|
| | Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 23 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: sala gimnastyczna Wto 24 Cze - 18:40 | |
| duża, wręcz ogromna, liceum szczyci się wysokim odsetkiem olimpijczyków i innych sportowców. wzdłuż ściany wschodniej ciągną się drabinki, aż do sufitu, wzdłuż drugiej ściany są wielkie okna, reszta jest wolna, gdyby nie licząc drzwi na korytarz i drugich do składziku w-fistów. |
|  | | delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:05 | |
| |
|  | | toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:15 | |
| przyszła na włef, nie zamierzając ćwiczyć. w ogóle nie miała mundurka, bo wszystko poszło się prać, więc siedziała na ławeczce i pisała esemeski! |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:24 | |
| o,cześć. to delilah znudziło się latanie za, zaa, za piłką nożną i powiedziała, że boli ją kostka i się kłóciła jeszcze chwilę z włefistą, ale wreszcie wlazła na ławkę obok tulus-nienawidzę cię. |

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:27 | |
| cześć  śniłaś mi się znów, chciałam ci się z tego zwierzyć, boże chyba się w tobie zakochałam wiesz, a dziś kuba powiedział, że mnie kocha, a ja zaczęłam się śmiac i powiedziałam, że muszę spierdalać, ale jestem okropna, wiem. to tyle:*. toulouse właśnie pocierała ręką o swoje kręgi szyjne, zastanawiała się czy to może przez to, że ostatnio śpi z poduszkami, kiedy zwykle sypiała bez, ale cholernie bolały ją plecy. - del, kochanie. wiem, jestem okropna, nie odpisywałam cały dzień, przepraszam - powiedziała, szczerze, bo szczerze przepraszała, dlaczego miałaby przepraszać nie szczerze skoro delilah była jedną z najbliższych jej osób na całym świecie, hę - ale breth mówi, że byłaś u mnie. u nas!!! u mnie i u bretha, kurwa nie wyspałam się i pierdolę od rzeczy. i del ma eskę, sid zaraz tesz. |

| Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:30 | |
| czego się z niego śmiałaś? :< -ja też wiem, że jesteś okropna, co robiłaś?-sprawę bretha chwilowo zignorowała, nie odpisze na razie na eskę, skoro jest w stroju na włef, schylila się i powąchała ją-jezu, pierzesz czasem ten mundurek?-wyszczerzyła się i szturchnęła ją ramieniem,xd-słyszalam, że nie odwiedzasz domu, opowiadaj. |

| Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:37 | |
| nie miała mundurka dziś!!!!!!!!!!! tylko rurki i jakąś tam bluzkę. ej nie wiem nawet staliśmy na starym przy fontannie i on za mną i mi coś tam pierdoli do ucha i nagle, że mnie kocha, a ja pizda. on na mnie taki luk i zgacha, to ja mówię, że ten zadzwonię później bo muszę wracać ;d. - to było baaaardzo długie kilka dni. wczoraj nie odpisywałam bo miałam komórkę w torbie, a całe popołudnie spędziłam na wydzieraniu się na sida. pokłóciliśmy się strasznie, to znaczy on się darł i ja się darłam, ale powiedziałam mu wszystko, hm. i połamał szczoteczkę. potem wyszłam i poszedł za mną i się pogodziliśmy i wróciłam do domu po pierwszej. do bretha się nie odzywam, więc po co mam przychodzić do domu.......wolę spędzać czas z sidem, tobą, bf, świętym mikołajem, wszystkimi byle nie z nim, jezu - przewróciła cięzko oczami - a co to za sobota? to znaczy wiem, że masz urodziny, nie zapomniałam, takich rzeczy się nie zapomina, ale o ce be, conie. nie gadałam z tobą miliony lat, mów jak z elliotem! |

| Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:42 | |
| aha nie pamiętałam juz,xd ale jesteś niemiła, a ty go lowciasz. -jezu, jaki ognisty związek-parsknęła, ale jej nie opluła, tylko uśmiechnęła się całkiem szeroko, patrząc na nią z niedowierzaniem-to znaczy wybacz, ale chyba ci nie zazdroszczę, jak bardzo sid nie był dobry w łóżku czy coś tam-odwzajmniła niemiłe spojrzenie jakiejś kujonki, która usłyszała ostatni fragment-matko, głupie gówniary, w sobotę to już nieważne, mam zbyt zły humor i z tego co wiem to bf też, zresztą się z nią strasznie pokłóciłam, a przynajmniej tak mi się wydaje, a strasznie u mnie to pewnie nic dla bf, sama wiesz, że wszystko zawsze przeżywam, no nieważne, i tak ładnie wyglądasz, taka rozpromieniona, elliota na razie mam dosyć, sama nie wiem, o co mi chodzi. |

| Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:49 | |
| nie lowciam go.........chyba? w każdym razie spizgałam go i pewnie się obraził :c - jezu del, serio przepraszam, że wczoraj sie nie odzywałam, możesz mi nakopać, cokolwiek - oparła głowę o jej ramię, ale zaraz podniosła, by usiąść teraz po turecku, przodem do przyjaciółki - hm, idziesz dziś na tę imprezę? bo jeśli masz dość elliota? a w zasadzie o co poszło? tak naprawdę to nie gadałyśmy od piątku, to już tydzień, to straszne. sid, hm, hm chyba jest mi z nim dobrze, mimo wszystko. muszę mu kupić szczoteczkę - wyszczerzyła zęby w uśmiechu - no, głupie gówniary. na chuj się patrzysz - ja zawsze tak mówię do wszystkich :3 więc tuluza tak powiedziała do tej kujonki - oboże, przez sida robię się straszna. to znaczy wulgarna i w ogóle, jeeeeeeeezu. okej, a o co poszło z bf? no ona pewnie uważa to za normalne, to znaczy obie wiemy jaka jest bf, ale nie przejmuj się misiu, pogodzicie się. oboże, zamnij mnie siedzę i suszę zęby bezsensownie! - zachichotała, siląc się na poważną minę. nie wyszło. |

| Temat: Re: sala gimnastyczna Pią 18 Lip - 12:56 | |
| -no w porządku, przecież cię nie pogryzę-okej, zadzwonił dzwonek to del dźwignęła xd tulus z ławki wstała znaczy i poszły do szatni, zacznij tam w następnym poście-czuję się totalnie nieludzka, jeżeli pytasz mnie, o co chodzi w moich kłótniach ze wszystkimi ludźmi po kolei, z bf nie wiem, rzucałam się do niej o urodziny, do elliota też się o coś rzucałam, jestem naprawdę beznadziejna, pogódź się z brethem, a dla sida kup szczoteczkę dla dzieci, może przystosuje do niej swój charakter, czy coś-zachichotała,xd. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |