IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

musée du louvre

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?

Male
Liczba postów: 459
Nastroj: zawsze zajebisty!
Związany/a z: edem łestłikieeem .
Registration date: 05/05/2008

PisanieTemat: musée du louvre   Wto 24 Cze - 18:22

Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://cthulhu.kitesboard.com
butterfly
leszczu z krainy deszczu

Female
Liczba postów: 2713
Nastroj: fluffy!
Związany/a z: haroldem chyba.
Twarz: jessica stam.
Wiek postaci:: 19.
Registration date: 24/06/2008

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Sob 28 Cze - 21:34

Nie było tłoczno, pewnie wszyscy, z japońskimi turystami włącznie, poszli na tę imprezę w liceum, o której Butterfly notabene nie miała pojęcia. Usiadła gdzieś koło Luwru z paczką herbatnikowego zoo, a że była jakaś durna promocja z okazji eurowizji, czy czegokolwiek, to znalazła gdzieś w tych żyrafach i słoniach taki dziadowski pierścionek, aż się wzruszyła, bo nigdy nie dostała od nikogo pierściona i włożyła sobie go na palec serdeczny prawej ręki.
EDITa;
Zmarzły jej stópki, więc wywaliła opakowanie po ciasteczkach do pobliskiego kosza, okruszki wysypała wcześniej dla ptaszków i poszła, pewnie do domku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
seth
jeszcze większa cipcia niż przy iluśtam postach wcześniej

Male
Liczba postów: 1017
Twarz: david granberg
Wiek postaci:: 18

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:25

nie było nikogo, więc przyszedł tutaj i usiadł gdzieś niedaleko fontanny i bawił się swoim telefonem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:37

Ottille kręciła się nieopodal, zastanawiając się, czy jeżeli położyłaby nogę na strumieniu wody to czy by poleciała w górę jak na kreskówkach... Hmm odwidziało jej się jednak jeszcze w tej samej minucie i usiadła obok Setha, bez słowa, bo była zamyślona. I pisała smsa też.
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:40

kiedy już przestał się bawić telefonem, spojrzał na dziewczynę, która siedziała obok niego. zaczął jej się przyglądać, ale tak żeby nie widziała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:44

Znudziło jej się zabawianie telefonem, jakkolwiek to nie brzmi, i wsunęła telefon do torebki, zerknęła na siedzącego obok Setha i uśmiechnęła się, trochę się zarumieniła też, ale cóż zrobisz, Ottille bywa czasem zupełnie nieśmiała. Po chwili jednak odchrząknęła i powiedziała zupełnie głośno: - Cześć.
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:47

uśmiechnął się do dziewczyny. jej rumieńce były na prawdę seksowne. a jemu to dodawało to trochę otuchy. - cześć. odpowiedział miłym głosem. - przyjemnie tu. nieprawdaż ? zaczął jakkolwiek rozmowę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:49

- Owszem, chociaż musze przyznać, że jestem tutaj pierwszy raz. To znaczy w środku byłam parę razy, ale nigdy tutaj nie przysiadywałam, hmm, zresztą nieważne.. jestem Ottille. - Wyciągnęła do niego dłoń, zadbaną i z nowym manicure.
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:51

- ja też jestem tutaj nie pierwszy raz. i te fontanny są bardzo urzekające. ujął jej dłoń. - bardzo mi miło otille. jestem seth. przedstawił się, bo tak jakoś wypadało.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:55

- Mnie również, Seth, to jak ten koleś z The O.C.! - Stwierdziła, bo lubiła amerykańskie seriale i wyszczerzyła się do niego miło, chyba nawet nabrała nieco odwagi/śmiałości, pierwsze lodi przełamane i te sprawy. - Ciebie zresztą tez nigdy nie widziałam, ale to akurat mnie nie dziwi... więc Seth, jesteś stąd? - Bo miał jakiś taki dziwny akcent. I, aha, pytając 'skąd' nie miała na myśli, czy z Luwru. Naprawdę.
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 14:59

uśmiechnął się i oparł ręce na murku, tej fontanny. - nie, jestem z nowego jorku. przyjechałem tutaj załatwić parę niedokończonych spraw. a ty otille ? jesteś stąd ? zapytał się, bo wyglądała na prawdziwą paryżankę. wiele już widział paryżanek, więc ona też musiała być jedną z nich.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:05

- Owszem, to znaczy Paryżanka od jakichś dwóch lat, ale Francuzka owszem. Wcześniej mieszkałam w piętnastotysięcznym miasteczku, koszmar, kazdy zna każdego i tak dalej, ludzie plotkują, wiesz jak to jest. - Uśmiechnęła się po raz sto tysięczny drugi, bo takie jest życie według niej to znaczy kolorowe i wesołe i takie tam hipisowskie bzdury. Przygryzła dolną wargę, tam bardziej po prawej strony. - Jakie sprawyyy? - Zapytała, najwyżej wplącze się w wojnę gangów. Żarcik.
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:08

- taak, wychowałem się w takim miasteczku, to wiem. spojrzał na jej profil. - sprawy, o których nie wiem, czy chciałabyś wiedzieć. głównie to są interesy. ale legalne. uśmiechnął się po raz któryś tam. bo lubił się uśmiechać. w końcu, miał do kogo się uśmiechnąć. - a ty, co tutaj robisz ? zapytał się, bo chciał wiedzieć, a poza tym, lubił wiedzieć coś o rozmówcy.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:11

- W Paryżu? Uciekam przed rodzicami. Mniej więcej. - Zmarszczyla czółko i zapatrzyła się na swoje paznokcie, przynajmniej przestała przygryzać warge.. Nie mylić z przegryzać! - I jak na razie mi się udaje. Biznesmen więc? - Zgadywała.
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:15

- mhm, biznesmen. nawet nieźle idzie. głównie to zajmuję się firmą ojca, ale też mam własną. ale dość o tym. może mi coś opowiesz o sobie ? zapytał się przechylając do tyłu, może trochę za bardzo. ale na szczęście nie wpadł do wody. bo byłby cały mokry.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:23

Nooo raczej ;p - To całkiem fajnie, ile masz właściwie lat? - Pewnie ze trzydzieści. Przynajmniej tak myślała, te biznesowe gadki i tak dalej. Położyła prawą dłoń na lewej a potem lewą na prawej w celu lepszej koncentracji, bo była na róznych chińskich kursach. - Hmm, jestem w ostatniej klasie liceum, lubię makarony i pepsi. Może byyyyyyyyyyć? - Uśmiechneła się!
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:26

- osiemnaście. odpowiedział poprawiając swoje ręce na tym murku, bo zaczęło mu być niewygodnie. - oczywiście, że może być. uśmiechnął się do niej szeroko. - a ja prowadzę własną firmę, i nieźle gotuję. powiedział patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:32

- Ooooooo to jesteśmy w tym samym wieku! A powiedzialabym, że jesteś dużo starszy! - To taki zbieg okoliczności, ale zupełnie się ucieszyla, bo nie była typem lasek, które gardza chłopcami w tym samym wieku. Usiadła bardziej po turecku, bo drętwiały jej nogi od siedzenia na jednej tylko. - Hej, musisz mnie kiedyś zaprosić na yy, obiad? Kolację?
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:34

- no widzisz, a jednak. uśmiechnął się pod nosem. - oczywiście, bardzo chętnie Ci coś ugotuję. co tylko chcesz i na co będziesz miała ochotę. masz to jak w banku. powiedział to maczając jedną rękę w wodzie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Roberto
rodzynek.

Male
Liczba postów: 253
Hobby: muzyka.
Nastroj: oczarowany.
Związany/a z: ona.
Twarz: Richie. Stringini.
Wiek postaci:: 19

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:35

chodzil i sie rozgladal no.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.radioekipa.pl
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:41

- W takim razie koniecznie musze podac ci swoj numer, wiesz, w razie, gdybys zrobil ten obiad.. - Usmiechnela sie, miala dobra wymowke przynajmniej i wyciagnela swojego sidekicka z torebki, znowu, obracajac go w dloniach czekala, az bedzie mogla mu pod numer. Popatrzyla gdzies ponad jego ramieniem i zobaczyla Roberto, do ktorego pomachala. - Roberto! Czesc!
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:45

- oczywiście. dam Ci znać jak tylko zrobię coś na obiad. uśmiechnął się i wyciągnął swój telefon, ażeby mógł go zapisać. obrócił się i popatrzył na chłopaka, którego wołała otille.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:51

Podyktowała mu więc swój numer, nachylac się nad nim, czuła aż zapach jego perfum, całkiem miłych i przyjemnych. I nadal się uśmiechała, ale o tym chyba już nie muszę wspominać. Napisałam 'móśzę', xd. - Byłoby mi miło, naprawdę, niewiele ludzi dotychczas zapraszało mnie na obiad! - Nie wspominając o tym, że nigdy nie dostała kwiatów. Pomińmy.
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:53

zapisał jej numer i schował telefon. - na pewno Cię zaproszę na obiad. obiecałem, to obiecałem. i dotrzymam słowa. uśmiechnął się do niej. - to co byś chciała na ten obiad otille ? zapytał, bo może jest na coś uczulona, a nie chciał by jej wysyłać do szpitala, czy coś.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:56

-Obojętne, naprawdę, właściwie to.. lubię wszystko. - Poklepała się po wklęsłym praktycznie brzuszku i wyszczerzyla zęby. Nawet nic na nich nie miała. - Zrób swoją ulubioną potrawę, to podobno dużo mówi o człowieku. - Nie wiedziała co, ale może uda jej się coś wydedukować.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 15:59

i ja zw bo muszę iść po bułkę tartą!!!!!
Powrót do góry Go down
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 16:00

- no cóż, skoro się zdajesz na mnie, ok. zobaczymy czy Ci się spodoba. uśmiechnął się do niej, i lekko się nachylił. chciał poczuć jej perfumy, które były lekkie i przyjemne. odsunął się od niej, niechętnie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Roberto
rodzynek.

Male
Liczba postów: 253
Hobby: muzyka.
Nastroj: oczarowany.
Związany/a z: ona.
Twarz: Richie. Stringini.
Wiek postaci:: 19

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 16:01

pomachal jej dopiero teraz ale . pomachal no.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.radioekipa.pl
seth

Male

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 16:21

spojrzał na zegarek. musiał już niestety iść. - muszę już iść. odezwę się jeszcze. cmoknął ją w policzek i już go nie było.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Nie 29 Cze - 16:24

Pomachala za nim i zastanawiala sie, siedzac, czy Roberto jeszcze tu jest.
Powrót do góry Go down
william
cipcia

Liczba postów: 786
Związany/a z: z tobą,nie?
Twarz: eddie redmayne!!!
Registration date: 08/06/2008

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:15

siedział pod luwrem, z papierowym kubkiem pełnym parującej, dopiero co zakupionej, kawy w dłoni i cieszył się słońcem, zupełnie blady po tygodniowym pobycie w szpitalu, wśród tych wszystkich opalonych już paryżan.
cóż, łili zawsze był raczej inny.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie
2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Female
Liczba postów: 626
Twarz: sarah stephens
Wiek postaci:: 17
Registration date: 23/06/2008

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:17

szła powoli, rozglądając się co parę kroków i nerwowo poprawiała bandamkę przewiązaną na głowie. zastanawiała się, czy spotkanie z kimś zupełnie nieznajomym nie będąc pewnym co do jego personaliów było czymś mądrym. ale chyba aurelie nie należała do osób zwracających uwagę na tego typu sprawy.
zatrzymała się więc przed w. zerkając na żula o którym wspominał w SMSie.
-william?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:23

-aurelie?-uniósł brew, odkładając przy tym ksiązke, nad którą był dotychczas wyjątkowo skupiony, cokolwiek to było, może pani bovary, chociaż mnie wkurzała. słońce świeciło mu w oczu, toteż jedynym, co był w stanie zauważyc, była jej prosta grzywka i pełne usta. mhm.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:25

MHM :3
-tak jest - uśmiechnęła się mimowolnie jednym kącikiem i pozwoliła sobie usiąść obok, zerkając na jego poobijany profil - dzięki bogu, że jednak nie jesteś starym i otyłym pedofilem, który zaciągnąłby mnie do ciemnego zaułka i zgwałcił z głupawym uśmiechem na ustach - mruknęła, nieznacznie się rumieniąc - bo to pomyślałam, kiedy dotarłam do luwru.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:32

-masz na myśli tamtego?-wskazał machnięciem dłoni na jakiegoś turystę w wyjątkowo niebieskich szorcikach, który idealnie pasował do jej opisu-fakt, stary i otyły nie jestem.
do ciemnego zaułka też nie miał zamiaru jej zaciągać. bo, no cóż, miał w końcu mieszkanie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:35

-fuj, na przykład - skrzywiła się, szybko odwracając wzrok od owego turysty, któremu szorty wżynały się w tyłek stwarzając niezbyt przyjemny widok. i chyba nie tylko ona tak stwierdziła - więc jesteś.. - urwała na chwilę, przyglądając mu się uważnie - hm, szczerze mówiąc nie wyglądasz mi na kogoś skorego do bójek.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:37

-naprawdę?-roześmiał się pod nosem. cała ta sytuacja z bójką wydawała mu się tak samo absurdalna, jak absurdalną była w rzeczywistości-wiem. tak wyszło. to znaczy,hm, mściłem się.
powiedzmy, że się mścił. umownie. wszystko przez ten testosteron!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:40

jego wyjaśnienie spowodowało iż "idealnie wyregulowane" brwi aurelie uniosły się nadzwyczaj wysoko, bodajże nawet znikając w gęstej grzywce. w ramach odpowiedzi wyrzuciła z siebie ciche 'hm, ah tak' i podrapała się za uchem, które faktycznie wcale jej nie swędziało, yhy.
-zaskakujesz mnie. chociaż chyba brzmi to trochę głupio, biorąc pod uwagę fakt, że wcale cię nie znam - stwierdziła, że robi z siebie kompletną idiotkę. wyciągnęła nogi i przyglądała się swoim butom.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:44

-zapewne-zmierzył ją wzrokiem, z niemałym zainteresowaniem wywołanym, wbrew pozorom nie jej zgrabnymi nogami, a całkiem, jak zdążył zauważyć, uroczą wrażliwością. była zupełnie słodka, chociaż to słowo jest przecież passe, kiedy się peszyła. przynajmniej w tym przypadku-zapewne wyczuwasz moją karmę, czy coś.
więc voila, mamy dwoje idiotów na murku?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:48

zupełnie się zgadzam.
spojrzała na niego po raz enty. chyba głównie na tym opierało się póki co ich spotkanie.
-jesteś buddystą? - zainteresowała się, podkurczając nogi i obejmując je ramionami. oparła brodę na kolanach. coraz bardziej cieszyła się z pomyłkowego smsa. dobra, powiedzmy sobie szczerze. kto nie cieszyłby się ze spotkania z kimś eddie-podobnym?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:51

eddiem, to był eddie. znaczy się ukrywał. nie, żartuję.
odchrząknął, uśmiechając się do jej profilu-nie. chociaż w zasadzie mogłoby to być całkiem ciekawe doświadczenie. jakby się tak zastanowić, głębiej. nie, żebym był najlepszy w rozmyślaniu. raczej najpierw robię, potem myślę. szczególnie, jeśli mi na kimś zależy-rzucił tą oto filozoficzną myśl na paryski wiatr, by zaraz roześmiać się do własnej głupoty.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 12:58

zawtórowała mu uprzednio dodając, że właściwie zachowuje się tak samo co zresztą mógł oglądać właśnie w tym momencie, bo gdyby głębiej się zastanowiła nad rzuconą propozycją spotkania, w życiu by się tu nie stawiła. zerknęła na jego kawę i oblizała usta. taka aluzja, prawda.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:03

-racja-przytaknął, poprawiając się jednak zaraz, że przecież dobrze, że przyszła i że ta lekkomyślność dobrze na nich wpływa i na dobre im wychodzi, jak widać, przynamniej czasami, a tym razem na pewno, często miewał słowotoki i to też jej zasugerował, przy okazji uroczo przygryzając wargę, dolną.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:07

gdyby była taka jaka chwilami chciała być, rzuciłaby się na niego i ową wargę soczyście ucałowała, co też nieśmiało mu napomknęła, bo poczuła miłe przeświadczenie, że łiljam jest kimś komu bez problemu może powiedzieć wszystko. tak właśnie! zrobiła się przy tym nienaturalnie czerwona i potrząsnęła głową, żeby zasłonić twarz włosami, dodając ciche przepraszam, bo zrobiło jej się głupio z powodu tego co właśnie powiedziała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:10

-boże, aurelie!-potrząsnął głową, śmiejąc się już jawnie, nie pod nosem i nie ukradkiem, aczkolwiek śmiał się do niej, nie z niej, nie miał w zwyczaju śmiać się z ludzi. chyba, że z samego siebie. poza tym rozpierała go duma, zapamiętał jej imię!-ależ ty głupoty pleciesz!-zakrzyknąl, by zaraz chwycić jej twarz w obie dłonie i całkiem mile musnąć ustami jej wargi.
ulala.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:13

chciała dodać, że to nie głupoty, tylko starała się być rzeczywistą postacią na forum erpegie, ale sobie darowała i zamiast tego wsunęła rękę na jego kark i uśmiechając się et mrużąc oczy, bo oglądała dużo filmów żeby wiedzieć, że takie detale są mile widziane, nie żeby była niedoświadczona mimo młodego wieku, co to to nie, nie pamiętam o czym pisałam. wracając do tematu, aha, mrużąc te oczy musnęła i jego wargi, drugą rękę opierając gdzieś na jego nerkach.
-ojej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:19

-nie, aurelie. nie-mruknął, w zasadzie nawet się nie odsuwając. wiedział, że to złe, że nie wie, czy aurelie nie ma kiły, albo nie jest nosicielką stada meningokoków, albo jeszcze gorzej, pneumokoków, gotowych zapanować nad jego układem odpornościowym, albo czy nie jest wtyką maxime, czy coś. poza tym znał ją osobiście od piętnastu minut, a w ogóle przed chwilą wyszedł ze szpitala, i powinien był polecieć do maxime, przez która w dużej mierze w owym szpitalu się znalazł.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:24

odsunęła się, patrząc na niego szeroko otwartymi oczami, bo to co przed chwilą miało miejsce budziło w niej mieszane uczucia. z jednej strony analizowała praktycznie te same zagadnienia co łiljam, wyłączając wzmianki o maksim, raczej. z drugiej jednak miała ochotę całować go jeszcze i jeszcze, nie przestając ani na minutę.
-przepraszam! - pisnęła zamiast tego speszona do reszty, właściwie sama siebie nie poznawała, bo przecież względem knocka była ostatnią suką zdolną do wszystkiego, a przy williamie niemalże zapominała jak ma na imię! dobrze, że przynajmniej on pamiętał.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
william
cipcia

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:31

gorzej ze swoim.to znaczy imieniem.
-w porządku-odwrócił wzrok, odsuwając się od niej całkiem gwałtownie. chryste, to na pewno przez te leki, które mu namiętnie wpychali w szpiatlu, to na pewno ich wina. coś musiało się stać z jego mózgiem, jakieś nieodwracalne zmiany zaszły w nim z całą pewnością, bo naprawdę chciał wrócić do całowania aurelie, tylko z podwójną energią.uuuhuh.-to moja wina. nie powinienem...
no, nie powinien.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: musée du louvre   Pon 30 Cze - 13:35

-chyba nie - przytaknęła, żeby za chwilę zdobyć się na przysunięcie do niego i muśnięcie wargami jego niezbyt zachęcająco wyglądającego łuku brwiowego - ale wydaje mi się, że to trochę silniejsze ode mnie. w jakiś dziwny sposób - mówiła cicho, prosto w jego brew. kiedy jednak zorientowała się, że w tym momencie była nachalna i w jakiś sposób irytująca zapewne, odsunęła się i wbiła spojrzenie w ziemię.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

musée du louvre

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next