|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
nathaniel cze-ko-la-da.

Liczba postów: 223 Skąd: monako!!!111! Związany/a z: uhu! Twarz: gaspard. Wiek postaci:: 19. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Pon 11 Sie - 15:09 | |
| spojrzał na nią dość wymownie, bo cóż, to on był facetem, a to, że mógł jej postawić kawę sprawiło mu jedynie przyjemność (tak mówi mój tata). wyjął więc visę z portfela i podał ją kelnerce, która ruszyła w stronę lady. - okej, coś wymyślimy - zwrócił się do desire, przyglądając jej uważnie. |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Pon 11 Sie - 15:12 | |
| schowała więc ten portfel i się uśmiechnęła do niego. - mam nadzieję, że będzie tam fajnie. puściła mu oczko. i się uśmiechnęła. - i że będę mogła się dowiedzieć czegoś więcej o Tobie. powiedziała i zasunęła torebkę. |
|
 | |
nathaniel cze-ko-la-da.

Liczba postów: 223 Skąd: monako!!!111! Związany/a z: uhu! Twarz: gaspard. Wiek postaci:: 19. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Pon 11 Sie - 15:15 | |
| - dziękujemy - powiedział do kelnerki, która z kolei zwróciła mu kartę. wsadził ją do tylnej kieszeni rurek, wstał, by pomóc wstać również desire i poszli, a ja zacznę. |
|
 | |
charlie. 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 135 Skąd: anglja Twarz: louis garrel Wiek postaci:: 20 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 10:28 | |
| siedział rozwalony na krześle, jak to on miał w zwyczaju i oglądając co lepsze tyłeczki kelnerek, czekał na dominik. był pierwszy, co bardzo mu się spodobało, bo chociaż raz d nie będzie zrzędzić o jego niepunktualności. odbije sobie! hyhy! |
|
 | |
dominique no nie, znowu ty.

Liczba postów: 605 Skąd: parii. Związany/a z: noah Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 07/06/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 10:32 | |
| dominik weszła do środka i zadowolona od razu zauważyła jasną czuprynkę czarlsa. ruszyła w jego kierunku, starając się nie potrącić żadnej kelnerki ani pochylonej nad filiżanką herbaty starszej kobiety. gdy stanęła obok niego, przerzuciła torebkę chloe przez podłokietnik sąsiedniego krzesła i powiedziała, siadając: - chyba jestem z noah. - spojrzała na niego, z szeroko otwartymi oczyma, ale nie miała żadnego wytrzeszczu. czekała na reakcję czarlsa, uhu. |
|
 | |

Liczba postów: 135 Skąd: anglja Twarz: louis garrel Wiek postaci:: 20 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 10:37 | |
| -wyglądasz jak żaba, kiedy tak robisz - odpowiedział tylko, wypuszczając powietrze z ust. zapadł się niżej na krześle, no wiesz, i zerkał na dominik spod zmarszczonych brwi. wkurwił się! chociaż nie wiedział o co, ale był zły jak gargamel, kiedy uciekną mu smerfy xd. |
|
 | |

Liczba postów: 605 Skąd: parii. Związany/a z: noah Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 07/06/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 10:42 | |
| xddd lowe klakier! - spieprzaj. - powiedziała, kiwając dłonią na kelnerkę, to chyba nie jest do końca grzeczne. zamówiła zieloną herbatę. - koniec tematu? żadnych zgryźliwych komentarzy? hej, rozczarowałeś mnie. - podrapała go po grzbiecie dłoni, którą trzymał na swoim lewym kolanie. przygryzła wargę, patrząc na niego. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 11:03 | |
| -właściwie mogę do niego wpaść i zlać, jeśli to utwierdzi wasz związek, ale jestem zajęty - stwierdził na odczepnego i zamówił espresso. nie pijał babskich latte. patrzył na dominik i starał się opanować czarlsa juniora, kiedy dotknęła jego ręki. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 11:09 | |
| - nie wyspałeś się czy nie uprawiałeś seksu, czarli? - zapytała, nieco rozbawiona jego zachowaniem. przeciągnęła palcem po wierzchu jego uda, starając się ukryć uśmiech. wzięła dłon i chwyciła filiżankę z herbatą. - ale nie wiem, ile to wytrzyma. w sumie to noah jest słodki. a nasz wyjazd do mediolanu był za je bis ty. - pewnie mu wspominała o tej orgazmowej nocy, o której krążą już legendy xd |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 11:13 | |
| nie wspominała, ale wiedział od uprzejmego faceta w kiosku i dlatego był na nią zły! bo nic mu nie powiedziała. to znaczy nie chodziło mu o szczegóły tylko sam fakt. no wiesz. bo chyba byli przyjaciółmi, zresztą nie pamiętam. w każdym razie zawiesił się chłopak i może odżyje za jakąś godzinę, dwie. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 12:46 | |
| - no, nie ma co czarli, jesteś cholernie rozmowny. - powiedziała, nieco wkurzona, pijąc herbatę. - właśnie po to chciałeś się ze mną spotkać? nie miałeś z kim pomilczeć? - nienawidziła być ignorowana, zresztą chyba nikt nie lubi. albo cnotki niewydymki lubią, ale jak wiadomo dominik się do nich nie zalicza. pomyślała, że chyba zaraz wstanie i wyjdzie, uprzednio trzaskając drzwiami i rozwalając witrynę cholernej kawiarni. zepsuł jej humor. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 13:10 | |
| -to ty chciałaś się spotkać, dominique - sprostował jej oskarżenie i patrzył prosto w jej oczy - i właściwie to ja powinienem zadać pytanie 'czy po to mnie tu ściągnęłaś?', ale tego nie robię - wzruszył ramionami i odchylił się na krześle, balansując na dwóch jego tylnych nogach. krzesła, nie czarlsa. ucieszył się, że kelnerka właśnie przyniosła kawę. będzie miał się czym zająć. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 13:14 | |
| - to ty zaproponowałeś spotkanie. - brnijmy w zaparte. - miło czarli. - mruknęła, stukając palcami w blat stolika. spuściła wzrok, bo nie miała ochoty sprawiać mu przyjemności i rozbić z siebie kretynki, wyglądające jak żaba, jak sam stwierdził. - i bynajmniej nie chciałam się z Tobą spotkać, żeby ci powiedzieć o mnie o noah, co zresztą cię nie obchodzi. wkurzona wyszła, on pewnie niedługo po niej też. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

Liczba postów: 229 Skąd: londyn. Nastroj: indescribable. Związany/a z: - Twarz: mitch. Wiek postaci:: 17 Registration date: 13/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:10 | |
| przyszedł, zastanawiając się jak znajdzie stąd drogę powrotną do nowego domu. w końcu to był dopiero jego czwarty dzień w tym mieście, do tego pierwszy spędzony samodzielnie poza domem. nie rozglądając się zbytnio usiadł przy jednym ze stolików. - gorącą czekoladę. - złożył zamówienie i rozejrzał się po kawiarni. |
|
 | |
Adelaine groszek

Liczba postów: 33 Skąd: Paris? Twarz: Julia Stegner Wiek postaci:: 16 Registration date: 11/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:13 | |
| Weszła, zdejmując płaszcz w drodzę do stolika. Zamówiła mrożoną kawe z bitą śmietaną i usiadła przy wolnym stoliku. Zanurzyła wargi w napoju i rozejrzała się. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

Liczba postów: 229 Skąd: londyn. Nastroj: indescribable. Związany/a z: - Twarz: mitch. Wiek postaci:: 17 Registration date: 13/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:16 | |
| rzucił przelotne spojrzenie przybyłej dziewczynie, za chwilę wracając nim do kelnera, który właśnie przyniósł mu jego zamówienie. nie mogąc się oprzec starym nawykom, odsunął się na krześle do tyłu i założył prawą stopę na lewe kolano. |
|
 | |
Adelaine groszek

Liczba postów: 33 Skąd: Paris? Twarz: Julia Stegner Wiek postaci:: 16 Registration date: 11/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:18 | |
| Wyciągnęła ipoda, zakmnęła oczy i dalej piła kawe, a palcami bębniła o stół w rytm muzyki. Zdawała sobie sprawę z tego, że musi to wyglądać dość dziwnie, ale leciała jej ulubiona piosenka, a poza tym nic jej dziś nie obchodziło. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:21 | |
| podniósł kubek z gorącą czekoladą do ust i wziął małego łyka. z twarzą częściowo ukrytą pod pokaźnym kubkiem czuł się na tyle bezpiecznie by poobserwowac dziewczynę, która równie dobrze mogła modlilc się do pogańskich bogów. |
|
 | |
Adelaine groszek

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:23 | |
| Jej spojrzenie na chwilę spotkało się ze spojrzeniem chłopaka. Zaprzestała na chwile wszystkich ruchów i posłała mu uśmiech, by za chwilę spuścić głowę. Potem zerknęła jeszcze na niego, zawstydzona. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:25 | |
| mimo reakcji dziewczyny, nie zdjął z niej wzroku. uśmiechnął się tylko lekko za kubkiem, za chwilę zapraszając ją do siebie gestem głowy. |
|
 | |
Adelaine groszek

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:28 | |
| Wzięła kubek, płaszcz i torebkę i podeszła do niego. - Wolne? - zapytała odsuwając krzesło. Nie czekając na odpowiedź usadowiła się wygodnie na krześle. - Adelaine - powiedziała wyciągając do niego rękę. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:37 | |
| jako że odpowiedź na jej pytanie była bez sensu, chłopak chwycił delikatnie jej dłon. - miło mi, Adelaine. Bobby. - przedstawił się szybko. |
|
 | |
Adelaine groszek

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:40 | |
| - Miło cię poznać. - powiedziała upijając łyk kawy. - Co taki chłopak jak ty robi tu sam? - spytała niby od niechcenia. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:45 | |
| - szczerze mówiąc sam się nad tym zastanawiam. - powiedział, niezbyt pojmując o co dziewczynie chodziło z 'chłopakiem takim jak On'. - jestem nowy w tym mieście i narazie po prostu eksploruje. - dodał, mierzwiąc sobie bok fryzury. |
|
 | |
Adelaine groszek

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:47 | |
| - Nowy? - spytała, niewiadomo po co bo przecież przed chwilą sam to potwierdził. - Czyli zajmujesz się zwiedzaniem wieży Eiffla i tak dalej, czy robisz coś ciekawszego? - spojrzała na niego przeciągle. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:54 | |
| - narazie siedze w kawiarni, wieża eiffla jakoś mnie nie kręci. chyba narazie zrezygnuje z tej atrakcji, w razie czego mam przynajmniej jakiś rok żeby to nadrobic. - powiedział chłopak, odstawiając kubek i zakładając ręce na kark. |
|
 | |
Adelaine groszek

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 14:58 | |
| - szczerze mówiąc też nigdy nie przepadałam za tego rodzaju atrakcjami. - wyznała, zgodnie z prawdą. - no więc, Bobby skąd pochodzisz? - spytała bo z braku laku lepsza rozmowa o jego pochodzeniu niż milczenie. Dopiła spokojnie swoją kawę i schowała ipoda, którego miała w kieszeni do torby, czekając na odpowiedź. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 15:05 | |
| - Anglia, obrzeża Londynu dokładnie. - powiedział chłopak, którego rozkojarzył niespodziewanie wibrujący telefon w kieszeni. gdy już go wyjął i przeczytał nową wiadomośc, na jego twarzy pojawił się grymas niezadowolenia. - przykro mi, Adelaine, ale będe musiał Cie opuścic: obowiązki wzywają. - jęknął chłopak, wyraźnie sam tym niezadowolony. zebrał się szybko z miejsca, zostawiając dziewczynie swój numer telefonu na kartce, bo powiedzmy że takową posiadał na wypadek gdyby już pierwszego dnia spotkał kogoś interesującego. - kto wie, może niedługo pokażesz mi miasto. - powiedział chłopak, posłał jej ostatni uśmiech i wyszedł pośpiesznie z kawiarni, zatrzymując się chwile przy kontuarze by zapłacic za swoje zamówienie. |
|
 | |
Adelaine groszek

| Temat: Re: Café de paris Sro 13 Sie - 15:11 | |
| Schowała kartkę do kieszeni, założyła płaszcz i wyszła na chłodne powietrze. |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 19:42 | |
| przyszła wcześniej dość, no bo i tak już nie miała co robić w domu ze swoją matką. wszyscy na ulicy się za nią oglądali, może to dlatego, ze miała na sobie czarno-białe rajstopy połączone z dość krótką sukienką od Valentino całkiem różową i półbutami na lekkim obcasie z kokardkami. ale na to miała oczywiście płaszcz, też od Valentino i tez w kolorze ładnym. bo chyba różowym. i w ogóle była ładna. usiadła więc przy którymś ze stolików i czekała na sarę, paląc papierosa. |
|
 | |
LittleNymphet mario forever

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 19:45 | |
| Przyszła, aha, już umyta, czyściutka, po prostu, jak łza, ale nie wyglądała tak fajnie, jak ona, o, nie. Popatrzała na nią, i nie kryła swego wrażenia. - O, raju, prześwietnie wyglądasz! - Pochwaliła szczerze, niemal oczy jej płonęły. - A tak w ogóle to cześć. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 19:47 | |
| popatrzyła się na sarę z uśmiechem. zaciągnęła się papierosem i popiół strzepnęła do popielniczki. - siadaj, siadaj. powiedziała zabierając torebkę z krzesła. - dzięki. i tak w ogóle, to hej. powiedziała z uśmiechem. |
|
 | |

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 19:51 | |
| Zwaliła się na krzesło, można by rzec, że z pewnym brakiem gracji, ale był już wieczór, i nikt na nią nie patrzył, więc mogła pozwolić sobie na podobne zachowania. Otrząsnęła się, ciepło kawiarni już przyjemnie zaczęło nań wpływać. - I jak Twoje samopoczucie? - Zapytała od razu, cóż, nie lubiła się cackać. Aha, i zamówiła sobie kawę. Z bitą śmietaną pewnie. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 19:54 | |
| - już znacznie lepiej. powiedziała i zamówiła sobie kawę mrożoną, bo ją po prostu uwielbiała. założyła nogę na nogę. - no, więc sara. może opowiesz mi coś o sobie ? zaproponowała kładąc zapalniczkę i papierosy na stoliku, bo może sobie sara weźmie jednego. bo nie wiedziała czy pali czy nie. właściwie to desire, kiedy była nastolatką, tez paliła papierosy. i teraz już jej się też zostało. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 19:59 | |
| - Uu, to dobrze. - Uspokoiła się automatycznie. Empatia, empatia! - Wczoraj nie wyglądałaś na zadowoloną. - Wspomniała, jednak zaraz zajęła się kawą, Boże, jak szybko przynieśli, chyba musi zacząć częściej tu przychodzić. - To zależy w jakim kontekście pytasz. - Mruknęła, ścierając z okolic ust warstewkę bitej śmietany. Zawsze się upaskudzi, ech. - Czy chcesz znać moją historię rodzinną, czy jestem pojebana, albo czy codziennie zmieniam łóżkowych partnerów. - Popatrzała na paczkę, ale nie wzięła, póki co. Będzie na potem. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:03 | |
| - noo, ogólnie. wiesz, jakieś ogólniki, tak na dobry początek znajomości. wiesz, ja jestem dość szaloną osobą i wiesz. powiedziała i zrobiła kółeczko z dymu papierosowego. napiła się też tej kawy mrożonej, która jak zwykle smakowała tutaj nieziemsko. jeej, ona lubiła kawę. w dużych ilościach. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:08 | |
| - Hm. - Uniosła brwi, i ściągnęła usta, jak to w zwyczaju miała, gdy się głęboko nad czymś zastanawiała. - W ciągu miesiąca, i iluś tam dni, zdążono mnie tu rozdziewiczyć, i zdemoralizować. Jestem złym dzieckiem, palę, piję, i ćpam czasami. Nie znoszę swojej rodziny, ale resztę ludzi z Paryża uwielbiam, bo ogółem to jestem towarzyska, może nawet za bardzo. - Zagapiła się na to kółeczko. - Ej, weź mnie tak naucz! - Poprosiła. - Aha, i ciągnij swój wątek, proszę, bo mnie zaciekawiłaś. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:12 | |
| - o matko, dziewczyno, uwielbiam zdemoralizowane nastolatki. ja też taka jestem. właściwie, to uwielbiam tez ćpać, pić palić i zmieniać facetów jak rękawiczki. i oczywiście imprezować. uśmiechnęła się i znowu zrobiła kółeczko z dymu. - no, i rodziny swojej też nie znoszę, i się do niej nie przyznaję. jeej, mamy całkiem dużo punktów wspólnych. a co do imprezy, to właśnie w czwartek urządzam jedną. w klimacie japońskim. przyjdź, będzie niezła impreza. powiedziała i znowu się uśmiechnęła. - i oczywiście, jak chcesz, to Cię nauczę robić takie kółeczka. popatrz to proste. i pokazała jej jak to się robi. - spróbuj. powiedziała i wypiła trochę kawy. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:19 | |
| - Każdy lubi to, co lubi. - Roześmiała się szczerze. - Ale to bardzo, bardzo dobrze, że się spotkałyśmy, bo przynajmniej nie będę już nikogo szokować swoimi decyzjami, słowami, i w ogóle całą sobą. - I znów się zagapiła na kółeczko, ładne było. - Ja do swojej, póki co, muszę, ale jeszcze troszkę czasu, i puf, nie ma mnie, ani nigdy w tej rodzinie nie było, o! - Zaintrygowana przechyliła głowę. - Słyszałam. Mój Boże, klimat japoński to coś przewspaniałego! - Aż klasnęła w dłonie, no, naprawdę się jej spodobało. - Czyli mogę założyć mundurek? Albo przebrać za gejszę? I przyjdę, oczywiście! Każda okazja do zabawy, i napicia się jest dobra. - No to dobra, odpaliła jednego papierosa, i spróbowała kilka razy. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:24 | |
| - oczywiście, ja przychodzę w stroju gejszy. więc ty załóż na przykład kimono czy coś w tym stylu. będzie duuużo duuużo sake. i sushi. i japoński rock ale i też coś łagodniejszego, do tańca. pop. na przykład. i wszystko będzie japońskie. będzie zajebiście. popatrzyła na próby sary. - popatrz, jeszcze musisz zrobić z ust kółeczko, i już. to na prawdę proste. powiedziała i znowu się zaciągnęła papierosem. - wiesz, ja tez się cieszę że Cię spotkałam. wszyscy jak mnie widzą, kwitują to wariatka, albo idiotka. przynajmniej teraz będę miała z kim się bawić. powiedziała z uśmiechem i poprawiła grzywkę, która miała dzisiaj prostą i wpadała jej do oczu. |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:31 | |
| - Kimono? Hm, ale zamówiłam w zeszłym miesiącu, i przysłali mi niedawno prześliczny, japoński mundurek. Wreszcie będę miała okazję, by go włożyć! - Uśmiechnęła się szeroko w geście wielkiej aprobaty. - Mój Boże, już nie mogę się doczekać, będzie zupełnie, jak w dzielnicy Harajuku! - Spróbowała raz, i dwa jeszcze... - Oho, udało się! Jakie to śliczne. - Stwierdziła, przyglądając kółeczku, które było efektem jej wysiłków. - Dziękuję za naukę. - Kiwnęła głową, powracając do kawy. - E taam, nie znają się. - Stwierdziła z miną, wyrażającą pewne zrozumienie w akurat tej kwestii. - Mnie oceniają, jako 'rozszalałą, pustą gówniarę'. Jasne, może jeszcze mam sobie życie marnować na spokojne siedzenie, prawda? - Podobała jej się ta grzywka, a co, lubiła grzywki w ogóle. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:37 | |
| - właśnie. korzystaj z życia a nie siedź w jednym miejscu z założonymi rękoma. powiedziała uśmiechając się. - japoński mundurek ? noo, to może być coś. gejsza i japońska dziewczynka. będzie faajnie. ciekawe ile ludzi przyjdzie. z resztą, nie mam pojęcia, pewnie dużo. zgasiła papierosa w popielniczce, bo go wypaliła do końca. - śliczne kółeczko. dozo. powiedziała z uśmiechem. - wiesz, mnie rodzice ostatnio nazwali wariatką. i w ogóle wyzwali. jezu, co za ludzie. mam już 18 lat i chcę trochę wolności. praawda ? no. powiedziała i zapaliła kolejnego papierosa i popiła kawą.
/ faajnie, mama mnie wyrzuca powoli xdd |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:42 | |
| - Otóż to. - Bujała się tak zawadiacko na swoim krześle, powiedzmy. - Na pewno dużo, ludzie się już napalili na te imprezy, no wiesz, nowe znajomości, alkohol, muzyka, i to zupełnie za darmo, więc warto skorzystać. Przepiękne wręcz. - Spaliła swojego papierosa całkiem, ale nie była niekulturalna, i nie brała więcej. Na razie. - Masz osiemnaście lat, i robisz, co Ci się żywnie podoba, a oni nie mają nic do tego, Jezu, jakże zazdroszczę!
/ no dobra, to się będziemy żegnać xD. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:48 | |
| - taaak, właściwie to kończę niedługo te osiemnaście lat. w grudniu. więc planuję nową imprezę już. powiedziała i zaciągnęła się papierosem. założyła znowu nogę na nogę i bawiła się swoim zegarkiem. - ale ty, chyba też niedługo będziesz mieć 18 lat, czyż nie ? zapytała się bo wyglądała na lat więcej niż 16. przynajmniej teraz.
/ jeej, sori sori, wyciągałam naczynia ze zmywarki xd powoli się żegnamy, nie ? xd |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:54 | |
| - Zaprosisz mnie, co nieee? - Spytała, przeciągając specjalnie, ale robiła to także z nadchodzącej senności, niestety. - Kupię Ci coś ekstra, no mówię Ci. - Zaproponowała w ramach 'przekupstwa', jak co. I roześmiała się nagle. - Mam skończone... ile? Szesnaście, piętnaście? Hmm, po prostu zawsze mówię, że mam szesnaście. - Dopiła do końca swoją kawę, i aż mlasnęła ze smaku. - Naprawdę wyglądam, aż tak staro? - Parsknęła.
/ spoko xD. i w porządku xD. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 20:58 | |
| - rajt. no pewnie, że Cię zaproszę. powiedziała uśmiechając się. - będziesz pierwsza na liście zaproszonych osób i w ogóle. powiedziała i wypaliła do końca papierosa. to znak że zaraz będzie ziewać i że właśnie chce jej się spać. - jejj. spać mi się chce. chyba pora iść do domu, nieprawdaż ? późno już. powiedziała spoglądając na zegarek. i wstała i ubrała płaszcz. i zapłaciła za kawę przy okazji. - dobrze. to ja już lecę. odezwę się jeszcze jutro. powiedziała i pocałowała ją w policzek i poszła do dooomu, bo ja idę :* |
|
 | |

| Temat: Re: Café de paris Czw 14 Sie - 21:00 | |
| Przez cały czas tylko kiwała głową, także z tego, że senna się zrobiła do tego stopnia, iż mogłaby ziewać przy każdym otworzeniu ust. Ograniczyła się do krótkiego: - Napisz, napisz, na pewno! Dobranoc, słońce. - I cmoknęła ją też, a później to równie szybko się zwinęła, i popędziła do domu lulu. Branoc! ;* |
|
 | |
clarise brzydaaaaaal.

Liczba postów: 371 Skąd: paris Związany/a z: ? Twarz: Doutzen Kroes Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sob 16 Sie - 19:02 | |
| przyszli więc i kelnerka zaprowadziła ich do stolika dla niepalących, bo tylko takie były wolne, cały paryż palił papierosy, łącznie z clarise, ale wcale nie należała do nałogowych palaczek. usiadła więc gdzieś na krześle, zerkając na niego z ukosa, bo patrzenie na niego sprawiało jej przyjemność. hej, wymyśliłam, że clarise to była taka żelazna dziewica, siedząc w wannie. |
|
 | |
alan krakersik.

Liczba postów: 329 Skąd: edynburg. Twarz: will westall Wiek postaci:: 22 Registration date: 15/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sob 16 Sie - 19:19 | |
| Uśmiechnął się do kelnerki, która namiętnie machała rzęsami i zaraz zamówił kawę, nie potrzebował godzinnego grzebania w karcie. Rozejrzał się, wnetrze do najbardziej gustownych nie należało, ale on się nie znał, mógł jadać nawet w stajni, czy stodole i by nie widział różnicy pomiędzy nią, a hotelową restauracją w Ritzu. |
|
 | |
clarise brzydaaaaaal.

Liczba postów: 371 Skąd: paris Związany/a z: ? Twarz: Doutzen Kroes Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/08/2008
 | Temat: Re: Café de paris Sob 16 Sie - 19:25 | |
| xd ona też sobie zamówiła jakąś kawę, spoglądając znad menu na alana podejrzliwym wzrokiem, skoro już była żelazną dziewicą! odłożyła w końcu menu na stolik, oparła się wygodnie na krześle, skrzyżowała ręce na piersiach i kontemplowała wzrokiem jego koszulkę, ładnie przylegającą do jego klatki piersiowej. |
|
 | |
|