|
|
|
| | théâtre des champs-elysées | |
| | Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: théâtre des champs-elysées Wto 24 Cze - 18:24 | |
| |
|  | | susannah 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 551 Skąd: Dublin Wiek postaci:: 19 Registration date: 28/07/2008
 | Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 4 Sie - 16:21 | |
| bardzo podoba mi się ten teatr, toteż susannah siedziała na schodkach, popijając gorącą czekoladę z papierowego kubka i czytała jakiś francuski romans, który znalazła w bibliotece szkolnej. bo ona, moi mili państwo, już dawno przeczytała wszystkie lektury, więc teraz mogła to co chciała, no cóż. |
|  | | noah. 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1291 Skąd: Milan. Związany/a z: Dominique. Twarz: Robert Pattison. Wiek postaci:: 19. Ostrzeżenia: 3 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 19:40 | |
| noaś siedział na schodkach, obracając w rękach paczkę papierosów. to była już trzecia tego dnia, ale było mu tak cholernie tęskno do dominique, że nawet nie potrafię tego opisać ;<! podrapał się po zarośniętym policzku, zastanawiając czy dzisiaj pić w samotności, czy się z kimś umówić. |
|  | | Quarelle bananek

Liczba postów: 1439 Skąd: NYC Związany/a z: ze sobą kurwa.......... Twarz: Elianne Smit Wiek postaci:: 18 Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 19:47 | |
| querelle postanowiła w końcu wyjść z domu, tęskniła za sidem, a z tego wszystkiego chyba nastąpił kolejny nawrót depresji. kiedy zdała sobie sprawę z tego, że musi wreszcie wyjść do ludzi, bo inaczej będzie z nią, a raczej jej psychiką naprawdę źle, wyszła, chociaż pokręcić się po mieście, być może kogoś spotka. nieważne. z daleka zauważyła noah, dajmy na to, że znali się z nie wiem, skądś, xd. toteż usiadła koło niego i z uśmiechem się przywitała - cześć.
sorka zaraz się rozkręcę i będę pisała z sensem, xd. |

Liczba postów: 1291 Skąd: Milan. Związany/a z: Dominique. Twarz: Robert Pattison. Wiek postaci:: 19. Ostrzeżenia: 3 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 19:51 | |
| tulus też miała ciągle depresje jak była z sidem, xd. okej, noah podniósł wzrok, którym lustrował właśnie te wszystkie przestrogi na temat raka płuc, no wiesz i uśmiechnął się blado do querelle. - o, cześć - odpowiedział w końcu, wyciągając też jednego z papierosów. podsunął jej paczkę, pytając czy chce, a wolną ręką wyjął zippo. |
|  | | Quarelle bananek

Liczba postów: 1439 Skąd: NYC Związany/a z: ze sobą kurwa.......... Twarz: Elianne Smit Wiek postaci:: 18 Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 19:57 | |
| xd ja w ogóle stwierdziłam, że querelle będzie miała ciągle depresję, xd <3 wyjęła jednego papierosa z paczki, którą podsunął jej noah, przecież powiedzmy sobie szczerze, nie stroniła od nałogów, a papierosy, można powiedzieć nawet, że uwielbiała, nvm. - co tak tu siedzisz, hm.. sam? może czekasz na kogoś, bo jak tak to nie ma problemu, pójdę. - uśmiechnęła się sztucznie i spojrzała na n trochę smutnym wzrokiem, wcale nie napisałam wzoekiem, pozdro dla mnie. |

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 20:11 | |
| - no, siedzę sam. i na nikogo nie czekam. ja pierdzielę, querelle, ale mam zły humor - zwierzył się q i oparł głowę o jej ramię, wydmuchując dym zalegający w płuchach. przymknął nawet oczy, bo biło przyjemne cieplo od jego kole, toteż, odetchnął strzepujac popiół na ziemię. zaraz się naprawię tylko znajdę mu jakis awek. |
|  | | Quarelle bananek

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 20:16 | |
| pogłaskała go po główce nawet, jak taka dobra siostra, albo nie wiem kto, wcale nie chcihram z tej siostry teraz, xd. - hm, co się dzieje, co? - powiedziała i zaciągnęła się dymem papierosowym. nie miała ochoty pocieszać kogokolwiek, patrząc na to, że sama była w bardzo kiepskim stanie, ale nieważne, w końcu to querelle. |

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 20:23 | |
| - nie wiem, głupio jakoś. dominique wyjechała, nie daje znaku życia, nie wiem w ogóle co się dzieje. poza tym pies dziś nasikał mi w łazience i zawaliłem już drugie z kolei kolokwium. zbliża się sesja, nie wiem co powinienem zrobić w związku z tym, nic nie wiem, nie chce mi się żyć - bo takie małe emo dzisiaj z niego. oparł łokcie o schodek za sobą i spojrzał z dołu na q - a co u ciebie? |
|  | | Quarelle bananek

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 20:29 | |
| - wiem, że jak powiem 'będzie dobrze' nic ci to nie da, ale nie mogę zrobić nic innego, wybacz.. - mówiąc to zgasiła papierosa o schodek - jak dominique wróci będzie lepiej. musisz wziąć się w garść, noah. - pierdolę, q to dziś ciocia dobra rada czy coś, xd. - u mnie? weeeeź przestań. - zwiesiła głowę i ciągnęła dalej - wszystko się pierdoli, w szkole nie byłam już chyba z miesiąc, nie zdziwię się jak nie zdam, chyba znowu wraca depresja, sid się nie odzywa, nie widziałam go już długo, tęsknię za nim jak cholera, a nawet nie wiem co się z nim dzieje, kurwa. - wyżaliła się noasiowi i wyjęła z kieszeni kolejnego papierosa, którego zaraz czekaj brakuje mi słowa zapaliła, chciałam napisać włączyła, xd. |

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 20:43 | |
| cicho, bo włączyłam edytę bartosiewicz. jeszcze tylko wyjebię dźwięk z padu. - dlaczego się nie odzywa? okej, to głupie pytanie, ale no wiesz, czy ostatnio sie pokłóciliście albo coś takiego? sid to brat mojej byłej, oboje są trochę jebnięci, wybacz - cintia:*. przekręcił się niecierpliwie, by spojrzeć na querelle - musisz zacząć chodzić do szkoły, to ostatni rok, tak? |
|  | | Quarelle bananek

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 20:48 | |
| lowli : d chyba muszę włączyć jakiegoś smęta............ - nie, nic kompletnie. po prostu się nie odzywa. napisałam mu mejla to odpisał, że wcale nie ma we mnie wyjebane i tak dalej, i chyba teraz jest w mephis, nie wiem sama. eh, muszę przestać się nim przejmować, i masz rację, jest jebnięty, trochę.. - odgarnęła niesforne kosmyki włosów z czoła, chyba czas iść do fryzjera, chociaż nie, to mogła powiedzieć dwa tygodnie temu, teraz jest niezwłoczna potrzeba pójścia do fryzjera, nvm, plotę głupoty, xd. - mhm, chyba, sama nie wiem, ostatnio w ogóle nie wiem na jakim świecie żyję. |

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 21:09 | |
| - patrz, ja też. sam nie wiem, może to ta pogoda i w ogóle. chodźmy się napić querelle, jak się napijemy, to może o nas napiszą w potins i sid będzie zazdrosny, czy coś. a facet kiedy jest zazdrosny bardziej się stara - wytłumaczył jej po męsku, sam wiedział o co w tym wszystkim chodzi, był wściekły kiedy dominique spotykała się z czarlsem : ///// tymczasem wstał i poprawił rurki na chudym, stasiowym tyłku :c. |
|  | | Quarelle bananek

| Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pon 18 Sie - 21:15 | |
| - może, albo to jakaś choroba, która przenosi się w tym smutnym paryskim powietrzu, jezu jaka ja dziś jestem zjebana. - wstała też żeby nie było - zazdrosny? hm jakoś wątpię, no ale. nieważne, to chodźmy hm? - powiedziała i podeszła do noasia poczym wzięła go pod rękę czy jak to tam się mówi, wiesz o co cho cnie!!1 i zacznij:). |
|  | | Shanna buziaczek;3

Liczba postów: 684 Skąd: Frąs Związany/a z: tobą, wieeesz? Twarz: Jessica Stam Wiek postaci:: 18 Registration date: 12/10/2008
 | Temat: Re: théâtre des champs-elysées Pią 24 Paź - 15:19 | |
| stała oparta o ściane. a nie. opierała się aktualneie o ścianę, o. i paliła mętolowego slima. |
|  | | | | théâtre des champs-elysées | |
|
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|