IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

kino

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutorWiadomość
timothy.
krakersik.

Liczba postów: 301
Związany/a z: z paryżem całym.
Twarz: adasia brołdjego.
Wiek postaci:: myślę, że 19.
Registration date: 15/06/2008

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 22:31

-a nie ma jakiegoś romantycznego horroru, z dużą dawką seksu i odpadającymi głowami?-uniósł brew, a deszcz załopotał zaraz przy jego płaszczu, zupełnie jak w mrocznych dreszczowcach-dobra, to głupie. chyba straciłem ochotę na filmy, w ogóle nie mam na nic ochoty, tak sobie myślę. kupmy sobie setkę taniej wódki, albo po lizaku owocowym, nawet nie wiem jak masz na imię,jejuu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

Liczba postów: 455
Związany/a z: robero
Registration date: 29/06/2008

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 22:38

- nie sądzę, chyba że w kung fu pandzie jest dużo seksu plus odpadające głowy... - tyle dała radę wyczytać po ciemku, więc zrezygnowana kopnęła jakis kamyk, ale nie trafił w szybę zaparkowanego nieopodal samochodu, na szczęście. ktoś mógłby się zdenerwować, gdyby po seansie kung fu pandy musiał wracać do domu bez szyby. - rosie. od lizaków psują się zęby. nie wiem, czy od wódki też, w każdym razie nigdy nic o tym nie słyszałam.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 22:45

-od wódki tylko wątroba-rzekł i osunął się na krawężnik by spojrzeć na nią z dołu, wzrokiem tych wszystkich kotów, które sprzedawała jakaś ślepa czarownica pod jego kamienicą. siedziały w pudełkach, uroczo się do niego uśmiechając, o ile koty w ogóle mogą się uśmiechać, ale ja myślę, że mogą, mój się uśmiecha. chciał nawet jednego kupić, tylko jakoś zawsze odkładał to na później. może to i lepiej, jeszcze by je karmił narkotykami, jak pit doherti swoje.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 22:57

to byłyby bardzo wesołe i zadowolone z życia koty. i pisaliby o nich na pudelku.
-właściwie to błam gotowa przystać na twoją propozycję, ale najwyraźniej zamierzasz spędzić noc na krawężniku. - powiedziała, spoglądając na niego z góry z rękoma założonymi na piersi. chociaż była przyzwyczajona do patrznnia na wszystkich z dołu,bo była raczej niewysoka. co rekompensowała sobie wysokimi obcasami.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 23:11

o właśnie,muszę nadrobić braki pudelkowe, nie czytałam chyba z tydzień!!!
-możesz spędzić ją ze mną-spojrzał na nią znowu, tym razem w stylu kreskówkowych sówek, tych z dużymi oczami. podrapał się w kolano i prychnął sam na siebie. w zasadzie drapał go nos, ale nie miał w sobie tylu witalnych sił by podnieść rękę i się podrapać-bez żadnych podtekstów, wiesz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 23:23

- nie zamierzam doszukiwać się podtekstów w smętnym siedzeniu na krawężniku. przeziębisz się. - uderzyła w ton makti teresy i trąciła go czubkiem buta. nie uśmiechało jej się siedzenie całą noc na krawężniku, szczególnie, że pogoda była niepamiętamjużjakalaenieciekawa. chyba, ze na tym krawężniku siedziałby przed nią johnny depp.
na pudelku nic ciekawego, mało niusów o gosi...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 23:29

moge zmienić mu ryja na deppa xd.
-uuuuu-jęknąl-to wiesz, możesz mnie przenocować na klatce, wydaje mi się, że ostatnie pieniądze wydałem na hotel, który nic mi nie dał, to znaczy,hm, nie udało mi się przelecieć tej dziewczyny, którą chciałem przelecieć i w ogóle. poza tym chyba jestem bezdomny, od pół roku zapominam o czynszu, tak myślę.
ale i tak był czarujący.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 23:38

zmień mu avatar na ten co ma w podpisie...albo nie...
- w związku z tą okropną tragedią jaka cię spotkała faktycznie mogę cię przenocować na klatce. nawet pożyczyć koc. - wzruszyła się głęboko jego losem, albo i nie. w każdym razie usiadła obok, obejmując kolana ramionami, trochę jak dziecko z chorobą sierocą,którym jednak nie była. dlatego nie zaczęła się w tej pozycji kołysać, jak zrobiłoby dziecko z chorobą sierocą.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 23:42

-czemu mnie nie lubisz?-pociągnął nosem, drapiąc się przy tym w brodę. myślę, że adam brodi jest seksowny xd. szczególnie na tym awatarze. poza tym jako ćpun wydaje się interesujący. biedny timi, czuł, że świat go nie kocha, a matka urodziła przypadkiem, zupełnie bez podobnych zamiarów. może w ogóle podrzucił go tylko wredny bocian, a rodzice nie mieli sumienia? albo wychowała go cała grządka kapusty, tylko tego nie pamiętał?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 23:50

więc powinien strzelić sobie w głowę jak bill z ZU. żyletka, woda, kran...
-zaoferowałam ci koc. to chyba nie jest oznaka braku sympatii. chyba, że czekasz aż zaproponuję ci, żebyś u mnie zamieszkał. . . - westchnęła trzy i pół raza i dla odmiany wyciągnęła nogi przed siebie, z nadzieją, że nic ich nie rozjedzie. bo miała zamiar jeszcze wrócić na nich do domu. gdyby u niej zamieszkał, to może wymieniłby tą żarówkę w przedpokoju, która przepaliła się trzy tygodnie temu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Nie 6 Lip - 23:57

-coś ci rozjedzie nogi-odparł, wyciagając zaraz z wewnętrznej kieszeni płaszcza piersiówkę, ostatni ślad po złotym wieku i jego wspaniałej świetności jako dobrze rokującego młodego artystę i początkującego pierwszego solistę, obitą w prosty sposób gustowną, czarną skórą. kiedyś jeszcze chronił środowisko i nie chciał jej używac, teraz jednak liczyła się chyba jedynie tequila, która kryła się w środku. potrzasnął piersiówką, sprawiając, że alkohol zachlupotał całkiem przyjemnie-chcesz? przed śmiercią z powodu utraty nóg miłoby było się napić! tak myślę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Pon 7 Lip - 0:05

-myślę, że może jednak przeżyję bez nóg, ale będziesz musiał zanieść mnie do domu. - bo niestety nie umiała chodzić na rękach. wzięła od niego piersiówkę, ogladając ją uważnie przez trzydzieści pięć i pół sekundy, a ptoem pociągnęła z niej spory łyk. przed utratą nóg trzeba było się w końcu znieczulić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Pon 7 Lip - 0:14

-zaniosę! pod warunkiem, że dasz mi ciasteczka i mleko-pokiwał głową, z wyjątkowo mądrym jak na siebie wyrazem twarzy. prawie myślicielskim. prawie robi dużą różnicę, nieważne.-nawet sobie sam przyniosę, bo przecież nie będziesz w stanie chodzić, tylko mi pokażesz gdzie, okej?
nie, żeby jej życzył żeby jej odcięło nogi, ale to byłoby miłe, być za kogoś w końcu odpowiedzialnym.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Pon 7 Lip - 0:21

- nie mam ciastek. ale póki co mam jeszcze nogi. -wstała, zadowolona, że jednak nic ich nie rozjechało. idyskretnie otrzepała tyłek z całego brudu, który się do niego przykleił. chyba, że ten krawężnik ktoś wcześniej mył mopem. nigdy nic nie wiadomo. - na których jestem w stanie wrócić do domu, może nawet nie zamarzając. cholera, zmarzłam. idziesz?
jakoś wyleciało jej z głowy, że mama mówiła, żeby nie przygarniać spotkanych na ulicy ćpunów.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Pon 7 Lip - 0:27

obudziła się w nim, uśpiona od jakiegoś czasu, matka teresa, która kazała mu się zerwać i zdjąć płaszcz, by zaraz zarzucić go rołzi na ramiona.
-serio?-ucieszył się, zupełnie jak mały szczeniak i pewnie nawet zamachałby ogonem, ale z przyczyn raczej oczywistych uczynić tego nie mógł-naprawdę? to kupimy ciastka w monopolowym. na tyle mi starczy, tak myślę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Pon 7 Lip - 0:35

- już za późno na jedzenie ciastek. serio. - czytała porady gosi pearline andrzejewicz odnośnie zdrowego żywienia w bravo. otuliła się timowym płaszczem, żeby uchronić się przed beznadziejną pogodą, którą zrobiła sandra. - chyba, że upieczesz. mam chyba mąkę, nie wiem co jeszcze jest potrzebne do ciastek. z drugiej strony wolałabym, żeby moje mieszkanie nie poszło z dymem. okej, to nie jest najlepszy pomysł.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
timothy.
krakersik.

PisanieTemat: Re: kino   Pon 7 Lip - 0:41

-a masz mleko? wódkę? sok pomarańczowy? chce mi się piiić-mruknął, biorąc ją pod rękę-i prowadź raczej, bo sam chyba nie trafię. nie mam radaru w tyłku ani wyszukiwarki zumi, ani nosa jak pies tropiciel.
a w ogóle to chyba zaczynało padać, zaraz wymyślę pogodę tak tragiczną, że jutro będą mogli tylko siedzieć w domu i uprawiać seks albo grać w monopol uprawiając seks.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
rosie
okularnik.

PisanieTemat: Re: kino   Pon 7 Lip - 0:43

zacznę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female
Liczba postów: 842
Wiek postaci:: 17
Registration date: 01/07/2008

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 15:00

więc przyszli, a pewnie raczej podjechali taksówką, bo pogoda była naprawdę nie sprzyjająca - jeszcze ten deszcz, który zdawał się pojawić lada chwila. brooklyn cieszyła sie, że będą mogli się schować w kinie, gdzie jest sucho i ciepło, chyba że ogrzewanie wysiadło, co jest częstą przypadłością w kinach w gdańsku, więc w paryżu może również. wsunęła dłoń w dłoń dana, przyglądając się plakatom kinowy. - wybierz coś, ;x
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 917
Związany/a z: susą.
Twarz: sean opry.
Wiek postaci:: 21
Registration date: 16/06/2008

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:10

ale w paryżu jest pewnie o wiele nowocześniej, więc i kina są lepsze, a w dodatku jeszcze pewnie 3D czy coś w tym stylu. zwłaszcza, że oni byli elitą, więc musieli mieć zapewniane najwyższe standardy za jednym machnięciem ręki. na szczęście danowi dłonie nie pociły się aż tak bardzo ze zdenerwowania, bo ciągle się stresował i dekoncentrował w jej obecności, ale temu wszystkiemu towarzyszyło naprawdę miłe uczucie. przyjrzał się plakatom i wybrał mrohny horror z natalią oreiro. okej, żart. wybrał po prostu horror.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:20

- kupujemy popkorn? kolę? cokolwiek? - spytała, rozglądając się dookoła, będzie musiała jeszcze wysłać dana do kolejki po bilety, całe szczęście kolejka tam nie istniała. ludzie zgromadzili się za to, by kupować popkorn i koka kolę właśnie, bo była promocja, pewnie mieli jakąś zatrutą dostawę, czy cokolwiek...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:26

- no jasne, chyba mi żołądek zaraz wsiąknie, jeśli niczego nie zjem - stwierdził, z zapałem ciągnąc ją w stronę kasy, żeby kupić jeden bilecik studencki i jeden ulgowy, jakie to śmieszne było dla niego, że miała siedemnaście. okej, wcale tego może nawet nie okazywał. a za wszystko płacił on!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:29

pewnie, gdyby to ona miała płacić, to uciekłaby z krzykiem, że co on sobie niby myśli, xd. w każdym razie zachichotała, że w zasadzie mogliby zająć jedne miejsce, ale pani przy kasie rzuciła jej tak zwane 'zabujcze spojżenie', więc zamilkła i pokiwała głową, mówiąc, że i ona by chyba coś zjadła.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:34

więc znowóż pociągnął ją do kolejki, która ciągnęła się przez cały hol, toteż dan zrobił szpan, czyli że ofiarował pani kasjerce duży napiwek i czekać nie musieli. dał jej bilety a sam chwycił za megapopcorn i megacolę, którą to mieli wypić na spółę jego zdaniem. on oczywiście i tak zje i wypije większość. w moich zdaniach jest za dużo i i w związku z tym tak sobie myślę, że następny post już nie będzia zawierał żadnego i.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:41

chyba ci nie wierzę, albowiem 'i' jest najpospolitszym spójnikiem, ale okej, próbuj, xd. w każdym razie, na biletach brooklyn odczytała, iż film jest w sali numer jeden, więc pociągnęła go w stronę sali numer jeden właśnie, zostawiając za nimi ścieżkę z popkornu, bo chyba za bardzo go ciągnęła ;d.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:46

tak, zostawiła ścieżkę popkornu, ale nikt się tym nie przejmował, bo od czego są bezzębne panie sprzątaczki. dan poszedł przodem, jako że po części drzemał w nim szołwinista, hehe. zajęli więc miejsce na samej górze, sadowiąc swoje szanowne tyłki na mięcitukich siedzonkach, w trakcie czego zaczęły się reklamy.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:49

oparła stópki o siedzenie przed nią, bo póki co nikt tam nie siedział, westchnęła, przymykając oczy. - lubię reklamy w kinie, nie wiem czemu. - ja też nie wiem, ale pewnie dlatego, że ekran jest taki duży i wszystko jest głośne, więc nawet jeśli jesteś na jedno głucho ślepy, to coś tam usłyszysz!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:53

taaak, dan też uwielbiał duży kinowy ekran i to, że wszystko było takie głośne. szczerze mówiąc, to lubiał przyglądać się różnym ujęciom i je rozpracowywać, jakąś taką maszynkę miał już w głowie zaprogramowaną. zajął się własnie konsumcją popkornu, zwykle połowa popkornu znika podczas reklam ;x
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 20:56

brooke wzięła garść popkornu, którą zjadła w 94804 minut, i na tym skończyło się jej konsumowanie czegokolwiek jak na ten dzień. wsparła głowę na ramieniu dana, musiała się trochę przechylić na bok, ale niespecjalnie jej to przeszkadzało. - mam nadzieję, że nie bedzie aż taki straszny :c - że film.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:02

- a ja lubię horrory, najlepiej takie krwawe, kiedy pożerają małe dziewczynki - wyznał, objemując ją ramieniem. poręcze fotela trochę mu w tym przeszkadzało, no ale trudno, czego się nie robi dla bliskości drugiej osoby. a przynajmniej, czego nie zrobił by dan. i dupa z tym, że miałam nie pisać i, bo wspomnę, że dana uwierała ta poręcz w żebro i mu się to nie podobało.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:08

- fuj, to okropne, jak można patrzeć na takie świństwa! - zmarszczyła czoło, zakrywając na wszelki wypadek dłonią oczy, może i ten film będzie o zjadaniu małych dziewczynek? albo co gorsza małych kotków! :c
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:12

xd
- a teksańską masakrę oglądałaś? - zapytał, chociaż był pewny, że nie, bo cóż, jeśli nie lubiła oglądania pożerania małych dziewczynek, to krojenia dużych chłopców piłą mechaniczną też nie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:21

- nie. nie zadawaj mi głupich pytań. moja edukacja horrorowa skończyła się na szóstym zmyśle, chociaż sid chciał we mnie wmusić hostel, ale sie nie dałam, xd. - zadzwoniła do mamy i naskarżyła!!! a biedny sid miał potem karę na telewizję.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:23

hihi.
- to, krótko mówiąc, masz teraz trochę przesrane, bo to krwawy horror - poinformował ją, a za chwilę, na dodód jego słów, na ekranie pojawił się człowiek z sierkierą, spojrzał w obiektyw, a potem się przedziurawił i trysnęła krew. fajną mam wyobraźnie, co nie xd.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:26

nie fajną, lecz zjebaną, xd.
- jezu, dan - mruknęła słabo, zagłębiając się w fotelu z zamkniętymi mocno oczyma, dociskając jeszcze do powiek swoją dłoń, naprawdę czasami robiło jej się niedobrze od takich rzeczy, niech on lepiej uważa.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:33

spoko, da się z tego leczyć! xd
zachichotał pod nosem.
- zawsze możemy stąd wyjść - powiedział, niechętnie odrywając wzrok od ekranu. facet właśnie utopił się w swojej krwi, która trysnęła mu z ust i z nosa, a potem yyyy nie wiem co, coś straszniejszego się stało, a wszyscy zrobili teatralne "och!".
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:36

- już teraz? nie, przecież tobie to się podoba, ten film.... - westchnęła teatralnie, z wciąż zakrytymi oczyma, to zbyt dużo jak na jej nerwy. na ślepo złapała kubek z koka kolą, wypiła dużo przez słomkę, hałasując.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Daniel

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:40

- ale tobie nie - zauważył, zaciskając z wrażenia teraz palce mocniej na jej ramieniu, bo całego człowieczka właśnie rozpruło i, uwaga, na ekran wskoczył kot, tak cin, kot xd, by pożreć jego wątrobę i ziewnąć na koniec.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: kino   Wto 8 Lip - 21:44

aaaaaaa to superkot zuzia!!!!!!!!! w kolorze niebieskim!!!!!
tak czy inaczej brooke otworzyła jedno oko, by łypnąć nim na dana ze zdziwieniem i pokręciła głową. - nie, ja pójdę, a ty oglądaj. do zobaczenia, dan - cmoknęła go w głowę i starając się nie patrzeć na ekran, poszła!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female
Liczba postów: 1757
Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.
Nastroj: Irradiacja uczuć.
Związany/a z: Tobą?
Twarz: Hayley Williams.
Wiek postaci:: 16.
Registration date: 05/07/2008

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:31

Swoim zwyczajem, ciągnąc Damona za rękę doszła do świętych bram niebywałego paryskiego kina. - Kupujemy jakiś popcorn czy coś? - Zapytała, spoglądając kątem oka na kasę z colą, i różnymi takimi. - I jaki film?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
damon
stół z powyłamywanymi nogami

Male
Liczba postów: 1627
Związany/a z: karmę,o.
Twarz: jamie strachan
Wiek postaci:: 20
Registration date: 17/06/2008

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:35

spojrzał się na kasy z popcornem i z colą i czymśtam jeszcze. - doobra, idziemy na komedię. wskazał jej palcem jakiśtam film. a potem poszli kupić popcorn i colę. weszli do sali i nikogo nie było, więc zaciągnął ją na koniec sali, gdzie było więcej miejsca. i tam też usiedli.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female
Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:39

Usiadła, oczywiście patrząc na wszystko z niemal otwartymi ustami, bo nigdy jeszcze w takim kinie nie przebywała, a następnie wpakowała sobie do tychże otwartych ust sporą garść popcornu. Z beztroską miną wpatrzyła się w ekran.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
damon

Male

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:42

a on bezczelnie, chcąc żeby w końcu na niego spojrzała, zabrał jej ten popcorn i pocałował ją w te słone usta, które były i tak smaczne. przy okazji kątem oka patrzył, na jakąś panią, która właśnie się pojawiła na ekranie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:47

- Ej...! - Zdążyła powiedzieć, zanim ją pocałował. Przygarnęła go do siebie, delikatnie muskając wargi, a palce masowały przyjemnie ramiona. Po czym oderwała się od niego z mlaśnięciem, przygarnęła sobie znowu popcorn, i patrzała. Wredna jest, no jasne.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
damon

Male

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:51

po ciemku poszukał jej ręki i znalazł ją. wziął ją i delikatnie ściskał, oglądając film. film, był cholernie ciekawy, a damon nienawidził komedii. ale tym razem go ona zaciekawiła. i wybieral popcorn z jej pudełka, śmiejąc się trochę przy tym, bo go sara łaskotała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:56

Jak to bywa z filmami - po kilku chwilach się jej znudził, więc westchnęła głęboko, i ponownie zaczęła rozglądać po sali. Nie widząc nic interesującego, próbowała na oślep sięgnąć po popcorn, i wtedy... oj, trafiła na coś innego. Przyrodzenie, taak. - Przepraszam, to niechcący!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
damon

Male

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 20:59

roześmiał się w głos i popatrzył na sarę. wziął jej rękę i wyszli z tego kina, bo jemu też się zaczęło nudzić, a poza tym, nie miał ochoty ślęczeć w tym kinie. objął ją ramieniem. - saraa, czyżbyś miała ochotę na coś innego ? wyszeptał jej to do ucha.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 21:02

- Hm. - Zastanowiła się głęboko. - A i może mam. - Spojrzała nań rozbawiona, wspięła się na palcach, i pocałowała go - lekko, subtelnie, niemal dziewiczo. - Zależy o co pytasz. - Dodała tajemniczo.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
damon

Male

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 21:05

wykrzywił lekko usta. - hmm... pomyślmy. to jest wysokie, w garniturze. i wygląda jak demon. zgadłem ? uśmiechnął się szeroko.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female

PisanieTemat: Re: kino   Sro 9 Lip - 21:08

- Oj, dobraaa. Rozgryzłeś mnie. - Wywróciła oczami, siadając na niedalekim murku, i wpatrując uporczywie w chodnik. - Weź sobie nagrodę. Jaką tam chcesz.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

kino

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 8Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next