| | Jules verne (restauracja) | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 21:44 | |
| teraz to się wkurwił naprawdę i wiedział, że jego noga nigdy w życiu nie postanie w restauracji na wieży. a zawsze zostawiał miłe napiwki, no cóż. nie wykonywał już żadnych ruchów, powiedział tylko, że szef jest jego dobrym kolegą, więc kelner może się spodziewać jutrzejszego wymówienia, po czym wyszedl, trzaskająć drzwiami. editedit: miał rozbity nos, z którego ciekła krew. |
|
 | |
kelner gaspar.... atomówka drugoplanówka;3

Liczba postów: 80 Age: 67 Skąd: paryżż całę życię Związany/a z: w00t the funk? Registration date: 21/05/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 21:46 | |
| -i tak chciałem się zwolnić! - zawołał kelner i zaczął śpiewać hymn francji. chyba był pijany. dobranoc. |
|
 | |
TIIU trotyl

Liczba postów: 750 Skąd: estonia Związany/a z: sebastję Twarz: ruby aldridge Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 4 Registration date: 29/06/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 21:47 | |
| czekała na zewnątrz nie bardzo wiedząc co ma ze sobą zrobić. kiedy zobaczyła seba, od razu do niego podeszła chcąc go objechać za to jak się zachowuje, ale zauważyła jego rozbity nos i zamknęła usta nic nie mówiąc. patrzyła na niego połowicznie groźnie i troskliwie czekając aż łaskawie powie jej o co chodzi. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 21:50 | |
| sebastien spoglądał tylko na nią żałośnie, pewnie tak żałośnie jak teraz wyglądał. otarł krew wierzchem dłoni, a krwi było naprawdę dużo. wof, właśnie pierwszy raz się o nią pobił, a to, że patrzyła na niego z żalem, wcale nie było miłe. nic nie powiedział, tylko obrócił się plecami, wycierając rękawem marynarki wciąż cieknącą krew. bolało, może miał nawet złamany nos, ale pieprzyć to, kiedy miał wrażenie, że ją zawiódł. |
|
 | |
TIIU trotyl

Liczba postów: 750 Skąd: estonia Związany/a z: sebastję Twarz: ruby aldridge Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 4 Registration date: 29/06/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 22:01 | |
| -chryste, sebastję.. - drżącymi rękami wygrzebała z torby paczkę chusteczek higienicznych i teraz stanąwszy przed nim wyjęła jedną z nich, żeby przyłożyć mu do nosa - pokaż to - zmarszczyła brwi, starając się wydedukować, czy jego nos jest złamany czy nie. kiedy chusteczka, którą przytknęła momentalnie nasiąkła krwią, zmieniła ją na następną i kolejną, i jeszcze jedną - nie wygląda najlepiej - mruknęła w końcu, patrząc na swoją koszulę, która ubrudziła się jego krwią. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 22:09 | |
| - przepraszam - powiedział w końcu, kiedy wspólnymi siłami udało im się zatamować potok krwi z nosa. spoglądał na nią ze spuszczoną głową, trochę jak skruszony piesek. wiedział, że może nie postoąpił zbyt rozsądnie, ale nie mógł znieść myśli, że tiiu mogłaby się umówić z jakimś frajerem pokroju tego jej daniela. no cóż, było mu ciężko z myślami, które ujawniały właśnie eks t, a musiał walczyć z nimi sam :c! |
|
 | |
TIIU trotyl

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 22:16 | |
| -nie przepraszaj. właściwie nie masz za co - powiedziała w końcu, starając się zetrzeć zasychającą powoli krew znad jego ust - znowu nam nie wyszedł wieczór poza domem - dodała, praktycznie ze śmiechem. faktycznie nie mieli szczęścia do wypadów na miasto - chodźmy - zarządziła - w tym świetle nawet nie widzę, czy nos ci zsiniał czy nie. xd |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 22:18 | |
| - dziś jest całkiem ciepło, poszukajmy jakiegoś miejsca, w którym będziemy SAMI - oczywiście, dodał duży nacisk na ostatnie słowo, co ja wyrażam w postaci capsa. objął ja w talii, starając się nie oglądać na boki, a to dobrze, bo by jeszcze wpierdolił temu gościowi, który teraz oglądał tyłek tjumowej - naprawdę chcę żebyśmy porozmawiali, kochanie - kochanie jest bardzo miłe, a on cmoknął ją jeszcze w czółko, starając się oddychać raczej ustami, bo nosem bolało -,-! |
|
 | |
TIIU trotyl

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 22:21 | |
| -oh, zazdrośniku - klepnęła go w tyłek, nawet nie zauważając że ktoś się na nią gapi. prawda była taka, że w tym momencie tiiu nie widziała świata poza sebem. to też urocze i romantyczne - więc jakie miejsce ci odpowiada? - zatrzymała się, stając przed nim. cmoknęła go w usta, starając się nie dotykać nosa - hm? |
|
 | |
sebastien prosiaczek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Sro 6 Sie - 22:22 | |
| - chodź, gdzieś cię zaprowadzę - i zacznę!!!!!!!1111 |
|
 | |
butterfly leszczu z krainy deszczu

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Czw 14 Sie - 15:15 | |
| O, kilka ulic od nas jest Jules Verne restałracja! =d BF usiadła przy stoliczku, niespecjalnie zainteresowana widokiem i całą resztą, zamówiła wodę mineralną i sałatkę,w której grzebała, chyba nawet nie była głodna. |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:27 | |
| przyszli tutaj schodząc z wieży eiffla, bo było im po drodze. przyszli tutaj uczcić, to że teraz już byli parą. no więc, zajęli jakiś przyjemny stolik, i od razu zajrzeli w karty. ona przez cały czas się uśmiechała. miała powody teraz do tego. no właśnie. |
|
 | |
Bright. ranczomen.

Liczba postów: 200 Skąd: Coney Island. Związany/a z: Desire, a jakże! Twarz: Ash. Wiek postaci:: 20. Registration date: 20/08/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:31 | |
| Odwzajemniał jej uśmiech, a i palące spojrzenia, kiedy tak spoglądał niemrawo w menu, wciąż nie mogąc się skupić na czymkolwiek, co nie dotyczyło Des. Splótł, więc swoją dłoń z jej, i zaproponował: - Może weźmiemy jakieś dobre wino, co? Czy może wolisz szampana, skarbie? No, ale odnośnie dań, zostawiam wolny wybór Tobie. - Posłał jej całusa. |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:33 | |
| ona odesłała tez mu całusa, wcześniejszego łapiąc i przykładając sobie do ust. - hmm, weźmy wino. szampana napijemy się w domu. powiedziała z uśmiechem. - hmm, a na co masz ochotę ? powiedziała z kolejnym uśmiechem.
/ uzupełnij sobie związany z xdd |
|
 | |
Bright. ranczomen.

Liczba postów: 200 Skąd: Coney Island. Związany/a z: Desire, a jakże! Twarz: Ash. Wiek postaci:: 20. Registration date: 20/08/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:37 | |
| - Na Ciebie. - Odparł bez większego namysłu, spoglądając prosto, i głęboko w oczy ukochanej dziewczyny. Zaraz się, jednak opamiętał, i uśmiechając pożądliwie dodał: - Obojętne mi to. Wybierz cokolwiek, dostosuję się. - Wzruszył ramionami, ani na chwilę nie tracąc dobrego humoru. No, bo jak?
/ o, właśnie xD. chwila xD. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:43 | |
| uśmiechnęła się i zaśmiała. no a potem skinęła na przystojnego kelnera, i zamówiła spaghetti. - wiesz, ja na Ciebie też. puściła mu oczko. aha i zamówiła też wino jakieś dobre, francuskie ii drogie. a co, żałować sobie mieli ? no.
/ wybacz, że tak późno xd kolega taty przybył do pokoju xddd |
|
 | |
Bright. ranczomen.

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:46 | |
| - No, proszę, proszę... - Tylko, kiedy kelner się oddalił, pochylił się niby w sprawdzeniu własnej kieszeni, w rzeczywistości, jednak przejechał lekko dłonią po udzie Des, zaraz cofając dłoń. - Musimy wykorzystać zaistniałą sytuację, kotku. I to koniecznie.
/ spoko xD. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:47 | |
| uśmiechnęła się i zlizała ust lubieżnie błyszczyk, jego ulubiony, bo cytrynowy. przygryzła lekko dolną wargę. - hm, taak ? droczyła się z nim uśmiechając się seksownie. |
|
 | |
Bright. ranczomen.

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:50 | |
| Przechylił głowę zagadkowo, w myślach nie mogąc doczekać chwili, gdy oboje przekroczą próg ich wspólnego mieszkania. - Oczywiście. Nie poddajesz tego faktu w wątpliwość, mam rację? - Mrugnął do niej, czując, jak po ciele przechodzą go rozkoszne dreszcze podniecenia. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:52 | |
| przygryzła jeszcze raz dolną wargę. - ależ oczywiście, że nie kochanie. powiedziała i lekko dotknęła jego kolana pod stołem. uśmiechnęła się i przynieśli wino i miły pan kelner, który okazał się być jakimś jej byłym kochankiem, nalał im wino. |
|
 | |
Bright. ranczomen.

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:56 | |
| - No, i takiej odpowiedzi od początku oczekiwałem. - Wyprostował się dumnie na krześle, nie tylko, dlatego, iż zgodziła się na miłą, wspólną noc, ale i także, bo kelner rzucał im obojgu dziwne, jakby spłoszone spojrzenia - tak, tak, podobała się mu, ale była jego, ha! Uroczyście uniósł kieliszek, mówiąc: - To może za Nas, kochanie, co? |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 20:58 | |
| uniosła kieliszek do góry i się uśmiechnęła. i wyprostowała też. - za nas. powiedziała z uśmiechem. miło tak było mówić, że brajt i ona to my, a nie ty i ja. no, właśnie. a brajt był jej. i teraz tylko czekała, aż się w nim zakocha. i mu o tym powie. |
|
 | |
Bright. ranczomen.

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:02 | |
| Upił trochę tego wina, wciąż nie dowierzając, jaka to wspaniałość, i jednoczesny zaszczyt go spotkały - siedział właśnie z przepiękną dziewczyną, i mówił do niej, patrzał, a to wszystko zdawało mu się być tylko iluzją, dziwacznym mirażem. Co się stanie, gdy okaże się, iż Des jest tylko snem? Wyrwał się ze swych rozmyślań, kiedy podano im wreszcie oczekiwane danie.
/ no pięknie. mam jeszcze jakieś piętnaście minut -.-'. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:05 | |
| upiła trochę tego wina i wzięła się za danie. i podziękowała ładnie kelnerowi, który syknął coś, że z niej dziwka, bo teraz jest z innym, a miała być z nim. ale tylko się do niego uśmiechnęła, i puściła to mimo uszu. zabrała się od razu za jedzenie. - pysze. pochwaliła danie z uśmiechem. - hmm... wiesz, brajt, cieszę się że jesteśmy razem. powiedziała z ciepłym uśmiechem.
/ ok, ok. |
|
 | |
Bright. ranczomen.

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:08 | |
| - Ty jesteś pyszniejsza, jak już kiedyś powiedziałem. - Mruknął znów tym głębokim, seksownym głosem, spożywając niespiesznie swoją porcję. Co prawda usłyszał jakiś szept kelnera, i nawet chciał się już podnieść, zapytać, co takiego powiedział, jednak tamten zdążył się oddalić. - Ja także się cieszę, kochana. I jeśli wszystkie, moje godziny mają być, odtąd tak wspaniałe, jak ta... jestem naprawdę ucieszony! |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:10 | |
| uśmiechnęła się. - mówiłeś mi już o tym. i ja o tym wiem. powiedziała i pogłaskała go po policzku. te wszystkie gesty miały mu mówić, że chce z nim być i że nadal się cieszy, że ją poprosił o chodzenie. i że wierzy, że im się uda. - kochanie, nawet nie wiesz jak się cieszę. a jeszcze bardziej z tego, że mam Cie blisko. powiedziała z uśmiechem i upiła trochę wina. |
|
 | |
Bright. ranczomen.

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:14 | |
| - To przyzwyczaj się, bo będę mówił o wiele, wiele częściej. O każdej porze dnia... i nocy też. - Dotknął lekko jej dłoni, i przytrzymał przy swoim policzku, tak mu było przyjemnie, i błogo. - Możesz mieć bliżej. - Szepnął, nachylając trochę nad stołem, i całując ukochaną gorąco, zawierając, jednak pewną niewinność. |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:17 | |
| oddała pocałunek. i poczuła na sobie wzrok teraz tego całego kelnera, który właśnie się zbliżał do nich. i chyba miał złe zamiary. no więc, położyła rękę na jego kolanie. - bliżej się już nie da kochanie. powiedziała ze słodkim uśmiechem. i oblizała jego usta. |
|
 | |
Bright. ranczomen.

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:21 | |
| - Możesz mieć rację. - Odsłonił bardziej jej twarz, i złożył całą serię małych, słodkich cmoknięć. Delikatnie pogładził ją po dłoni, uśmiechając uroczo, i spoglądając w jej oczy. - Ale i tak spróbujmy podważyć tę tezę. - I chwilę później dosłownie wyniósł ją z restauracji, i trzymał tak, aż do ich mieszkania, gdzie to kochali się całą, i długą noc. Koniec na dziś, bo ja idę, niestety. Do jutra, słońce! <3 |
|
 | |
desire these shoes suck

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Pią 22 Sie - 21:22 | |
| |
|
 | |
louane veronica mars

Liczba postów: 1449 Skąd: Calais Twarz: Amanda Peet Wiek postaci:: 19 Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:25 | |
| Przyszła z Rosalie na rękach. Posadziła ją na krzesełku i sama usiadła naprzeciwko. Chwilę później kelner przyniósł dwie karty dań. |
|
 | |
rosalie groszek

Liczba postów: 29 Wiek postaci:: 4. Registration date: 23/07/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:29 | |
| a ona chwyciła do swych malutkich, zmarzniętych rączek kartę dań i zaczęła ją przeglądać, co chwilę konsultując się z tutoru - tutoru, na co masz ochotę? - spytała swojej zabawki |
|
 | |
louane veronica mars

Liczba postów: 1449 Skąd: Calais Twarz: Amanda Peet Wiek postaci:: 19 Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:32 | |
| Lou z uwagą obserwowała poczynania dziewczynki. Zamknęła kartę, jakoś nie była specjalnie głodna, zdecydowała, że weźmie sobie wodę. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:37 | |
| podszedł kelner i dziewczynka złożyła zamówienie - tutoru chce soczku pomarańczowego, a ja po proszę kurczaka średnio wypieczonego i kieliszek starego wina - zaśmiała się pod nosem, bo nie wiedziała, że wino to alkohol, ale jej się nazwa podobała, więc zamówiła |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:41 | |
| - O nie, wino nie, wino nie jest dobre Rosie, dla mnie woda - kiwnęła na kelnera a ten zaraz zniknął. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:45 | |
| - dlaczego wino nie? - spytała, robiąc smutną minkę, naprawdę nie wiedziała, że to jest alkohol i że pewnie po lampce wina w jej wieku przeszłaby do stadium ukochania świata ^ - co to jest wino? |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:47 | |
| - Taki napój dla dorosłych - wyjaśniła najlepiej jak potrafiła gdy kelner przyniósł sok dla tutoru i wodę dla lou. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 13:57 | |
| - a dzieci nie mogą pić wina? - spytała, bardzo zaciekawiona. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:01 | |
| - Nie - pokręciła na dodatek głową i upiła łyk wody. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:09 | |
| dobrała się do kurczaka i zaczęła go jeść. widać dziewczynka była bardzo głodna. co jakiś czas opowiadała sobie dowcipu z tutoru i śmiała się z wszystkiego dookoła. kiedy już skończyła brzuszek, rozłożyła się na krześle i potarła brzuszek - boli mnie brzusio |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:10 | |
| - Przejadłaś się? - spytała i dokończyła wodę. Nieco przestraszona spojrzała na dziecko ze zmarszczonym noskiem. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:13 | |
| - dawno nie jadłam i dlatego, a ten kurcak był duuzi - potarła oczka i przytuliła się do tutoru |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:16 | |
| - A teraz chcesz iść spać? - spytała cicho, właściwie z ukrytą nadzieją. Jeśli kiedykolwiek miałaby mieć dziecko, musiałby to być czysty przypadek. - chyba, że pójdziemy na zakupy - powiedziała, bo już drugi dzień dziewczynka nosiła to samo. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:20 | |
| - chyba na pjawde musisz mieć duży tych euro, jeśli wydajesz je na psypadkową dziewczynkę - uśmiechnęła się do niej serdecznie i potuptała nóżkami do louane, po czym przytuliła ją |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:25 | |
| Zaśmiała się pod nosem i położyła dłoń na je małej główce - oj Rosie, dla Ciebie mogę wszystko - brawo Rosalie, właśnie zdobyłaś serce lou, teraz możesz wszystko ^^. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:28 | |
| przytuliła się do niej jeszcze mocniej i rzekła po cichutko - juź moziemy iść. tutoru też się najad tym soczkiem - uśmiechnęła się, pokazując ząbki |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:30 | |
| - Czyli idziemy na zakupy tak? - machnęła torebką i położyła pieniądze na stoliku. |
|
 | |
rosalie groszek

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:34 | |
| - idziemy - chwyciła pod prawą pachę tutoru, a lewą rączkę dała louane, żeby mogła ją prowadzić. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: Jules verne (restauracja) Wto 14 Paź - 14:36 | |
| Złapała ją za rączkę i zabrała do oo do. Juicy Couture, powiedzmy, że mieli tam dział dziecięcy ^^. |
|
 | |
| | Jules verne (restauracja) | |
|