|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: gare du nord Wto 24 Cze - 18:11 | |
| Czyli po prostu Dworzec Północny, jeden z większych dworców Paryża.  |
|
 | |
elliot buziaczek;3

Liczba postów: 668 Skąd: virginia beach. Związany/a z: sdel (serdel=d) Twarz: bojt. Wiek postaci:: 20? Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 15:21 | |
| cieszył się niezmiernie z tego, że nie musiał brać z domu parasola, przy tym wietrze, który wcale nie był taki lekki, pewnie by odleciał albo sam parasol, albo w skrajnym wypadku on razem z nim. więc tak, cieszył się, stanął pod dworcem, by jeszcze porozkoszować się chwilę tymi resztkami słońca, które pewnie niedługo się schowa. nawet nie wyciągał papierosów, tylko przyglądał się ludziom, łał. |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:05 | |
| przyszła tutaj, bo czekała na kuzyna który miał dzisiaj do niej przyjechać w odwiedziny. zapaliła papierosa i z niecierpliwością czekała na tgo osobnika, który, już bardziej nie mógł się spóźniać. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

Liczba postów: 668 Skąd: virginia beach. Związany/a z: sdel (serdel=d) Twarz: bojt. Wiek postaci:: 20? Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:09 | |
| a przecież wypadki kolejowe nie należą do najpowszechniejszych. nogi mu chyba zdrętwiały od stania, więc postanowił się trochę poprzechadzać. więc chodził, chodził, nawet nie w kółko, i przy okazji 'niechcący' szturchnął ramieniem martinique. - przepraszam, och! - złapał się za głowę, mając nadzieję, że nic jej nie jest, bla bla bla. |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:11 | |
| spojrzała się na chłopaka, który właśnie ją szturchnął ramieniem. uśmiechnęła się i wyprostowała. - nie szkodzi. nic mi się nie stało. odpowiedziała uśmiechając się do chłopaka. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

| Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:16 | |
| - to wspaniale - uśmiechnął się, mierząc M. wzrokiem, zaczepiając ów na moment na jej dekolcie, raczej głębokim. zaraz jednak wrócił do jej twarzy, znaczy wzrokiem. - czekasz na kogoś? - spytał domyślnie. pewnie czekała na dilera albo męża. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:18 | |
| zmierzyła wzrokiem elliota i oblizała lekko usta. zaciągnęła się papierosem. - czekam na kuzyna, który się spóźnia. i to sporo. odpowiedziała tonem jednak lekko nerwowym. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

| Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:22 | |
| - paskudna sprawa, może wsiadł do złego pociągu - zmarszczył czoło, po czym jednak znów się uśmiechnął, wkładając ręce do kieszeni, by nie zrobić z nimi nic głupiego. - wiesz, że papierosy szkodzą cerze? hm, chociaż ty pewnie i tak nie musisz się tym przejmować. - bo z tego co widział, M miała ładną cerę. a nie był krótkowidzem. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:25 | |
| - no, ja myślę. bo inaczej będzie miał przechlapane. powiedziała, gasząc papierosa na chodniku. - wieem. ale to z nerwów. takie głupie uzależnienie. powiedziała chowając paczkę papierosów do torebki. |
|
 | |
elliot buziaczek;3

| Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:28 | |
| - w każdym razie, mam nadzieję, że twój kuzyn się zjawi wcześniej czy później. aa ja znikam, do zobaczenia - iii poszedł sobie, machając do niej ręką. stwierdził, że nawet nie spytał jej o imię, peszek. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 16:30 | |
| pomachała mu także i nadal czekała na tego głupiego kuzyna. a i tym razem bez papierosa, ale chodząc w te i we wte. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: gare du nord Nie 6 Lip - 17:32 | |
| oczywiście, kuzyna nie było. więc poszła do domu. |
|
 | |
mads maluszek

Liczba postów: 17 Age: 22 Skąd: paryż Związany/a z: ginem Registration date: 07/07/2008
 | Temat: Re: gare du nord Pon 7 Lip - 14:29 | |
| stał przed dworcem, paląc nerwowo davidoffa. rozglądał się w koło, tym samym wyglądając jakby na kogoś czekał, choć wcale tak nie było. |
|
 | |
lucille ko-rek.

Liczba postów: 93 Age: 23 Skąd: dubaj Związany/a z: . Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: gare du nord Pon 7 Lip - 14:42 | |
| lucille właśnie wracała od martina, raczej zadowolona, jednakże rozładował jej się telefon, co się równało z tym, że nie mogła zadzwonić po kierowcę. czyli, że marzła z racji takiej, a nie innej, że miała na sobie tylko sukienkę. to tylko dosłownie. |
|
 | |
mads maluszek

Liczba postów: 17 Age: 22 Skąd: paryż Związany/a z: ginem Registration date: 07/07/2008
 | Temat: Re: gare du nord Pon 7 Lip - 14:53 | |
| kiedy ją zobaczył zaśmiał się, wyglądała na tyle idiotycznie ubrana tylko w sukienkę, że nie mógł się wręcz powstrzymać. idiotycznie, choć zaraz zdeptał papierosa podeszwą i podbiegł do niej, nakrywając na nagie ramiona swoją czarną, stanowczo jesienną kurtkę. - przeziębi się pani - rzekł, kiedy już dorównał z nią kroku i mógł dokładnie jej się przyjrzeć. nawet nie pożałował, że za nią pobiegł, chociaż nie należał do osób jakoś specjalnie troszczących się o zdrowie nieznajomych. |
|
 | |
lucille ko-rek.

Liczba postów: 93 Age: 23 Skąd: dubaj Związany/a z: . Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: gare du nord Pon 7 Lip - 14:58 | |
| spojrzała na niego z wdzięcznością, której nawet nie potrafię opisać i uśmiechnęła się, oglądając go sobie. od góry do dołu. od dołu do góry i tak kilka razy. - mów mi lucy - powiedziała, zachrypniętym głosem. jeśli się rozchoruje, to będzie no seks, no condoms. a to nie będzie dobre - dziękuję, za kurtkę. |
|
 | |
fontanne kłazimodo.

Liczba postów: 183 Skąd: puerto de antrax Twarz: andi muise Wiek postaci:: 18 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: gare du nord Pon 7 Lip - 15:09 | |
| - jestem mads - przedstawił się, wsadzając ręce do tylnych kieszeni czarnych rurek, patrząc na jej profil, który zdecydowanie go zaintrygował. - nie ma sprawy lucy, ale już jest październik i naprawdę zimno - zauważył, spoglądając na jej sylwetkę setny raz, miała ładne nogi i zgrabny tyłek, który opięty był ów sukienką. uśmiechnął się wdzięcznie, dobrze, że zamierzała uciec z jego kurtką. |
|
 | |
lucille ko-rek.

| Temat: Re: gare du nord Pon 7 Lip - 15:13 | |
| - wieeem, byłam u kolegi, przywiózł mnie kierowca, a teraz rozładował mi się telefon i nie mogę się z nim skontaktować. w każdym razie, mads - miał dziwne imie i zastanawiała się, czy to zdrobnienie, czy całe - chodźmy do mnie na kawę, to już całkiem niedaleko, przynajmniej się rozgrzejemy. i kiedy tak na niego spoglądała, miała na myśli inne rozgrzewanie. |
|
 | |
mads maluszek

| Temat: Re: gare du nord Pon 7 Lip - 15:17 | |
| mruknął coś w stylu, że to bardzo dobry pomysł i złapał ją pod rękę. / napisałam post fontanną, pozdroo. |
|
 | |
Silje. groszek

Liczba postów: 47 Skąd: Dania. Twarz: milagros schmoll Wiek postaci:: 17 Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: gare du nord Pią 8 Sie - 16:03 | |
| Dzieci z dworca zoo! Usiadła przed dworcem na obdrapanej ławce, podrapała się po nosie fioletowym paznokciem, nie miała tipsów, czy akryli, bo to paskudne. Wyciągnęła z płaszcza paczkę papierosów i wysłużoną zapalniczkę Zippo w kolorze oczojebnego różu, zapaliła i zastanawiała się, czy naprawdę wszyscy ludzie dookoła są tacy starzy i nieatrakcyjni. Pewnie tak, bo większość to bezdomni. |
|
 | |
Silje. groszek

Liczba postów: 47 Skąd: Dania. Twarz: milagros schmoll Wiek postaci:: 17 Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: gare du nord Pią 8 Sie - 17:08 | |
| |
|
 | |
seth jeszcze większa cipcia niż przy iluśtam postach wcześniej

Liczba postów: 1017 Skąd: nju jork. Twarz: david granberg Wiek postaci:: 18 Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 17:53 | |
| nie wiem co do cholery robił tu seth, najprawdopodobniej jak zwykle czekał na kogoś, chyba ze swojej szalonej rodzinki. albo przypuśćmy, że to była matka. więc oparł się o jakiś murek, czy coś podobnego i palił papierosa. |
|
 | |
odette oh haii

Liczba postów: 88 Skąd: suomi. Związany/a z: swoją myszką. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: dziewiętnaście lat. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 18:06 | |
| a odette na dwunastocentymetrowych obcasach, przemierzała stację. wcale nie szukała klientów, po prostu musiała kupić bilety na następny weekend bo wybierała się do koleżanki do lyonu, a wolała zaopatrzyć się wcześniej.....teraz, w swoim szajsungu stukała smsa i wpadła na setha, bo to takie typowe........ |
|
 | |

Liczba postów: 1017 Skąd: nju jork. Twarz: david granberg Wiek postaci:: 18 Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 18:09 | |
| a on złapał ją za ramiona, żeby nie upadła, bo w tych butach na prawdę mogła upaść. przy okazji tez wyrzucił papierosa. - wszystko ok ? zapytał z troską, może trochę niepotrzebną, ale nie chciał żeby tej pani sie coś stało. |
|
 | |
odette oh haii

Liczba postów: 88 Skąd: suomi. Związany/a z: swoją myszką. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: dziewiętnaście lat. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 18:19 | |
| tej pani xdddddddd krejzolsko. odette obejrzała go uwaznym spojrzeniem i oblizała wargi, pozbawiając je tym samym tej odrobiny błyszczyka, która na nich została. - wszystko okay - odpowiedziała w końcu, uśmiechając się do setha i chowając komórkę do torebki. nie chce mi się robić seciku, sori? |
|
 | |

| Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 18:22 | |
| objął wzrokiem jej całą sylwetkę, no bo jakoś do tej pory widział tylko twarz. i jej ramiona. - bardzo się spieszysz ? zapytał, chowając paczkę papierosów do tylnej kieszeni swoich rurek, jak zwykle w kolorze czaarnym. no bo był emo. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 18:25 | |
| pokręciła głową, jasne, że się nie śpieszyła to weekend, poza tym ona studiowała zootechnikę i nigdy nie pojawiała się na zajęciach. - nie, nie śpiesze się - ale niedługo będziemy się z sus zbierać, to znaczy ona czeka teraz ze mną na znajomych :d. |
|
 | |

| Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 18:28 | |
| uśmiechnął się do dziewczyny. podał rękę dziewczynie i się przedstawił. - seth jestem. powiedział i schował też zapalniczkę, ale to tak przy okazji zupełnie. |
|
 | |

| Temat: Re: gare du nord Nie 10 Sie - 18:37 | |
| pożegnał sie i poooszedł. |
|
 | |
|