IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

dziedziniec

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
breth
kwiatuszek.

Liczba postów: 870
Związany/a z: anne
Twarz: mathias lauridsen
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 24 Lip - 12:56

kurwa xd breth stał dalej jak ten kołek, bo chyba niespecjalnie się za nią rozglądał, bardziej był skupionu na graniu w snejka na swojej komórce, no cóż, był zmęczony, a jeszcze musiał się spakować.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Anne
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Female
Liczba postów: 1877
Związany/a z: apollo i jego muzy.
Twarz: miranda kerr
Wiek postaci:: 17
Registration date: 31/05/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 24 Lip - 12:59

zauważyła go więc wreszcie, podniosła tyłek ze schodków, by wreszcie pomaszerować do niego. ha, widziała te zazdrosne spojrzenia i cieszyła się, że to ONA jest jego dziewczyną, a nie jakaś pieprzona lusesita czy inna zdzira ze szkoły.
- czeeeść - powiedziała, zarzucając mu ręce na szyję i przyciągając go do siebie, żeby pocałować go w dolną wargę, tym samym zasłaniając mu swoją osobą komórkę i pewnie przegrał w snejka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
breth
kwiatuszek.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 24 Lip - 13:00

nie przegrał, bo dostrzegł ją kiedy podchodziła, a może po prostu rozpoznał stukot jej obcasów? powiedzmy. uśmiechnął się, chowajac komórkę do kieszeni i obejmując ją jedną ręką w talii.
- no cześć. chciałem się generalnie pożegnać, mam jeszcze przed sobą pakowanie - i w zasadzie to bał się wyjeżdżać i zostawić siostrę samą.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Anne

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 24 Lip - 13:04

- pożegnamy się u ciebie? - wymruczała, po czym przygryzła dolną wargę, spoglądając na niego spod rzęs. nic nie mogła poradzić na to, że zachowywała się tak jak się zachowywała, ale sory, jakbym sobie przez całą lekcję matematyki wyobrażała, że kocham się z mathiasem no to też bym była jak ona w tej chwili. wsunęła dłoń do jego tylnej kieszeni, bo miała ochotę pomacać go po tyłku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
breth
kwiatuszek.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 24 Lip - 13:07

- jesteśmy w twojej szkole, hm? - uniósł rozbawiony brwi do góry, ale rozumiał, że tu chodzi o te jej wszystkie koleżanki, które z pewnością jej teraz zazdroszczą, więc pociągnął ją do naajbliszej ściany, przy której zaraz konkretnie przelizał, z ręką przy jej kroczu, a niech mają fajne widowisko!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Anne

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 24 Lip - 13:09

- jezu, breth, pojedźmy do ciebie - powiedziała błagalnym tonem, kiedy udało jej się odessać od jego miłych ust, smakujących papierosami i kawą oraz brethem, bo breth smakował bardzo indywidualnie. - chcę się z tobą kochać - dodała, bardzo bezpośrednio, smyrając go po karku paznokciami lewej ręki, prawą gładząc go gdzieś po policzku.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
breth
kwiatuszek.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 24 Lip - 13:13

poprawiając kołnierzyk swojego błękitnego polo, z dziwnym uśmiechem na twarzy, by zaraz wyprowadzić ich ze szkoły i możesz zacząć.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female
Liczba postów: 2026
Związany/a z: majlsem ponoć.
Twarz: josefin hedstrom
Wiek postaci:: 19.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 31 Lip - 12:04

to tulus czekała na dżonego chyba, może nawet siedziała na murku i machała stopą, bo miała nogę na nogę, była chyba trochę wkurzona, bo nałczyciel od francuskiego wpisał jej brak mundurka : /
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Anne

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 31 Lip - 12:55

nałczyciel od fr jest taki miiiły. przynajmniej dla anne był, co nie. i teraz anne przyszła i nawet cmoknęła powietrze gdzieś koło policzka tulus, mówiąc jakieś cześć, hej, chujka, wybierz coś sobie ;q.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 31 Lip - 12:57

uśmiechnęła się, prawie tak pogodnie, jak do del i odrzuciła instynktownym gestem włosy za plecy. wiadomo, że wszyscy patrzyli w ich kierunku, bo del i tulus są najbardziej populatne w szkole, HEHS.
- okej, chodźmy, tyłek mi przymarzł do murka - powiedziała w końcu, wstając. wzięła nawet anne pod rękę i zaczęła jej się wypytywać o to, czy breth jej coś wspominał wcześniej, że chce się przeprowadzić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Anne

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 31 Lip - 13:02

- dobra, chodźmy - przytaknęła, dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt, więc anne była stosunkowo miła dla wszystkich, pomijając już fakt, że jej serce było złamane!
- nie, nic nie wspominał, boże, nie mówmy o nim, twój brat zachował się jak dupek. hmhm, a jak tam z siiiidem? czytałam pointsa...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 31 Lip - 13:03

zaczne u tulus.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female
Liczba postów: 842
Registration date: 01/07/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 10:25

siedziała jak jakiś ciołek na dziedzińcu i paliła już drugie malboro, poprawiając regularnie swoją kurteczkę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 10:35

a toulouse, w stroju raczej pozaszkolnym, bo co ona będzie się przejmowała nauczycielem od francuskiego, wpadła na dziedziniec, rozglądając się dookoła. uśmiechnęła się do brooklyn, bo uznała, że jest normalniejsza od swojego brata, więc nawet ruszyła w jej stronę, stukając obcasami, o ile w ogóle jej miała.
- brooklyn, cześć - powiedziała, uśmiechając się szeroko, ale zmarszczyła trochę nosek, od dymu papierosowego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 10:39

podniosła na nią wzrok, uśmiechając się nieznacznie, zgasiła papierosa o murek i podniosła się, by nie wyglądać na dużo niższą. - toulouse, cześć. jak ci się żyje? - spytała, odgarniając włosy do tyłu. T wyglądała na trochę wyżutą, ale to może tylko jej się tak wydawała, brooklyn wydawało się ostatnio dużo dziwnych rzeczy, pewnie bzikuje.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 10:44

- żyje? chyba całkiem normalnie, a przynajmniej tak wmawiam wszystkim dookoła - uśmiechnęła się promiennie, bo no cóż, musiała przynajmniej udawac, że jest okay, więc uśmiechała się jak zawsze, chodziła z dumnie zadartą głową, jak zawsze, a w duchu było jej naprawdę ciężko. w żołądku również, bo właśnie musli odstawiało jakąś dziką sambę w tuluzowych wnętrznościach - a co u ciebie?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 10:52

- Takie wmawianie często skutkuje, znaczy, wtedy czasami naprawdę można się czuć 'całkiem normalnie', albo 'dobrze'. U mnie chyba też zupełnie zwyczajnie, byłam niedawno w Meksyku, było zupełnie przyjemnie, idziesz na lekcje? - Spytała, kiwając głową w stronę drzwi, ona osobiście rozważała pójście na francuski albo kawę w Starbaksie; druga opcja była o wiele bardziej zachęcająca.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 10:55

- w zasadzie to nie wiem, czy mi się chce, nienawidzę faceta od francuskiego, pewnie znów się przyczepi, że nie mam mundurka - no właśnie, a przecież nie miała, bo dlaczego ona by miała nosić, skoro ja prawie cały czas nie nosiłam. przestąpiła z nogi na nogę, obserwując brooklyn, bo pewnie chciała wyłapać jakąkolwiek opaleniznę i.....nie znalazła? chociaż może trochę. brooklyn przy niej i tak była ciemniejsza, no cóż, wiwat jasna karnacjo.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 11:00

- Ja go nawet lubię, mnie się nigdy nie czepia o mundurek. - Uśmiechnęła się lekko, wygładzając swoją spódniczkę od mundura, bo dzisiaj wyjątkowo miała, było jej w związku z tym zimno, nawet w tej świetnej kurteczce D-Squared, którą udało jej się wyciągnąć z szafy i nawet nie zwaliła się z krzesła.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 11:03

noaś będzie dziś eleganski, hehe.
- to masz szczęście. mnie od początku nie lubił, z wzajemnością. ciągle muszę oddawać mu jakieś dodatkowe eseje i tak dalej, pewnie dlatego nie cierpię francuskiego - wzruszyła chudymi ramionkami, bo właśnie wymyśliłam, że tulus schudła po raz kolejny, a jeśli wziąć pod uwagę, że josefin jest strasznie chuda, to raczej źle.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 11:09

- Ja też go nie cierpię, nawet jeśli facet mnie lubi, wolę angielski, ale pewnie dlatego, że to mój ojczysty język i tak daleeej, chociaż francuskiego też się uczę praktycznie od dziecka. Jezu, jestem głodna, chyba muszę skoczyć i wyciągnąć od tych grubych bab na stołówcę jakieś ciastko. - Złapała się za swój chudy brzuch, marszcząc czoło, tyłkiem opierając się o ścianę, czy coś w ten deseń.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 11:15

- hej, w zasadzie to może skoczmy do starbucksa? - bo del chyba kiedyś mówiła, że mają blisko szkoły - tam ciastka są o niebo lepsze niż w tej głupiej stołówce, od samego smrodu odechciewa się jeść.
jasne, bo okej, może i mają fajną szkołę, ale w stołówkach zawsze śmierdzi. toulouse, odgarnęła kosmyki jasnych włosów za plecy, chyba powinna wybrać się do fryzjera.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 11:18

Tak, i to nie żadna Wielka Brytania, żeby mieli Jamiego Oliviera, który by jakoś zreorganizował ich stołówkę ;_;
- To jest dobry pomysł, w zasadzie marzę o kolejnej już dzisiaj kawie, bo chyba się niespecjalnie wyspałam, jestem ciekawa, kiedy spadnie więcej śniegu, jest zupełnie przyjemny, jeśli jest go dużo i jest biały, nie sądzisz? Naprawdę jestem głodna. - A to u niej raczej dziwne, może była w ciąży :c.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 11:23

- okej, więc chodźmy, tak sobie myślę, że nie możesz być taka zła jak mówił sidney! - powiedziała stanowczo, uśmiechając się nawet szeroko do brooklyn i wzięła ją pod ramię, by wcześniej złapać mocniej torebkę, coby jej nie upuścić, bo to nie jest takie dziecko dałna jak susannah. mogę trochę wolno pisać bo robię listę rzeczy do kupienia przed wyjazdem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pon 4 Sie - 11:31

I pewnie poszły i wypiły jakąs kawę, a potem poszły na lekcje, bo ja lecę, bo grzmi jak chuj ;c
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female
Liczba postów: 1439
Związany/a z: ze sobą kurwa..........
Twarz: Elianne Smit
Wiek postaci:: 18
Registration date: 03/07/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 5 Sie - 15:02

kłarel wybrała się na spacer, a że dawno nie była w szku postanowiła ją odwiedzić. usiadła na schodach i popijała gorącą kawę z automatu, może nie była niewiadomo jak pyszna, aczkolwiek nie smakowała również jak psie gówno, : d. quer zawiązała mocniej szalik, bo było jej zimno i rozmyślała o problemach ludzi trzeciego świata.. no dobra, może nie, ale rozmyślała o tym i owym!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Quarelle
bananek

Female
Liczba postów: 1439
Związany/a z: ze sobą kurwa..........
Twarz: Elianne Smit
Registration date: 03/07/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 5 Sie - 16:05

jako że zrobiło się jej już mocno zimno i nieprzyjemnie, wyruszyła do domu................
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

Liczba postów: 1291
Związany/a z: Dominique.
Twarz: Robert Pattison.
Ostrzeżenia: 3
Registration date: 10/07/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 9:50

noah w zasadzie był niedaleko, bo starbucksie, a oni mają niedaleko szkoły, więc teraz stał na dziedzińcu, czekając na domonique. ostatnia ich rozmowa dotyczyła capri, która swoją drogą się do niego nie odzywała i chyba się denerwował. ale nie wiem czy bardziej tym, że d nadal będzie drążyć temat c, czy bardziej samą konfrontacją.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
dominique
no nie, znowu ty.

Female
Liczba postów: 605
Związany/a z: noah
Ostrzeżenia: 1
Registration date: 07/06/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 9:58

d będzie miła, bo mam moje lodziki i jest mi dobrze xd
nique wyszła ze szkoły, zapinając do końca swój klasyczny burberrowski trencz, było jej zimno w rajstopach, czarnych i notabene czarnych baletkach, pozdro dla tej pani, nie ma to jak oglądać prognozę pogody. przez chwilę stała na schodkach wejściowych, rozglądając się za noah, co było zdecydowanie głupie, biorąc pod uwagę, że dziedziniec był pusty. okej, tak naprawdę zobaczyła go jeszcze idąc szkolnym korytarzem, bo mieli w szkole super szklane drzwi, coś w ten deseń. ale nie wiedziała co mu powie, jak się zachowa itepe, bo doszła do wniosku, że przy noah traciła swój charakter i za bardzo się rozczulała. i znowu się stawał kimś ważnym dla niej!
podeszła do niego z uśmiechem i delikatnie pocałowała go w usta, ojacię.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 10:03

- cześć dominique - uśmiechnął się jednokącikowo, odgarniając kącik jasnych włosów za jej ucho. przypomniał mi się sebek! :c no nieważne. noah przez chwilę obserwował d, napajając się jej zapachem i starając się zapamiętać każdy szczegół jej twarzy. okej, w gruncie rzeczy mógłby powiedzieć gdzie jest umiejscowiony każdy pieprzyk na jej ciele, ale póki co nic nie mówił, tylko objął ją jedną ręką w talii - co masz teraz za lekcje?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
dominique
no nie, znowu ty.

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 10:12

- chyba chemię, ale nie jestem pewna. - odpowiedziała, obejmując noasznego tuż nad nerkami. - a ty nie masz zajęć ani nic takiego? - zapytała, napawając się jego osobą, serjo. noale przy noasiu czuła się trochę głupio, to smutne, ale damy radkę! :c - i w ogóle, moja mama ostatnio o ciebie pytała! - szeroko się uśmiechnęła.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 10:16

- o mnie? - zaśmiał się pod nosem, obejmując ją teraz od boku, by ruszyć do wyjścia z dziedzińca, na którym i tak było już dostatecznie pusto, więc ich głosy roznosiły się nieznacznym echem. n głaskał d kciukiem po boczku, a raczej boku talii, junoł - a ja mam teraz jakieś wykłady, ale nieszczególnie chciało mi się iść. bardziej niepokoi mnie to, że ty zawalasz lekcje, hm? gdzie chcesz pójść, jesteś głodna?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
dominique
no nie, znowu ty.

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 10:21

boczku xdddddd
- tobie to jakoś nie przeszkadzało w dostaniu się na sorbonę. - przecież chodzili do jednego liceum rok wcześniej i junoł, poniekąd razem zawalali lekcje :c - w sumie to nie za bardzo, mam ochotę na czerwone wino, to chyba jakaś dewiacja, bo jeszcze nie ma 12. - odpowiedziała, zatrzymując się, bo poczuła nieodpartą chęć pocałowania noaśa. nie żeby jej koleżanki i pół szkoły siedziały przyklejone do okien, aha xd
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 10:28

noah za to był szybszy i nachylił się, by musnąć jej dolną wargę, a potem górną, bo obie, to już tak trochę oklepane :c teraz pewnie piski i wiwaty ze strony klas, ale kto by się tym przejmował.
- więc możemy pójść hm, do mnie? to może nieco dziwne, że będziemy pić już o dwunastej, ale kto by się tym przejmował - no raczej, że nie on, to znaczy on jako on to by się przejmował, ale chciał zrobić dla dominique wszystko, co chciała:*
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
dominique
no nie, znowu ty.

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 10:31

- nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz noah, jak robimy coś dziwnego. - uśmiechnęła się delikatnie przytrzymując go za wyjątkowo gładki policzek. zauważyła, że się ogolił, może z nutką rozczarowania. i dodała, że dawno jej u niego nie było.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
noah.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Wto 12 Sie - 10:34

no to zabrał ją to siebie!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mathilde
patrycjusz.

Liczba postów: 410
Twarz: lowe
Registration date: 07/08/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 14 Sie - 10:04

gdzieś pomiędzy jedną a drugą lekcją siedziała na jakimś murku i przerzucała gazetę, którą wcześniej zabrała koleżance. obok niej na murku stała niedobra kawa ze szkolnego bufetu, ale zawsze jednak była to kawa, a mathilde potrzebowała kofeiny, bo całą noc oglądała teledyski the cure, na zmianę z czytaniem nabokova z ogromnymi okularami wciśniętymi na nos. po takim maratonie jej umiejętność skoncentrowania się na parabolach, hiperbolach i innych matematycznych pierdołach, które wcale nie były jej potrzebne w jej przyszłym życiu tancerki baletowej, znacznie osłabła, właściwie to zanikła.

othello
rodzynek.

Liczba postów: 268
Związany/a z: nikim proszę pani
Twarz: nick snider
Wiek postaci:: 20
Registration date: 11/08/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 14 Sie - 10:33

mwahha, przyszedł othello do matyldzi! znają się, on wszystkich zna, więc uśmiechnął się do niej szeroko na powitanie i usiadł obok niej, w ogóle się nie pytając czy może, bardzo wychowane dziecko z niego jest, muszę powiedzieć. on w sumie ani się nie uczy, ani nie studiuje. tylko tak sobie przyszedł na spacerek, o.
no pewnie jak mu kasy zacznie brakować, to zacznie zarabiać w nędznym spożywczaku, ale na razie babcia milionerka mu jedynkę i kilka zer na konto przelała.
- a mnie nie zamówiłaś kawy?- posmutniał :c ale w sumie skąd miała niby wiedzieć, że przyjdzie do niej otelek i zażąda kofi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mathilde
patrycjusz.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 14 Sie - 10:42

'zarabiać w nędznym spożywczaku' to zupełnie jak ja :c
-możesz wziąć moją. wyczuwam w niej arszenik. -wszystkiego mogła się spodziewać po psycholu z bufetu. chociaż gdyby w kawie faktycznie był aresznik, to leżałaby już martwa na tym murku, czyli w niezbyt romantycznej scenerii. no cóż, nie miała żadnych nadprzyrodzonych mocy, na przykład nieśmiertelności. pomachała mu kubkiem ze śmiercionośną kawą przed nosem. -właściwie już wystygła. poza tym szkoła to ostatnie miejsce, w jakim spodziewałabym się właśnie ciebie. nagły głód wiedzy, czy po prostu wyrywasz licealistki?

othello
rodzynek.

Liczba postów: 268
Związany/a z: nikim proszę pani
Twarz: nick snider
Wiek postaci:: 20
Registration date: 11/08/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 14 Sie - 10:50

am sory (?) :c :c
- chyba ani jedno, ani drugie. mam dość bycia seksyy, seksuu. w ogóle mógłbym się nie myć, ani zębów, niczego. urosła by mi broda i zostałbym alkoholikiem, bosko co nie? zupełnie jak hancook.- wyszczerzył ząbki w uśmiechu i wziął kawę matyldzi. newer majnd czy z aresznikiem, czy bez.
- ale przynajmniej zboczeńcy by mnie nie atakowali, bo wystarczy, że chuchnąłbym i już powalam go z nóg. zawsze można dostrzec jakieś plusy i minusy, junoł.- odparł, robiąc przy tym śmieszną minkę. tak zmierzwił ustka i powtała taka rybka, moja sis tak potrafi. zresztą wiesz o co kaman
^^

( idę się myć, skończymy potem.)
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mathilde
patrycjusz.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 14 Sie - 11:00

wiem o co kaman, bo sama tak potrafię, aczkolwiek nie nazywma teog mierzwieniem ustek xddd
- a teraz cię atakują? masz rację, nie myj się, nie myj zębów, zapuść brodę, zostań alkoholikiem, niech rodzice przestaną przysyłać ci pieniądze, zamieszkaj pod monopolowym, albo na parkingu pod tesco, w tej budce ze sklepowymi wózkami, ewentualnie w jakims opuszczonym mieszkaniu, gdzie będziesz leżał na materacu i powoli się rozkładał, jedz drobne gryzonie i tuż przed śmiercią koniecznie spisz jakieś wspomnienia, no wiesz, pamiętnik, a potem nakręcę o tym film. - powiedziała, zawzięcie kopiąc pustą puszkę po coli, która w końcu potoczyła się na sam środek dziedzińca i prawie potknęła się o nią jakaś dziewoja. - ludzie będą wychodzić z kina ze łzami w oczach, a ja zarobię miliony.

mathilde
patrycjusz.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 14 Sie - 12:53

i posżła sobie rozmyślając o wsyztskich parach butów, które kupi za te miliony!!!!!!!!!!!!!!!!!1

nadine
pokraka.

Liczba postów: 526
Związany/a z: khemkhem
Twarz: susan eldridge
Registration date: 29/07/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Sob 16 Sie - 10:13

nadine zjawiła się na dziedzińcu, przynajmniej teraz jak mama zapyta, to nie skłamie mówiąc, że była w szkole. usiadła na schodach i rozejrzała się. właściwie sama nie wiedziała, gdzie powinna pójść, ale na razie niespecjalnie jej to przeszkadzało. żałowała, że nie wstąpiła do starbucksa po kawę, bo ta w domu jej nie smakowała, kajl odstawił amatorszczyznę i kupił jakieś badziewie, życie.
edit: no i poszła w końcu, bo ile można siedzieć na schodach nie robiąc generalnie nic konstruktywnego oprócz patrzenia w swoje paznokcie koloru malinowego ('twoja sukienka kolory landrynek' ./././ xd)
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Yuki
gosia andrzejewicz

Female
Liczba postów: 274
Związany/a z: sajdkikiem ?
Twarz: lena fuji/ inne
Wiek postaci:: 19
Registration date: 15/07/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Czw 21 Sie - 23:43

Yuki siedziała na murku, o ile takowy tam był, no dobra- powiedzmy, że był, i paliła papierosa.
Rozglądała się, podziwiając szkołę i uczniów marząc, by sama byc w takim liceum.
Zaciągnęła się i przez chmurę dymu obserwowała chłopaków, bo mężczyznami nazwac ich trudno, którzy grali w niezidentyfikowane coś.
Cóż, licealiści? Zdecydowane tak. Studenci? Jeszcze lepiej, ale po co?
Nie zauważyła jeszcze nikogo interesującego, ale czekała.
Ubrana seksownie i, cóż, mówiono, że palenie papierosów też jest seksowne.

Jak nisko upadła?

Dawno tu nie była.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Yuki
gosia andrzejewicz

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pią 22 Sie - 0:06

Wyjęła marlboro lajta z ust.
- Hm, właściwie to siedzę i się nudzę. Więc chyba nie, a ty jak myślisz? - uśmiechnęła się delikatnie, nie tak od ucha do ucha jak jakiś dżoker z batmana.
Kiepski żart, ale jest po dłuugiej podróży.

/ XD.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
gauvain
dres.

Liczba postów: 232
Twarz: Stephan Haurholm
Registration date: 10/08/2008

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pią 22 Sie - 0:08

okej czemu nie ma mojego posta -,-

- Nie sądzę, gdy tak patrzę na twój uśmiech! - właśnie, nie wydawało mu się więc, że przeszkadzał. Podał jej dłoń nawet, oh. - Gauvain.

2 9
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Yuki
gosia andrzejewicz

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pią 22 Sie - 0:11

/ dobre pytanie, ci powiem.
- Łatwo mnie rozszyfrowac. Muszę nad tym popracowac. - Z chcęcią uścisnęła jego dłoń, bo się wydawał sympatyczny i w ogóle jakoś tak ładnie wyglądał, iteepeee. - Yuki. Chodzisz tu? - bo ją to interesowało, bo jakoś tak dojrzale wyglądał.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
gauvain
dres.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pią 22 Sie - 0:13

- Nie, tylko czasem się plączę. Dobrze, że nie w okolicach przedszkola, mogłabyś sobie o mnie źle pomyśleć.. a co z tobą? - zainteresował się zupełnie szczerze, trzymając jej dłon nieco dłużej niż wypada. - Masz ładne dłonie, jakiego używasz kremu? - wyszczerzył się.

2 9
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
gauvain
dres.

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pią 22 Sie - 0:18

hah, i poszedl sobie, dając jej swój numer, bo mnie wyganają, paa.

2 9
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Yuki
gosia andrzejewicz

Female

PisanieTemat: Re: dziedziniec   Pią 22 Sie - 0:21

- Szczerze mówiąc, to nie mogłabym o tobie pomyślec źle, jeśli bym cię tam spotkała. Nie? Ja też tu nie chodzę. W zasadzie to już studiuję. - uśmiechnęła się znowu, tym razem bardziej zadziorniee. xd - Diora. Czyżby wyjątkowy facet, który zwraca uwagę najpierw na dłonie kobiety? - powiedziała i wcale nie wysuwała rąk z jego. Nie żeby była jakąś dziwką, broń boże.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

dziedziniec

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next