| | Mariages Freres (herbaciarnia) | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: Mariages Freres (herbaciarnia) Wto 24 Cze - 18:05 | |
| Idealnie miejsce na popołudniową herbatkę z milutkim Anglikiem. Bardzo szykowna herbaciarnia, z ponad 400 ganunkami herabty. Położenie w samym centrum dzielnicy Marais.  |
|
 | |
aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 626 Skąd: paryż Twarz: sarah stephens Wiek postaci:: 17 Registration date: 23/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:28 | |
| zajmowała więc jeden ze stolików i leniwie sączyła zieloną herbatę z figą i kaktusem. przeglądała nylon i prawdę powiedziawszy rozmyślała o spotkaniu z willim. |
|
 | |
maxime pijak

Liczba postów: 1407 Skąd: paris, jea. Twarz: reid kastyn Wiek postaci:: 18 Registration date: 09/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:29 | |
| weszła do środka, w poszukiwaniu czegoś orzeźwiającego. usiadła niedaleko jakiejś dziewczyny i zamówiła herbatę. |
|
 | |

Liczba postów: 626 Skąd: paryż Twarz: sarah stephens Wiek postaci:: 17 Registration date: 23/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:32 | |
| zakrztusiła się herbatą, szybko ocierając usta serwetką, kiedy skojarzyła dziewczynę siedzącą nieopodal z willim. odwróciła się udając, że to nie ona wydawała przed chwilą odgłosy jakby miała umrzeć. uśmiechnęła się ukradkiem do kelnera i machnęła ręką, żeby nie fatygował się z ratunkiem. |
|
 | |
maxime pijak

Liczba postów: 1407 Skąd: paris, jea. Twarz: reid kastyn Wiek postaci:: 18 Registration date: 09/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:35 | |
| rozejrzała się po kawiarni i oniemiała. przypomniała sobie aurelie. to ona siedziała z willem. i to oni się obejmowali. przyznajmy, will był bliski maksim, ale nie aż tak. pospieszyła kelnera, żeby w końcu przyniósł jej tą herbatę. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:37 | |
| tę herbatę. tą herbatą mogła ją co najwyżej oblać aurelie. nie lubię zaczynać dialogów tak więc i teraz tego nie zrobię. aurelie machała nogą w swoim nieodłącznym erforsie i przerzucała kolejne strony nylonu, zatrzymując się na dłużej przy kolumnie kori kenedi. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:40 | |
| przyjrzała się dokładniej dziewczynie. no tak, willy lubi ładne dziewczyny. a ona była ładna. podeszła więc do dziewczyny, bo chciała ją poznać. usiadła obok na krześle i wnikliwie badała każdy ruch dziewczyny. - cześć. pamiętasz mnie ? zapytała patrząc na to czasopismo, które właśnie przeglądała aurelie. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:41 | |
| -słucham? - zamknęła gazetę, odsuwając ją nieco na bok i uniosła filiżankę do ust, żeby następnie zwilżyć je i obserwować maksim znad porcelany właśnie - znamy się? - nawet uniosła brew. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:43 | |
| skinęła na kelnera, żeby ten, przyniósł tutaj jej herbatę. - jestem maksim. widziałaś mnie dzisiaj przed muzeum. byłaś tam z williamem. kojarzysz ? powiedziała to pijąc swoją herbatę i zakładając nogę na nogę. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:46 | |
| odstawiła filiżankę na spodek i oblizała czerwone usta. -jesteś jego ochroniarzem? - zapytała z przekąsem. szczerze powiedziawszy maksim nieco ją bawiła. biorąc pod uwagę to co powiedział/robił willy. willy, przymrużyła oczy a jej twarz rozjaśnił uśmiech. zdecydowanie lubiła o nim myśleć - czy coś takiego? (strasznie mi się podoba to filmowe stwierdzenie 'or something?' |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:48 | |
| też odstawiła filiżankę na miejsce. - nie. jestem jego przyjaciółką. czymś w tym rodzaju. uśmiechnęła się, przenikliwie patrząc na aurelie. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:49 | |
| -oh, wspaniale - udała radość, bębniąc paznokciami w blat stołu - więc czego ode mnie chcesz? - sięgnęła po serwetkę z ładnego metalowego stojaka. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:50 | |
| oblizała usta i uśmiechnęła się trochę bezczelnie. - czego ? jeszcze się przekonasz. powiedziała to z dużą satysfakcją. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:51 | |
| -grozisz mi? - zapytała, unosząc brwi na tyle wysoko, żeby zniknęły za linią grzywki. przygryzła wargę formując usta w rozbawiony uśmiech. żarty sobie robiła? - już mam zacząć się bać? czy coś? |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:53 | |
| - nie grożę. tylko zobaczysz. wszystko w swoim czasie. zaczęła stukać swoimi paznokciami o blat stolika. - a, i pewnie się zastanawiasz przez kogo trafił will do szpitala, nie ? zapytała się, odgarniając jeden kosmyk włosów z czoła. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 19:56 | |
| -nie. prawdę mówiąc nie - odpowiedziała nie dlatego, że jej to nie obchodziło, a raczej po to żeby nie robić maksim satysfakcji. zaczęła oglądać skórki przy paznokciach, nucąc downtown petuli clark. swoista ignorancja. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:00 | |
| - te, laska. machnęła jej ręką przed oczami. szczerze, to nie lubiła kiedy ją się ignoruje, a szczególnie teraz miała ochotę zrobić krzywdę tej dziewczynie. i to bardzo dużą. miała już pewniej plan. - skórkami się zajmiesz później, piękna. teraz pogadajmy. przeszła na ton bardziej poważny. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:02 | |
| -o czym chcesz ze mną rozmawiać? - zapytała siląc się na poważny ton, ale chyba nie bardzo jej wychodziło. otarła chłodne dłonie o uda ukryte w ciemnych nieco przetartych rurkach - w ogóle.. mamy o czym? hm, nie sądzę. ale proszę bardzo. mów. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:05 | |
| - albo się dogadamy albo będzie wojna. powiedziała poważniejąc już coraz bardziej, bo ta cała aurelie działała jej na nerwy. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:06 | |
| zamrugała parokrotnie, patrząc na maksim z lekkim niedowierzaniem. w końcu parsknęła śmiechem i w przerwach między kolejnymi jego salwami zapytała, czy robi sobie jaja. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:08 | |
| złapała ją za ramiona i spojrzała jej prosto w oczy. - widzisz, ja nie żartuję. czyli chcesz wojny. wojna o williama. chciała wymienić jeszcze nazwisko, ale po co jej ono. niech sam jej powie. puściła jej ramiona i wypiła herbatę do końca. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:26 | |
| powiedział, ale to chyba mało istotny szczegół. aurelie spojrzała na nią jak na niespełna rozumu i potarła ramiona, które przed chwilą ściskała maxime. -powinnaś się leczyć dziewczyno - skwitowała całe zajście, wstając i kierując się do wyjścia. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:28 | |
| - taak, to będzie duża wojna. powiedziała do siebie i oparła się o oparcie krzesła. uśmiechnęła się na myśl swojego jakże złego planu. cóż, plan wymagał niezłych poświęceń, ale czego się nie robi dla zemsty. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 20:51 | |
| | Aurelie napisał: | (...) (strasznie mi się podoba to filmowe stwierdzenie 'or something?' |
/-are you cheerleader or something? -or something.
dzisiaj akurat bylo!!!! |
|
 | |
william cipcia

Liczba postów: 786 Age: 22 Skąd: london tałn. Związany/a z: z tobą,nie? Twarz: eddie redmayne!!! Registration date: 08/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pon 30 Cze - 21:11 | |
| /błagam, bijcie się o mnie! błagam! |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Czw 3 Lip - 17:03 | |
| przyszla tutaj i usiadla przy stoliku, zakładając nogę na nogę. zamówiła herbatę i otworzyła jakieś czasopismo z modą, które kupiła po drodze. |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Czw 3 Lip - 17:56 | |
| wypiła herbatę, zapłaciła i poszłaa. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

Liczba postów: 706 Skąd: Londyn Nastroj: apple juice Twarz: rihanna Wiek postaci:: 17 Registration date: 06/05/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:01 | |
| Przyszła tutaj na filiżankę gorącej herbaty. Usiadła gdzieś przy oknie. Zamówiła swoją ulubioną owocową herbatę i zaczęła łykać rozgrzewający płyn. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

Liczba postów: 706 Skąd: Londyn Nastroj: apple juice Twarz: rihanna Wiek postaci:: 17 Registration date: 06/05/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:16 | |
| Piła herbatkę i machała nogami o! |
|
 | |
damon stół z powyłamywanymi nogami

Liczba postów: 1627 Skąd: nyc, yep. Związany/a z: karmę,o. Twarz: jamie strachan Wiek postaci:: 20 Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:17 | |
| wszedł sobie tutaj tez na herbatę, bo w końcu tu była herbaciarnia. usiadł przy stoliku i zamówił rozgrzewający napój. a przy okazji czytał jakąś gazetę. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:21 | |
| Rozglądnęła się i zobaczyła kogos nawet iekawego. Biedactwo było jednak nieśmiałe i tylko zamrugało ślepkami i się uśmiechnęło. Po czym napiło się herbaty. |
|
 | |

Liczba postów: 1627 Skąd: nyc, yep. Związany/a z: karmę,o. Twarz: jamie strachan Wiek postaci:: 20 Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:24 | |
| on też się uśmiechnął. dostał wreszcie swoją herbatę i zaczął się przygladać sylwetce viki. była świetna. upił trochę herbaty, i postanowił że zaznajomi się z dziewczyną i podszedł do niej, w ręce trzymając filiżankę herbaty. - czekasz na kogoś, czy mogę ci trochę poprzeszkadzać ? zapytał z grzeczności, bo był miłym chłopceem. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:27 | |
| - masz szczęście. na nikogo nie czekam - odpowiedziała i wskazała wolne krzesło - usiądź - powiedziała i uśmiechnęła się znowu. - chyba się nie znamy. jestem viki. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:29 | |
| - to rzeczywiście mam szczęście. uśmiechnął się i usiadł na krześle, stawiając filiżankę na stoliku. - masz rację, nie znamy się. damon jestem. ale możesz mi mówić demonie. jak chcesz. uśmiechnął się. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:31 | |
| - chyba jednak zostane przy damonie - wydęła wargi i napiła się herbaty - zimno na dworze prawda? - dziwne to było stworzenie, które potrafiło mówic tylko o rzeczach banalnych |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:33 | |
| upił goracej herbaty, która go zaczęła powoli rozgrzewać. - mów do mnie jak tylko chcesz. bardzo zimno. właśnie dlatego przyszedłem tutaj na herbatę. podobno mają tutaj najlepszą. stwierdził lekko mrużąc oczy. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:35 | |
| - być może - powiedziała ona - jestem tutaj pierwszy raz, a zresztą nigdzie indziej nie widziałam herbaciarni - upiła jeszcze herbaty, tak powoli zaczynało jej się robić ciepło. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:36 | |
| - ja już tutaj bywałem. urwał zdanie, bo przecież nie powiedziałby że przychodził tutaj na randki. - herbata nas powinna rozgrzać. powiedział i znowu sięgnął po herbatę. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:38 | |
| - mi już jest gorąco. - przygryzła wargę. - mam nadzieję, że jutro będzie lepsza pogoda. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:40 | |
| oblizał znacząco usta. - ja też mam taką nadzieję, wiki. puścił jej oczko i odstawił filiżankę. - jesteś stąd ? zapytał, oczywiście z ciekawości. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:49 | |
| uśmiechnęła się - nie stąd. Z Londynu. a ty? - znów łyk herbaty |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:50 | |
| - ja z nowego jorku. upił kolejny łyk herbaty. - co taka ładna dziewczyna jak ty, robi sama, w herbaciarni wieczorem ? zapytał się, bo powinna być z chłopakiem albo z koleżankami. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:52 | |
| - bo tak właściwie to ostatnio wolę samotność - powiedziała z ociąganiem - |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:54 | |
| - no tak. czasami trzeba pobyć samemu. a czym się zajmujesz ? uśmiechnął się. zapytał, nie dlatego że jest jakimś szpiegiem czy coś, był ciekaaawy. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:55 | |
| - jak narazie to się uczę - upiła herbatę, dziwne, że się jej jeszcze nie skończyła - chodzę do liceum. |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 18:58 | |
| skończył już tą herbatę i spojrzał się na viki. - mhm. noo, liceum pamiętam bardzo bardzo dobrze. a przechodząc do innch spraw, to masz morze dzisiaj wolny wieczór ? zapytał sie dość odważnie, bo jeszcze nigdy nie zaprosił na kolację, dziewczyny, którą poznał jakieś 10 minut temu. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 19:01 | |
| - Chyba nie mam planów -udwała, że myśli - nie nie mam. a co? |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 19:03 | |
| - zapraszam cię na kolację. co ty na to ? zapytał z uśmiechem przyjaznym i szerokim. to viki tak na niego działała. z resztą, ona była kobietą. a on kobiety uwielbia. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 19:05 | |
| popatrzyła na niego i zamrugała oczkami ze zdziwienia, ale skoro chce wariatke to niech ma - zgodam, możemy iść. do domu się nie śpieszę |
|
 | |

| Temat: Re: Mariages Freres (herbaciarnia) Pią 4 Lip - 19:07 | |
| - to świetnie. ja płacę za wszystko co tylko będziesz chciała. to idziemy ? zapytał z uśmiechem i skinął na kelnera prosząc o rachunek. |
|
 | |
| | Mariages Freres (herbaciarnia) | |
|