny sposób nie zalewając wszystkiego margaritą, którą odstawiła w mgnieniu oka na stoliczek. - lubię pachnące świeczki. i wszystkie pachnące rzeczyy. nawet z trupów. - bo hu kers, niech i będą z trupów, albo smarków trola. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:16 | |
| podziwiałaś może już dzisiaj mój mega odpimpowany podpis? -fuj-stwierdził, co było całkiem romantyczne, że francuzi pewnie nawet fuj mówią seksownie, szczególnie taki haroldzik, który miał miętowy oddech i tylko trzy kalorie, a nie, coś mi się pomyliło, i zachrypnięty głos, od tego alkoholu co wieczór, palenia papierosów na balkonie na boso i czytania książek, siedzac na dachu kamienicy/apartamentu, ugryzł ją w płatek ucha.-mówiłem już, że ładnie wyglądasz, bf?-zapytał też, a jego dłoń powędrowała na jej udo, a czubki palców wskazujących pod sukienkę, dwa milimetry. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:22 | |
| ile on tych palców wskazujących miał, xd. - tak, właśnie teraz, przed momentem - zachichotała, ale nie jakoś głośno, nie jak świnka piggy. przesuwała opuszkami palców lewej ręki po jego szyi, szukała ugryzień wampirów, czy czegokolwiek, ale nie znalazła, więc przesunęła po niej nosem, nie napisałam szyją, nienienie. te perfumy były serio ładne, jak zauważyła. - tylko trochę fuj, hyy. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:32 | |
| trzy, ja też mam trzy. -nie pamiętam, ale skoro tak mówisz... chyba jestem pijany, ale tylko trochę, no wiesz, tam tylko tak sobie, conie-bo wypiłtrochę przez tę godzinę co go zostawiłam samego. odwzajemnił uśmiech jakiegoś pana, który też podniósł kciuk do góry-czuję się jak na walkach gladiatorów. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:38 | |
| - gladiator to był fajny film - stwierdziła, kiwając lekko głową, a gdy kiwać przestała, to pocałowała knocka w ustahehe, po części po to, by sprawdzić, jak bardzo jest pijany, bo mógłby się na przykład przewalić na bok, czy cokolwiek. była ciekawa co on na to......xd |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:46 | |
| pociągnął ją za włosy i wyrwał wszystkie. albo nie. też się nie zrzygał. dzisiaj rano się porzygałam, bo wstałam rano i na pusty zołądek napiłam się oranżady czerwonej [bo patrycja lubi;_;] i potem leżałam i czytałam jak koleś wyrzygał łapę psa i się porzygałam. koniec. knocka dłoń zawędrowała wyżej po jej udzie, ku koronkowej bijeliźnie, o którą zahaczył palcem, bo i cóż, miał ciepłe+przyjemne dłonie i odwzajemnił pocałunek. smakowała solą, margariiiiiiiita. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 22:50 | |
| biedactwo :c biedna łapa psa :c on natomiast smakował kolą lajt, alkoholem i papierosami. nie zapominajmy o miętowej gumie do żucia, którą bf właśnie zmacała w kieszeni jego spodni, ale nie wyciągnęła, bo teraz na żucie nie miała ochoty. tak czy inaczej, odessała się od niego, by zaraz zamrugać zupełnie zalotnie itp itd, poprawiając sukienkęł, lub pasek, nie wiem. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 23:03 | |
| -Chodźmy stąd, mam na ciebie ochotę, teraz! Ale nie w toalecie - dodał, na trzeźwo by tak nie powiedział, od dziecka nauczony kultury wobec dam, savoir vivru i religijnych piosenek, w sumie nawet jeżeli narzekał to bardzo kochał swoich rodziców i mamusię, która ciągle do niego wpadała! Muszę powiedzieć Summer, żeby zrobiła jego mamę, to zrobimy poznaj moją mamę, tymczasem Knock odgarnął jej włosy za ucho i uniósł brew. |
|
 | |

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 23:10 | |
| oblizała usta, okej, lubię konfrontacje z rodzicami, xd. - do mnie czy do ciebie, haroldzieee? - spytała i nawet wstała, by sięgnąć po resztkę swojej margarity, którą błyskawicznie dopiła, nic nie mogło się przeciez zmarnować. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: La Scala Wto 8 Lip - 23:23 | |
| -dawno nie byliśmy u ciebie. - pies niech sobie zdycha. wzdycha. wstał więc, zaraz za nią i przykleił się do jej pleców, co polegało mniej więcej na tym, że ułożył dłonie na jej biodrach i zacznij. |
|
 | |
seth jeszcze większa cipcia niż przy iluśtam postach wcześniej

Liczba postów: 1017 Skąd: nju jork. Twarz: david granberg Wiek postaci:: 18 Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Sob 2 Sie - 17:25 | |
| przyszedł tutaj z scarlett, napić się tequili. usiedli akurat przy barze, bo seth, jak zwykle, musiał porozmawiać też z barmanem. no więc, siedzieli, a seth przy okazji poszukiwał papierosów i zapalniczki w swoich kieszeniach. |
|
 | |
Scarlett 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 265 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: samotnością Twarz: Scarlett Johansson Wiek postaci:: 17 lat Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: La Scala Sob 2 Sie - 17:26 | |
| Usiadła i rozejrzała się dookoła - Hm, przyjemne miejsce. Nie byłam tu jeszcze |
|
 | |
seth jeszcze większa cipcia niż przy iluśtam postach wcześniej

Liczba postów: 1017 Skąd: nju jork. Twarz: david granberg Wiek postaci:: 18 Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: La Scala Sob 2 Sie - 17:28 | |
| no i znalazł papierosy i zapalniczkę też, i poprosił też o popielniczkę. zapalił jednego papierosa i wypił jednym haustem swoją tequilę. - miło nie ? czasami tu bywam. a więc, co chcesz wiedzieć ? zapytał, bo był wyszczekanym i trudnym w obyciu facetem. |
|
 | |
Scarlett 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 265 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: samotnością Twarz: Scarlett Johansson Wiek postaci:: 17 lat Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: La Scala Sob 2 Sie - 17:30 | |
| - Właściwie to wolałabym żebyś Ty opowiedział mi coś o sobie, bo ja czasem zadam jakieś głupie pytanie i wolę tego uniknąć |
|
 | |
|