|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: Pink Paradise Wto 24 Cze - 17:51 | |
|  To tutaj znikają nasi faceci na całe dnie. I noce. Nierzadko. |
|
 | |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 895 Age: 20 Skąd: paryż. Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:02 | |
| hoho, przyszedł do klubu nocnego ze striptizem, taką to miał ochotę, kaprys oraz zachciankę. biedny, sponiewierany psychicznie martin miał teraz ochotę na seks, nic więc dziwnego, że tu się ulokował. siedział właśnie przy jednej z tych miłych rur, ze wzrokiem wbitym w krocze striptizerki, ajjj. |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

Liczba postów: 154 Skąd: swąd. Związany/a z: jo. Twarz: cassiane bohn. Wiek postaci:: 18. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:04 | |
| nie była striptizerką, ale, ujawniając być może po trochu swoją biseksualną naturę siedziała przy barze, jakoś niedaleko martina, ze wzrokiem w kroczu tej samej tancerki, która, tak się składa, jakiś czas temu była jej kochanką! uważam, że margot jest boska xd. popijała truskawkową margaritę też, machając nogą! |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:09 | |
| a on właśnie odwrócił wzrok od krocza uroczej striptizerki, wkładając jej przedtem za podwiązkę <333, czarną oczywiście, przedtem jeszcze posyłając jej buziaka, ale takiego mru, męskiego, no wiesz! potem jego spojrzenie padło na margot, jedyną kobietę w pobliżu nie wyglądającą na striptizerkę. gapiącą się prawdopodobnie na niego, więc puścił jej z tej okazji oczko. |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

Liczba postów: 154 Skąd: swąd. Związany/a z: jo. Twarz: cassiane bohn. Wiek postaci:: 18. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:12 | |
| nie gapiła się co prawda na niego, ale pozdro, zauważyła w końcu, że jakieś ciacho siedzące obok patrzy się na nią, bo była ostrożna na wypadek, gdyby ktoś chciał ją wywalić z owego uroczego klubu i miała oko na całą salę! aha, więc spojrzała na martina i uświadomiła sobie, że to martin! -martin! |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:20 | |
| a on własnie skapnął się, że to oto przed nim rozpościera się, może to złe słowo, margot. margot, którą ostatnim razem widział jako 14letnią przyjaciółeczkę swojej siostry, a która teraz wyglądała nieziemsko. a może to tylko przez to światło, jakże korzystnie na nią padające, heh. - margot? |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:22 | |
| -cześć,martin-uśmiechnęła się promiennie, odgarniając włosy z policzków i poprawiając spódnicę, taką niebieską jak w seciku, który ma w podpisie, tylko najpierw ustawię, żeby podpis był widoczny. w każdym razie ucałowała go na powitanie w policzek, który pomylił jej się z kącikiem ust martinowych. więc w ów kącik ust, tak? no. i miała malinowy błyszczyk, chociaż wątpię, żeby to poczuł, bo przecież nie zachowywała się jak labrador, przy całej swej zuchwałości zachowując delikatną subtelność pensjonarki! czasami. |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:28 | |
| oho, jednak wyczuł, bo jak na faceta, to martin zwracał uwagę na szczegóły. nie mógł jej więc nie zwrócić na jej biust, który w rzeczy samej nie zaliczał się do kategorii szczegóły, był na to zbyt rzucający się w oczy spod skąpej dość bluzki, nie wiem, jaki masz secik w końcu, no! on sam był w luźnej koszulce z logo bitelsów i miłych, czarnych, sztruksowych rurkach obciskających jego tyłek. - co ty tu robisz?! - pierwsze pytanie, które przychodziło mu do głowy! |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:35 | |
| -napalam się na moją byłą?-uniosła brew, śmiejąc się zupełnie uroczo i zaglądając do jego szklanki-co pijesz? margo, co oczywiste, była raczej napalona 24/24, ale przecież kochamy ją najbardziej właśnie za tą cechę, prawda? poza tym widziała jak na nią patrzył. nie, żeby patrzyła nań inaczej! |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:41 | |
| w związku z tym, że patrzyła na niego tak jak patrzyła, zdziwił się tym, że nazwała uroczą striptizerkę z uroczym jeszcze bardziej kroczem swoją byłą. - jesteś lesbijką? - parsknął w swoją szklankę. - piję martini. martin pijał martini, czyż to nie wspaniałe? zlustrował ją spojrzeniem, a konkretniej jej cycki, które wyglądały dziś wyjątkowo apetycznie. |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:45 | |
| oblizała wargi i zachichotała pod nosem. -a podniecają cię lesbijki?-uniosła jego szklankę i wwąchała xd się w lekki i całkiem przyjemny dla niej tego wieczora zapach alkoholu, żeby zaraz pociągnąć spory łyk i odstawić szklankę na blat. lubiła facetów pijących z tak zwanego 'grubego szkła', joł-jestem biseksualna, martin. nie pamiętasz, jak podrywałam anne?-zakręciła kosmyk włosów naokoło palca-poza tym muszę przyznać, że zmieniłewś się na lepsze! i, hej, chyba zacząłeś się golić! to prawie jakby krzyknęła: martin, twoja pierwsza miesiączka! swoją drogą załatwiłam tak kolegę, ale spoko. |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:52 | |
| - możesz sobie dotknąć - zaśmiał się, sięgając teraz po jej dłoń, całkiem zimną, ale i tak miłą w dodatyku, by przyłożyć jej wnętrze do swojego policzka. miał jednodniowy zarost, więc szorstki, potarł nim trochę o jej dłoń, którą zaraz ucałował. - lesbijki? tak, oczywiście, najlepiej w trójkąciku ze mną. |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 20:54 | |
| -możemy zaprosić moją koleżankę, ale dziś pracuje do późna, więc obawiam się, że będę musiała wystarczyć ci, no cóż, tylko ja-wzruszyła ramionami, przeciągając dłonią wzdłuż jego policzka-wiem, że to straszne. też trochę żałuję-przygryzła też wargę, ale tylko na moment, bo zaraz jej usta znalazły się gdzieś na wysokości martinowego kącika ust! |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 21:00 | |
| wykorzystał okazję, no wiesz, to, że jej usta były tak bardzo jego ust, by brutalnie wsunąć język w jej usta i teraz pocałować ją namiętnie oraz natarczywie, układając dłoń na jej udzie i kątem oka obserwując dwie striptizerki tańczące na jednej rurze. |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 21:04 | |
| myślę, że uwielbiam martina bo jest tym, czego naprawdę nienawidzę w facetach. jestem sprzeczna, może to jakieś sadomaso!!!!!!1 xd uniosła nogę, opierając ją na tym takim śmiesznym poprzecznym podparciu barowego stołka i jednocześnie kładąc chłodną dłoń na jego karku. i przygryzła jego wargę też. podczas pocałunku nigdy nie zamykała oczu. |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 21:09 | |
| martin zamykał oczy chyba jedynie wtedy, kiedy całował się z shopie, ale jak narazie shopie była dla niego jedynie przeszłością, nie do końca zamkniętym rozdziałem jego popieprzonego życia. podniecają cię bad boys, przyznaj się ;q. - chodźmy do mnie - wymruczał. fajnie mu się mieszkało samemu, od kiedy anne się wyprowadziła nie musiał się martwić, czy przyprowadzając jakąś dziewczynę zastanie swoją siostrę czy też nie. |
|
 | |
MARGOT. crazy frog.

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 21:16 | |
| w zasadzie podnieca mnie wiele rzeczy xd. -okej-odchyliła głowę-chociaż pewnie do łazienki byłoby bliżej!-objęła go w pasie na tyle sprytnie, że mogła wsadzić dłoń do tylnej kieszeni tych jego zmutowanych sztruksowych rurek i poszli do wyjścia, a ty zaczniesz, prawda? |
|
 | |

| Temat: Re: Pink Paradise Pon 18 Sie - 21:23 | |
| |
|
 | |
|