|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Paul leeń.

Liczba postów: 747 Skąd: Paris Związany/a z: nikim Wiek postaci:: 23 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 21/09/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 19:59 | |
| Zaśmiał się.
- Ale nie jestem. W razie gdybyś jednak chciała donieść na mnie policji, że wyglądam na gwałciciela lub nie wiem co jeszcze to mam na imię Paul. - powiedział. Usiadł obok niej i zaciągnął się papierosem. |
|
 | |
maxime pijak

Liczba postów: 1407 Skąd: paris, jea. Twarz: reid kastyn Wiek postaci:: 18 Registration date: 09/06/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:00 | |
| - maxime jestem. przedstawiła się wydmuchując dym z płuc i całkiem przyjemnie się teraz nim delektowała. - nie zamierzam donosić policji, no chyba, że sobie oficjalnie na to zasłużysz, wiesz ? powiedziała już całkowicie poważnie. ona nie lubiła, jak jej się ktokolwiek narzucał, si. |
|
 | |
Paul leeń.

Liczba postów: 747 Skąd: Paris Związany/a z: nikim Wiek postaci:: 23 Ostrzeżenia: 1 Registration date: 21/09/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:03 | |
| - Spokojnie, nie tykam dziewcząt bez ich zgody - odpowiedział. Rzucił niedopałek gdzieś obok. |
|
 | |
maxime pijak

Liczba postów: 1407 Skąd: paris, jea. Twarz: reid kastyn Wiek postaci:: 18 Registration date: 09/06/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:05 | |
| - o jezu, to zabrzmiało cokolwiek dziwnie. powiedziała poważnym głosem, i znowu się zaciągnęła papierosem. - jak tylko wypalę fajkę, idę do domu. wiesz, mam jeszcze coś do zrobienia. powiedziała i poprawiła torebkę na ramieniu. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:07 | |
| Spojrzał na jej papierosa, żeby wiedzieć ile ma jeszcze czasu.
- Nie śpiesz się tak z tą fajką. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:10 | |
| - a co chcesz, mnie zatrzymać przy sobie czy coś ? zapytała i właściwie to skończyła już palić papierosa i powoli zbierała się do domu, więc wstała z tego murku i teraz stanęła przed nim i pisała na jakiejś kartce, swój numer telefonu. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:11 | |
| - Można tak to nazwać - powiedział i też wstał - zawsze lepiej siedzieć z kimś niż samemu. |
|
 | |
maxime pijak

| Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:13 | |
| pokiwała z zrozumieniu głową i wcisnęła mu do ręki kartkę ze swoim numerem telefonu. - mhm, tak, jasne. jak będziesz coś chciał, kawa czy cokolwiek, nie wiem, napisz. numer już masz. pomachała mu i poszła. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Pon 29 Wrz - 20:14 | |
| Spojrzał na karteczkę i włożył głęboko do kieszeni. Spojrzał za odchodzącą maxime i ruszył w kierunku swojego domu. |
|
 | |
Sophie perfekt lower.

Liczba postów: 2109 Skąd: NY Związany/a z: Seth'em Twarz: Sara Paxton Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 2 Registration date: 05/08/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Sob 4 Paź - 7:58 | |
| Siedziała z podkulonymi nogami i bawiła się telefonem. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

Liczba postów: 684 Skąd: Frąs Związany/a z: tobą, wieeesz? Twarz: Jessica Stam Wiek postaci:: 18 Registration date: 12/10/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:29 | |
| Usiadła na schodkach które były wyjątkowo zimne. Paliła papierosa 2434354365456 z rzędu dzisiaj. Ograniczała. W pewnym sensie. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:31 | |
| Przechodził tędy jedząc batonika xD Głodny był po prostu. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

Liczba postów: 684 Skąd: Frąs Związany/a z: tobą, wieeesz? Twarz: Jessica Stam Wiek postaci:: 18 Registration date: 12/10/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:34 | |
| Shanna to ogólnie niecierpliwe dziecko było, więc zaczęła się bawić zapalniczką z jej inicjałami. Wygrawerowała je sobie bo chyba nie miała nic lapszego do roboty. I w którymś momencie zapalniczka wypadła jej z ręki tocząc się wprost pod buty Paula. Miejmy nadzieje że jej nie zgniótł bo Shanna by go zabiła. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:39 | |
| Podniósł zapalniczkę.
- To twoje? - zapytał Shannę, bo zdawało mu się, że to od strony tej właśnie dziewczyny się potoczyła się zapalniczka. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:43 | |
| Energicznie wstała poprawiając tylko swój foletowy płaszczyk. Podeszła do Paula żeby wząść od niego zapalniczkę - Tak, moja. - Powiedziała chowając ją do kieszeni i tym samym zabezpieczając ją przed kolejnym upadkiem na który była narażona. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:44 | |
| - nie ma za co - powiedział dając jej do zrozumienia, że powinna podziękować ;P |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:47 | |
| Odebrała to tak jakby chciał jej powiedzieć, że jest jakaś nie wychowana i te pe. - dzięki - powiedziała, żeby nie było. Zgasiła papierosa, bynajmniej nie na bucie Paula w odwecie, ale na chodniku. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:50 | |
| Uśmiechnął się.
- Nie chcesz wiedzieć jak ma na imię wybawca twojej zapalniczki? - zapytał. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:55 | |
| - No, więc jak? - Spytała unosząc lewą brew do góry, za razem chowając dłonie do kieszeni płaszczyka. Powoli zaczęła jej nie docierać krew do palców! |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:55 | |
| - Paul. - odpowiedział krótko. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 13:58 | |
| - Paul?- powtórzyła nieco ciszej, jakby sama do siebie. Może źle usłyszała? - Shanna. - Kiwnęła głową. Pomacała ręką wnetrze kieszeni płaszcza w której aktualnie stacjonowała bezcenna zapalniczka, żeby się upenić czy nie ma w niej dziury. Tak, tak. Nie było. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:00 | |
| - Tak, Paul - powiedział. Popatrzył dokoła. - Lubisz Luwr? |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:03 | |
| Czemu pytasz? - spytała^^. Bądź, co bądź to yło dosyć dziwne pytanie i według niej zaliczało sie do retorycznych. - lubię - powiedziała i poprawiła swój szalik który bestialsko zsunął się jej z szyii. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:05 | |
| - Pytam, bo skoro tu jesteś to musi być jakiś tego powód, prawda? - powiedział. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:09 | |
| Ogólnie wszystko co robie nie ma najmniejszego celu etc. - wzruszyła ramionami.
/pozbawiasz mnie weny tymi krótkimi postami! Jak śmiesz???^^ |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:11 | |
| - Dlaczego tak twierdzisz? - zapytał. Kopnął noga jakiś kamyk, który poleciał gdzieś daleko xD
/wybacz xD |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:15 | |
| Bo mam niepoukładane życie. Nigdy nic nie organizowałam poza imrezami. - powiedziała odgarniając kosmyk włosów z oczu. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:15 | |
| - O, skądś to znam. - odpowiedział. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:22 | |
| taaak.? - powiedziała/spytała z lekką chrypą. Od tego siedzenia na betonie wszystko mogło się zdarzyć! |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:24 | |
| - No pewnie. ja też nic nie planuję nigdy, chyba, że imprezy. A tak to po prostu żyję sobie spontanicznie. - odpowiedział jej. xD |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:29 | |
| Już myślałam że tylko ja jestem taka - przewróciła błękitnymi oczami kierunek: prawo. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:31 | |
| - no coś ty, na świecie jest minimum 234723947239 tysięcy takich osób - powiedział. nie wiem jak wymówił tą liczbę, ale jakoś mu się to udało. po chwili zapytał: - idziemy gdzieś? |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:35 | |
| Co masz na myśli? - Spytała. Bo ona miała kawę. Nie szykowała się bowiem na epokę lodowcową. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:36 | |
| - Co mam na myśli? Nic konkretnego. A ty? - zapytał. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:37 | |
| - To, że muszę iść - powiedziała dając mu chyba nr. telefonu. I zwiała tak jak i moja wena. |
|
 | |
Paul leeń.

| Temat: Re: musée du louvre Nie 12 Paź - 14:38 | |
| - Yhy - mruknął pod nosem i poszedł gdzieś. |
|
 | |
independent. brzydaaaaaal.

Liczba postów: 350 Skąd: z Ciebie. Hobby: Ty. Nastroj: Ja. Związany/a z: z Tobą. Twarz: ole sorensen. Wiek postaci:: 9384702. Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:04 | |
| chciał się rozerwać, czy coś takiego, zapomnieć i pomyśleć o czymś innym, o czymś ambitniejszym niż zadręczanie się, że powinien zmusić ją, żeby została, więc przybył do luwru, nawet z jakąś mądrą książką, w końcu zniżki dla młodzieży uczącej się obowiązują i tak dalej, a teraz plan wziął w łeb, bo siedział z boku, gapiąc się smętnie na amora i psyche i chyba umierał. |
|
 | |
ellie. groszek

Liczba postów: 52 Skąd: paris Związany/a z: z kim związana w grze jest twoja postać. (Obligatory) Twarz: anne marie van dijk Wiek postaci:: 19 Registration date: 22/10/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:06 | |
| ellie, która znalazła się tu z tak zwanego braku laku, przygnana lekkim kacem w pierwszej chwili pomyślała iż indie jest kolejną rzeźbą, którą musi skontemplować, bo siedział w kompletnym bezruchu i chyba umierał. patrz jaka domyślna. -o, nie jesteś rzeźbą - z wrażenia rozchyliła szerzej usta. no tak. |
|
 | |

Liczba postów: 350 Skąd: z Ciebie. Hobby: Ty. Nastroj: Ja. Związany/a z: z Tobą. Twarz: ole sorensen. Wiek postaci:: 9384702. Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:13 | |
| hm. on też rozchylił usta na chwilę, ale w zasadzie, żeby zaczerpnąć powietrza, bo już miał plan, i w dodatku zaczynał go wcielać w życie, że się udusi i padnie tam, niezwykle poetycko, u stóp pary marmurowych kochanków, a ktoś napisze o nim potem książkę i stanie się, przypadkowo!, ikoną popkultury. -aha, nie. a szkoda, bo rzeźby nie czują chyba,nie? |
|
 | |
ellie. groszek

Liczba postów: 52 Skąd: paris Związany/a z: z kim związana w grze jest twoja postać. (Obligatory) Twarz: anne marie van dijk Wiek postaci:: 19 Registration date: 22/10/2008
 | Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:16 | |
| a kto je tam wie. ellie w każdym razie zmarszczyła brwi i pozwoliła sobie usiąść obok niego, bo zaintrygował ją na swój sposób, więc teraz się od niego nie odczepi. no dobra, może nie tak, ale był jedyną osobą poniżej sześćdziesiątki (chyba) w muzeum, a ona za długo milczała, co zasadniczo było do ellie niepodobne. -hm, gdybyś jednak był rzeźbą nazwałabym cię alfons umierający - to tak a propos kurwy proszącej, pozdro slovak. |
|
 | |

| Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:23 | |
| i arcykurwymordercy, pozdro czarny roman i grono<3. -dzięki-ubódł go ten alfons, bo z 'umierającym' się zgadzał w stu procentach i niech ellie uważa, bo zaraz będzie 'alfons umarły' i to się dobrze nie skończy, jak padnie, tym razem u jej stóp, wyzionąwszy ducha z tęsknoty, nudyi zgryzoty, ostatnio postarzał się o jakiś miliard lat, ale przynajmniej nie siwiał, dzięki bogu. |
|
 | |
ellie. groszek

| Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:30 | |
| -hm, ktoś ma zły dzień? - spojrzała na jego umęczony profil niespełnionego poety, czy kogoś innego nieogolonego, trącając go delikatnie ramieniem w bok. może się narzucała? oh, zdecydowanie tak, ale to tylko ellie-matka-teresa w nowym wydaniu i czuła się w obowiązku żeby przynajmniej wywołać na jego twarzy cień uśmiechu. bo co to miało w ogóle znaczyć, że siedział tu jak chmura gradowa? |
|
 | |

| Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:40 | |
| -moja dziewczyna wyjechała do moskwy. na zawsze-wyrzucił z siebie, i kiedy już miał to za sobą, to znaczy powiedzenie tej strasznej prawdy na głos, hm, poczuł się jeszcze gorzej, chociaż w poradnikach, które ostatnio przeglądał, mówili, że będzie mu lepiej jak to w końcu z siebie wyrzuci. ale nie było, dopiero jakby zdał sobie sprawę, że został sam, kompletnie sam. biedny indie. zmarszczył brwi i wlepił się na powrót w swoje buty. |
|
 | |
ellie. groszek

| Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:44 | |
| wlepił się na powrót w swoje buty <3 -hm - mruknęła, zastanawiając się przez ten czas co mogłaby mu na to odpowiedzieć. w rzeczywistości ellie, która chyba nigdy nie była w poważniejszym związku, nie miała na ich temat zbyt wielkiego pojęcia, toteż jedynie wzruszyła ramionami - to chyba jeszcze nie koniec świata. zdarzają się gorsze rzeczy - oh podła i nieczuła. |
|
 | |

| Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:49 | |
| -odejdź, cholera, jeśli masz mnie tak pocieszać- w zasadzie osiągnęła związek odwrotny, od zamierzonego, teraz czuł się jeszcze na dodatek okropnym ignorantem, bo naprawdę, mogłaby wyjechać do somalii i zamieszkać w kartonowym pudełku z jakąś dwudziestoosobową rodziną, a była w moskwie, z matką, chociaż tam przecież też bieda, noaaaale, nie z ruskim mafiozo-bogaczek. oblizał usta. w zasadzie mogła się, to znaczy ellie, cieszyć, skoro w ogóle wzbudziła w nim jakiekolwiek emocje różne od smutku! |
|
 | |
ellie. groszek

| Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:55 | |
| -jak chcesz - podniosła się i wygładziła płaszczyk, właściwie żakiet. zerknęła jeszcze na niego przez ramię i poprawiwszy torbę na ramieniu powoli ruszyła przed siebie, bo i po co miała się użerać z kimś tak aspołecznym i niemiłym? nawet go nie znała, a nie pracowała w fundacji typu tvn dzieciom, żeby teraz siedzieć i go pocieszać do skutku. próbowała, tak? nie wyszło, trudno. niech radzi sobie sam. dodam jeszcze, że trochę ją zirytował, hihi. |
|
 | |

| Temat: Re: musée du louvre Nie 26 Paź - 11:58 | |
| pff, oh, niech spada, w zasadzie trochę się wściekł, a ona zostawiła rekawiczki, więc tlko zawołał za nia 'hej!' i zamachał rękawiczkami owymi, chociaż bardzo smętnie i wcale bez energii, matyldzia też miała rękawiczki, jakies miłe, nie mógł sobie przypomnieć koloru, cholera, za chwilę pewnie zapomni, jak brzmiał jej głos, zapomni jej uśmiechu i w ogóle zapomni o wszystkim, to takie straszne, próbował sobie przypomnieć ów kolor, ale jakoś nie mógł. |
|
 | |
|