| | Chez flotes (restauracja) | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: Chez flotes (restauracja) Wto 24 Cze - 18:10 | |
| |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

Liczba postów: 706 Skąd: Londyn Nastroj: apple juice Twarz: rihanna Wiek postaci:: 17 Registration date: 06/05/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:17 | |
| I przyszli i zajęli jakiś miły stolik. |
|
 | |
damon stół z powyłamywanymi nogami

Liczba postów: 1627 Skąd: nyc, yep. Związany/a z: karmę,o. Twarz: jamie strachan Wiek postaci:: 20 Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:19 | |
| od razu dostali menu, które było pełne różnych dań. spoglądał ukradkiem z uśmiechem na viki i udawał że wybierał jakieś danie. - co wybierasz ? zapytał viki uśmiechając się jednokącikowo i unosząc jedną brew. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

Liczba postów: 706 Skąd: Londyn Nastroj: apple juice Twarz: rihanna Wiek postaci:: 17 Registration date: 06/05/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:28 | |
| popatzryła na niego, właściwie to nie była głodna, rzut oka na menu - może sałatkę i sok pomarańczowy. |
|
 | |

Liczba postów: 1627 Skąd: nyc, yep. Związany/a z: karmę,o. Twarz: jamie strachan Wiek postaci:: 20 Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:30 | |
| chciał zamówić wino, no ale skoro ona wybała sok pomarańczowy, cóż. on też wziął sok pomarańczowy. - a ja wezmę krewetki skropione sokiem cytrynowym. skinął na kelnera i wsyzstko zamówił. - no więc viki... opowiedz mi coś o sobie. powiedział kładąc menu gdzieś z boku stolika. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:35 | |
| - no skoro chcesz, jak już mówiłam jestem z Londynu, mam siostrę i mamusię nadopiekuńczą i ojczyma. Do Paryża przyjechałam, żeby się od nich uwolnić. Miałam tutaj dom po ciotce, ale potem wróciłam do Londynu i sprzedałam ten dom. Potem wróciłam i zamieszkałam u koleżanki, ale ta została zabita. Może ją znasz? nazywała się Hilary Duff. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:38 | |
| - tak, ze słyszenia znam. matko, przykro mi. pewnie to była twoja przyjaciółka. powiedział patrząc na nią i się lekko uśmiechając. - a chcesz może usłyszeć coś o mnie ? tak dla uzupełnienia znajomości. stwierdził, bawiąc się chusteczkami, które leżały na stoliku. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:39 | |
| - chętnie posłucham. - popatrzyła na swoje paznokcie. a potem na damona i znów na paznokcie i uśmiechnęła się pod nosem o |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:43 | |
| - jak juz też mówiłem, jestem z nowego jorku. mam oczywiście mamę, tatę, młodszego braciszka i siostrę. a i 2 psy. w paryżu mieszkam dopiero 3 lata i przyjechałem tutaj po prostu zarabiać kasę. i nawet nieźle mi idzie. a, i studiuję prawo międzynarodowe. to chyba tyle o mnie. uśmiechnął się i wypił trochę tego soku, co przyniósł im kelner. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:48 | |
| wypiła trochę soku i nawet zjadła trochę sałatki. - ostatnio to się nudzę w Paryżu. Nie ma co robić oprła głowę na dłoni, a łokcia na stole. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:51 | |
| zjadł trochę krewetek zanim odpowiedział, bo był głodny, bo cały dzień siedział na jakiejś uczelni czy coś. - ostatnio nie było żadnych imprez, coś by się przydało. chętnie bym cię na jakąś zabrał. stwierdził, po obejrzeniu dokładnie jej smukłej sylwetki. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:54 | |
| - Hil miała zrobić imprezę z okazji czegoś tam, nie pamiętam dokładnie, ale ktoś ją zabił więc imprezy nie będzie - odpowiedziała smutno i nabrała trochę sałatki. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:55 | |
| - bardzo ci jej brakuje ? zapytał z troską. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 19:58 | |
| - właściwie to się w ogóle nie widywałyśmy, więc właściwie to nie - odpowiedziała zgodnie z prawdą. nie była sentymentalna. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:00 | |
| pokiwał tylko głową, że rozumie i zjadł kilka krewetek. - smakuje ci ? zapytał uśmiechając się do niej. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:01 | |
| - tak, jest bardzo dobre. - wzięła trochę sałatki i popiła sokiem pomarańczowym. zachowywała sie idiotycznie, ale to nic nie szkodzi. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:03 | |
| zaśmiał się pod nosem i upił trochę soku. - viki, powiedz mi, podobam ci się ? zapytał wprost, cholernie wprost, bo viki mu się podobała. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:08 | |
| popatrzyła na niego zdziwiona, nie spodziewała się takiego pytania. przygładziła swoje włosy i zupełnie nie widziała co powiedzieć, włożyła do ust sałatki pogryzła to i przełkneła i - w ogóle nie wiem co powiedzieć, ale...tak. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:09 | |
| uśmiechnął się pod nosem. nie wiedział czy takiej właśnie odpowiedzi oczekiwał, czy nie. - wybacz pytanie, ale ty też mi się podobasz. i to bardzo. to ostatnie wyszeptał do jej ucha, delikatnie się nad nią nachylając. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:13 | |
| popatrzyła mu w oczy, ale chyba nie była gotowa na związek. ona nigdy nie była gotowa. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:15 | |
| pocałował ją w szyję i wyjął swoją wizytówkę i poszedł, heen, heen. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:17 | |
| a ona została sama i nie wiedziała biedna co ma robić, przeczytała wizytówkę i zjadła do końca sałatkę po czym napisała smsa. |
|
 | |
Viki pilnikowa królowa

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pią 4 Lip - 20:18 | |
| |
|
 | |
Brooklyn dałn

Liczba postów: 842 Skąd: khaa. Wiek postaci:: 17 Registration date: 01/07/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 18:11 | |
| przyjechali powiedzmy, że tutaj, ja też nie lubię zaczynać i z tego wszystkiego nic więcej w tym poście nie napiszę ;/ |
|
 | |
Daniel 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 917 Age: 24 Skąd: parisz Związany/a z: susą. Twarz: sean opry. Wiek postaci:: 21 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 19:57 | |
| hihi, ale ja pisałam, że zacznę, nvm. więc tak przyszli, powitała ich kelnerka z przesadną tapetą na twarzy, która w podskokach zaprowadziła ich do stolika położonego w jednym z odleglejszych kątów restauracji. dan odsunął jej krzesło, po czym usiadł obok, nie mogąc powstrzymać uśmiechu, na siłę pchającego mu się na usta. - okeeej, to jesteśmy - powiedział, trochę nerwowo, bo się stresował, ale nie w ten sposób, że odczuwał lęk i strach, tylko w taki przyjemny, kiedy ma się motylki w brzuchu. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:05 | |
| literki mi skaczą, sory xd. odłożyła swoją torebkę gdzieś koło krzesła, miała nadzieję, że to raczej grzeczna restauracja i nikt nie będzie jej skakał po nogach, kradł torebki i butów, czy też dosypywał akodinu xd do wody, chociaż liczyła na wino. uśmiechnęła się do dana,bo brooklyn lubiła się uśmiechać, zastukała palcami w stolika blat i rozejrzała się. - fajnie tutaj, hm. i chciało jej się rzygać. |
|
 | |

Liczba postów: 917 Age: 24 Skąd: parisz Związany/a z: susą. Twarz: sean opry. Wiek postaci:: 21 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:08 | |
| dlaczemu. dan oczywiście, nie mógł wiedzieć, że chce jej się rzygać, byłoby w sumie fajnie, jakby mu zwymiotowała na spodnie! tak czy siak wciąż uśmiechał się jak głupi, lewy kącik ust nieco mu drżał, mi czasami w obecności marka drżą ogólnie usta jak się uśmiecham. - zapomniałem powiedzieć, że ładnie wyglądasz - powiedział i nie mógł się powstrzymać, by nie odgarnąć jej niesfornego kosmyka włosów za ucho oraz pogładzić po policzku, równie delikatnie. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:14 | |
| taki los małych kocich ćpunów...... uśmiechnęła się mimowolnie, bo początkowo chciała zachowac pewien dystans. cholera, nie chciała tego traktować jak randki, ale teraz już nie dawała rady, przymknęła oczy. - pochlebiasz mi, dan. ty też ładnie wyglądasz. co dzisiaj robiłeś? - naprawdę, nie potrafiła wymyślić żadnego tematu do rozmów z nim. to źle. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:22 | |
| on też właśnie nie potrafił, przez chwilę nawet tak się na nią zapatrzył, że przestał kontaktować z otoczeniem, ale zaraz w cudowny sposób doleciały do jego uszu jej słowa. odsunął się, czując, że jeśli ciągle będzie tak blisko niej, w końcu nie wytrzyma i sprawy nabiorą obrotu. - hm, poszedłem na trzynastą na wykłady i to chyba wszystko - powiedział, rzeczywiście nic dzisiaj nie robił, oglądał trochę telewizor i robił zdjęcia po deszczu. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:26 | |
| - nie żartuj. nie uratowałeś żadnej staruszki spod kół rozpędzonego autobusu, kota z drzewa, matki z dzieckiem z płonącego budynku? nie zrobiłeś zakupów, nie kupiłeś ulubionego jogurtu? jaki jogurt lubisz najbardziej? smak znaczy. ja przepadam za truskawkowym. i wszystko co mają kawałki owoców. lubię je wyjadać. - bawiła się serwetką, może ktoś jej coś dosypał, a może po prostu wolała mówić, niż znosić krępujące milczenie. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:38 | |
| - a ja lubię bananowy! - powiedział, obserwując teraz jej dłonie i powiem ci, że jak się tak na nie patrzył, to zachciało mu się seksu, ale wolał to przemilczeć, by za kilka sekund odwrócić od nich wzrok i sięgnąć po menu w skórzanej oprawie. - no to zobaczmy, co my tu mamy! - powiedział z zapałem, przeglądając karty i wymyślił, że zamówi sobie lasagne, bo dawno nie jadł, a lubił, a tą informacją zaraz się z nią podzielił. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:42 | |
| - ohm - stwierdziła, uśmiechając się nieznacznie, wyglądając na niego zza menu. miała ochotę wypić hektolitry jakiegoś dobrego wina, by nie czuć się skrępowaną w jego obecności. bo tak niestety się czuła. - ja nie wiem, chyba też wezmę lazanię. - jej mózg odmówił posłuszeństwa a literki w menu zdawały się tańczyć makarenę. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:45 | |
| tylko nie mów, że bruk jest w ćonrzy. okej, serio nie mógł już wytrzymać tego, że: a) bruk była taka ładna, kiedy próbowała się zastanawiac, a jej to nie wychodziło, co go rozczulało b) tego, że tak ładnieładnie pachniała c) tego, że jego penis brał górę nad mózgiem d) krępującego milczenia a więc, panowie i panie, dan nachylił się, by ją pocałować, delikatnie i nienatarczywie, bał się teraz odmowy, chociaż przecież uprawiali seks. i to ostry. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:49 | |
| westchnęła do jego ust, od których się zaraz odsunęła, pozwalając głupiemu menu upaść na ziemię. nie mogła się całowac z nimi wszystkimi! i to jeszcze jednego dnia, do diaska! nie żeby stawiała któregoś wyżej niż pozostałych i tak dalej. - jezu, dan - mruknęła, ocierając usta dłonią. - nie chcę się całować w restauracji. - znowu xd. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 20:52 | |
| - przepraszam - powiedział dan trochę zmęczonym przez życie głosem, a na jego twarzy odmalowało się wyraźne zmieszanie. schylił się po to menu, bo sądził, że to przez niego upadło. na szczęście narastającą, niezręczną ciszę przerwała kelnerka, u której sobie zamówili lasagne i po kieliszku wina. a potem znów cisza zapadła i to jeszcze bardziej niezręczna. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 21:00 | |
| chciała powiedzieć coś, że jedna lampka wina jej nie starczy, ale nie chciała wyjśc na alkoholiczkę, czy inne zwierzę miejskie. oparła się łokciami o stolik i podrapała się po nosie, przymykając oczy. była szczerze mówiąc zmęczona tym całym dniem, najchętniej usiadłaby w wannie z książką i dużą ilością piany. SAMA. - to ja przepraszam, dan. tak ogólnie. za całokształt xd. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 21:05 | |
| dan ją na szczęście jakoś rozumiał, a przynajmniej zwalał wszystko na to, że ma tyle a tyle lat, że jest jeszcze niedojarzała. poza tym, wszystkie jej wady przesłaniała mu teraz różowa mgiełka miłości, jak to pięknie brzmi, chociaż nie, żeby się zakochał. - nie masz przecież za co, nie zrobiłaś nic złego - stwierdził, mając co do swoich słów wątpliwości, a przynajmniej do tej drugiej części zdania. przyszła kelnerka z lasagne i winem! |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 21:08 | |
| brooklyn natychmiast wypiła dwie trzecie zawartości kieliszka, nie przejmując się delektowaniem i badaniem bukietu i chuj wie czego. poprawiła ramiączko sukienki, czy coś, uśmiechając się przelotnie do daniela. - chyba już późno, o tej porze w zasadzie nie powinno się jeść. - i pić też nie. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 21:16 | |
| - jeden raz w życiu można! - roześmiał się, rozluźniając się już nieco i wkładając sobie widelec z lasagne, bo przecież nie sam widelec, do ust, by wyjąc z nich już własnie sam widelec. - chociaż to ponoć niezdrowe, ale chyba przeżyjemy, co? - uniósł jedną brew do góry i łyknął sobie wina. zauważył, że z jej kieliszka wino zniknęło w zaskakującym tempie i cieszył się, że wziął tylko po kieliszku, bo pewnie by się jeszcze upiła. a on nie miał ochoty się upijać, zarówno jak odprowadzać pijanej bruk do domku. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 15 Lip - 21:21 | |
| i hej nie upili się tylko poszli hołm! |
|
 | |
elliot buziaczek;3

Liczba postów: 668 Skąd: virginia beach. Związany/a z: sdel (serdel=d) Twarz: bojt. Wiek postaci:: 20? Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 17:21 | |
| No więc. Przyjechali z Del wysłużonym beemwu z niemiłym taksówkarzem, któremu mimo wszystko Elliot wcisnął zupełnie spory napiwek, co prawda nie wiem, ile to by musiało być we Francji, powiedzmy, że zarezerwował stolik, to zaprowadził ich kelner i dał karty bla bla bla nie wiem. |
|
 | |
delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 17:36 | |
| skrzyżowała nogi pod stolikiem w kostkach znaczy, bo przecież nie będzie siedziała z nogą na nodze i przyglądała się elliotowi zaczytanemu w menu, bo bardzo do twarzy mu było. moja mama się pluje do mnie, ja pierdolę, głupia suka, ja jej tu i tak nie słyszę a ona się drze dalej, sori, to taka dygresja. - okeej, co bierzemy? - miała nadzieję, że eljot nie powie 'nie wiem' xd. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

Liczba postów: 668 Skąd: virginia beach. Związany/a z: sdel (serdel=d) Twarz: bojt. Wiek postaci:: 20? Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 17:39 | |
| - Nie wiem.
okej nie, chociaż chętnie bym tak napisała, bo mój internet zrobił mi psikusa i nie działał, musiałam chyba trzy razy klikać 'napraw'!!!!!! - Hm - zmarszczył nos, zastanawiając się intensywnie, hałkjut, Bojd wygląda ogólnie na takiego myślącego osobnika... Cicho. - W zasadzie miałem ochotę na jakiś makaron, ale z tego co widzę, to mają tu dużo innych ciekawych rzeczy. - I chuj, nie wiem, jakich ciekawych rzeczy. pozdro dla mamusi! |
|
 | |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 17:46 | |
| !!! dobra, co ja tam będę pisać, delilah zamówiła sobie jakieś mięso, może jakieś sznycelki czy coś i białe wino do tego się chyba pije, więc też! - jak ci się spało, co ci się śniło... - pytanie roku. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 17:58 | |
| jeszcze zrobiłam sobie dziure w dłoni i nie wiem czym!!1! :< - Nie pamiętam, zazwyczaj nie pamiętam moich snów. Ale 'co ci się śniło' to dobra nazwa na jakiś teleturniej, nie sądzisz? - Zaśmiał się, nachylając trochę nad stolikiem, do którego bardziej się przysunął wraz z krzesłem. Pewnie, wspaniały teleturniej, jakaś Cipciopek, czy inna, dzwoni do widzów wybranych przez losowanie i pyta się ich, co im się śniło, najciekawszy sen wygrywa dziesięć tysięcy euro. |
|
 | |

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 18:03 | |
| a widzisz przez nią słońce? xd -jasne, muszę to opatentować. nie wspominaj o tym nikomu, okej? - uśmiechnęła się szeroko całkiem i też się przysunęła, wystarczająco, żeby czuć zapach elliota, jak zwykłe miły i fajny, wiadomo. - kurczę, naprawdę nie lubię sobót, matka zawsze mnie gdzieś wyciąga, dzisiaj byłyśmy na zakupach. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 18:06 | |
| jeszcze nie, ale założę się, że szampon wyżera mi przez nią dłoń :< w od zmierzchu do świtu quentinowi przestrzelili na wylot dłoń i chodził z dziurą zaklejoną taśmą klejącą, xd. - Myślałam, że dziewczyny lubią zakupy! - Zmarszczył czoło, najwidoczniej nie wiedział, że zakupy z koleżanką i zakupy z matką to nie jedno i to samo. Odgarnął jej włosy za ucho, za którym też ją podrapał, hrhr. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 18:06 | |
| (nie wydrapał dziury.....) |
|
 | |
elliot buziaczek;3

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sob 9 Sie - 18:10 | |
| Odprowadził ją potem do domu itp itd. |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sro 13 Sie - 15:37 | |
| z racji, że była głodna, a miała jeszcze trochę czasu do tej 21, chciała coś zjeść. więc przyszła tutaj. zamówiła coś, przypuśćmy, że było to spaghetti. czy coś. z resztą. wzięła też gorącą herbatę. siedziała tak sobie i czekała na zamówienie. |
|
 | |
| | Chez flotes (restauracja) | |
|