IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

théâtre des champs-elysées

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?

Male
Liczba postów: 459
Nastroj: zawsze zajebisty!
Związany/a z: edem łestłikieeem .
Registration date: 05/05/2008

PisanieTemat: théâtre des champs-elysées   Wto 24 Cze - 18:24

Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://cthulhu.kitesboard.com
susannah
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 551
Wiek postaci:: 19
Registration date: 28/07/2008

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 4 Sie - 16:21

bardzo podoba mi się ten teatr, toteż susannah siedziała na schodkach, popijając gorącą czekoladę z papierowego kubka i czytała jakiś francuski romans, który znalazła w bibliotece szkolnej. bo ona, moi mili państwo, już dawno przeczytała wszystkie lektury, więc teraz mogła to co chciała, no cóż.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

Liczba postów: 1291
Związany/a z: Dominique.
Twarz: Robert Pattison.
Wiek postaci:: 19.
Ostrzeżenia: 3
Registration date: 10/07/2008

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 19:40

noaś siedział na schodkach, obracając w rękach paczkę papierosów. to była już trzecia tego dnia, ale było mu tak cholernie tęskno do dominique, że nawet nie potrafię tego opisać ;<! podrapał się po zarośniętym policzku, zastanawiając czy dzisiaj pić w samotności, czy się z kimś umówić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female
Liczba postów: 1439
Związany/a z: ze sobą kurwa..........
Twarz: Elianne Smit
Wiek postaci:: 18
Registration date: 03/07/2008

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 19:47

querelle postanowiła w końcu wyjść z domu, tęskniła za sidem, a z tego wszystkiego chyba nastąpił kolejny nawrót depresji. kiedy zdała sobie sprawę z tego, że musi wreszcie wyjść do ludzi, bo inaczej będzie z nią, a raczej jej psychiką naprawdę źle, wyszła, chociaż pokręcić się po mieście, być może kogoś spotka. nieważne. z daleka zauważyła noah, dajmy na to, że znali się z nie wiem, skądś, xd. toteż usiadła koło niego i z uśmiechem się przywitała - cześć.

sorka zaraz się rozkręcę i będę pisała z sensem, xd.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 19:51

tulus też miała ciągle depresje jak była z sidem, xd.
okej, noah podniósł wzrok, którym lustrował właśnie te wszystkie przestrogi na temat raka płuc, no wiesz i uśmiechnął się blado do querelle.
- o, cześć - odpowiedział w końcu, wyciągając też jednego z papierosów. podsunął jej paczkę, pytając czy chce, a wolną ręką wyjął zippo.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 19:57

xd ja w ogóle stwierdziłam, że querelle będzie miała ciągle depresję, xd <3
wyjęła jednego papierosa z paczki, którą podsunął jej noah, przecież powiedzmy sobie szczerze, nie stroniła od nałogów, a papierosy, można powiedzieć nawet, że uwielbiała, nvm. - co tak tu siedzisz, hm.. sam? może czekasz na kogoś, bo jak tak to nie ma problemu, pójdę. - uśmiechnęła się sztucznie i spojrzała na n trochę smutnym wzrokiem, wcale nie napisałam wzoekiem, pozdro dla mnie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 20:11

- no, siedzę sam. i na nikogo nie czekam. ja pierdzielę, querelle, ale mam zły humor - zwierzył się q i oparł głowę o jej ramię, wydmuchując dym zalegający w płuchach. przymknął nawet oczy, bo biło przyjemne cieplo od jego kole, toteż, odetchnął strzepujac popiół na ziemię. zaraz się naprawię tylko znajdę mu jakis awek.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 20:16

pogłaskała go po główce nawet, jak taka dobra siostra, albo nie wiem kto, wcale nie chcihram z tej siostry teraz, xd. - hm, co się dzieje, co? - powiedziała i zaciągnęła się dymem papierosowym. nie miała ochoty pocieszać kogokolwiek, patrząc na to, że sama była w bardzo kiepskim stanie, ale nieważne, w końcu to querelle.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 20:23

- nie wiem, głupio jakoś. dominique wyjechała, nie daje znaku życia, nie wiem w ogóle co się dzieje. poza tym pies dziś nasikał mi w łazience i zawaliłem już drugie z kolei kolokwium. zbliża się sesja, nie wiem co powinienem zrobić w związku z tym, nic nie wiem, nie chce mi się żyć - bo takie małe emo dzisiaj z niego. oparł łokcie o schodek za sobą i spojrzał z dołu na q - a co u ciebie?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 20:29

- wiem, że jak powiem 'będzie dobrze' nic ci to nie da, ale nie mogę zrobić nic innego, wybacz.. - mówiąc to zgasiła papierosa o schodek - jak dominique wróci będzie lepiej. musisz wziąć się w garść, noah. - pierdolę, q to dziś ciocia dobra rada czy coś, xd. - u mnie? weeeeź przestań. - zwiesiła głowę i ciągnęła dalej - wszystko się pierdoli, w szkole nie byłam już chyba z miesiąc, nie zdziwię się jak nie zdam, chyba znowu wraca depresja, sid się nie odzywa, nie widziałam go już długo, tęsknię za nim jak cholera, a nawet nie wiem co się z nim dzieje, kurwa. - wyżaliła się noasiowi i wyjęła z kieszeni kolejnego papierosa, którego zaraz czekaj brakuje mi słowa zapaliła, chciałam napisać włączyła, xd.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 20:43

cicho, bo włączyłam edytę bartosiewicz. jeszcze tylko wyjebię dźwięk z padu.
- dlaczego się nie odzywa? okej, to głupie pytanie, ale no wiesz, czy ostatnio sie pokłóciliście albo coś takiego? sid to brat mojej byłej, oboje są trochę jebnięci, wybacz - cintia:*. przekręcił się niecierpliwie, by spojrzeć na querelle - musisz zacząć chodzić do szkoły, to ostatni rok, tak?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 20:48

lowli : d chyba muszę włączyć jakiegoś smęta............
- nie, nic kompletnie. po prostu się nie odzywa. napisałam mu mejla to odpisał, że wcale nie ma we mnie wyjebane i tak dalej, i chyba teraz jest w mephis, nie wiem sama. eh, muszę przestać się nim przejmować, i masz rację, jest jebnięty, trochę.. - odgarnęła niesforne kosmyki włosów z czoła, chyba czas iść do fryzjera, chociaż nie, to mogła powiedzieć dwa tygodnie temu, teraz jest niezwłoczna potrzeba pójścia do fryzjera, nvm, plotę głupoty, xd. - mhm, chyba, sama nie wiem, ostatnio w ogóle nie wiem na jakim świecie żyję.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 21:09

- patrz, ja też. sam nie wiem, może to ta pogoda i w ogóle. chodźmy się napić querelle, jak się napijemy, to może o nas napiszą w potins i sid będzie zazdrosny, czy coś. a facet kiedy jest zazdrosny bardziej się stara - wytłumaczył jej po męsku, sam wiedział o co w tym wszystkim chodzi, był wściekły kiedy dominique spotykała się z czarlsem : ///// tymczasem wstał i poprawił rurki na chudym, stasiowym tyłku :c.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pon 18 Sie - 21:15

- może, albo to jakaś choroba, która przenosi się w tym smutnym paryskim powietrzu, jezu jaka ja dziś jestem zjebana. - wstała też żeby nie było - zazdrosny? hm jakoś wątpię, no ale. nieważne, to chodźmy hm? - powiedziała i podeszła do noasia poczym wzięła go pod rękę czy jak to tam się mówi, wiesz o co cho cnie!!1 i zacznij:).
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Shanna
buziaczek;3

Female
Liczba postów: 684
Związany/a z: tobą, wieeesz?
Twarz: Jessica Stam
Registration date: 12/10/2008

PisanieTemat: Re: théâtre des champs-elysées   Pią 24 Paź - 15:19

stała oparta o ściane. a nie. opierała się aktualneie o ścianę, o. i paliła mętolowego slima.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

théâtre des champs-elysées

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1