|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: wieża eiffla Wto 24 Cze - 17:47 | |
| |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: wieża eiffla Wto 24 Cze - 22:34 | |
| samr stała z kubkiem kawy ze starbucksa na tym zasranym ostatnim piętrze, dmuchając w ową kawę, bo była gorąca. zebrało jej się na życiowe refleksje. |
|
 | |
william cipcia

Liczba postów: 786 Age: 22 Skąd: london tałn. Związany/a z: z tobą,nie? Twarz: eddie redmayne!!! Registration date: 08/06/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:22 | |
| doszli tu właśnie, i on, całkiem zrezygnowany, opadł na trawę. -aurelie, to wszystko przez papierosy, umieram, umieram!-wcale nie umierał, po drodze prawie zgubił książkę i miał ochotę na sok z porzeczek, a aurelie była taka piękna w tym wszystkim. |
|
 | |
aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 626 Skąd: paryż Twarz: sarah stephens Wiek postaci:: 17 Registration date: 23/06/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:29 | |
| z gracją, aha, opadła obok niego i spojrzała na williama nieco rozbawiona. -kłamać to my, ale nie nas - zaśmiała się, łaskocząc go w brzuch, na którym zawinęła mu się koszulka - nie za ciekawie to wygląda - skomentowała sińce i inne atrakcje, zagryzając wargę i momentalnie poważniejąc. jezu, wariatka! ale i tak ją kochamy. |
|
 | |
william cipcia

Liczba postów: 786 Age: 22 Skąd: london tałn. Związany/a z: z tobą,nie? Twarz: eddie redmayne!!! Registration date: 08/06/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:31 | |
| -no cóż, przyznaję, że masz rację, ale trudno się mówi-rozłożył się na trawie i przysłonił twarz dłonią-w szpitalu było całkiem ciekawie. |
|
 | |

Liczba postów: 626 Skąd: paryż Twarz: sarah stephens Wiek postaci:: 17 Registration date: 23/06/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:33 | |
| -to znaczy? - położyła się obok, opierając głowę o jego ramię. zsunęła na nos duże okulary ze szkłami w kształcie serc - szpitale nigdy nie bywają ciekawe. odrzuca mnie na samą myśl o tym okropnym zapachu i bieli - mruknęła, rozkoszując się promieniami wrześniowego słońca na policzkach. |
|
 | |
william cipcia

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:39 | |
| -ale mieli dobre muffinki-rzekł, całkiem beztrosko jak na siebie, bo faktycznie smak muffinków poprawił mu humor momentalnie.-lepsze niż w starbaksie, wierz mi. a okulary takie są lowe, sama mam ;dd! |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:43 | |
| a ja właśnie nigdzie nie mogę znaleźć! ;c -jesteś nienormalny - aż podparła się na łokciu, patrząc na niego zza ciemnych szkieł - chociaż to chyba niegłupie szukać jakichkolwiek pozytywów - dodała po chwili zastanowienia. |
|
 | |
william cipcia

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:48 | |
| w ejdź end em były. -prawda?-przekręcił się na bok, podpierając na dłoni i mierzył aurelie bacznym wzrokiem przez dłuższą chwilę-podoba mi się twoja grzywka. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 15:58 | |
| no właśnie słyszałam, ale byłam parokrotnie w różnych i nie trafiłam. -tak? sporo osób mi to mówi - speszyła się, odruchowo owej grzywki dotykając - teraz moja kolej, żeby powiedzieć co mi się w tobie podoba? - zapytała, unosząc brew. |
|
 | |
william cipcia

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 16:01 | |
| -nie musisz!-pokręcił głową, chociaż przecież wszyscy wiemy, że i faceci kochają komplementy, pewnie nawet bardziej niż my. uśmiechnąl się i dmuchnąl w jej grzywkę-czoło też masz fajne. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 16:02 | |
| -a ty oczy - powiedziała, kontemplując je dłuższą chwilę - i usta. pomijając to rozcięcie u góry - przyciągnęła go do siebie za kołnierzyk koszuli/koszulki i przejechała językiem po zadrapaniu właśnie. |
|
 | |
william cipcia

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 16:04 | |
| -podoba mi się. wyglądam jak billy kid, albo humphrey bogart, a najlepiej by było, gdybyś powiedziała, że jak ich połączenie. tak, właśnie tego mu brakowało. rozmów z maxime. miał je teraz z aurelie. i w ogóle, było cudnie. aż dziw, że poznał ją przez omyłkowego smsa. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 16:08 | |
| na czym opierała się znajomość will et maxi? -do połączenia brakuje ci papierosa w ustach, ale odpuśćmy to sobie. nie chcę potem mieć cię na sumieniu kiedy dorobisz się raka płuc i będę zmuszona do nawiedzania szpitala - powiedziała rezolutnie, siadając i zsuwając z nosa okulary, gdyż ponieważ słońce zaszło za chmury. podrapała się po brzuchu, przez koszulkę i wzięła do ręki kubek swojej latte, którą załatwili jej po drodze, a na śmierć o niej zapomniała. mrożona, niech będzie. |
|
 | |
william cipcia

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 16:16 | |
| -to prawie jak planowanie przyszłości!-ucieszył się całkiem-aurelie, wybacz mi, ale ucieknę teraz. odezwę się wieczorem, czy coś. mój numer masz-ucałował ją w kącik ust i zwiał. i lecę, paa! |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Pon 30 Cze - 16:19 | |
| ja też, dobrze się składa. uciekła i ona, si. |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Pią 4 Lip - 19:14 | |
| przyszła tutaj, bo uważała że tutaj jest fajnie. wzięła ze sobą parasolkę, tak na wszelki wypadek. chodziła sobie bez zupełnego celu, omal nie potykając się o jakąś rzecz. przypatrywała się ludziom. |
|
 | |
damon stół z powyłamywanymi nogami

Liczba postów: 1627 Skąd: nyc, yep. Związany/a z: karmę,o. Twarz: jamie strachan Wiek postaci:: 20 Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:06 | |
| przyszedł tutaj razem z sarą, bo przecież obiecał pokazać jej fajne miejsca, a wieża eiffla, to było jedno z najfajniejszych według niego miejsc w paryżu. dobra, w końcu może i damon był staroświeckim romantykiem, ale wybaczymy mu to. |
|
 | |
LittleNymphet mario forever

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:08 | |
| Dziewczyna tymczasem rozmyślała nad tym, jakie szczęście ją spotkało. I to dosłownie! Rzadko, kiedy w końcu trafia się na mężczyznę z wrodzoną wrażliwością na piękno, choćby Paryża. Starała się przekazać mu swe ciepłe uczucia w postaci uśmiechu. - Dawno tu mieszkasz? I gdzie? - Zagaiła rozmowę. |
|
 | |

Liczba postów: 1627 Skąd: nyc, yep. Związany/a z: karmę,o. Twarz: jamie strachan Wiek postaci:: 20 Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:11 | |
| - mieszkam tu od 3 lat, w dzielnicy Rue de Rivoli. a ty, kiedy tutaj przybyłaś ? zapytał się uśmiechając się do jej nosa, bo akurat go podziwiał. |
|
 | |

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:15 | |
| - O, to całkiem sporo. - Przechyliła głowę, zagryzając wargi. - Rue de Rivioli? Zapamiętam. Może kiedyś złożę Ci wizytę, kto wie. - Nachyliła się lekko ku niemu. Do diaska, strasznie się jej podobał! - Przeprowadziłam się przed niecałym tygodniem, Le Marais. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:17 | |
| a on się wcale od niej nie odchylił, wręcz przeciwnie, podziwiał teraz jej piękne oczy. - zapraszam, mieszkam pod numerem 15. i ja też zapamiętam, może też ci złożę kiedyś wizytę, kto wie. uśmiechnął się seksownie. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:21 | |
| W powietrzu unosił się nie tylko zapach, pozostały po pobycie w perfumerii, a i najwyraźniejsza chemia. Przyjrzała się mu jeszcze raz z tak bliskiej odległości. - Na pewno do Ciebie zawitam, a jakże! W końcu takiego towarzysza niejedna może mi pozazdrościć! - Sapnęła. - Wiesz, nawet mógłbyś wpaść dzisiaj. Oczywiście, jeśli chcesz. - Ugryzła się w język. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:23 | |
| pocałował ją delikatnie w nos i się uśmiechnął. - oczywiście, że chce. to znaczy, eee... chętnie zobaczę jak mieszkasz. poprawił się, bo może dziewczyna uzna że jest nachalny, czy coś. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:26 | |
| Odskoczyła na milimetr, ogarnięta zaskoczeniem, w następstwie - rozmarzoną, zamgloną miną. Poczuła, jak rumieniec wpełza na jej policzki. - Możemy iść od razu! Tylko wiesz, mieszkam z ojcem, no i gdzieniegdzie stoją jeszcze kartony, wiesz, jak to jest. - Tym razem, biorąc go za rękę, ścisnęła ją mocno, i ruszyła żwawo w kierunku swojej dzielnicy. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Sob 5 Lip - 17:28 | |
| - nie szkodzi. uśmiechnął się i dał się pociągnąć w stronę jej dzielnicy, to znaczy mieszkania. i zacznieesz. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 1:22 | |
| sebastję, zapewne jutro będzie w ogóle żałował, że cokolwiek wypił, stanął pod wieżą, całkiem opustoszałą ze względu na tę, a nie inną porę i spojrzał w niebo, wyobrażając sobie, że to hilary patrzy na nich tam z góry i obserwuje! chciał się dobrze spisać, jako jej wierny fan, bez plakatów na ścianie i skoro to dzień tańca na cześć hilary, zatańczył dla niej macarenę! potem uciek :c |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 11:56 | |
| przyszedł tutaj, jak zwykle tylko po to zeby uciec od pracy. i jak zwykle podziwiać paryż i piękne kobiety w paryżu. wziął ze sobą bagietkę, bo był już trochę nawet głodny i ją sobie jadł, patrząc na przechodzące panie. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:01 | |
| Biegła kilkadziesiąt metrów, więc zatrzymała się, opierając dłonie na kolanach, i oddychając szybko. Wtem zauważyła Damona. - Ej, cześć! - Krzyknęła, powoli się doń zbliżając. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:04 | |
| próbował poderwać jakąś miłą panią, która stała gdzieś samotnie, więc tak jakby nie zauważył sary. rozmawiał z nią przez chwilę. akurat był w trakcie tłumaczenia czegoś tej pani. no coż, to tylko kolejny paryski podrywacz. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:06 | |
| Przechyliła głowę, popatrując na nich nieco krótkowzrocznie. Zaklęła głośno, po czym zawróciła, by kupić sobie coś do jedzenia. Może, jak przyjdzie znowu, będzie sam. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:08 | |
| niestety ta miła pani musiała juz iść, więc się z nią pożegnał, dając jej trochę bagietki. kątem oka zauwazył dopiero teraz sarę i zaczął za nią biec. złapał ją delikatnie za nadgarstek. - hej, nie zauważyłem cię. przeprosił zdyszany. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:11 | |
| - O, hej. - Zamrugała sztucznie rzęsami. - Dopiero przyszłam, i właściwie miałam zamiar kupić sobie coś do zjedzenia. - Rzekła ciut chłodno, i prawie nie powstrzymała się od zapytania go, kim była ta nieznajoma. Spojrzała mu głęboko w oczy. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:13 | |
| odwrócił wzrok, bo przecież nic ich nie wiązało. powiedzmy wprost, to była bardziej jego przelotna znajomość, przyjaciółka, czy coś. wziął rękę z jej nadgarstka, bo było mu trochę niezręcznie. - mam bagietkę. chcesz trochę ? podsunął jej trochę pod nos. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:17 | |
| Udało jej się powstrzymać zazdrość. "Kobieto, nie wariuj!", powiedziała twardo do siebie. Bez słowa ułamała kawałek bagietki. - Dziękuję. I co, masz zamiar robić? - Rzuciła byle jaki temat. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:20 | |
| spojrzał się właśnie na przechodzącą obok kobietę, którą przed chwilą poznał i posłał jej uśmiech, dyskretny, tak żeby sara nie widziała. ułamał trochę bagietki i zjadł. - no, teraz ? teraz mam zamiar zjeść bagietkę, pójść później na jakiś konkretny obiad i pójść do domu, zamówić masaż i się odprężyć. a ty, co będziesz robiła po południu ? zapytał patrząc na nią, ale kompletnie bez pożądania czy czegoś takiego. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:24 | |
| Powoli rozumiała jego poczynania, a przypadkowo łapiąc wzrok, jaki posłał tamtej kobiecie, tylko się upewniła. Wzruszyła ramionami. "Przejmę Twoją taktykę". - Cóż, pewnie pójdę się gdzieś rozerwać, i poznać bardziej Paryż. - Zakończyła, ale jakby wcale nie mając zamiaru poznawania Paryża, jako miasta. Raczej czego innego. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:27 | |
| popatrzył na sarę i zmrużył lekko oczy. - sara, przecież wiesz, że nie jestem idealnym materiałem na chłopaka. ja wiem, że ty o tym pewnie marzysz, czy coś. ale, cholera. saraaaa. pomóż mi. noo. juz nie wiedział co ma jej powiedzieć. do cholery, w końcu nie zamierzał się z nią wiązać. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:30 | |
| - Dobra, przecież wiem o tym! - Nieco się żachnęła, może nawet zbyt raptownie. - Nie oczekuję od Ciebie czegokolwiek. - Mruknęła uspokajająco. - I niczego nie żałuję. Miałam czas na rozmyślania w nocy. Taki jest Paryż. - Westchnęła, robiąc piruet. - Którą panną już jestem? - Zapytała, unosząc kąciki warg. Bynajmniej nie jakoś obelżywie. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:35 | |
| zjdał trochę tej bagietki. policzył ile ich juz bylo. no trochę ich było. - ja też niczego nie żałuję. i tego że ciebie spotkałem, tez nie żaluję. nie żałuję tego, że się przespaliśmy. paryż to miasto zakochanych ludzi. i romansów. na prawdę chcesz wiedzieć ? zapytał, jakby upewniając się że tego na pewno chce. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:38 | |
| - No, i takie mamy podejście. Nic zobowiązującego. Jestem młoda, na poważne związki jeszcze znajdę czas. Dużo czasu. - Uśmiechnęła się do niego pokrzepiająco. - Romansów! No, chcę wiedzieć, muszę znać tą informację, by uczeń mógł przerosnąć mistrza. - Zaśmiała się. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:42 | |
| uśmiechnąl się też do niej. trochę jakby stopniał, bo ostatnio był trochę oschły. - tak, właśnie. ucz się ucz, nauka to potęgi klucz. roześmiał się. - najlepiej zostańmy po prostu przyjaciółmi. powiedział podtykając jej bagietki pod nos. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:47 | |
| oddał jej ta bagietkę całą, bo już nie był głodny. pożegnał się ładnie i powiedział że musi już iść. i poszedł sobie. bo ja idę, paaa. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:48 | |
| Zacmokała do niego cicho, gdy się odwrócił, i sama poszła. Bo i ja idę. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 12:55 | |
| Sebastien, z kacem większym niż cały Paryż, siedział pod wieżą ajfla i medytował nad tym, co działo się poprzedniego dnia. Nic nie wymedytował, więc po prostu oglądał nogi turystek. |
|
 | |
delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 13:15 | |
| delilah spacerowała po paryżu z dłońmi w tylnych kieszeniach rurek i nawet uściślę pojęcie paryż pisząc że przed wieżą ajfla jak możemy się domyślec i nie wiem czy możemy się domyśleć że usiadła obok sebastiena, ale tak właśnie było. i nic nie jadła, ale miała w dłoni paczkę dropsów cytrynowych. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 13:24 | |
| Spojrzał na nią badawczo, musiał się przecież upewnić, że nie jest żadną grubą i pryszczatą Amerykanką. Bynajmniej nie była, skoro uśmiechnął się do niej, jednokącikowo odstawiając na bok kawę. Zamyslił się jeszcze na chwilę, wyciągając nogi przed siebie i powiedział 'cześć', bo chyba tak mu najbardziej odpowiadało. |
|
 | |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 13:28 | |
| przyjrzała mu się i rzuciła 'cześć' też, zwróciła nawet uwagę na jego że tak powiem skapcanienie związane z kacem, o czym oczywiście nie wiedziała i z racji że ona generalnie nie miewała kaca, to nie wiedziała, czy to jakaś choroba, czy coś, wiec nieco się zmartwiła, bo było ciepło i słonecznie [tak, napisałam pogodę] i del nie chciała, żeby jej tu padł. -źle się czujesz? |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 13:41 | |
| Miała ładny głos, jak zdążył stwierdzić, nie tylko głos, bo nogi też, długie, ale nie przesadnie. I przyjemną twarz, więc uśmiechnął się właśnie do owej twarzy. - Mhm, tak jakby - odpowiedział sennie, drapiąc się po przedramieniu. Upił łyk kawy, wzdychając bardzo ciężko, bo to słońce wcale nie pomagało jego głowie. |
|
 | |

| Temat: Re: wieża eiffla Nie 6 Lip - 13:45 | |
| pokiwała głową, że do niej dotarło i pomyślała, że chyba jednak przeżyje, w sensie, że on i podrapała się po szyi prawą ręką i po stronie również prawej, nadal przyglądając mu się bez skrępowania. -to znaczy? masz zamiar umrzeć, czy coś takiego? - uniosła brew, gotowa się roześmiać. chyba ze naprawdę jej umrze. może trochę przeżywała. |
|
 | |
|