| | bibliothéque nationale de france | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:33 | |
| uśmiechnęła się. - możemy potem pochodzić po innych sklepach. - spojrzała przez okno - pogoda z dnia na dzień jest coraz gorsza. |
|
 | |
Eliza 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 287 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: byciem samą Twarz: Avril Lavigne Wiek postaci:: 18 Registration date: 07/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:33 | |
| - Ja już lecę. To do zobaczenia o 16.15! - i wyszła z biblioteki idąc do domu |
|
 | |
LittleNymphet mario forever

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:34 | |
| Wpadła do biblioteki, akurat mijając się z Elizą. Cholera, pomyślała, i ledwo zdążyła tylko jej pomachać. Raźnym krokiem pomaszerowała ku reszcie dziewcząt. |
|
 | |
Eliza 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 287 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: byciem samą Twarz: Avril Lavigne Wiek postaci:: 18 Registration date: 07/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:35 | |
| Pomachała Sarze i pobiegła dalej, żałując, że musi już wyjść |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:37 | |
| - witaj - uśmiechnęła się do S, po czym pomachała El. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

Liczba postów: 274 Skąd: kjoto, bejbi. Związany/a z: sajdkikiem ? Twarz: lena fuji/ inne Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:37 | |
| - Papa- pożegnała się Yu. A potem znowu niechętnie spojrzała na witraż. - Tak, niestety. A niedługo przymrozki. Ja jeszcze chętnie poszłabym do Chanel i H&M. - stwierdziła. [ nie. nie, ja cię zabiję za tą czekoladę T.T] Yuki przywitała się całusem, a jakże, z Sarą. Dziewczyna właśnie do nich podeszła i nosiła ślady gwałtownej ulewy. - Bardzo pada? - zapytała przerażona. |
|
 | |

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:39 | |
| - Uff, cześć. - Ucałowała obie, i poprawiła zdyszana włosy. - Pada... cóż, siąpi, jak cholera, prawdę mówiąc, i to jeszcze tak drobno, że niby nie widać, a sekunda, i jesteś mokra! A tak w ogóle to nie wiedziałam, że się znacie z Elizą! |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:39 | |
| również musnęła w policzek S. [nie zabijaj mnie szalona żabko! xP] - to pójdziemy tu i tu, w każdym razie najwyraźniej pogoda jest okropna - powiedziała dramatycznie. - poznałyśmy ją na basenie, tego samego dnia co ciebie i siebie nawzajem - w gruncie rzeczy szczęśliwy dzień. |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:42 | |
| Pokiwała ze zrozumieniem głową. - Zbieg okoliczności, a jakże miły! - Zaśmiała się. - Idziecie gdzieś teraz? - Podjęła poprzedni wątek. - Jak tak, to radzę rozłożyć parasole. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

Liczba postów: 274 Skąd: kjoto, bejbi. Związany/a z: sajdkikiem ? Twarz: lena fuji/ inne Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:43 | |
| - Nie, nie teraz. Później. Teraz to byłoby smaobójstwo, poza tym muszę miec czas, żeby się poduczyc.
[ ja to zawsze muszę walnąc jakąs literówkę, aah.] |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:45 | |
| - właśnie, możemy gdzieś iść, tylko gdzie, acha no i nie mam parasola - stwierdziła zirytowana. |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:47 | |
| - Aach, rozumiem. - Odparła wyjątkowo inteligentnie, jak to ona, i rozejrzała się po bibliotece. Niektóre regały wyraźnie ją kusiły! - Poduczyć? Wiecie, tak szczerze, nie radziłabym wychodzić, przynajmniej póki się ciut nie uspokoi. Nie za przyjemnie jest mieć ubranie przemoczone do suchej nitki, wierzcie mi.
(Jaka znów literówka, Yu?) |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:48 | |
| - teraz to raczej tak na wyjście nie mam czasu, bo wyjście się zawsze przeciąga, a ja muszę się pouczyc, sori. - użyła swojego przepraszającego tonu. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:49 | |
| - zmokłaś biedactwo - poklepała po ramieniu S. - a właściwie opowiedz nam co wczoraj robiłaś - stwierdziła zaintrygowana, przeglądając wiersze. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:50 | |
| [ np. taka ]
- Taaak. Poduczyc. Historia mody i takie tam. Na studia mi potrzebne. - westchnęła. Nie chodziła co prawda na wykłady sorbonowskie, ale do renomowanej szkoły projektowania. Uśmiechnęła się uspokajająco do S. - Ja wiem, już to przeżyłam kilka razy. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:51 | |
| - moment ty projektujesz? - spytała zaskoczona -[ ale zapłon !] |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:53 | |
| Westchnęła głośno, siadając sobie przy jednym ze stolików, i odruchowo ściszając głos, no i, żeby też Yuki nie przeszkadzać. - Ano, byłam z takim jednym na spotkaniu. Poszliśmy pod most... gdzieś tam, nie wiem, w każdym razie to w Paryżu. Rozmawialiśmy, trochę się pośmialiśmy, naprawdę nic wielkiego. - Wzruszyła ramionami. I zaraz też się ocknęła. - Właśnie, projektujesz?!
(Jaką masz przeglądarkę? Bo wiesz, Firefox podkreśla błędy, więc... ^^) |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:56 | |
| - No i właśnie. Tylko ja jestem sama! - szepnęła z goryczą Yuki. Mimo wszystko, mimo starań Es- usłyszała. Założyłą nogę na nogę i podparłą głowę rękoma, przez co włosy spadły na twarz. Nie zirytowało jej to, było to trochę męczące, ale dało się przeżyc. Wyjęła z torebki swoje okulary szanel, aby podtrzymac czymś te niesforne kosmyki. - Projektuję, a raczej usiłuję. Narazie studiuję i czasem coś pokazuje w ramach szkoły na wybiegach, przeglądach studentów i tych zwyczajnych catwalkach. - rzekła.
[ liska, ale angielskiego, to mi wszystko 'niepoangielskiemu' podkreśla. ] |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 11:59 | |
| - ja też jestem sama, nie mam nawet chłopaka- wybuchła śmiechem [śmiała się z siebie x_o] - może coś kiedyś zaprojektujesz mi np. ? |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 12:01 | |
| - Hej, ja również jestem sama, nie mam nikogo stałego, i póki co sie na to nie zanosi. - Rzekła dziarsko. - Pokazujesz? Uuu, no widzisz, Twoje prace muszą być już popularne! Chętnie bym je zobaczyła. I właśnie, mi też zaprojektujesz?
(Jak byś chciała to poszukam strony, z której ja ściągałam, swojego, po polsku.) |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 12:04 | |
| - ale spotykasz się z kimś, a ja z nikim. nieważne, czy koleżeńsko czy bitwy rycerskie. z nikim. - stwierdziła sucho. - mogę spróbowac, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. - zawtórowała zet śmiechem. - Ehm, czy takie popularne...? Nie chyba. - zasmuciła się trochę, ale na szczęście jej bardziej chodziło o sztuke i wyrażanie siebie niż zarobek, blablabla.
( nie, spoko ;D. ja właśnie się cieszę, że mam po angielskiemu. jakby co to w worda daję. ale dziękowac. ;* ) |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 12:09 | |
| [muszę jechać z kotem do weterynarza] - muszę już lecieć, muszę wyjść na spacer z psem - powiedziała smutno - to do zobaczenia ok 16. - uścisnęła dziewczyny i wyszła. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 12:11 | |
| [ właśnie ja też muszę leciec  papa :*:* całuśki dla was :*:*] - Ja też już muszę iśc, bo muszę napisac artykuł. Sara, zadzwonię do Ciebie potem, okejo? |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 17 Lip - 12:12 | |
| (To do zobaczenia, dziewczyny! Trzymajcie się ciepło^^.)
Pomachała im obu. - W porządku, Yu!
(Sama też lecę. Paa.) |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Czw 14 Sie - 16:34 | |
| Przyszła, bo dostała przemiłą wiadomość od biblioteki, że zalega z książkami, i jak nie to..., tak, więc przyniosła owe tomiszcza, i zaraz rozglądała się za nowymi, bo chyba tak się przeważnie robi w tego typu przybytkach. No i, później wyszła już, z kilkoma tytułami pod pachą, o. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

Liczba postów: 229 Skąd: londyn. Nastroj: indescribable. Związany/a z: - Twarz: mitch. Wiek postaci:: 17 Registration date: 13/08/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 11:15 | |
| przyszedł. pomyślał że należałoby się nauczyć lokalnego języka, przynajmniej troche, dlatego też od razu wkradł się do działu z językami i szybko wybrał jedną z książek zatytuowaną 'french for dummies'. no więc puki miał czas, siadł sobie przed bibltioteką na schodach i zaczął przedzierać się przez lekturę. |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:14 | |
| Aha, i przyszła, akurat słuchając hm, Analogsów, bo i ja słucham, jednak, jak tylko go zobaczyła, zdjęła słuchawki oraz rzekła: - Cześć! Jeju, przepraszam, że się wczoraj tak szybko zmyłam, ale musiałam. Nie przeszkadzam? - Popatrzała na książkę w jego dłoniach. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

Liczba postów: 229 Skąd: londyn. Nastroj: indescribable. Związany/a z: - Twarz: mitch. Wiek postaci:: 17 Registration date: 13/08/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:19 | |
| - nie, nie. od kilku godzin wojuję z tym, właściwie to powinienem Ci dziękować. - mruknął, wystawiając do niej książke z tytułem 'french 4 dummies'. wyglądał na całkiem umarłego.
Ostatnio zmieniony przez Bobby dnia Pią 15 Sie - 13:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:22 | |
| Roześmiała się, spoglądając na tytuł. - Myślisz, że się czegokolwiek z tego nauczysz? - Uniosła brwi. - Nawet jeśli to poprzez żmudne, i nudne ćwiczenia, a do pracy nad swoim językiem najlepsze jest właśnie środowisko z przedstawicielami takowego. Naprawdę! - Usiadła obok, szczerząc dalej, oj, poprawił jej tym humor. - Chcesz to Cię poduczę. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:28 | |
| - no nie wiem, skoro tak mówisz... - mruknął, nigdy nie brał się jakoś za obce języki. fakt, musiał znać jeden obcy do szkoły, ale traktował to raczej jako zwykły obowiązek i cała wiedza o języku była przetrzymywana tylko od egzaminu do egzaminu. |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:32 | |
| - Ojciec od dziecka uczył mnie francuskiego. Na wyrywki, no wiesz, na przykład w sklepie, w drodze do szkoły, na spacerze, i ten jego szalony upór okazał się przydatny. - Przechyliła głowę. - To w takim razie rozpoczynamy lekcje, hm, od kiedy chcesz, płatne z góry, deux cent za godzinę. - Zachichotała uroczo. - Chociaż... w Twoim przypadku wystarczy ładny uśmiech. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:36 | |
| - uważaj, bo się zaurocze, albo przynajmniej zarumienie. - puścił dziewczynie oczko, obejmując sam siebie. w końcu już od kilku godzin siedział na dworze i nawet jakże ciepły cardigan już nie pomagał. - nie mam pojęcia czy mnie stać. - pokręcił głową, wyraźnie zakłopotany.
Ostatnio zmieniony przez Bobby dnia Pią 15 Sie - 13:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:40 | |
| Popatrzała nań z żywym komizmem w oczach, jak to zwykle robiła. - Przestań! Płacić, myślisz, mi będziesz? - Zapytała, niemalże retorycznie, i wyciągając nogi przed siebie, bo troszkę jej zdrętwiały. - No, chyba, że w naturze. - Uznała dobitnie, jednocześnie dając mu kuksańca, i wtem poznała, iż jest lodowaty. - Jezu, jesteś przemarznięty! Gorąca czekolada, a może mam Cię przytulić? - Zaproponowała żywo, mając na uwadze także troskę o niego. Także. |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:44 | |
| - w naturze przynajmniej wiem że stoje twardo na nogach. - powiedział, chowając zmarznięte dłonie między nogi. - mm, najchętniej przytulić i gorąca czekolada, także. |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:47 | |
| - A zysk dla obojga, nieprawdaż? - Stwierdziła chytrze ze wzrokiem utkwionym głęboko, i prosto w niego. Ktoś mógłby rzecz, iż świdrowała go. - Gorąca czekolada u mnie w domu, czy może... - Podsunęła się, więc bliżej, otaczając go jednym ramieniem, tak mocno, jak umiała, a zaraz zajęła ocieplaniem zmarzniętych dłoni chłopca. Robiła to zupełnie, jak uczoną ją w dzieciństwie - po prostu chuchając, i rozcierając. - ... wolisz jakąś kawiarnię? |
|
 | |
Bobby cze-ko-la-da.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:56 | |
| musiał przyznać, dziewczyna miała wprawe do użytecznej rzeczy, co nie było łatwo spotykane w dzisiejszym świecie. - możemy się napić u Ciebie, troche zadużo się nachodziłem po kawiarniach i herbaciarniach w ciągu ostatnich kilku dni. - poskarżył się chłopak, gdy już jego ręce zostały rozgrzane przez dziewczynę, schował nimi swój przewodnik po francuskim spowrotem do czarnej torby mesendżerskiej. |
|
 | |

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pią 15 Sie - 13:59 | |
| A to chyba dobrze, co nie? - I tak bym też wolała. W kawiarniach o tej porze panuje rumor, nie dadzą się skupić, pogadać, ani... przytulać! - Dodała ze śmiechem, wstając, i otrzepując ubranie z niewidzialnego kurzu, a przy tym z lekką niechęcią odrywając od niego. - To chodźmy, słońce. - Złapała go ponownie za dłoń, by się nie zgubił, ani nie zmarzł tak mocno znów, po prostu. I ja zacznę. |
|
 | |
chitrinee krakersik.

Liczba postów: 296 Skąd: z Norwegii Związany/a z: Tobą! Twarz: caroline winberg Wiek postaci:: 18 Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 21:28 | |
| a więc była burza chyba. i ona się schowała. nie w bibliotece, bo chyba zamknięta, ale tam był taki daszek, właśnie pod nim xd. |
|
 | |
fontanne kłazimodo.

Liczba postów: 183 Skąd: puerto de antrax Twarz: andi muise Wiek postaci:: 18 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 21:36 | |
| okej, fontanne szła, przykryta pod różowym parasolem xd w zasadzie nie lubiła deszczu, ale teraz wydawał jej się zupełnie przyjemny, pomimo iż się błyskało, tak więc przystanęła przed wejściem, coby mogło by na nią trochę popadać. i nawet pociągnęła nosem, będzie chora, to wszystko przez te botki. |
|
 | |
chitrinee krakersik.

Liczba postów: 296 Skąd: z Norwegii Związany/a z: Tobą! Twarz: caroline winberg Wiek postaci:: 18 Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 21:38 | |
| ale te botki były fajne, toteż chitrinee rzekła: - fajne botki! - i popatrzyła na owę dziewcz, głupio tak stać obok i nic nie mówić. |
|
 | |
fontanne kłazimodo.

Liczba postów: 183 Skąd: puerto de antrax Twarz: andi muise Wiek postaci:: 18 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 21:44 | |
| odwróciła się w kierunku ów kobiecego głosu, swoją drogą bardzo przyjemnego, a jej twarz wyrażała tylko hm?, wcale nie kryła się ze swoim zdziwieniem, choć zaraz uśmiechnęła się, podkreślając swoje kości policzkowe. - wiem, dzięki - rzuciła, pewnie wyglądała na zadzierającą nosa lalunię, dlatego zaraz podeszła bliżej, zamykając sprawnie parasol. no bo stały pod daszkiem. - fontanne - przedstawiła się, wycierając mokre dłonie w płaszczyk. |
|
 | |
chitrinee krakersik.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 21:46 | |
| - chitrinee - podała łapkę, buehe. nie miała mokrych dłoni, bo od dawna tutaj stała - jesteś stąd? - standardowe pytanie, musi być zadane. |
|
 | |
fontanne kłazimodo.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 21:52 | |
| uścisnęła ją więc, uśmiechając się nadal, bo generalnie była miła i kochana. do czasu, oczywiście. zaraz potem potarła o siebie swoje łapki. - miło cię poznać. hm, nie, nie jestem stąd, z puerto de antrax, no wiesz, majorka, hiszpania i tak dalej - wypięła się nie znacznie, była cholernie dumna, że jest hiszpanką, helou. - a ty, chitrinee? - zmarszczyła brwi, nie to, żeby jej imie sprawiało jej trudności. ale jednak. |
|
 | |
chitrinee krakersik.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 21:56 | |
| - z norwegii - powiedziała, się uśmiechajac. też była dumna ze swojego pochodzenia. skandynawia była fajna, cnie. i pomyślała, że w hiszpanii jest raczej ciepło, mhm. u niej było zimno - od dawna jesteś tutaj? - zapytała przyglądając się błyskawicom. |
|
 | |
fontanne kłazimodo.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 22:00 | |
| - hej, nigdy nie byłam w norwegii! - zauważyła sprytnie, jakoś nigdy nie mogła tam dojechać, poza tym norwegia kojarzyła jej się z zimnem i pingwinami xd - właściwie to nie tak dawno, ale można powiedzieć, że nikogo nie znam i często robię sobie przerwy, coby poimprezować na majorce - zwierzyła się, to co, że szkoła i tak dalej, lans i bans musi być. objęła swoje ramiona, jakoś burza nie była zbyt fajna. - a ty? jak tu trafiłaś, hm? |
|
 | |
chitrinee krakersik.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 22:04 | |
| - przyjechałam z rodzicami, bo sobie, hm, zmienili miejsce pracy - mruknęła, bo nie była wcale taka zadowolona. musiała zostawić wszystkich tam dalekooo, wiecie taka drama.... |
|
 | |
fontanne kłazimodo.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 22:07 | |
| - och, rodzice - skrzywiła się, choć właściwie fajnie by było znów zamieszkać z rodzicami. zaraz jej się jednak odwidziało, to może nie do końca fajne, ale to tylko fonatanne. nie czujesz, że rymujesz, joł. wbiła obcas botka w chodnik, czy cokolwiek tam było, może i zaczynała się trochę bać owej burzy. - ja nie mieszkam z rodzicami, zazdroszczę. |
|
 | |
chitrinee krakersik.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 22:11 | |
| - czasem wolałabym się ich pozbyć. to znaczy z domu, hm. dobra, a potem stwierdziła, że pójdzie do domu i poszła, bo już mniej padało xd. |
|
 | |
fontanne kłazimodo.

| Temat: Re: bibliothéque nationale de france Nie 17 Sie - 22:13 | |
| poszła też, ze swoim różowym parasolem :d |
|
 | |
Scarlett 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 265 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: samotnością Twarz: Scarlett Johansson Wiek postaci:: 17 lat Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: bibliothéque nationale de france Pon 18 Sie - 12:50 | |
| Ponieważ padało przyszła tutaj poczytać, bo nie powinna wydawać zbyt dużo na książki |
|
 | |
| | bibliothéque nationale de france | |
|