IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

disneyland paris

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?

Male
Liczba postów: 459
Nastroj: zawsze zajebisty!
Związany/a z: edem łestłikieeem .
Registration date: 05/05/2008

PisanieTemat: disneyland paris   Wto 24 Cze - 17:59

30 km od Paryża, ale co to dla nas.
Chcesz poczuć się jak dziecko, czy też poderwać Kubusia Puchatka?
Kraina dzieci wita!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://cthulhu.kitesboard.com
fontanne
kłazimodo.

Liczba postów: 183
Twarz: andi muise
Wiek postaci:: 18
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Sro 2 Lip - 19:13

fontanne wyszła z jednego ze sklepów, obkupiona wszystkim z kubusiem puchatkiem.
dosłownie.
w ręku razem z czerwoną torebką valentino, przypominającą małą kokardkę, bo to kopertówka raczej, trzymała małą maskotkę żółtego misia, ubranego w czerwoną koszulkę. tak, to kubuś właśnie.
urocze!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Female
Liczba postów: 2026
Związany/a z: majlsem ponoć.
Twarz: josefin hedstrom
Wiek postaci:: 19.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Sro 2 Lip - 19:21

Toulouse natomiast, wyszła ze słynnych w całym świecie Disnejlendzkich toalet, bo zawsze je uwielbiała, kiedy ojciec zabierał ich do Disneylandu razem z Brethem. Zmrużyła oczy od słońca, zaraz, w związku z tym zsuwając na nos duże, czarne okulary Chanel i hej, zauważyła Fontannę. To chore, ale wcześniej widywała ją tylko na zdjęciach, które przesyłały sobie w listach, a jednak ją rozpoznała. Chwiejnym krokiem, to na pewno przez te pantofle na wysokim obcasie Alexandre McQueen.
- Fontanne Ravissante! - zaświergotała tuż za jej plecami, uśmiechając się promiennie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
fontanne
kłazimodo.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Sro 2 Lip - 19:32

obróciła się, uprzednio chowając do papierowej torby kubusia puchatka i zakładając na nos okulary fendi, coby dodać sobie trochę lat. i nie spalić się ze wstydu przynajmniej. bo bądź co bądź, ale nie chciała wyjść na jakieś dziecko, chociaż tak bardzo to lubiła. - huh? - stanęła prosto na pantoflach jimmy'ego choo, co w rzeczywistości było strasznie trudne. dwanaście centymetrów to nie jest jakoś specjalnie mało. za to dużo, tak. - to ja, znamy się? - zmrużyła oczy, pewnie przez przyciemniane szkła tuluza nic nie spostrzegła.
plus dla okularów. i fontanne.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Sro 2 Lip - 19:39

Przewróciła ciężko oczami, lustrując Fontannę spojrzeniem, które miało znaczyć i d i o t k a , ale uśmiechnęła się teatralnie, odgarniając włosy za ucho. Zdjęła nawet okulary, przewracając je teraz sprytnie w prawej, małej dłoni.
- Okej, jestem Toulouse, no wiesz z Lille - okeeeeeej, to ja, hi! Oblizała nerwowo usta, które chyba już zdążyły spierzchnąć odkąd pomalowała je ostatnio błyszczykiem, obowiązkowo malinowym, w związku z tym wyciągnęła go z torebki Chloe.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
fontanne
kłazimodo.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Sro 2 Lip - 19:45

zachwiała się przez moment nawet na dwunastocentymetrowym obcasie, spuszczając głowę lekko w dół, aby móc dokładnie przyjrzeć się tolouse, jak to powiedziała ów blondynka. zagryzła dolną wargę, nieustannie na nią patrząc. zakręciła z tej okazji bransoletką na ręce. - heeeeej, poznaje cię, tuluza! - powiedziała, dość mało entuzjastycznie i uśmiechnęła się jednokącikowo, patrząc na nią znów. zauważyła nawet, że te wielkie okulary do niej nie pasują, więc pewnie dlatego jej nie poznała. natomiast sama poprawiła swoje na nosie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Sro 2 Lip - 19:50

Wydęła wargi w stylu Blair, ale tej wrednej Blair, z wczorajszego odcinku Plotkary, oblizując z nich błyszczyk. Miała na sobie jedynie jakąś koszulkę z krejzolskim napisem, a jak czytaliśmy w pogodzie, tego dnia wiało, więc raczej dobrze, że jej nie wywiało, okej nieważne.
- To miło - powiedziała w końcu, siadajac na jednej z pobliskich ławek. Założyła nogę na nogę, przyglądając się Fontanne, która wcale się nie zmieniła przez te cztery lata, kiedy nie wysyłała jej swoich zdjęć.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

Liczba postów: 99
Twarz: daryl fox-huxley
Wiek postaci:: 20
Registration date: 20/08/2008

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:07

diego przyjechał do disnejlendu, ale nie mam pojęcia w jakim celu. może po prostu znaleźć jakąś miłą dziewczynę do poruchania, odzianą w strój myszki miki. no cóż. miał na sobie wymiętą koszulę, po locie z barcelony, czarne rurki i eleganckie bossy plus kawę w ręku, starbucks roks.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

Liczba postów: 893
Związany/a z: !
Twarz: Vanessa Hessler
Ostrzeżenia: 2
Registration date: 13/06/2008

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:09

marjet wprawdzie nie była ubrana w żaden strój myszki miki, ale i tak potrzebowała być przeruchana i to nie to, żeby była puszczalska czy coś, ale po prostu czuła w sobie zmożoną potrzebę wyżycia się w łóżku, to przez ralfa, to przez ralfa! wpadła na niego zupełnym przypadkiem, bo ona nie jest z tych, co wpadają na facetów specjalnie, taaa, jasne, no, ale w każdym razie prawie pół zawartości jego kawy wylądowało na jej cyckach!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:15

diego, w pierwzym momencie był gotów ją zjebać, w końcu był potomkiem rodziny królewskiej, kto śmie na niego wpadać i wylewać kawę. ale nołłoriz, po chwili obejrzenia mariette w całości, uśmiechnął się tylko cwaniacko, oblizując usta zwilżone wcześniej kawą.
- przepraszam - zagadnął seksownie chrapliwym głosem, wyjmując jedwabną, białą chustkę z kieszeni, która chwilę później razem z jego ręką wylądowała na miłym dekolcie mariette.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:20

właśnie w tym momencie również chciała go zjebać! ha, właśnie za tą rękę na jej dekolcie, ale najpierw jednak podniosła wzrok na jego przystojną twarz, stwierdzając w duchu, że diego wygląda jakby wyszedł prosto z wybiegu i że ma niesamowite oczy, tak więc uśmiechnęła się leciutko.
- nie, to ja przepraszam, w końcu to ja na ciebie wpadłam - odpowiedziała, mimo wszystko delikatnie wyjmując mu z ręki chusteczkę, bo stwierdziła, że zachowuje się jak dziwka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:23

- takie piękne kobiety mogą wpadać na mnie codziennie - uśmiechnął się zupełnie reprezentacyjnie, spoglądając niby od niechcenia w marjetowy dekolt. był tak seksowny jak jego chrapliwy głos z hiszpańskim akcentem - nazywam się diego, chodźmy do łazienki, tam sobie to na spokojnie przemyjesz, bo inaczej zostanie plama.
nie to żeby diego się na tym znał, kiedy on nigdy nie robił nawet prania, ale kiedyś tam oglądał film.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:28

nazywam się diego, chodźmy do łazienki <334556768789
gdyby nie wyglądał jak wygląda, gdyby nie zachowywał się jak się zachował i gdyby nie miał hiszpańskiego dekoltu plus zajebiście seksownego głosu z chrypką, to pewnie dostałby po twarzy albo coś. ale ona jedynie przytaknęła, złapała go za rękę i pociągnęła do toalet, które wcale nie były koedukacyjne, ale w końcu poszli do męskiej, żeby było jak w tej piosence, gdzie marjet z miejsca przyparła do kafelek. i dajmy na to, że wcale nie było tu żadnych chińczyków z aparatami i brakiem penisków.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:33

diego od razu zrozumiał, że jej wcale nie zależy na wycieraniu bluzki i jeśli mam być szczera, to jemu też nie, bo miał głęboko w dupie, tę bluzkę, jakkolwiek ładna była. ujął prawą nogę mariette i oplótł nią swoje biodra, by nachylić głowę i przesunąć językiem po pociągająco pachnącej szyi. mógł mieć tylko nadzieję, że mariette bierze tabletki, bo niestety miał przy sobie jedynie dziesięć euro i kartę american express, bo portfel zostawił w hotelu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:35

oczywiście, że nie brała, żart, brała i nie miała żadnych weneryków, miała nadzieję, że w takim razie on też nie miał. jej koszulka już zupełnie przesiąkła kawą, także postanowiła, że nie będzie im przeszkadzać i ją zwyczajnie zdejmie, tak więc niebawem koszulka wylądowała gdzieś na podłodze, wcale nie brudnej, bo tu dbali o czystość. wsunęła obie dłonie pod jego koszulkę, macając go po brzuchu, który, jak podejrzewała już wcześniej, był nieźle umięśniony.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:38

tsk właśnie, otóż diego był raczej wysportowany, nawet bardziej niż raczej, mam nadzieję, że nie jesteś zaskoczona, bo to cris i mimo, że jest pojebany to i tak nadal przystojny. tymczasem diegoś ujął oba pośladki mariette by zupełnie perwersyjnie je ścisnąć, ze trzy razy i westchnąwszy głośno, począć ją zachłannie całować. bliskość jej krocza, co do jego peniska, sprawiła, że coś mu w bokserkach wyraźnie stwardnialo, ale nie możemy się temu dziwić, to tylko facet.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:42

odwzajemniła pocałunek z zapałem, a owy pocałunek wcale zbyt delikatny nie był, raczej grzeszny i niefilmowy, hihi, co jej się spodobało od razu. jej palce teraz bez trudu rozpięły jego pasek, razem z guziczkiem i zamkiem następnie, by zsunąć je z jego bioder i odkryć, że coś mu tam w bokserkach nienaturalnie sterczy, czym nie była zbytnio zaskoczona.
- huh, jakieś prezerwatywy? - rzuciła, po czym koniuszkiem języka przejechała po płatku jego ucha.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:45

to paryskaelita, wiec mógł wyczarować, ale znalazł w marynarce, bo nie chcę robić jej zawodu, no wiesz. wsunął jej gumkę do ust, bo to do niej należała ceremonia zakładania, że tak to nazwę, a sam zębami rozpiął stanik, który na szczęście miał zapięcie z przodu, więc z łatwością mu się to udało. już go lubię <3.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:49

a ponoć miał nie mieć, no wiesz............. ;c
uśmiechnęła się, wciąż z prezerwatywą w zębach. z tak dużym doświadczeniem marjet wypadało umieć zakładać gumki, ale cóż, jeszcze nigdy tego nie robiła, w każdym razie kiedyś trzeba się nauczyć, prawda? przylgnęła do niego całym ciałem, pozbawiając go wcześniej koszulki, także jej piersi teraz całkiem fajnie napierały na jego klatkę piersiową, wyglądając conajmniej apetycznie, z czego oczywiście zdawała sobie sprawę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:52

czując wyjątkowo stwardniałe sutki marjet na swoim torsie, czuł się ze sto razy lepiej, ale nawet jakoś szczególnie tego nie okazywał. naprawdę ciężko mu było się skupić na rozbieraniu jej, kiedy błądzila dłońmi w jego bokserkach, walcząc z tą prezerwatywą, ale w końcu udało mu się zsunąć również jej spodnie, co za ulga.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 11:56

- jak ty masz właściwie na imię? - szepnęła, ale i tak jej głos uniósł się echem po kafelkach, zważywszy na to, że jedynymi odgłosami, jakie w tym pomieszczeniu były, to ich przyspieszone oddechy, co nie. w końcu uporala się z prezerwatywą i była nawet dumna z siebie i z diego również, a raczej z jego penisa i jego wymiarów xd. badała właśnie obojczyk diego, mówiąc coś o tym, żeby się pospieszył.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 12:05

hihi, mam dramę, tylko napisz do mnie na padu, bo muszę wiedzieć czy się zgodzisz.
diego więc, nie czekał już dłużej, bo uważał, że nie ma na co czekać. uniósł mariette do góry, nie wiedząc nawet, że to mariette, ale niewysoko, nołłoriz, by wejść w nią raczej ostro, ale przyjemnie, bo seks z ronaldo nie może być nieprzyjemny. całym ciałem przywarł do niej, by wpić się ustami w tę pociągająco pachnącą szyję i robić na niej malinkę. pytanie o imię zignorował.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 12:08

jej w sumie jego imię było potrzebne jedynie do tego, żeby mogła je wykrzykiwać podczas orgazmu, który właśnie przeszył jej ciało. dyszała więc tylko w jego szyję, w końcu na niego tak jakby wskakując, w sensie że oplotła go w biodrach nogami i wplotła palce w jego miłe włosy, pojękując dość rytmicznie, jeśli mogę to tak określić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 12:27

a diego, trzymając ją w okolicach bioder, podnosił w górę i w dół, no wiesz, również dysząc ciężko, przez chwilę miał wrażenie, że sie udusił, ale jednak nie, a przynajmniej nic takiego się nie stało, kiedy zamknął oczy, by nadal ją posuwając, rozkoszować się chwilą orgazmu, którą wszyscy uwielbiają, no wiesz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 12:32

ale w końcu musiał nadejść koniec, skoro oboje już doszli i nie zapowiadało się na nic więcej, hihi, tak więc marjet zsunęła się z niego, by stać na własnych nogach i oprzeć teraz głowę na jego klacie.
- to... to było całkiem przyjemne - stwierdziła, a potem doszła do wniosku, że jest jej zimno i czułość po seksie, której i tak pewnie nie dostanie, musi sobie odpuścić, więc odsunęła się od niego, by teraz wkładać swoje stringi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 12:38

co jak co, ale diego był prawiwym facetem. kiedy uporał się już z zapięciem guziczków swojej koszuli i wsunięciem na tyłek spodni, objął mariette ramieniem i musnął ją płytko w czoło, zarzucając na jej drobne ramiona swoją marynarkę armaniego, bo cristiano właśnie u niego się ubiera.
- jak ci na imię? - zapytał w końcu, kiedy jego oddech całkiem się uspokoił i objął mariette ramieniem, wyprowadzając ją na światło dzienne.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 13:00

zdziwiła się, bo sądziła raczej, że diego po fakcie już będzie miał ją w dupie i się rozejdą, a tu proszę, zaofiarował jej jeszcze marynarkę! uśmiechnęła się więć całkiem przyjemnie, obejmując go ramieniem w okolicach pasa i wsuwając dłoń do jego tylnej kieszeni.
- marjet. - sytuacja wydawała jej się śmieszna wprost z tym całym przedstawianiem się sobie. nawet nie zapytała już o jego imię, bo skoro raz już ją zignorował...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 13:19

mówił jej przecież, wtedy cos tam jestem diego, chodź do łazienki.
- masz na coś ochotę? nie wiem kawa, obiad, czy coś takiego? ja bym chętnie coś zjadł, ale n ie wiem nawet gdzie jest mój hotel. bo póki co zatrzymałem się w hotelu, chcę kupić jakieś porządne mieszkanie - skinął głową, ciągnąc marjet w stronę prawą żeby czasami nie wpadła pod kolejkę z kaczorem donaldem, która właśnie nadjeżdżała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 13:23

aha, no tak ale ja i marjet mamy krótką pamięc, tak więc ona zdążyła już zapomnieć jak on ma na imię, yeah xd.
- znam trochę paryż, jeśli chcesz, to możesz mnie zaprosić na obiad - była już głodna, bo nic dzisiaj nie jadła, odmówiła sobie śniadania, po wyjeździe ralfa była raczej taka no nie taka, że tak powiem, jak nie ona. odgarnęła włosy na plecy, otulając się bardziej jego marynarką, naprawdę było jej zimno w przemoczonej bluzce.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
diego
ko-rek.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 13:28

- więc może najpierw pojedziemy do ciebie, przebierzesz się, a potem pojedziemy na obiad do mnie do hotelu, okej? mam bardzo miłe łóżka - puścił jej oczko, co wcale nie znaczyło, że znów chce ją przelecieć, no może trochę, ale jak na tę chwilę czuł się raczej spełniony i nie miał zbyt wielkich potrzeb, prócz tego, że serio chciało mu się jeść. jak już zdążył zauważyć, mariette była zupełnie atrakcyjna, więc dumnie prowadził ją na parking przed disnejlendem, uśmiechając się do facetów, który rozbierali ją wzrokiem. była jego, no przynajmniej dzisiaj, teraz, zaraz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Czw 21 Sie - 13:33

marjet i tak czuła się niezaspokojona, przecież od ostatniego seksu minęło pół godziny, to dużo czasu jak dla niej xd. bawiło ją to, że diego się tak pręży, idąć z nią w parze, aczkolwiek czuła się przez to dowartościowana, bo co by tu dużo nie mówić, był przystojnym facetem. doszli w końcu, ale jedynie na parking, gdzie pewnie diego usadowił ją w swojej limuzynie, czyż nie i pojechali, czyż nie i zacznij w hotelu, czyż nie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Sophie
perfekt lower.

Female
Liczba postów: 2109
Związany/a z: Seth'em
Twarz: Sara Paxton
Registration date: 05/08/2008

PisanieTemat: Re: disneyland paris   Pią 22 Sie - 15:36

Sophie była w trakcie odkrywania w sobie wewnętrznego dziecka więc przyjechała do disnejlenduu xddddd. No tak wzięła sobie watę cukrową która wyglądała jak myszka miki i Sophie poczuła sie jak kanibal.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

disneyland paris

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1