IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

wieża eiffla

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
sebastien
prosiaczek

Liczba postów: 1308
Związany/a z: tju.
Twarz: james franco
Ostrzeżenia: 1
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Nie 6 Lip - 13:55

On też przeżywał, ale tylko bół głowy, suszenie i zawroty w głowie. Okej, może też taki fajny pieprzyk, nieduży, który zdążył zaobserwować na twarzy Del. Nie wiedział, że to jest Del.
- Nie, chyba jakoś przeżyję, to znaczy, że mam zajebistego kaca - powiedział w końcu, głośno, może nawet zbyt głośno, zamykając oczy. Otworzył, bo uznał, że woli patrzeć na Dilajlę - Sebastien.
Odstawił kubek i wystawił w jej stronę prawą dłoń, raczej zadbaną, choć Seb nie chodzi do kosmetyczki.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male
Liczba postów: 3546
Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu
Twarz: Heidi Mount
Wiek postaci:: 18
Registration date: 16/05/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Nie 6 Lip - 13:58

-delilah - wzięła więc jego dłoń, znaczy uścisnęła, niezbyt mocno i uśmiechnęła się, za niego i za siebie. - nigdy nie miałam kaca, ale uwierz, że ci współczuję.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
sebastien
prosiaczek

Liczba postów: 1308
Związany/a z: tju.
Twarz: james franco
Ostrzeżenia: 1
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Nie 6 Lip - 14:08

Skończyła mu się kawa, o czym zaraz właśnie i ją poinformował D, wstając. Podciągnął spodnie na tyłek, spoglądając teraz na nią z góry. Nawet trochę się zachwiał.
- Ładne imię - powiedział na głos, drapiąc się po torsie, miał swędziawki od picia - Idziemy na kawę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male
Liczba postów: 3546
Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu
Twarz: Heidi Mount
Registration date: 16/05/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Nie 6 Lip - 14:10

-okeeej - przeciągnęła, również wstając i nawet wyciągnęła dłonie w kieszeni, bo wcześniej właśnie je tam miała jak się domyślamy i zacznij
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
lucille
ko-rek.

Liczba postów: 93
Związany/a z: .
Registration date: 05/07/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Wto 8 Lip - 20:40

stała koło wieży, jedynie w zwiewnej sukience valentino. z jej ajpoda brzmiały jakieś hiszpańskie rytmy, w których rytm tańczyła, nie zważając na zdziwione spojrzenia przechodniów pod parasolami. ona nie miała parasola, była w chuj mokra. ale też najarana, więc wcale jej to nie przeszkadzało.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1291
Związany/a z: Dominique.
Twarz: Robert Pattison.
Wiek postaci:: 19.
Ostrzeżenia: 3
Registration date: 10/07/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Sob 12 Lip - 21:29

onie xd
okej, przyszli, noah i brooklyn. obejmował ją nawet ładnie w talii, napajając się samym jej zapachem.
- okej, robi wrażenie - stwierdził, kiedy już byli całkiem blisko. zawsze marzył o takim spacerze, właśnie z nią :c. to znaczy wcześniej z jakąś inną, której nie pamiętał, ale paryż to przeciez miasto miłości.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female
Liczba postów: 842
Wiek postaci:: 17
Registration date: 01/07/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Sob 12 Lip - 21:45

-taa - powiedziała i na nic mądrzejszego nie była w stanie się zdobyć, bo zbytnio była zaabsorbowana jego zapachem i dotykiem i całą resztą, nawet przestała śledzić godzinę, zegar, czas, czy co tam chcesz. - gwiazdy - stwierdziła krótko, zadzierając głowę do góry.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Sob 12 Lip - 21:50

o tak, były gwiazdy, noah zadarł podbródek do góry, by spojrzeć w niebo. przez chwilę szukał wielkiego wozu i małego, ale zaraz stwierdził, że to z jego strony totalnie popierdolone i palcem wskazującym przechylił jej głowę w swoją stronę by zaraz pocałować. nie płytko, ale delikatnie, bez języka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Sob 12 Lip - 21:52

ale brooklyn to brooklyn, dzika dzielnica nowego jorku, chciałam napisać, że paryża. odwzajemniła pocałunek, nieco bardziej żarliwie itp itd, by zaraz jednak się od niego odsunąć, by pomachać rzęsami. - zbliża się jedenasta.- to prawie kopciuszek albo piosenka the dresden dolls.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Sob 12 Lip - 21:56

- hm, tak to chyba czas, żebyś wróciła do domu - rzekł, oblizując wargi, smakujące bruklin :c teraz pewnie nie będzie mył zębów przez tydzień, żeby jeszcze ją czuć w buzi - odprowadzę cię - powiedział, wzdychając dosyć cięzko. trzymał ją za prawą dłoń.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Sob 12 Lip - 21:57

- świetnie - stwierdziła, zupełnie szczerze, uśmiechając się, zacznę :d.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female
Liczba postów: 1757
Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.
Nastroj: Irradiacja uczuć.
Związany/a z: Tobą?
Twarz: Hayley Williams.
Wiek postaci:: 16.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:01

Przyszła popatrzeć, bo dawno sławetnej Wieży nie widziała, popijając przy tym sok z kartonika.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
harold
kocurek

Liczba postów: 816
Związany/a z: bjef
Twarz: louis prades.
Wiek postaci:: 20.
Registration date: 18/05/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:06

Knock wracał z wykładów, na których notabene spał, dzierżąc w dłoni dzielnie kubek gorącej i gorzkiej kawy ze Starbucksa, która mu wcale nie smakowała, ale nie jest tu od narzekania, nie? Więc stanął zaraz obok Sary, oczywiśćie wcale nie wiedząc, że tak właśnie ma na imię i również spojrzał w górę, popijając kawę. W zasadzie możnaby pomyśleć, że przyszli razem jako chińscy turyści, nie?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female
Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:12

Przez chwilę podziwiała kształty budowli, która w gruncie rzeczy się jej nie podobała, ale wypadało patrzeć w ten sposób, więc... O, i nagle go spostrzegła. Przechyliła głowę, zastanawiając, co właściwie ma powiedzieć, i czy powinna w ogóle to robić. - Cześć.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
harold
kocurek

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:15

Patrzył nadal, robiąc łyka kawy, mało się przy tym nie krztusząc, wrócił więc do normalnego poziomu głowy, no, może trochę niżej, bo niższa była Sara, do której się uśmiechnął. - Właśnie, cześć, mam nadzieję tylko, że nie jesteś jedną z tych indyjskich psychopatek, które zawsze pieprzą... ugh, to znaczy mówią o zaburzaniu aury własnej i tak dalej. Ale jeżeli ci przeszkadzam to mogę iść. - Tak właśnie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:22

Z każdym jego słowem jej brwi unosiły się coraz to wyżej, ustępując miejsca szerokiemu, przyjaznemu uśmiechowi, bynajmniej nie był sztuczny. - Indyjskie psychopatki? Zaburzenia? Co prawda wiem, czym jest aura, ale, żebym zaraz ją objaśniała... - Zaśmiała się, biorąc spory łyk soku. - Nie przeszkadzasz! Właśnie podziwiam to cacko. Przyda mi się asysta.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
harold
kocurek

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:25

-Asysta! Chętnie, chociaż nie jestem zbyt dobry w podziwianiu, hm... architektonicznych cacek. Chociaż nie powiem, podobno studiuję właśnie architekturę, nie pytaj, kiedy ostatni raz tam byłem, pewnie mnie niedługo wywalą, kto by tym się przejmował, hej, to zupelnie dobrze, że nie będziesz mnie pouczać, bo słyszałem już ze trzy razy hej, knock, wlazłeś w moją aurę, od jakichś dziwnych feministek. Własnie, jestem Harold, ale mówią mi Knock, wybacz, chyba za dużo mówię, powiedzmy, że to z nieśmiałości-wyszczerzył się do niej miło i wesoło i podał jej dłon, najwyższa pora.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:33

- Architektura? Całkiem interesujące, choć podobno dużo matematyki. Tak czy tak jestem nieco mniej wrażliwa na piękno, jakie przedstawia ta... ten... ta budowla. Prawdę mówiąc to mi się nie podoba. - Wzruszyła ramionami z uśmiechem. - Gdyby ludzie włazili w swoje aury, żaden nie mógłby zbliżyć się do drugiego, choćby na krok, a to przecież uniemożliwiłoby tok rozmnażania, prawda? Co za brednie. Miło mi Cię poznać... Knock, czy tam Haroldzie - jak wolisz. Na mnie wołają Sara, i tylko Sara, a imienia tego nie znoszę! - Uścisnęła jego dłoń. Ogółem rzecz biorąc była całkiem zaskoczona, a z nagłego przepływu myśli, i doznań zdążyła wyłowić jedynie to, iż był uroczy. I to jak!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
harold
kocurek

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:39

Wiadooomo. - Świetnie, Sara, hm, kojarzy mi się z księżniczką, jakąś tam, chyba małą księżniczką, znaczy z tą książką. Lektura obowiązkowa-dorzucił, nie rumieniąc się, ale uśmiechnął się jednak z zakłopotaniem-sam takich nie czytam, serio! I obawiam się, że muszę już znikać, ale naprawdę byłbym hmm, zaszczycony, tak, to chyba dobre słowo, gdybyśmy jeszcze kiedyś się spotkali, wiesz, na kontemplowaniu budowli. Co być powiedziała na Luwr? Ta piramidka jest urzekająca, w każdym razie - odezwij się, Saro!-wcisnął jej swój numer, który nabazgral w tej samej praktycznie sekundzie, prawie jak robot, ugh, i zniknął, machając jej jeszcze.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pon 14 Lip - 16:43

- Bo to imię oznacza księżniczkę, właśnie. - Syknęła z miną, wyrażającą wielką dezaprobatę do tejże 'nazwy', jaka od zawsze ją prześladowała. - Mam nadzieję, że nie czytasz! Luwr? No jasne! - Klasnęła rękoma z uciechy. - Byłam tam raz, ale nie zdążyłam zbytnio się rozglądnąć, więc... Napiszę do Ciebie, jak gdyby coś! - Odmachała mu, jednocześnie przyglądając numerowi, oraz zastanawiając nad tym, jakim ten chłopak zadziwiającym mignięciem był!
A potem poszła do domu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:00

Wyszedł na wieżę trzymając parasol w pogotowiu. Oparł sie o jakąs barierkę i czekał na zooey
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female
Liczba postów: 1912
Nastroj: pokręcony
Związany/a z: elviiisem.
Twarz: sheila marquez
Registration date: 13/07/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:02

Przyszła po wieżę spoglądając na żelazną konstrukcję, która niemal stykała się z zachmurzonym poziomem nieba, przystanęła na chwilę rozglądając się i ukrywając się przed deszczem pod uszkodzonym parasolem, zobaczyła Charlie'go.
- witam! - uśmiechnęła się serdecznie, choć na jej twarzy malowała się frustracja, tak włożyła jak idiotka spódniczkę, która w taki dzień ją irytowała.
- czy mogę schować się pod twoim parasolem? - zapytała spoglądając na swój całkiem wygięty parasol, a właściwie nie można już go nazwać parasolem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:05

- Tak, proszę. Może pójdziemy do jakiegoś zadaszonego miejsca - rozłożył nad nią parasol
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:07

ujęła go pod ramie - jak to brzmi, dobra wiadomo o co chodzi, a że miała w naturze chodzenie slalomem tak było wygodniej, czuła się swobodnie choć wiatr co chwile podwiewał jej spódniczkę, za klęła cicho.
- no cóż, możemy - spojrzała w zachmurzone niebo - a raczej to skazane przez los, a raczej pogodę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:09

- A gdzie chciałabyś pójśc?
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:11

- może do jakiej restauracji? - wyszeptała drżąc z zimna - albo gdziekolwiek, byleby to miejsce przejawiało choć odrobinę ciepła i było suche -uśmiechnęła się nikle, zbliżając się nie co do Charlie'go.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:15

-Może do jules verne? To niedaleko - on również się uśmiechnął
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:17

- dobrze więc, chodźmy - przysunęła się bliżej, może trochę za blisko, ale po pierwsze było jej zimno, piekielnie[?] zimno, a po drugie czuła do niego tzw. sympatię xP
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Czw 17 Lip - 13:21

- No to chodźmy - on też czuł sympatię (zacznę)
Powrót do góry Go down
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 21:03

pizgam z czarliego i zet ;d.
noah i brooklyn przyszli. n w związku z tym przyjściem, obejmował ją ładnie i zręcznie ręką w talii, była ciepła, dziś nie było jakoś szczególnie zimno. słońce już niestety zaszło, zero romantycznych widoków, ale były gwiazdy, to już coś.
- oho, chyba pierwszy raz jestem na ajfli. prawdę mówiąc nie przepadam za wysokościami. kiedyś, jak byliśmy z klasą na wycieczce w pizie, to nie wszedłem nawet na krzywą wieżę. to dziwne, wiem, ale jakoś tak nie przepadam. tak samo za samolotami, co na lądzie, to na lądzie - stwierdził, zupełnie jak taki sopel na przykład, opierając dłonie, obie, to znaczy, że już jej nie obejmował, na barierce.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 21:45

głupia, gwiazdy są 83748 razy bardziej romantyczne od słonca :<
przystanęła obok niego, ale plecami się o barierkę oparła. albo tyłkiem, nie wiem jak to to na wysokość, odchyliła głowę do tyłu, chociaż i tak tych gwiazd podziwiać nie mogła, bo zamknęła oczy. - też się bałam latać, ale teraz lubię. bałam się po obejrzeniu oszukać przeznaczenie, która to była część z samolotem, pierwsza, nie? nie pamiętam, w każdym razie, już się do tego przekonałam,tylko podszas lotu potrzebuję dużo dużo szkockiej. - zachichotała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 21:50

- ja podczas lotu z reguły śpię, chyba, że to tylko czterdzieści minut jak z mediolanu do paryża. najgorsze są te odprawy, słyszałaś o tym wypadku w kanadzie? co postrzelili kogos tam na lotnisku. wolałbym być zabity w jakimś lepszym miejscu niż na lotnisku. okej, chyba nie chcę jeszcze umierać, nie słuchaj mnie, brooklyn - obrócił się w bok, odgarniając wolną ręką jej kosmyki za ucho.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 21:53

- lubię cię słuchać, noah. możesz mówić ile chcesz, naprawdę. to dużo lepsze niż słuchanie radia. albo, uch, sida. - sida pieprzącego się z toulouse na przykład... xd uśmiechnęła się do nieba, noasia i do siebie, ogólnie zaciesz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:00

- a ja lubię jak się uśmiechasz. masz naprawdę piękny uśmiech. przez twój uśmiech mam inspirację na kolejny obraz, a ostatnio średnio mam czas na malowanie - no tak, większość czasu spędzał z nią. przymrużył lekko powieki, zastanawiając się nad brooklyn i nim, co to w ogóle ma znaczyć, czy to związek czy co, ale postanowił nie pytać.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:04

- ech, jutro dam ci odpocząć i będziesz mógł malować. chyba, że masz jakies inne plany na łikend - popatrzyła na niego jakoś tak trochę pytająco, by zaraz potrzeć obiema dłońmi o swoje policzki, które o dziwo nie były specjalnie zmarznięte,co ją niezmiernie cieszyło.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:07

- jezu, nie, źle mnie zrozumiałaś. wolę się z tobą spotykać, niż malować, to chyba jasne. nie mam innych planów, spotkałbym się może z bf, ale ona ma chyba depresję, to nie wiem - przejechał językiem po swoich zębach sprawdzajac ich gładkośc.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:10

- jak ma depresje to może powinieneś ją pocieszyć! nie powinieneś zaniedbywać z mojego powodu malowania, serio. nawet jeśli jest mniej przyjemne niż przebywanie ze mną. - bredziła, cicho. podrapała sie ponosie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:15

- nie zaniedbuję. to nie jest jakiś mój obowiązek, tylko przyjemność. nie bardziej przyjemna niż spotykanie się z tobą - uśmiechnął się, bo chciał żeby brooklyn tez się uśmiechnęła :c/
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:19

uśmiechnęła się więc specjalnie dla niego i pocałowała go w prawy kącik ust. nie musiała nawet stawać na palcach, buciki! - jesteś cholernie miły, noah. najmilszy ze wszystkich chłopców, których kiedykolwiek spotkałam! - a spotkała ich wielu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:30

niewątpię.
- hm, a wolałabyś żebym był niemiły? nie umiałbym serio, nie dla ciebie brooklyn - powiedział zgodnie z prawdą, poza tym był dobrym człowiekiem. nie umiał być niemiły wcale. odgarnął jej włosy, tym razem z drugiej strony, by ułożyć prawą dłoń na jej szyi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:36

to mi przypomniało edwarda ze zmierzchu, ta ręka na szyi.
zadrżała, toten jego dotyk, wcale nie poraził ją prąd. w simpsonach dzisiaj było krzesło elektryczne na energię słoneczna<3 potarła kciukiem o jego prawy policzek, przekrzywiając trochę głowe. - nie, nie, tak jak jest, jest idealnie, naprawdę. - serio serio, nawet.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:45

skoro było idealnie, to nie mogło być już lepiej, ale myślę, że było, przynajmniej dla niego, kiedy schylił nieco głowę, ale tylko nieco by swoją dolną wargą musnąć jej górną. chciał jej wyznać swoje uczucia, ale bał się, nie dziwmy mu się, hm. za to teraz czubkiem nosa krązył po jej policzku, oboże to też jest przyjemne, porup mi tak :c.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:47

alemoże lepiej nie nosem, bo nie lubię mojego :< uchem, xd.
- mm, noah, to przyjemne. - prawie tak przyjemne jak masaż tajski na którym była w zeszłymmiesiącu i nie miała się czasu zapisać znowu, przymknęła oczy, opierając się od tyłu dłońmi o barierkę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:50

przy okazji, kilka razy udało mu się musnąć wargami jej wargi, miękkie i gładkie, przyjemne w dotyku, jak ona sama. drugą rękę, bo tamta pierwsza nadal była na szyi, umieścił na jej prawym pośladku, bo nołas nie nołas ale zawsze facet.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 22:56

a tyłek bruklin to wciąż tyłek, xd. przesunęła dłonią po jego torsie, by zaczepić kciuk o jego szlufki od spodni, westchnęła i zaraz pocałowałą go nie letko, bo byli na wieży ajfla, więc seksy.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 23:12

stobom tesz sobie porozmaiwam juto..............
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Pią 18 Lip - 23:19

no, xd. :*
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

Liczba postów: 786
Związany/a z: z tobą,nie?
Twarz: eddie redmayne!!!
Registration date: 08/06/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Nie 27 Lip - 21:25

usiadł na ławce, gdzieś przy takiej fajnej kamienistej ścieżynce i bawił się komórką, mierząc wzrokiem biegającego w krzakach szczura. pod wieżą eiffla jest ich pełno<3.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie
2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Female
Liczba postów: 626
Twarz: sarah stephens
Registration date: 23/06/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Nie 27 Lip - 21:27

niestety. w każdym razie aurelie szła powoli od strony pól marsowych i rozglądała się za williamem. generalnie nadal było jej zimno, pomimo kardiganu dżonego, którym była owinięta.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

Liczba postów: 786
Związany/a z: z tobą,nie?
Twarz: eddie redmayne!!!
Registration date: 08/06/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   Nie 27 Lip - 21:30

głupia mała z niej złodziejka, przyznaj, że grasuje na męskie ciuchy. trzech facetów w ciągu dnia, łili jej odda cudowną skórzaną kurtkę w którą był odziany, łup jak złoto. w każdym razie dostrzegł znajomą sylwetkę, zastanawiając się, czy to pzypadkiem nie lucy, jego pierwsza miłość z liceum, ale wydało mu się to na tyle absurdalne, że niemal od razu poderwał się i zamachał jej.
-aurelie! tu!-zamiast jednak czekać aż przyjdzie, po prostu puścił się pędem w jej stronę, błyszcząc zębami wyszczerzonymi w uśmiechu w ciemności.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

wieża eiffla

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next