|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: musee de l'erotisme Wto 24 Cze - 18:05 | |
|  Na 4 poziomach znajdują się eksponaty od "fun-sex" po nowoczesne dzieła sztuki z różnych kontynentów. Miłej zabawy |
|
 | |
toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Wto 8 Lip - 20:33 | |
| siedziała przed, z nogami podciągniętymi pod brodę. obserwowała jak krople deszczu kolejno uderzają o schodki. kap, kap, kap. było jej cholernie niefajnie, ale do tego wszyscy już się przyzwyczaili. nawet nie przejmowała się tym, że ma przemoknięte wszystkie ubrania. |
|
 | |
Daniel 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 917 Age: 24 Skąd: parisz Związany/a z: susą. Twarz: sean opry. Wiek postaci:: 21 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 17:31 | |
| przybłąkał się tu, by teraz stanąc pod ścianą i znudzonym wzrokiem przyglądać się temu wszystkiemu temu, co wisiało na ścianie. stwierdził w duchu, że nienawidzi rurek, które włożył, bo aktualnie zjeżdżały mu z bioder wręcz notorycznie, a nie chciał podciągać, jak wszyscy patrzą. |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 17:36 | |
| przyszła tutaj z ciekawości i oglądała wszystko to, co się tam znajdowało. trochę zaczęła już ziewać, bo powoli już jej się nudziło. stanęła więc gdzieś przy ścianie i przyglądała się jednej rzeczy którya tam była. |
|
 | |

Liczba postów: 917 Age: 24 Skąd: parisz Związany/a z: susą. Twarz: sean opry. Wiek postaci:: 21 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 17:38 | |
| tak się złozyła, że przyglądali się chyba tej samej rzeczy, nikt nie wie jakiej i niech to pozostanie tajemnicą, złożoną gdzieś głęboko do grobu czy coś. w każdym razie daniel zaraz poinformował m. (oczywiście nie wiedział, że m. to m.), że mu się to coś o to właśnie nie podoba! |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 17:41 | |
| przyjrzała się dokładniej tej rzeczy i odgarnęła włosy z czoła, które jej trochę zaczęły przeszkadzać. szczerze mówiąc, to to coś też jej się nie podobało. nie omieszkała powiedziec o tym danielowi, chociaż wcale nie wiedziała że to daniel. podeszła bliżej tej rzeczy. - jak myślisz, czy twórca tego czegoś, mógł być na haju ? zapytała. |
|
 | |

| Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 18:25 | |
| okej, przyjmijmy, że tym czymś było zdjęcie, a że daniel studiował fotografikę, to dużo mógł o tym powiedzieć, aczkolwiek nie był mądralą, także się... nie mądrzył, masło maślane. - albo był pijany, albo naćpany, nie wiem - wzruszył ramionami. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 18:28 | |
| zrobiła krok do tyłu i przypatrzyła się jeszcze bardziej zdjęciu. zaciekawiło ją tą swoją okropnością, czy czymś tam. czymkolwiek. - też tak myślę. stwierdziła i przypatrzyła się bardziej chłopakowi. - wydaje mi się, że gdzieś już cię widziałam. powiedziała i poprawiła włosy. uśmiechnęła się do chłopaka. |
|
 | |

| Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 18:31 | |
| - seeeerio? - uniósł brwi do góry, próbując sobie przypomnieć, gdzie mogli się widzieć, ale za nic w świecie nie mógł jej skojarzyć. - hm, niemożliwe, bo ja cie nigdy nie widziałem. - wsunął dłonie do kieszeni swoich rurek, uważnie przyglądając się jej twarzy, ale oprócz tego, że uznał, że ma ładną twarz, nic więcej mu do głowy nie przyszło. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 18:35 | |
| próbowała sobie przypomnieć, gdzie się mogli widzieć, ale nie mogła. no tak, przecież wczoraj była na prywatce, a dzisiaj miała kaca. - może kiedyś się widzieliśmy, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie. z resztą, nie ważne. uśmiechnęła się znowu. - martinique jestem. przedstawiła się tak, jakoś machinalnie. |
|
 | |

| Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 18:42 | |
| - daniel - oduśmiechnął się nawet jednym z tych nieznacznych, jednokącikowych uśmieszków, by zaraz stwierdzić, że jest już późno i że yy, musi sie uczyć, tak tak, ucz się ucz, bo nauka to do życia klucz, blebleble, w każdym razie poszedł. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: musee de l'erotisme Sro 30 Lip - 18:44 | |
| i ona też poszła, bo w domu czekało na nią dużo dużo pracy. |
|
 | |
winston oh haii

Liczba postów: 71 Związany/a z: @ Twarz: Karlis Liepins Wiek postaci:: # Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 18:54 | |
| winston zacny trzeci siedzial na poreczy przyschodowej przed muzeum i jadl czekoladowego croissanta, od czasu do czasu popijajac wkubkowym kapuczino orzechowym i czytal rozlozona na kolanach gazete, a w zasadzie to dodatek z kawalami. |
|
 | |
erin zakon(n)ik

Liczba postów: 68 Skąd: australia Twarz: cato van ee Wiek postaci:: 18 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 18:59 | |
| a ty wciąż z tym awatarem.... erin właśnie wychodziła z muzeum, w którym była na pouczającej, poszkolnej wycieczce, która okazała się o wiele bardziej interesująca niż taka wycieczka na weterplatte na przykład. zauważyła jakiego przykrucza szamającego kroasanta i pomyślała 'noł łej, to chyba winston'. i o dziwo tak faktycznie było, usiadła więc obok niego i powiedziała: - cześć, winston. |
|
 | |
winston oh haii

Liczba postów: 71 Związany/a z: @ Twarz: Karlis Liepins Wiek postaci:: # Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:02 | |
| ? -czesc, erin - odpowiedział nie odwracając głowy od gazety bo kawały o żydach [to była alternatywna gazeta rozdawana w metro] zupełnie przykuły jego uwagę. znalazł jednak chwilę na zerknięcie na erin i posłanie jej uśmiechu, kiedy przerwał czytanie, żeby podrapać się po nosie. absorbujące. |
|
 | |
erin zakon(n)ik

Liczba postów: 68 Skąd: australia Twarz: cato van ee Wiek postaci:: 18 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:07 | |
| oo nowy chłopiec - co czytasz? przeczytaj mi coś. - erin była żydówką i kawały o żydach jej nie śmieszyły.. okej, chyba jednak nie, bo nie wiem aż tyle o żydach, chociaż zapewne więcej niż o tych drugich, normalnych. nieważne, podrapała się po kolanie i szturchnęła butem, o ile tak można, chyba nie, o jego but. |
|
 | |
winston oh haii

| Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:09 | |
| tak. ladny. -nie mam ochoty juz czytać. jak się ma szanowna mamusia? - zainteresował się czysto grzecznościowo i całe szczęście, byłby pech, gdyby zakochał się w jej matce. kiedyś możemy go zakochać. złożył gazetę i ułożył obok siebie, zaś dłonie między kolanami, coby się grzały i przyjrzał jej się uważnie, unosząc delikatnie lewą brew. |
|
 | |
erin zakon(n)ik

| Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:12 | |
| - mamusia ma się doskonale - zapewniła go. miała nadzieję, że mamusia nie będzie się pieklić, że erin nie wróciła na kolację. a nawet jeśli, to trudno. - a jak się ma twoja mama? albo lepiej po prostu.. jak się masz? |
|
 | |
winston oh haii

| Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:14 | |
| -moja mamcia nie żyje - skłamał bezczelnie i wsunął w usta papierosa, a potem wyciągnął paczkę w jej stronę. - w porządku, uczę się origami i nauczyłem się robić makaron zapiekany w sosie aioli. mogę cię kiedyś zaprosić. |
|
 | |
erin zakon(n)ik

| Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:17 | |
| - przykro mi. chętnie dam się kiedys zaprosić, chyba że to to tylko takie zaproszenie grzecznosciowe, bez pokrycia. film też mieliśmy kiedyś obejrzeć - zauważyła, przyglądajac się latającemu bez smyczy po chodniku jorczkowi, który był wielkości buta. |
|
 | |
winston oh haii

| Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:21 | |
| -mnie niezbyt przykro. zapomniałem o filmie, jestem taki zabiegany. TAKI - pokazał rozłożonymi dłońmi jak bardzo - ZABIEGANY! - oblizał usta i stwierdził, że są zbyt delikatne na taką pogodę i zeskoczył z poręczy, sięgając zaraz po magazyn. - idziemy na kurczaka.
mateusz b 20:20:01 mineło 700 dni Jana Pawła II do nieba. Wyslij to 8 osobom a za 8 dni anioły ześlą ci cud. Jesli tego niezrobisz bedzie to 8 nieszcześc. Złóż mu honor ..............Mi nie chodzi o łańcuszek...tylko o pamięć...Rozeslij to wszystkim na swojej liście.Nawet jeżeli są niedostępni |
|
 | |
erin zakon(n)ik

| Temat: Re: musee de l'erotisme Czw 16 Paź - 19:23 | |
| wtf xxd powiedziała, że okej, niech będzie i zacznij |
|
 | |
|