| | Chez flotes (restauracja) | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Sro 13 Sie - 16:26 | |
| zjadła sobie i poszła. na kawę. |
|
 | |
noah. 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1291 Skąd: Milan. Związany/a z: Dominique. Twarz: Robert Pattison. Wiek postaci:: 19. Ostrzeżenia: 3 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pon 25 Sie - 17:18 | |
| okej, więc noah przyprowadził tutaj querelle bo było blisko i przyjemnie. zabrał nawet ich płaszcze, by powiesić i odsuwał teraz przed nią krzesło, bo tak wypada. - mam chyba ochotę na spagetti, dawno nie jadłem nic włoskiego - westchnął ciężko, bo włoskie jedzenie jest naprawdę dobre, w przecwieństwie do angielskiego. |
|
 | |
Quarelle bananek

Liczba postów: 1439 Skąd: NYC Związany/a z: ze sobą kurwa.......... Twarz: Elianne Smit Wiek postaci:: 18 Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pon 25 Sie - 17:21 | |
| /będę za 20 minut czekaj na mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
 | |
noah. 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1291 Skąd: Milan. Związany/a z: Dominique. Twarz: Robert Pattison. Wiek postaci:: 19. Ostrzeżenia: 3 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pon 25 Sie - 17:28 | |
| |
|
 | |
Quarelle bananek

Liczba postów: 1439 Skąd: NYC Związany/a z: ze sobą kurwa.......... Twarz: Elianne Smit Wiek postaci:: 18 Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Pon 25 Sie - 18:17 | |
| dobra skoro ty umarłaś to nie wiem poszli do domu :< krejzi co nie |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:01 | |
| przyszła sobie na obiad, w zasadzie ona nie jadła niczego dzisiaj, nie licząc jakiegoś jogutru i to jakiegoś naturalnego. usiadła przy jakimś miłym stoliku i przeglądała menu, w spokoju. i piła sobie herbatę, którą zamówiła od razu, jak przyszła. |
|
 | |
Graciella cipcia

Liczba postów: 790 Skąd: Pariiis Twarz: Simone Simons Wiek postaci:: 18 Registration date: 31/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:04 | |
| Weszła i rozejrzała się za desire. Kiedy ją zobaczyła, doszła do jej stolika - Cześć! Jestem już! |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:05 | |
| - o cześć, szybka jesteś. uśmiechnęła się do niej. - siadaj, zamówić ci herbatę ? mają tu wyjątkowo dobrą. uśmiechnęła się i upiła trochę herbaty i zamknęła menu, kładąc je gdzieś obok. |
|
 | |
Graciella cipcia

Liczba postów: 790 Skąd: Pariiis Twarz: Simone Simons Wiek postaci:: 18 Registration date: 31/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:06 | |
| - Ja też mogę sobie sama zamówić - zauważyła z uśmiechem - No, prawie biegłam. A co u Ciebie? |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:08 | |
| - hm u mnie ? a nic szczególnego nie widziałam się z paolo o jakiś nie wiem, no, parunastu godzin, nie wiem, nie liczyłam. zaliczyłam wizytę w szpitalu, jedno załamanie nerwowe i ogólnie, teraz jest zajebiście mi dziwnie, już ci mówiłam, przez kogo. skinęła na kelnera i zamówiła sobie spaghetti. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:10 | |
| Pokiwała głową - Aha, no to niewesoło. Może chociaż pocieszę Cię tym, że ja też nie miałam kontaktu z moim chłopakiem od jakiegoś czasu - zamówiła sobie penne z łososiem, bo obiad jadła dosyć dawno |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:12 | |
| uśmiechnęła się i poprawiła się na krześle. - wiesz, ostatnio moja pani psycholog poradziła mi, żebym jadała z kimś obiady a nie sama i dlatego chciałam, żebyśmy się zobaczyły. a poza tym, to świetna okazja do spotkań. uśmiechnęła się i upiła herbaty. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:13 | |
| - O tak, miała rację Twoja pani psycholog! Ja nie przepadam za jedzeniem samotnie. Nie ma to jak towarzystwo - ona też się uśmiechnęła |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:15 | |
| - no widziiisz. mamy powód do częstszego spotykania się razem. uśmiechnęła się. założyła włosy za ucho. - no to teraz opowiadaj, a co z tym twoim, no chłopakiem. nie mówiłaś mi jego imienia chyba. a jak mówiłaś, to mogłabyś przypomnieć, okeej ? zapytała i założyła nogę na nogę. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:18 | |
| - Chyba nie mówiłam. Tak czy inaczej, ona ma na imię damon - uśmiechnęła się lekko na myśl o nim - Ostatnio spotkaliśmy się w niedzielę. No i wtedy poprosił mnie, żebym była jego dziewczyną |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:20 | |
| - ojeeeej, ale zajebiście. uśmiechnęła się. - hm, między mną a Paolo, jakoś nie było takich ceregieli i w ogóle. przebiegło to jakoś baardzo naturalnie, jakby to był dla nas dzień powszedni. uśmiechnęła się. i teraz kelner przyniósł im dania. oh. szkoda, że nie mogla zamówić wina. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:23 | |
| - Och, sądzę, że to tylko ja tak się tym zachwycam. Ale nikomu to nie szkodzi, więc to chyba nic złego - spróbowała swojego penne |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:26 | |
| - nie no nic złego. i teraz spojrzała na talerz. przed nią było jedzenie, jej, rzadko jadała. ale próbowała dzisiaj to w siebie jakoś wmusić. więc wzięła kęs do ust i przełknęła, i jej zasmakowało. - hm, dobre, wiesz ? uśmiechnęła się. - opowiedz mi coś o nim. zaproponowała i zjadła kolejną porcję swojego dania. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:30 | |
| - Nie za bardzo umiem opowiadać o ludziach - odpowiedziała, trochę jakby się usprawiedliwiała - Ale jak dla mnie to po prostu ucieleśnienie marzeń. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:32 | |
| roześmiała się przyjemnie. - no tak. właśnie tak. musiałaś marzyć o takim facecie, który rzuci dla ciebie wszystko i będzie tylko z tobą. i się tobą zaopiekuję. kiedyś miałam takiego faceta, który myślałam, jest we mnie bardzo zakochany. później jednak okazało się, że bez słowa mnie zostawił a nasz kontakt się po prostu urwał. ojej, nie potrzebnie to mówię, przepraszam. i uśmiechnęła się i zjadła połowę swojej porcji. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:35 | |
| - Nie szkodzi. Widzisz, nie umiem porządnie opowiadać o ludziach - roześmiała się - Lepiej Ty coś opowiedz |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:36 | |
| - ale co i o kim, i co konkretnie chcesz wiedzieć. powiedziała i schowała swój telefon do torebki, która wisiała na krześle. spojrzała się w kierunku drzwi ale to tak odruchowo. nie wiedziała sama dlaczeego. hm, no tak. upiła trochę herbaty i dokończyła spaghetti. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:39 | |
| - A, dowolnie. Opowiadaj o czym chcesz, ja zawsze posłucham - kończyła już penne, zostało jej jeszcze trochę |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:42 | |
| położyła ręce na stole i zaczęła się bawić solniczką. przez chwilę się w nią wpatrywała, jakoś tak zamyślona była. kiedy się trochę ocknęła, mruknęła "hm, co ?' a potem zastanowiła, się o czym one teraz rozmawiają. - wiesz, chciałabym mieć siostrę. a, ty masz rodzeństwo ? zapytała dopijając herbatę. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:44 | |
| - Nie mam. Czasem nawet chciałabym mieć. Wiesz, moi rodzice są bardzo OK, ale myślę czasem, jak fajnie byłoby mieć siostrę - skończyła spaghetti |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:53 | |
| - no widzisz, to fajnie. ja mam starszego brata. czasami spotykamy się na sorbonie. już się cholera jedna rozwiodła. eh. westchnęła. - i ma nawet córkę. i jest baardzo baardzo fajną siostrzenicą. słodka. uśmiechnęła się. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:55 | |
| Uśmiechnęła się - Ja raczej nie mam co liczyć na siostrzenicę. A o ile Twój brat jest od Ciebie starszy? |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:57 | |
| - o trzy lata. i teraz poszperała w swojej torebce. - mam nawet jego zdjęcie, i zeszyt paola, nie wiem co on u mnie w torbie robi, ale nie ważne. pokazała dziewczynie zdjęcie brata z córką. - to jego córka. uśmiechnęła się i spojrzała na zegarek. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 16:59 | |
| - No, ładna! Ha, ha, paolo na pewno się ucieszy, nie ma co, jak odkryje brak zeszytu - zachichotała |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:01 | |
| - już odkrył. i zaraz po niego wpadnie, ma wykłady za 20 minut. zaśmiała się. - jej, na szczęście na dzisiaj u mnie koniec. uh. nie wytrzymałabym dzisiaj jeszcze kolejnego wykłady o kulturze japonii, mam złe wspomnienia. uh. położyła zeszyt na stoliku i czekała teraz na paaaola zapewne. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:03 | |
| - Ojej, to ja spadam! Nie będę przeszkadzać! |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:05 | |
| - ale on i tak zaraz pójdzie na t swoje wykłady. nie będziesz przeszkadzała w żaden sposób. uśmiechnęła się. - hmmm. mam ochotę na czekoladę. ciekawe czy mają tu ją na gorąco. jak myślisz ? zapytała z uśmiechem. |
|
 | |
paolo hot stuff.

Liczba postów: 556 Skąd: repubblica italiana! Związany/a z: desire, czesc! Wiek postaci:: 18 Registration date: 02/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:06 | |
| wpadł, nie rozwalając stolików, poeta by powiedział, że pachniał wiatrem i miał rozwiany włos, jednak ja poetą nie jestem i chyba no. ale wiadomo! a więc odszukał wzrokiem des i jej koleżankę, której nie znał i inne takie bajery. usiadł obok des, całując ją w policzek jak na razie, reszta w domu mała xddd i powiedział 'cześć' do jej towarzyszki! i zabral zeszyt ze stolika, bo zapomni. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:08 | |
| - paaolo, to jest gracie, moja znajoma z herbaciarni, a gracie, to jest paolo, mój chłopak. uśmiechnęła się do nich. tak, tak, jakoś jej dziwnie teraz było, poprawiła się więc znowu na krześle i poprawiła włosy. - no tak. o czym te wykłady ? zapytała, oh, nie wiedziała. |
|
 | |
paolo hot stuff.

Liczba postów: 556 Skąd: repubblica italiana! Związany/a z: desire, czesc! Wiek postaci:: 18 Registration date: 02/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:13 | |
| uśmiechnął się do gracie, brawo, brawo, ogólnie jakiś skromny się zrobił ostatnio, hm? - eee, a wykład! mózgoczaszka w szczegółach - podrapał się po karku, bo nie miał zamiaru poznawać tego co ma w głowie w szczegółach, no nic, ale medycyna ma swoje prawda. jednak ojciec go namówił na ten kierunek bo stwierdził, że dziennikarz to nie dla niego praca. spojrzał na zegarek - dobra, ide zaraz, nie będę wam przeszkadzał i taaaakie inne - pokiwał głową energicznie, bo dziś był właściwie cały czas zalatany i był już spóźnony na wykłady czyli pozbawiony głowy albo innego narządu. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:14 | |
| Odpowiedziała uśmiechem i powiedziała - No to ja już pójdę. Do zobaczenia - i chyba zapłaciła i wyszła
Ostatnio zmieniony przez Graciella dnia Czw 9 Paź - 17:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:18 | |
| - no too leć, nie chcę żebyś się spóźnił przeze mnie czy coś. leć leć, tylko potem wróć. oh. ja w tym czasie poćwiczę tą swoją japonistykę moi profesorzy też nie są za bardzo w końcu mili. leć. ja jeszcze trochę pobędę. uśmiechnęła się i wyjęła portfel, w końcu musiała zapłacić. |
|
 | |
paolo hot stuff.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:26 | |
| - dobra, to bądź w domu po 20 i nie chodź nigdzie po nocy -... i czekaj na mnie w samych stringach, ale tego nie dokończył, bo wiadomo. bo byli w miejscu publicznym :c i poszedł na te spóźnione wykłady bo ja musze iść na spóźniony angielski. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Czw 9 Paź - 17:28 | |
| |
|
 | |
jacob. dres.

Liczba postów: 239 Skąd: Moskwa Związany/a z: Nie wiem? Twarz: Franko. Wiek postaci:: 23. Registration date: 25/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 19:44 | |
| Jacob i Melanie przyjechali do Chez flotes taksą, jak tak sobie myślę, bo padał śnieg i nie chciał, by na nowo się przeziębiła ;<. Jako dobrze wychowany młodzieniec, odsunął teraz przed nią krzesełko, by samemu usiąść naprzeciw. - Hm, hm na co masz ochotę? - zapytał, odbierając od kelnera dwie karty menu. Jedną podał Melanie, a za drugą ukrył się sam, ale chyba nawet głaskał ją trochę po kolanku, pod stołem. |
|
 | |
melanie krakersik.

Liczba postów: 343 Skąd: szikago Twarz: viviane orth Wiek postaci:: 19 Registration date: 21/09/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 19:48 | |
| ..w związku z czym, melanie niespecjalnie była w stanie skupić się na wybraniu czegokolwiek z karty, nad którą uśmiechnęła się jednokącikowo do jacoba. - chyba jakąś sałatkę, nie jestem aż tak głodna.. a przecież nie można o tej porze zbyt dużo jeść, bo potem się nie zaśnie. - no przecież! a melanie miała ambitny plan wstać jutro wcześnie i stawić się punktualnie na zajęciach. uwaga to może jej się to uda. |
|
 | |
jacob. dres.

Liczba postów: 239 Skąd: Moskwa Związany/a z: Nie wiem? Twarz: Franko. Wiek postaci:: 23. Registration date: 25/08/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 19:53 | |
| Jacob był dość usatysfakcjonowany widząc uśmiech na ustach Melanie. Jak wiemy jednak, jeśli już coś się ma, chce się więcej, no wiesz, rozumiesz. On z każdym dniem pragnął jej coraz bardziej, ale póki co jeszcze się powstrzymywał - była uczennicą, huh! - Tak, tak ja teeeeeż - bo chyba odechciało mu się jeść, przez to, ze wyobraził sobie Melanję nago. |
|
 | |
melanie krakersik.

Liczba postów: 343 Skąd: szikago Twarz: viviane orth Wiek postaci:: 19 Registration date: 21/09/2008
 | Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 19:56 | |
| pewnie przyszła kelnerka i zamówili to, co mieli zamówić, a melanie oparła łokcie o stolik i splotła dłonie. - wiesz, jacob.. - zaczęła, odgarniając włosy za ucho prawe, zatrzymując wzrok na chwilę na wiszącej pod sufitem lampie, która wygladała tak, jakby miała zaraz spaść - lubię cię. |
|
 | |
jacob. dres.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 20:03 | |
| Jacob westchnął sobie głośno, ale chyba dość wesoło, a przynajmniej wesoły miał wyraz twarzy. Uniósł nawet jedną brew w górę, bo nagle nie wiedział co ma jej odpowiedzieć. Bo tak lubił ją również, choć nie wiedział jak ma to dokładniej nazwać. Fascynacją? Być może. - Ja ciebie też lubię, bardzo - odpowiedział, a ku udowodnieniu swoich słów nachylił się nad stołem i ująwszy policzek Melanie w swoją prawą dłoń, pocałował zupełnie namiętnie i długo, rozkoszując się każdą sekundą. Od czasu ich pierwszego spotkania, marzył o tej chwili, a przynajmniej w duchu! |
|
 | |
melanie krakersik.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 20:12 | |
| stwierdziła, że to chyba nawet nie jest zwykłe lubienie, lecz coś więcej. prawdopodobnie można to było określić mianem zauroczenia, a nawet nieodpowiedniego zauroczenia, biorąc pod uwagę to, że jacob to prawie nauczyciel, a ona uczennica! tak czy inaczej pragnęła, by pocałunek ten trwał wiecznie, co jest niestety niemożliwe i sprzeczne z prawami natury, czy czymś w ten deseń, więc gdy kelnerka przyniosła im amciu, musiała się od niego odkleić yo |
|
 | |
jacob. dres.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 20:17 | |
| Jacob zabral więc rączki, a w zasadzie to rączkę, by teraz złapać w nią widelec. Przez chwilę koncentrował się na konsumowaniu sałatki, by zastanowić się, co ma powiedzieć i jak ma powiedzieć! - Hm, brat nie będzie się niepokoił, jeśli porwałbym cię gdzieś na....dajmy na to dwa, trzy dni? - miał nadzieję, że nie, a jeśli tak, to może nasłać na niego kolegów z ruskiej mafii, sesese. |
|
 | |
melanie krakersik.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 20:20 | |
| - och - westchnęła, zastanawiając się nad odpowiedzią, obracając na widelcu pomidorka w kolorze czerwonym (kolor czerwony kojarzy mi się tylko i wyłącznie z balladyną). potem owego pomidorka wszamała i podniosła wzrok z talerza na jacoba. - wiesz, on tu ma niewiele do gadania - uśmiechnęła się. - ale gdzie chciałbyś mnie 'porwać'? |
|
 | |
jacob. dres.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 20:23 | |
| Zastanowił się nad tym chwilę. Na jakieś superfajne, egzotyczne wakacje, pewnie będzie mógł pozwolić sobie po sesji na uczelni, pomyślał więc od razu o Barcelonie, którą ubóstwiał, jak zresztą całą Hiszpanię. - Może Barcelona? Kiedyś, to znaczy jak znajdziemy trochę więcej czasu zabiorę cię dalekooo, daleko i na długo - ujął nawet jej wolną dłoń, by pogłaskać kciukiem jej wierzch i uśmiechnąć się. |
|
 | |
melanie krakersik.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 20:28 | |
| - barcelona brzmi świetnie - uśmiechnęła się. miała nadzieję, że jacob nie chce jej wywieźć i oddać do jakiegos domu publicznego w afryce czy w innym dzikim kraju (polsce na przykład), ale nie sądziła, by byl on zdolny do czegos takiego. powiedziała coś o tym, że chyba powinna wracać niedługo do domu, chociaż siedzi jej się tu z nim szalenie wygodnie... przyjemnie raczej |
|
 | |
jacob. dres.

| Temat: Re: Chez flotes (restauracja) Wto 14 Paź - 20:29 | |
| Odprowadził ją więc i powiedział, że odezwie się, kiedy już załatwi tę Barcelonę. |
|
 | |
| | Chez flotes (restauracja) | |
|