|
|
|
| | Słodka dziurka (cukiernia) | |
| |
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: Słodka dziurka (cukiernia) Wto 24 Cze - 18:07 | |
| |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:17 | |
| summer i nate, nate i summer. w każdym razie przyszli do słodkiej dziurki na jakieś słodkie śniadanko, gdy wchodzili nad drzwiami zabrzęczał dzwonek. - gdzie siadamyyy? - tradycyjnie. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:24 | |
| rozejrzała się trochę, bo to ważne gdzie usiądą. na pewno nie koło tego pana z wąsem, bo wyglądał na geja, a summer ich nie lubiła, przy oknie? nie, bo tam siedziała jakaś gruba angielka i jeszcze by zaczęła podrywać nate'a. skinęła na stolik mniej więcej po środku i ruszyła w tamtą stronę, stukając obcasami pantofli jimmy'ego choo, bo to wrzesień. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:31 | |
| - mam ochotę na jakieś ciastko francuskie - powiedział dosyć głosno, by ta śmieszna sprzedawaczka z rumianymi policzkami i tłustym tyłkiem mogła przygotować dla nich dogodną ofertę. poszedł do stolika, przy którym usiadł, zadowolony z faktu, iż nie było na nim rozsypanego cukru. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:36 | |
| summer usiadła raczej na przeciwko, kładąc torebkę na kolanach. odkąd jej ukradli, starała się raczej pilnować, tym bardziej teraz, kiedy miała dużo, naprawdę ważnych rzeczy. - aaaa ja pączka z jabłkami, nie jadłam pączków chyba z milion lat - powiedziała, zastanowiwszy się chwilę i czekała, aż pani sprzedawca do nich podejdzie. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:39 | |
| niestety ona chyba wcale nie miala zamiaru do nich podchodzić, nate troche się niecierpliwił, więc sam wstał. - pączek z jabłkiem, tak? - upewnił się i nie czekając, aż summer przytaknie, poszedł do kasy, czy gdzie tam się kupowało, i złożył zamówienie, by zaraz wrócić do stolika. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:44 | |
| summer stwierdziła na głos, że co to za obsługa, że trzeba wstawać i tak dalej. założyła pod stołem nogę na nogę, obserwując nate'a. - masz rzęse na policzku - poinformowała go z uśmiechem, obukącikowym nawet. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:46 | |
| - i co teraz - westchnął teatralnie, starając się ową rzęsę z policzka zebrać palcem, co mu niespecjalnie wyszło. wiadomo, na ślepo to tak trochę niefajnie. więc nachylił się nad stolikiem do summer, by ona mu ją wzięła. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:48 | |
| summer więc też nachyliła się nieco nad stolikiem, przygryzając język ze skupieniem i zabrała rzęsę z policzka nate'a, strzepując ją następnie z palców. pocałowała go też lekko, tak przy okazji, mówiąc coś o tym, że nie chce jej się dzisiaj iść do redakcji. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:50 | |
| - to nie idź, summer, przecież poradzą sobie bez ciebie - powiedział, kręcąc oczyma. i się wyprostował, te całe nachylanie się nad stolikiem go męczyło. - aha, i dzisiaj impreza, chyba idziemy, nie? |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:53 | |
| dopiero sobie przypomniała o tej całej imprezie, [zaraz będziesz miała pewu], naprawdę nie wiedząc jak mogła zapomnieć, to w sumie była pierwsza organizowana odkąd wrócili z seszeli, czyli raczej fajnie, że spotka się ze znajomymi. postanowiła napisać do latishy esmesa, bo z nią też nie widziała się conajmniej milion lat, więc w tym celu wyciągnęła komórkę. - jaaasne, że idziemy, dobrze, że mi przypomniałeś, muszę sobie coś kupić - powiedziała w końcu, skupiając wzrok na ekranie komórki - muszę zanieść im tylko papiery, to znaczy do redakcji, pójdziesz ze mną? |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:56 | |
| - mogę iść, ale nie myśl, że na zakupy też z tobą pójde - zmraszczył czoło. na nic nie miał takiej ochoty, jak na położenie sie z truskawkowym koktajlem na kanapie przed telewizorem. i już miał plan, on sobie odpocznie, a summer pójdzie na zakupy! |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:57 | |
| - aha, po co z tobą na zakupy, żebyś mi tylko marudził? - uniosła obie brwi do góry, podnosząc wzrok z nad ekranu komórki i uśmiechnęła się, bo właśnie dostali swoje śniadanie. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 10:59 | |
| - ja przecież wcale ci nie marudzę! - obruszył sie, chociaż dobrze wiedzial, że często jej marudzi i bywa naprawdę niedobry, ale przecież się do tego nie przyzna! zabrał się za swoją francuską bułkę z eee jakimiś owocami. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:03 | |
| summer w chwilowej ciszy, spożywała pączka z jabłkami zastanawiając się, czy nie powkładali jej niczego trującego do pączka, więc obserwowała go przed każdym gryzem. nie mogła jednak długo wytrzymac w milczeniu, więc oblizała górną wargę, smakującą jeszcze lukrem. - o której jest dziś ta impreza? - zapytała, przechylając nieco głowę w prawą stronę. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:07 | |
| - o osiemnastej, bodajże - podrapał się po nosie, całe szczęście nie ubrudził się cały, jak to się mu często niestety zdarzało, nate był dużym dzieckiem i czasami naprawdę nie potrafił sie nie ubrudzić. - mam nadzieję, że się nie upijesz i nie przyniesiesz mi wstydu.. - uśmiechnął się do niej nieznacznie, chyba żartował tak tylko. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:10 | |
| - aha, czyli zawwsze chodzę pijana i robię ci wstyd? dobra, możemy się założyć, że WCALE nie będę piła - zaraz jednak pożałowała swoich słów, co to za impreza bez alkoholu, okej i tak będzie fajnie, ostatnio nie było potins, to przynajmniej dowie się co się dzieje w paryżu, od koleżanek. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:13 | |
| - okej, umowa stoi. jeśli uda ci się wyjść trzeźwo z imprezy, to wymasuję ci plecy jutro przed spaniem, albo kiedy tam będziesz chciała - uniósł obie brwi. - a jak nie, to ty mi wymasujesz! - oho, lubił jak mu masowała plecki, więc już się na to napalił trochę. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:16 | |
| a summer w sumie nie chodziło o to masowanie, chociaż okej, bolały ją plecy, pewnie przez to, że nate ją kopnął, dziś na schodach, ale o sam fakt, wygrania zakłady. zmrużyła nieco powieki, dojadając swojego pączka, czuła się conajmniej klejąca od pudru, więc wyjęła z torebki lusterko, by się w nim przejrzeć. uśmiechnęła się zza owego do nate'a. - w porządku. szykuj ręce do masażu, kochanie - puściła mu nawet oczko. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:22 | |
| - hoho, jeszcze zobaczymy, mała - puścił do niej oczko, a potem do sprzedawczyni, jako że miał nadzieję, ze tamta da mu jeszcze jedno ciastko, bo mu smakowało. - w każdym razie.. kiedy idziesz na te zakupy, huh? - spytał, mając nadzieję, że się już umówiła z jakimiś koleżankami. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:27 | |
| - nie wiem, muszę umówić się z latishą, naprawdę długo się nie widziałyśmy - powiedziała, opierając wygodniej i klepiąc po płaskim brzuchu. nie mówiła już nic o tym, że będzie gruba, bo nie będzie - a ty co będziesz robił? miała nadzieję, że nie pójdzie gdzieś z kolegami, podrywać dziewczyny, ale tego nie powiedziała na głos, bo summer wcale nie okazywała tego, że jest zazdrosna. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:29 | |
| chociaż jak wiemy, summer była zazdrosna czasami zbyt bardzo! - posiedzę może w domu i poczytaaaam - powiedział, wcale nie miał zamiaru czytać tych durnych książek, które kazali mu wypożyczyć z biblioteki, że niby mu się przyda coś z serii 'prawo w kambodży'. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:31 | |
| czyli tak jak ja. - jezu, dawno nic nie czytałam, nie mam czasu wcaaale, pewnie juz nie umiem czytać - powiedziała, opierając łokieć na stole, a głowę na dłoni, wiesz o co chodzi, ko cha nie - chociaż nie, czytałam jakieś bzdury na filozofię, przed kolokwium, a i tak mi nie zaliczył. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:37 | |
| - nie można się oduczyć czytania, to chyba jest jak jazda na rowerze - stwierdził, taka była jego teoria. chociaz tak naprawdę to nate nie potrafił jeździć na rowerze i nie wiedział jak to jest z tę całą jazdą. - możemy się kiedyś wybrać do księgarni albo biblioteki. - nie lubił antykwariatu, wolal nowe książki. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:39 | |
| summer nawet nie miała pojęcia, gdzie są w paryżu księgarnie, czyli wstyd się przyznać. czasami korzystała tylko z biblioteki na uczelni i niestety nie czytała nic poza tymi przymusowymi ksiązkami, przed sesją. w liceum też nic nie czytała. a to raczej niedobrze, skoro jest humanistką, to już nawet ja czytam. - jasne, możemy. dawno nie jeździłam na rowerze, rolkach, cholera już na nic nie mam czasu - stwierdziła z żalem, dobrze, że idą dziś na tą imprezę! |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:44 | |
| - przepracowujesz się po prostu, kochanie! - westchnął ciężko. martwił się, że summer nabawi się jakiejś paskudnej depresji od tej całej pracy, nawałów pracy. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:51 | |
| - przecież nie mogę zostawić redakcji tak po prostu. moja sekretarka jest tylko dobra w parzeniu kawy i niczym więcej. nie potrafi nawet mni dobrze umówić na spotkanie - pokręciła głową, przewracając komórkę na stole, co stwarzało takie stuk, stuk, stuk. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:54 | |
| - to poszukaj kogoś innego, na pewno w paryżu by się znalazł ktoś jeszcze, kto by się na tym dobrze znał - stwierdzil. chociaż oczywiście wiedział, że to nic łatwego. - ale nieważne, nie rozmawiajmy o pracy. - bo robiło mu się niedobrze. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:55 | |
| - właśnie. pewnie i tak tego nie zauwazyłeś, ale matka wczoraj zabrała caprice - powiedziała, tak dla poinformowania nate'a, hej ze smutkiem! |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 11:58 | |
| - o nie - powiedział, udając, że jest tym zmartwiony. - będzie mi jej brakowało - westchnął ciężko,opierając łokcie o stolik. - ale przynajmniej nie będzie płakała. - marudził, caprice była grzecznym dzieckiem. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:04 | |
| - wcale tak dużo nie płakała. chyba pojadę odwiedzić je kiedyś w sydney, bo przyjadą do europy dopiero na święta. chociaż to w sumie nie aż tak długo - powiedziała, bardziej do siebie niż do nate'a, ale ten fakt tez pominiemy. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:06 | |
| - może lepiej adoptuj swoje dziecko, hm? - wcale nie mówił serio, nie wyobrażał sobie mieszkania na stałe z małym bękartem, o czym miał nadzieję, że summer wie. - właśnie, jeszcze jakiś miesiąc i trzeba będzie robić zakupy świąteczne - jęknął. nie znosił zakupów, zwłaszcza świątecznych. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:09 | |
| - nie chcę adoptowanego dziecka - pokręciła głową, a przecież w ciążę też nie chciała zachodzić, bo miała złe doświadczenia jeśli o to chodzi - to źle, nigdy nie wiem co mam komu kupić, matkoo. a potem twoje urodziny. i wczesniej sylwester. będziemy w sylwestra w paryżu? |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:11 | |
| - nie mam pojęcia, może uda nam się wymyślić coś ciekawszego - on nie miał pomysłów, ale jak wiedział, summer lubiła wymyślać zajęcia i miejsca, w które mogliby pojechać. okej, tak mu się przynajmniej wydawało. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:16 | |
| - coś wymyślimy - summer naprawdę chciała by spędzić sylwestra ze znajomymi, miała nawet pewien pomysł, ale na razie po prostu się zamknęła i powiedziała nate'owi, że mogą iść do domu. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:17 | |
| - no dobra, chodźmy - przytaknął chętnie, bo chciało mu się pić, a przecież nie kupi sobie małej wody za trzy euro. wstał, odsuwając się z krzesełkiem od stolika, musiał jeszcze zapłacił, więc poszedł do kasyy. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:19 | |
| a summer stanęła za nim, opierając policzek o jego plecy i nawet zamknęła na chwilę oczy. |
|  | | Gość Gość
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Sro 25 Cze - 12:20 | |
| i zaraz poszli i zacznieeeeesz. |
|  | | KENZO groszek

Liczba postów: 26 Skąd: Napoli Wiek postaci:: 23 Registration date: 31/07/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Czw 31 Lip - 22:53 | |
| Siedział sam przy dwuosobowym stoliku trzymając nogi na krześle dla drugiej osoby... Mimo że Słodka Dziurka pełna była 'gości' to spostrzegł że chyba nie będzie miał dzisiaj z kim grać. Wepchną połowę kawowego eklerka do ust i przeżuwał go dręcząc się, że jeśli obserwuje go jakiś gej, to wypchany ciastkiem lewy policzek będzie mu się kojarzył z robieniem loda. Potem poszedł. |
|  | | aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 626 Skąd: paryż Twarz: sarah stephens Wiek postaci:: 17 Registration date: 23/06/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Pią 1 Sie - 22:05 | |
| tak więc wpadli do słodkiej dziurki, bo to jedyna cukiernia jaką znalazłam, niemalże tuż przed zamknięciem. na ładne oczy obojga jednak zostali wpuszczeni do środka 'na szybko'. aurelie rozejrzała się i podeszła do wysokiego stojaka, na którym to wisiały świeczki tortowe i chwyciła jedno opakowanie, polecając lijamowi wybrać swoje ulubione ciastko, w które następnie wbiją świeczkę. od razu poprawił jej się humor, kiedy zaczęła bawić się z nim w organizację mini-przyjęcia urodzinowego. stanęła przy kasie, czekając aż się zdecyduje. lijam. na ciastko. |
|  | | Liam krakersik.

Liczba postów: 327 Skąd: Wonderland Związany/a z: # Twarz: paolo nutini Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/06/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Pią 1 Sie - 22:19 | |
| jezu, sori, gadam z natali przez telefon, omatko xd 'łyljam pozdrawia ozięble' itepe. on się cieszył jak dzieciak, zawsze chciał czegoś szalonego na osiemnaste urodziny, a w końcu to było dość szalone, no i elo o to chodziło. tak więc z miną najranego pięciolatka wybrał muffinka jagodowego, i wbił w niego świeczki. nawet zapalniczkę zlokalizował, ale dał ją aurelie, zeby ona zapaliła, bo pomyślał, ze tak głupio, to jak polewanie samemu sobie czy coś. |
|  | | aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 626 Skąd: paryż Twarz: sarah stephens Wiek postaci:: 17 Registration date: 23/06/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Pią 1 Sie - 22:24 | |
| że mnie pozdrawia? ; O -nie tutaj - stwierdziła z zapałem, po dogłębnym zbadaniu wnętrza słodkiej dziurki. była przyjemna, ale to nie było to co tygrysy lubią najbardziej - co ty na to, żebyśmy zahaczyli o monopolowy, zakupili tanie wino i uczcili twoje urodziny w najbardziej tandetny z możliwych, ale przyjemny sposób.. na wieży - wyszczerzyła się, rzucając ekspedientce drobne za muffina i świeczki i z niemal świecącymi oczętami czekała na werdykt lijama. |
|  | | Liam krakersik.

Liczba postów: 327 Skąd: Wonderland Związany/a z: # Twarz: paolo nutini Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/06/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Pią 1 Sie - 22:28 | |
| wisi na telefonie i pozdrawia, ozięble. hyh.
lijamowi rozbłysły oczy. z miną najaranego pięciolatka, ciągle teraz taką miał, to ze szczęścia, oznajmił, ze ma jacka danielsa, więc obejdzie się bez taniego wina. no i oczywiście pomysł mu się spodobał bardzo, a jakże. - hej, tak! - zawołał radośnie, bo się cieszył w końcu, już mówiłam. - to chodźmy! - powiedział i wymaszerował razem z aurelie. |
|  | | nadine pokraka.

Liczba postów: 526 Skąd: z szafy Związany/a z: khemkhem Twarz: susan eldridge Wiek postaci:: 17 Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Nie 17 Sie - 18:29 | |
| okej, tak więc.
del mówiła, że dzisiaj pada, więc nadine zabrała ze sobą parasolkę, mimo całej swojej niechęci do tego typu sprzętów, ale cóż, wczoraj już zmokła i czuła, że zaczyna ją łapać jakieś przeziębienie, a tego nie lubiła jeszcze bardziej niż parasolek. weszła do cukierni, w której było przyjemnie ciepło i sucho przede wszystkim, a w tej listopadowej ciapie to przyjemna odmiana. rozejrzała się, bobbiego jeszcze nie było, więc zajęła miejsce, paradoksalnie przy oknie i patrzyła na krople rozbijające się o asfalt. |
|  | | Bobby cze-ko-la-da.

Liczba postów: 229 Skąd: londyn. Nastroj: indescribable. Związany/a z: - Twarz: mitch. Wiek postaci:: 17 Registration date: 13/08/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Nie 17 Sie - 18:42 | |
| chłopak za chwilę pojawił się w drzwiach, stylistyczny kaptur u bluzy w końcu poszedł w użytek. Bobby przeparadował przez cukiernie, rozglądając się za dziewczyną, zdejmując przy tym kaptur. gdy już ją spotkał, zasiadł naprzeciw towarzyszki, zdjemując z siebie bluzę. - no, witam. |
|  | | nadine pokraka.

Liczba postów: 526 Skąd: z szafy Związany/a z: khemkhem Twarz: susan eldridge Wiek postaci:: 17 Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Nie 17 Sie - 18:51 | |
| nad oderwała wzrok od fascynującego zjawiska, jakim są wyżej wspomniane rozbryzgujące się kropelki deszczu i spojrzała na chłopaka. - hej - odpowiedziała z uśmiechem. - co za pogoda...- mruknęła. nie, żeby chciała akurat o tym rozmawiać, wszyscy wiemy, co to za temat. tym stwierdzeniem wyraziła po prostu swoje niezadowolenie. |

Liczba postów: 229 Skąd: londyn. Nastroj: indescribable. Związany/a z: - Twarz: mitch. Wiek postaci:: 17 Registration date: 13/08/2008
 | Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Nie 17 Sie - 18:58 | |
| - no tak. - chłopak inaczej łapał te fale, w jego kulturze rozmowa o pogodzie była czymś totalnie naturalnym, spotykanym na porządku dzienny. - cóż, zawsze mogło być gorzej, nie? monsuny, tornada... nawet najhardkorowsze sklepikarki pozamykałyby butiki. |
|  | | nadine pokraka.

| Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Nie 17 Sie - 19:04 | |
| nadine uśmiechnęła się ironicznie na wzmiankę o hardkorowych sklepikarkach, bo w szikago była taka jedna pani zdzisia, stara handlara, prędzej ona powstrzymałaby tornada i monsuny przed rujnowaniem tego świata, niż one ją przed handlowaniem. no chyba, że akurat byłaby niedziela, wtedy nic by jej nie powstrzymało przed pójściem na msze, a tornadom i monsunom by się oberwało, że zakłócają porządek dnia szanującym się chrześcijankom. - tobie chyba nie straszna żadna pogoda - powiedziała i popatrzyła wymownie na jego bluzę, przemoczoną, jak sądzę. |

| Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Nie 17 Sie - 19:07 | |
| - cóż. Anglia, nie? - zadał dosyć retoryczne pytanie, zakłądając za chwile ręce za głowę. |
|  | | nadine pokraka.

| Temat: Re: Słodka dziurka (cukiernia) Nie 17 Sie - 19:16 | |
| nadine pokiwała tylko głową, bo w sumie racja, stwierdziła bardzo odkrywczo. - hm, no to co? - zapytała i otworzyła kartę, bo zakładam, ze w takiej cukierni jak słodka dziurka mają karty ; > - pasowałoby się na coś zdecydować. czuję, że dzisiaj pójdzie mi lepiej niż z tą herbatą - dodała i uśmiechnęła się krzywo. ona właściwie nie miała dobrego wyjaśnienia swojego niezdecydowania, nie to, co jakaś aktorka, która tłumaczy się, że to wszystko dlatego, ze ma jedno oko niebieskie, a drugie brązowe. |
|  | | | | Słodka dziurka (cukiernia) | |
|
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|