|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
mathilde patrycjusz.

Liczba postów: 410 Skąd: paris Twarz: lowe Wiek postaci:: 17 Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 21:48 | |
| wracała do domu, próbując nie myślec o swojej jesiennej depresji, a na przykład czymś miłym w stylu planet unicorn. albo jak zwiększyc objętośc szalika, bo ta, którą miała na szyi okazała się niewystarczająca na panującą pogodę i nie pomagało nawet ciągłe go poprawianie, z którego w końcu zrezygnowała, chowając dłonie w kieszeniach płaszcza. _________________ i bruise easily, so be gentle when you handle me
|
|
 | |
thomas maluszek

Liczba postów: 15 Skąd: usa? Związany/a z: tymiitamtymitez Twarz: james mcavoy Wiek postaci:: 24 Registration date: 25/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 21:52 | |
| -cześć. mogę cię zjeść? - zza rogu jak żubr wyłonił się puszczący thomas i spojrzał na mathilde z typowym dla niego i jego gatunku cwanym uśmiechem na ustach. nie sutach, wbrew pozorom. aż tak zdolny nie był. uśmiech za to nieco krzywy gwoli ścisłości. stanął przed mathilde z rękami skrzyżowanymi na piersi, mnąc swoją skórzaną kurtkę, której w zasadzie nie dało się pognieść, ale co tam - w sensie raczej metaforycznym. nie jestem kanibalem, no wiesz. |
|
 | |
mathilde patrycjusz.

Liczba postów: 410 Skąd: paris Twarz: lowe Wiek postaci:: 17 Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 21:59 | |
| onie, znowu puszczenie. -będziesz miał idealną okazję, żeby mnie zjeśc, jeżeli w końcu kiedyś przestraszysz mnie na śmierc, thomas. - powiedziała, gdy już okazało się, że to nie jakiś psychopata i nawet nie kanibal. i nie żubr. na szczęście serce nie wyskoczyło jej przez gardło, gdy tak wyłonił się nagle zza rogu, więc nie zanosiło się na to, ze w najbliższym czasie stanie się posiłkiem dla thomasa, albo sępów i hien, jak na filmach przyrodniczych. _________________ i bruise easily, so be gentle when you handle me
|
|
 | |
thomas maluszek

Liczba postów: 15 Skąd: usa? Związany/a z: tymiitamtymitez Twarz: james mcavoy Wiek postaci:: 24 Registration date: 25/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 22:04 | |
| thomas nie był sępem szarzyńskim, ani hieną tym bardziej z tego co mi wiadomo, nie pisał też wierszy. jedynie chlał na potęgę i następnie majaczył, albo napadał młode dziewczynki w parkch, co robił właśnie teraz. chyba że nie byli w parku, to trudno. przetransferuj sobie to na miejsce w którym się znajdowali, bo nie chce mi się cofać o te trzy strony, ahoj. -mathilde, to ty - stwierdził odkrywczo, kiedy nie była jedną z wielu 'młodych dziewczynek' tylko konkretnie określoną. w zamysleniu podrapał się w podbródek nie bardzo wiedząc co ma mówić dalej. dajmy na to, że znał jej ojca, albo starszego brata o ile któregoś z wymienionych posiadała, więc rżnięcie matild byłoby dosyć niezręczne. |
|
 | |
mathilde patrycjusz.

| Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 22:14 | |
| to most! całkiem prawdopodobne, że posiadała ojca! - dziewczyna po drugiej stronie to nie ja, więc możesz spróbowac ją zjeśc, ale podejrzewam, że tylko oberwiesz parasolką. - która to parasolka była dosyc masywna, co mathilde widziała z tej odległości dokładnie, nie widziała natomiast, czy dziewczyna po drugiej stronie nie ma aby siedemdziesięciu lat. ani czy nie jest facetem. _________________ i bruise easily, so be gentle when you handle me
|
|
 | |
thomas maluszek

| Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 22:18 | |
| była uprzejmym transwestywą, który chwilę wcześniej podrywał thomasa, dlatego też siedział w krzakach, z których wyszedł prosto na mathilde. uśmiechał się w każdym razie szeroko, drapiąc bezwiednie w głowę. w lewy bok. mam nadzieję, że nie wydrapał sobie wszystkich włosów z tej okoilcy, bo z łysym plackiem na głowie nie będzie już taki seksowny. -chyba jednak nie skorzystam - postanowił przemilczeć sprawę z podrywaniem przez transwestytę z parasolką, bo znając mathilde nie dałaby mu z tym spokoju do przyszłego roku i godzinę dłużej - aaaa teraz mów o co chodzi, bo widzę, że coś jest nie tak. mam szósty zmysł jak chłopiec z tego filmu z willisem. |
|
 | |
mathilde patrycjusz.

| Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 22:30 | |
| -ten chłopiec z filmu chyba widział zmarłych, ale ja jeszcze żyję. nawet jeżeli jestem wyjątkowo głupia i naiwna i hm, pewnie w ogóle upośledzona emocjonalnie. i właściwie to wszystko w porządku. zupełnie. więc lepiej opowiedz czy się ożeniłeś i czy może masz już trójkę dzieci, dom na obrzeżach paryża, pracę na jakimś rządowym stanowisku... - to zdecydowanie za dużo jak na dwadzieścia cztery lata, ale nigdy nic nie wiadomo. chwyciła go za ramię i ruszyła przed siebie, czyli pewnie nadal w kierunku domu, bo kiedyś w końcu musiała tam dotrzec, a kiedy tak stali zwiększało się prawdopodobieństwo, że uprzejmy transwestyta powróci. _________________ i bruise easily, so be gentle when you handle me
|
|
 | |
thomas maluszek

| Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 22:49 | |
| i złapie thomasa za penisa, zmuszając do przemawiania wyjątkowo wysokim i upokarzającym głosem. tak więc ucieszył się w duchu z zainicjowania spaceru w kierunku bliżej według thomasa nieokreśonym. -hm, muszę cię zmartwić, ale jak dotąd whisky moją żoną i nie planuję mieć z nią dzieci. co do pracy, yy. też nic. poszukuję. dobra, cholera, nawet nie ruszam tyłka w tej sprawie. to nie dla mnie, no wiesz. |
|
 | |
mathilde patrycjusz.

| Temat: Re: pont de grenelle Pią 5 Wrz - 22:56 | |
| -no tak. zawsze możesz się zatrudnic jako piotruś pan w disnejlendzie. - i z tą właśnie bardzo ważną radą go zostawiła i wróciła do domu, ignorujac zaczepki głupich taksówkarzy. taksówkarzy nie pozdrawiamy. _________________ i bruise easily, so be gentle when you handle me
|
|
 | |
Julian gosia andrzejewicz

Liczba postów: 270 Age: 23 Skąd: Londyn Wiek postaci:: 20 Registration date: 23/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 18:18 | |
| Usiadł na jakiejś ławce obok podrobionej statuły, wyciągną zapalniczke z napisem vive la france i zapalił ostatnie malboro jakie mu zostało w paczce. |
|
 | |
coralie rodzynek.

Liczba postów: 254 Skąd: ze schowka na miotły Związany/a z: . Twarz: evan rachel wood Wiek postaci:: 17 Registration date: 18/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 18:57 | |
| coralie szła tędy i była z siebie całkiem dumna gdyż wiedziała, gdzie jest i jak stąd trafić do domu, hoho. chociaż czuła się trochę jak ostatnia ofiara, nawet nie chciało jej się dalej doprowadzać mieszkania do stanu używalności. i matka dzwoniła, że wpadnie, najs. aha no i właśnie zaczęła żałować, że sobie nie skombinowała kawy, miałaby o co grzać zmarznięte ręce. |
|
 | |

Liczba postów: 270 Age: 23 Skąd: Londyn Wiek postaci:: 20 Registration date: 23/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:10 | |
| zaciągną się paierosem i spojrzał na dziewczynę, uśmiechną się do niej |
|
 | |
coralie rodzynek.

Liczba postów: 254 Skąd: ze schowka na miotły Związany/a z: . Twarz: evan rachel wood Wiek postaci:: 17 Registration date: 18/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:16 | |
| właśnie wtedy ona dostrzegła jakiegoś chłopaka siedzącego na ławce. to znaczy, właśnie wtedy, kiedy on się uśmiechnął, co za synchronizacja. w każdym razie coralie stwierdziła, że skoro okazja sama się jej nadarza, to aż głupio byłoby nie skorzystać. bo wiesz, ona tu prawie nikogo nie zna, ale cicho, to jest u dołu strony drobnym druczkiem. uśmiechnęła się również i opadła na ławkę obok niego, bo trochę głupio byłoby tak stać, gapić się i cieszyć jak głupia, rajt? no, rajt. |
|
 | |

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:17 | |
| -jasne, mozesz się dosiaść- uśmiechną się do niej |
|
 | |
coralie rodzynek.

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:19 | |
| coralie popatrzyła na niego dość rozbawionym spojrzeniem. może powinna się speszyć, spuścić wzrok i filmowo zatrzepotać rzęsami, ale to tylko coralie, nie bohaterka romansów, chyba. - nie zamierzałam pytać - parsknęła. - chyba, że to twoja przenośna ławka, czy coś w tym stylu. w takim razie dzięki za pozwolenie. |
|
 | |

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:22 | |
| -pewnie ze moja-zaciągną się rozbawiony- za każdym razem składam ją i chowam do kieszeni w płaszczy-poklepał sie po kieszeni- ale spokojnie wybaczam ci że nie spytałaś,w końcu jak się ją już rozłozy wygląda całkiem niepozornie jak zwykła ławka |
|
 | |
coralie rodzynek.

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:26 | |
| pokiwała głową z bardzo poważną miną, chociaż chciało jej śmiać. - teraz już nigdy nie będę pewna co do ławek w parkach, jeśli będą na nich siedzieć palący papierosy faceci - stwierdziła. - widzisz, teraz będę miała uraz do końca życia. w końcu nie wiadomo, czy wszyscy będą tacy miłościwi - dodała i objęła kolana rękami. |
|
 | |

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:31 | |
| -oj ciesz się że cię uśwadomiłem- usmiechną się- hmm może żebyś nie miała urazu zaproszę cię na kawe czy coś, hmm?-zapytał |
|
 | |
coralie rodzynek.

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:36 | |
| zmarszczyła czoło i udawała, że to bardzo trudna decyzja i musi się zastanowić, ostatecznie w grę wchodził jej nowo nabyty uraz, to nie takie hop- siup. - myślę, że kawa czy coś to w sumie nie taki głupi pomysł - odpowiedziała z uśmiechem. - to znaczy, rozumiesz, ze względu na ten uraz - dodała sugerując, że wszystkie ewentualne dobroczynne skutki będą zasługą kofeiny. |
|
 | |

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:39 | |
| -oczywiście że ze względu na uraz- usmiechną się- wiec co proponujesz?- wstał z ławki i zgasił papierosa butem |
|
 | |
coralie rodzynek.

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:42 | |
| - o nie, nic z tego - powiedziała wstając. - to ty zabierasz mnie na kawę, więc zdaję się na twoją inwencję twórczą - wyszczerzyła zęby w uśmiechu i, o dziwo, nie wyglądała jak idiotka, bo to ona. |
|
 | |

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:46 | |
| - to może Café des 2 moulins?- zpaytał z uśmeichem i podał jej rękę żeby wstała ^^- a teraz zakryj oczy musze magicznie złożyć moją ławkę-uśmiechna się |
|
 | |
coralie rodzynek.

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:52 | |
| z racji tego, ze ona nie kazia szczuka, ten gest nie został mu poczytany jako obraza majestatu, wręcz przeciwnie nawet ; d - okay, obiecuję, że nikomu nie powiem, jak to działa - obiecała solennie rzucając okiem na ławkę i uśmiechając się jednokącikowo. no, dobra, wiemy o co chodzi. |
|
 | |

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:57 | |
| -hmm ta ławka co tu teraz stoi to już inna ławka ta z parku-uśmeichną sie- na neij można spokojnie siadać-wyjaśnił z przejeciem i uśmeichna się- chodźmy. zacznę |
|
 | |
coralie rodzynek.

| Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 19:58 | |
| toteż a więc zapewne poszli. noiokay. |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Sob 6 Wrz - 20:32 | |
| stała tutaj i przyglądała się statui, i przy okazji paliła papierosa. nie miała co robić, więc robiła zdjęcia i to jej chyba dzisiaj najlepiej wychodziło. no a potem poszła się upić. |
|
 | |
Paul leeń.

Liczba postów: 747 Skąd: Paris Związany/a z: nikim Wiek postaci:: 23 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 21/09/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:36 | |
| Przyszedł tu i usiadł na ławeczce. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

Liczba postów: 161 Age: 23 Skąd: N.Y. Związany/a z: - Twarz: panna A. Deyn Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 20/07/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:37 | |
| przechodziła tędy z paiperosem w ręku i słuchawkami w uszach, |
|
 | |
Paul leeń.

Liczba postów: 747 Skąd: Paris Związany/a z: nikim Wiek postaci:: 23 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 21/09/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:39 | |
| Popatrzył na dziewczynę i naszła go chęć na papierosa, więc zapalił sobie. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

Liczba postów: 161 Age: 23 Skąd: N.Y. Związany/a z: - Twarz: panna A. Deyn Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 20/07/2008
 | Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:43 | |
| spojrzała na chłopaka który wyciągnął właśnie paczkę paierosów i szukał zapalniczki. (załóżmy) L była obrotna więc wyciągneła szybko z kieszeni swoja i mu rzuciła. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:45 | |
| Zapalniczka spadła obok Paula. Podniósł ją i zapalił swojego papierosa Odrzucił dziewczynie i powiedział:
- Dzięki. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:47 | |
| -nie ma za co- powiedziała i uśmiechneła się do niego- nie za zimno na podziwianie podróby statuły wolnosci?- spytała tak jakoś |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:49 | |
| - Wolę to niż siedzieć w czterech pustych ścianach. A Ty gdzie się wybierasz o tej porze? |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:53 | |
| -nigdzie, przejść się-zaciągneła się i podeszła do niego- do sklepu i z powrotem |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:55 | |
| - Jakby co to Paul jestem - powiedział i włożył do ust papierosa. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 19:59 | |
| -Lexie, Alexies to znaczy- wsadziła papierosa do ust i podała mu prawą ręke- miło cie poznać powiedziala- tzn jak już tego paierosa wyciągneła, no i usiadła na oparciu ławki, tej na której on siedział |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:01 | |
| - Mnie również miło - powiedział i uścisnął jej dłoń - tak w ogóle to wesołych świąt. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:05 | |
| -jeszcze dwa dni ale dzięki-uśmeichneła się i spjrzała na statułe- i no dla ciebie tez: merry x-mass- zrechabilitowała się- już wiem! jesteś duchem teraźniejszych świąt?-spytała |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:07 | |
| - Że co? - zapytał, bo nie zrozumiał pytania zbytnio. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:11 | |
| -no wiesz. ta bajka wigilijna, o scrooge'u i duchach zeszłych, teraźniejszych i przyszłych świąt- ździwiła się że zaczaił- nie znasz tego? |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:14 | |
| - Już tego nie pamiętam. No ale nieważne. - powiedział i wyrzucił gdzieś niedopałek. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:18 | |
| -czyli ni ejesteś duchem świat i nie przyszedłeś mnie nawrócić-wypuściła powietrze w takim teatralnym uff |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:20 | |
| - Nawrócić? Ja? - zaśmiał się - Nie, raczej nie jestem dobry w nawracaniu. A dlaczego to miałbym Cię nawrócić? Taka niegrzeczna jesteś? |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:22 | |
| -a tam odrazu niegrzeczna- roześmiała się- tylko troszeczkę zdemoralizowana, a ty to co?!-powidziała z uśmeichem |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:23 | |
| - A no ja to to samo co ty. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:28 | |
| -o kurcze, to jest z tobą już tak źle?- roześmiała się |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:29 | |
| - No niestety.- zaśmiał się - A właściwie to nie niestety - dodał po chwili. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:33 | |
| -i co? cieszysz się żeś taki zmenelony?-pozdrowienia dla pani z polskeigo wystawiła jezyk chociaż nie była pewna czy w tym świetle to zobaczy- tzn. zdemoralizowany |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:34 | |
| - A co? Mam narzekać? Mnie to nie przeszkadza, a jeśli dla kogoś to problem to jego sprawa. |
|
 | |
Lexie kłazimodo.

| Temat: Re: pont de grenelle Pon 22 Wrz - 20:39 | |
| zgadzała się z nim ,ale mu tego nie powiedziała- przeszkadza tylko tym którzy nie spróbowali- stwierdziła i potarła rękę o rękę, wyrzuciła papierosa i modliła się w duchu zeby nie wywołać pożaru, wzieła jeszcze jednego- tylko żeby ogrzać ręce- wytłumaczyła mu się, nie wiadmo po co. a no i się uśmiechneła |
|
 | |
|