|
| |
| Autor | Wiadomość |
|---|
sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:11 | |
| pomyślał, ze ona czasem jest niedomyślna-że czekałaś piętnaście minut-wyjaśnił, oblizując swoje wargi też, w końcu jadł, nie chciał być brudny-myślałem, żeby wziąć kawę, ale nie miałem czasu, miałem włeeef, byliśmy na basenie, mam jeszcze mokre włosy-i pewnie umrze na przeziębienie. |
|  | | toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:13 | |
| no co, ja tez nie załapałam ;d. mozesz obudzić jasminęł. - proszę, prawie nie piłam - podała mu kubek z kawą, bo i tak nie miała ochoty, w zasadzie była trochę śpiąca - jeeeej, sid przeziębisz się - pogłaskała go po mokrych włosach - może wejdźmy do środka? jakoś zniosę stołówke. |
|  | | sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:20 | |
| -przeżyję, są już prawie suche-nie ma to jak zaprzeczanie samemu sobie-co tam? w sensie lekcje i tak dalej..-podrapal sie znowu po policzku, mial juz czerwony, bo ujebał go jakiś komar! |

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:23 | |
| - jak zwykle nudno. nie spałam pół nocy, bo nie mogłam zasnąć, więc na angielskim chyba na chwilę zasnęłam. a wieczorem będę uczyć się do jutrzejszego testu z francuskiego - bo ja idę do sopla na dwie, czy godzinki  - o dziesiątej będę wolna, do dwunastej, bo to czas, który ma mi wyznaczać breth - przewróciła ciezko oczami, ale to była tylko taka aluzja i w końcu ugryzła kanapkę. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:30 | |
| -uu, breth cię tresuje?-podrapał się po kanapie, kiedy sid ma mu wpierdolić, xd?-niefajnie z jego strony. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:32 | |
| nie wiem może przyjść kiedyś do tuluzy, jak bedzie breth sam w domu czy coś i potem ona przyjdzie xd. - ojciec mu kazał - powiedziała, podciągając nogi pod brodę. oparła ją na kolanie, prawym. albo nie, sori miała spódniczkę od mundurka, więc cofam to, założyła nogę na nogę. nie mówiła już nic, skoro sid nie załapał aluzji. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:36 | |
| okej xd-jezu, dobra, nie rozmawiajmy o tym, przepłynąłem chyba osiemset długości i nie mam ochoty na rozmowy o twoim ojcu-sory, to było chyba niemiłe, biedna tulus, oparł głowę o jej ramię, naprawdę już nie mokrą-dziwnie wyglądasz w mundurku. to znaczy ładnie, ale nie mogę się przyzwyczaić. xd. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:38 | |
| głaskała się po prawym udzie, tak jak ja ciebie w moim śnie, to znaczy, że normalnie, bo nie byłam na ciebie napalona :c. - osiemset? to dużo - stwierdziła, mało inteligentnie, mało wylewnie, ale serio nie wiedziała co ma mówić, przyglądała się za to czubkom swoich butów, bo spoglądała w dół. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:44 | |
| -idziemy do środka? albo zwiewamy? już mi się nie chce tu siedzieeeć-właśnie, zaliczył włef i angielski, po co mu więcej, xd |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:46 | |
| - w zasadzie mam teraz francuski i chyba powinnam na niego pójść, ale skoro dziś wieczorem będę się uczyć, to możemy iść. gdziekolwiek - odpowiedziała, powoli i wstała, by zaraz obciągnąć spódniczkę, bo przecież nie będzie chodziła z gołą dupą po szkole - marzę żeby zdjąć ten mundurek, jezu. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:52 | |
| -marzę, żeby go z ciebie zdjąć, tulus-wymruczał jej na ucho i pociągnął po schodach w dół, a jej spódniczkę powiewał wiatr! w każdym razie sid wycelował xd do parkingu, gdzie nei stała limo, bo limo była na wieczór, tylko jakiś inny czaderski samochód, ja się nie znam, ale to nie była warszawa. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:53 | |
| to mógł być lexux, lowe też!!!!!! warszawa <3 - to gdzie jedziemy, hm? - zapytała, wsiadając do czaderskiego samochodu, drapiąc się po nosie, na szczęście nie schodziła jej skóra, w końcu natłuszczała ją 94773843 kremami za 94783373 ojro. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 13:59 | |
| -do mnie-mruknoł xd do niej i do kierowcy, siadając na niej okrakiem, hehe ;d policja ich nie zatrzyma bo szyby były przyciemniane no a co ty myśłisz!!!!!!!! i zaczął ją całować, delikatnieee. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:02 | |
| poradnik jak być zołzą, radził by w tym momencie, powiedziała sidowi, że musi jechać do domu, ale to tylko tuluza, ona nie umiała być zołzą, bo nie była mną ;d. w związku z tym przymknęła na chwilę oczy i odwzajemniła pocałunek delikatnie, również, a potem zapytała, czy bardzo się rzuca w oczy jej siniak. z rękami gdzieś na sida tyłku, bo wyznam ci, że lubiła jego tyłek, ja tez lubię. |
|  | | Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:04 | |
| wyszła na dziedziniec i nawet udało jej się w końcu te włosy doprowadzić do porządku, także nie wyglądała jak jakieś jedno wielkie czupiradło! przez ramię przewieszoną miała torbę. starała się nie przejmować mżawką, chociaż nie miała kaptura. ani parasola. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:07 | |
| -już go prawie nie widać-odparł, bo siniak przechodził w kolor zielony, kolor nadziei xd tak mi się skojarzło, wsunął dłoń pod spódniczkę jej mundurka, tulus nosiła jak del, podwiniętą spódnicę 91382198329 razy. i dobrze. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:09 | |
| ja tez bym tak nosiła, nienawidzę długich spódnic. miała coś jeszcze powiedzieć, rozmowa to podstawa związku, sratatata, naciągaj faceta na rozmowy, ale nie bardzo mogła się skupić na mówieniu, kiedy jego ręka była blisko jej krocza, toteż zatkała się sidowymi ustami, żeby miec co robić. dobrze, że tata nie założył jej takich metalowych majtek sprondem jak w strasznym filmie jeden  . |
|  | | breth kwiatuszek.

Liczba postów: 870 Age: 22 Skąd: lille Związany/a z: anne Twarz: mathias lauridsen Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:30 | |
| okej, breth przyszedł, był trochę zmoczony, ale że ramiona i tak dalej, w bokserkach miał sucho. oboże, cicho cicho. uśmiechnął się do a, by teraz pocałować ją. w policzek. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:32 | |
| albo pasa cnoty xd zahaczył palcem o jej majtki i tak doszłam do wniosku że nie podobają mi się stringi na tyłkach modelek ale bokserki damskie są jak najbardziej si aczkolwiek nie wiem nadal jaką bieliznę miała więc nie opiszę dokładnie ale sid pogłębił że tak powiem pocałunek, rozchylając językiem jej usta i przesuwając nim po jej zębach. mam pizzę-mam wenę. |

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:36 | |
| - cześć! - przywitała się, bo raczej witać się należy, nawet jeśli była na niego nadal zła za to, że wczoraj ją olał. jakoś nie potrafiła udwać urażonej i w ogóle, więc wsunęła swoją mniejszą dłoń, wyjątkowo ciepłą, bo wcześniej ją trzymała w kieszeni, w jego większą i zimną. - nie wyobrażasz sobie nawet jak mi się chce spać, prawie przysnęłam na historii. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:38 | |
| ojej nie wiem to skoro bokserki ci sie bardziej podobają to może być. modelki mają kościste i chude tyłki ;d. ja prawie zawsze mam wene!!!!!!!! xd w każdym razie <3 tuluza rozpięła sidney'owi, miałam zmienić w profajlu, to zaras, górny guziczek koszuli, bo on też musiał mieć mundurek. potem następny, ale nic więcej, tylko drapała go lekko po klatce piersiowej, by z zamkniętymi oczami, odwzajemniać pocałunek & go wąchać, dyskretnie! |
|  | | breth kwiatuszek.

Liczba postów: 870 Age: 22 Skąd: lille Związany/a z: anne Twarz: mathias lauridsen Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:42 | |
| - no ja tez niespecjalnie się wyspałem, odprowadziłem del dopiero po dwunastej i zanim wróciłem, umyłem się i tak dalej to była pierwsza. a rano, o szóstej, tuluza przyszła mnie poinformowac o tym, że dziś idzie się uczyć francuskiego z kolegą. kolegą, który nie nazywa się sid, łał. możemy iść do mnie i się przespać, albo co tam sobie chcesz. albo nie, chodźmy do jakichś sklepów to pomożesz mi wybrać prezent dla del, dopiero sie dowiedziałem, że ona ma teraz urodziny. teraz, że za trzy dni - koniec monologu, głaskał ją po dłoni, kciukiem, przymykajac nieco oczy, to przez deszcz. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:46 | |
| dobra, sama nie wiedziała czemu, ale przeszedł po niej całkiem miły dreszcz, kiedy powiedział, że może się u niego przespać, bo to zabrzmiało bardzo dwuznacznie. a potem, naturalnie, poczuła zazdrość o del, ale nie chciała jej okazywać. - okej, możemy więc pójść - zgodziła się, ciągnąc go za rękę w stronę wyjścia z dziedzińca, inaczej tego nazwać nie umiem. - przyjechałeś samochodem czy zamawiamy taksówkę? - zapytała, bo wiedziała, że breth ma w zwyczaju jeździć swoją limuzyną, anne nie lubiła limuzyn, wolała czasem przejść się na piechotę, ale teraz stwierdziła w duchu, że taka limuzyna w tym momencie serio by się im przydała. zwróciła uwagę na to, jak śmiesznie wygląda breth, kiedy ma włosy przyklapnięte od deszczu. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:49 | |
| wcale nie śmiesznie, mathias w deszczu to seks. okej, mathias to zawsze seks, nawet gdyby wykąpał się nie wiem w krowiej kupie. w każdym razie, breth pokręcił głową, co znaczyło, że nie ma limuzyny, bo on nie lubił nią jeździć, poza tym tulus na niego krzyczała, że to zawsze on jeździ, a ona musi moknąć. to znaczy teraz akurat nie mokła, może w majtkach, czy coś tam. - nie, zamówmy taksówkę. i prowadź, nie wiem gdzie są sklepy w paryżu i tak dalej. w ogóle co proponujesz? del jest zboczona - powiedział, ze śmiechem, bo przypomniał mu się wczorajszy wieczór, więc był . też seks w jego wykonaniu. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:50 | |
| haha, nienawidz cię za to, że zawsze masz wenę, W KAŻDYM RAZIE sidney i reszta bandy podjechali już pod jego mieszkanie, ile można jechać, pociągnął ją do środka i hej, zacznij <3 |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:51 | |
| okejko, mam prawie zawsze bo nie pisze opek :c. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:56 | |
| no tak, anne właściwie również uważała, że breth to chodzący seks, w związku z czym ja też tak uważam! roześmiała się. - możemy najwyżej pójść do seks shopu i kupić jej jakieś kajdanki - zaproponowała, wciąż się chichocząc, nie tak pogłupawo, tylko ze wdziękiem. za chwilę jednka pomyślała sobie, że jeśli pójdą razem do seks shopu, to zaraz w plo będzie afera, ale przecież nie wszyscy czytali plo. |
|  | | Brooklyn dałn

Liczba postów: 842 Skąd: khaa. Wiek postaci:: 17 Registration date: 01/07/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:57 | |
| brooklyn schowała się pod jakąś kolumną, czy czymś na jej wzór, bo miała na sobie mundurek i płaszcz, oczywiście bez kaptura. miała nadzieję, że noah wpadnie na genialny pomysł wzięcia parasola, bo ona oczywiście o czymś takim nie pomyślała. i na dodatek skończyły jej się papierosy. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 14:58 | |
| pokręcił głową, delilah pewnie miała kajdanki, a jesli nie to trudno, chciał dla niej kupić jakiś fajoski prezent, a nie kajdanki, przecież nie był jakąś pierdoloną perwerą. - nie, zaprowadź mnie do normalnego sklepu, to znaczy kupimy coś, co ty chciałabyś dostać - zarządził, wyciągając komórkę z kieszeni i zamówił dla nich taksówkę, toteż teraz czekali, breth wsunął dłonie pod jej spódniczke z tyłu, ale od góry, bo ludzie patrzą. |
|  | | noah. 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1291 Skąd: Milan. Związany/a z: Dominique. Twarz: Robert Pattison. Wiek postaci:: 19. Ostrzeżenia: 3 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:02 | |
| aha, ja myślałam, że on miał przyjśc po nią do domu, ale on wiedział, że do szkoły, bo był mądrzejszy niż ja. i jasne, miał parasolkę, w kolorze czarnym, bo nie był pedałem, po co mu kolorowe parasole. w każdym razie przyszedł, by teraz rozglądać się za brooklyn. kiedy dostrzegł ją, w mundurku, jego uśmiech rozświetlił cały dziedziniec, żartuję, xd. ale uśmiechał się, całkiem promiennie, by podejść do niej i pocałować. w policzek. bo dziś dzień całowania w policzki. - brooklyn, miło cię znów widzieć, chodź bo zmokniesz - i delikatnie, za nadgarstek wciągnął b pod parasol. przecież już wczoraj mokła, starczy! - do twarzy ci w mundurku. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:04 | |
| w jej spodnie, bo miała jak zwykle na sobie rurki i nie przejmowała się obowiązkową spódniczką, za zimno jej było na takie rzeczy, a poza tym nie lubiła, jak faceci oburzali ją lubieżnym spojrzeniem, kiedy w głowie ciągle miała tylko bretha i jego ręce! - jezu, ale masz zimne ręce - powiedziała, obejmując go w pasie tak, że teraz jej dłonie wylądowały na jego pośladkach, na których się zacisnęły, ale nie w żelaznym uścisku, po prostu chciała sobie go pomacać, póki jeszcze mogła. chociaż w taksówce też planowała go wymacać. - no więęęc, nie wiem, raczej nie kupisz jej bielizny - bo bielizna to pierwsza rzecz w kolejce, którą chciałaby dostać od bretha. - ale możesz się porwać na biżuterię, wszystkie dziewczyny to lubią - no jasne, anne lubiła też, ale wcale nie chodziła obwieszona jak ruscy na plaży. |
|  | | Brooklyn dałn

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:06 | |
| okej, bo chyba miał, ale mi się coś pokićkało. ale nieważne. - co ty, mundurki są straszne - zachichotała, łapiąc się jego ramienia. i dobrze wiedziała, że do twarzy jej w tym durnym mundurku, zwłaszcza że spódniczka była zupełnie krótka, co jej całkowicie odpowiadało. i ej, ja nie mogłam wczoraj na plo, jak jenny była od tej całej reszty dziewczyn 38545 razy wyższa, a przecież najmłodsza, xd. nieważne. uśmiechnęła się, również zupełnie promiennie, bo pachniało deszczem, a noah również pachniał na tyle intensywanie, by jego zapach odróżniał się od zapachu deszczu, jezu. - nie wiem po co trzymają nas tyle w szkole.. - westchnęła. to tak z serii brooklyn i jej narzekania na życie. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:08 | |
| ruscy ze złotymi jedynkami, lowe. w każdym razie on tam się nie znał, tuluzie na urodziny od lat kupował jakąś torebkę czy co tam sobie właśnie zażyczyła, bo wyznawała zasadę, że woli mieć coś co jej się podoba, niż miałaby dostać kwiaty. od brata!!!! po co jej kwiaty. - okej, no nie wiem, ale jak kupie jej pierścionek, to będzie, że się oświadczam, to nie wiem, nie wiem, nienawidżę kupować prezentów - pokręcił oczami, trącając ją przy tym nosem. o jej nos, ku ścisłości, miała ciepły tyłek, wiec rogrzewał sobie łapki <3. |
|  | | delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:14 | |
| /ta jedna z dziewczyn, blondynka, wygląda identycznie jak keri, cin xd |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:15 | |
| tak sobie myślę, że my tutaj mamy wenkę właśnie. jej tyłek działał jak kaloryfer xdddd, tak więc nic dziwnego, że rozgrzał sobie łapki i przy okazji całą ją do tego stopnia, że miała ochotę go zaciągnąć z powrotem do szkoły, by uprawiać dziki seks na biurku nauczyciela od francuskiego, ale uspokoiła jakoś swoje zmysły, nie wiem jakim cudem, bo ja bym nie potrafiła. - wymyślimy coś - powiedziała mało zaradczo, teraz wsuwając mu ręce pod kurtkę jak również i pod bluzkę, miał cieplutkie plecki. ej, w ogóle teraz nie potrafiła się zastanawiać nad niczym, nad głupim prezentem dla del i nad tym, że miała być obrażona też nie, właściwie miała próżnię w mózgu, gdy czuła jego oddech na swojej twarzy. nic dziwnego, że wykorzystała małą odległość, która dzieliła ich twarze do tego, żeby mu wepchnąć język do ust i akutalnie zatoczyć nim kółko, a może trójkącik na jego podniebieniu. gwizdała na to, że nauczyciele i ksiądz i dyrektor i cały personel szkoły razem z przechodniami i zakonnicami mogą sobie własnie oglądać, jak się macali. |

Liczba postów: 1291 Skąd: Milan. Związany/a z: Dominique. Twarz: Robert Pattison. Wiek postaci:: 19. Ostrzeżenia: 3 Registration date: 10/07/2008
 | Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:16 | |
| jedną ręką trzymał nadal parasol, drugą głaskał jej rękę, na jego ramieniu, junoł. więc myślę, że ruszyli przed siebie, szedł jakoś nieszczególnie szybko, bo i po co miał się śpieszyć. śpieszyłby się gdyby brooklyn miała mu uciec. - masz jeszcze dwa lata do studiów? ciesz się póki możesz, brooklyn. studia to żadna przyjemność. no jeśli nie licząc faktu, że możesz nie chodzić na zajęcia, ale to też się nie opłaca - a on wiedział o czym mówił, choć studiował dopiero piętnaście dni oddałby wiele, by wrócić do liceum. a przynajmniej tak mówią moi znajomi na studiach. ci nienormalni, bo ci normalni cieszą się imprezami  . |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:19 | |
| ale on się przejmował jej dobrą reputacją w szkole i w ogóle przed koleżankami, del mówiła przecież, że anne jest niespecjalnie lubiana, toteż kiedy odwzajemnił pocałunek, zrobiło mu się całkiem ciepło i wyjął dłonie z jej spodni, spoglądając na budynek. - jesteśmy przed twoją szkołą, anne - powiedział, zupełnie poważnie, jak jakiś ojciec dyrektor rydzyk, czy jakiś inny nudny człowiek. objął ją w talii i poprowadził do taksówki, która właśnie przyjechała, by zaraz siebie i ją tam wsadzić. kierowca zapytał gdzie jadą, breth spojrzał na nią wyczekująco, bo to ona miała coś wymyśleć. zaznaczę, że macał ją po kolanie. |
|  | | Brooklyn dałn

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:20 | |
| - wiesz co, myślałam, żeby zrobić sobie rok przerwy i pojechać na jakieś durne hawaje, czy inne tandetne wyspy, chociażby na złość rodzicom, którzy pewnie za coś takiego by mnie wydziedziczyli. albo australia! och, zawsze chciałam jechać do australii. albo do chin, na przykład żeby pomagać przy tych misiach pandach, rezerwatach i całej reszcie. - bo przypomniał mi się film o misiach w rezerwacie, nie pamiętam o czym dokładniej on był. w każdym razie, miała ochotę sprawdzić, czy noaś smakuje deszczem, chociaż nie jest to najmądrzejsze, zważając na to, że przecież wiedziała, że n nie stałby pół godziny na dworzu z rozdziawioną paszczą, by łykać deszcz. tak, to głupie. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:30 | |
| masz rację, to głupie, a noah wbrew wszystkiemu nie był głupi. może trochę, ale to z miłości, do niej samej, mru. zastanawiał się pół nocy nad powiedzeniem jej tego, co do niej czuje, ale się rozmyślił, bo pewnie bał się reakcji. myślał, że uzna go za głupka i idiotę i sobie pójdzie. wolał kochac ją w tajemnicy, niż nie móc spędzać z nią czasu. - australia jest świetna. te wszystkie pustynie, największy kamień świata. byłem tam w te wakacje z tatą, on lubi podróżować. i naprawdę polecam. do chin pojedziesz ze mną, kiedyś - wyszczerzył zęby w uśmiechu, wspominając ich wczorajszą rozmowę i potarł policzkiem o czubek głowy brooklyn, który był stosunkowo blisko, gdy przechylił głowę, swoją oczywiście, w prawo. |
|  | | Brooklyn dałn

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:37 | |
| och tak, brooklyn na takie wyznanie mogłaby niespecjalnie pozytywnie zareagować. miała siedemnaście lat, skąd mogła wiedzieć co to miłość i tak dalej, wolała się ograniczyć do zwykłych zauroczeń, urkadkowych uśmiechów i stykających się kolan. uśmiechnęła się. o tak, to zdecydowanie było zauroczenie, noah był naprawdę wspaniały, taki, że nawet jej sie nigdy nie śniło, że mógłby być jakiś znany jej chłopak. - tak, tak, naprawdę musimy tam się wybrać. a do australii mogłabym wyrwać się z jakąś koleżanką.. - dopiero po chwili przypomniało jej się, że nie miała koleżanek, więc na chwilę przestała się uśmiechać i poprawiła noasiowi kołnierzyk. |

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:50 | |
| a on za to uśmiechał się jak głupi do wszystkich przechodzących ludzi, ale kiedy zdał sobie z tego sprawę, przestał. odwrócił głowę w stronę brooklyn, by móc chwilę popatrzeć na nią żywą, tutaj, zaraz koło niego, machnącą, z każdym dniem bardziej intensywnie. nie wiedział, czy smakuje równie przyjemnie, a nie chciał byś jakiś nachalny, bo to tylko nołaś, on nie wpierdziela dziewczynom języka do buzi przy każdej okazji. - co ja pocznę bez ciebie przez ten rok, hm? - zapytał w końcu, wracając wzrokiem do przestrzeni przed nim - więc, powiedz mi, moja droga brooklyn, gdzie byś chciała teraz pójść? obiecuję, że do następnego spotkania nauczę się na pamięć wszystkich ciekawych miejsc w paryżu, bo to chyba średnio fajne z mojej strony, że ciągle ty mnie gdzieś prowadzisz. a przynajmniej tak czuł! |
|  | | Brooklyn dałn

| Temat: Re: dziedziniec Sro 16 Lip - 15:54 | |
| - hm, może nie średnio fajne, ale ja nie znam paryża na tyle, by wymyślać coraz to nowe miejsca - uśmiechnęła się, by zaraz potrzeć nosem o jego szyję. - idźmy pod sacreee, kocham te tamte schody. schowamy się pod parasolem. - i będą mogli się bez końca całować. w każdym razie, zacznij. |

| Temat: Re: dziedziniec Pon 21 Lip - 10:16 | |
| okej, więc stał na dziedzińcu, nic mu nie poradzę na to, że był w pobliżu, w każdym razie czekał na brooklyn, rozglądając się za nią. |
|  | | Brooklyn dałn

| Temat: Re: dziedziniec Pon 21 Lip - 10:20 | |
| wylazła ze szkoły, poprawiając kołnierzyk koszuli od mundurka, czy co oni tam mieli, rozglądając się za nim. udało jej się nawet wyrwać wcześniej z angielskiego, mówiąc coś o tym, że jest jej nie dobrze i chyba powinna iść do pielęgniarki. wypatrzyła go i zaraz do niego szybko podeszła, uśmiechając się szeroko. - noooah! |

| Temat: Re: dziedziniec Pon 21 Lip - 10:23 | |
| - brooklyn - powiedział, również się uśmiechając, dlaczego miałby się nie uśmiechać, kiedy brooklyn tak ładnie wyglądała, a jej zapach silnie wdzierał się do jego nozdrzy. nachylił się, by musnąć ją w obie wargi, bo dlaczego by nie i przygarnął do siebie jedną ręką - macie tu niedaleko starbucksa, idziemyyyy? możemy kupić kawę i pójść do jakiegoś parku, taki ładny dzień. |
|  | | Brooklyn dałn

| Temat: Re: dziedziniec Pon 21 Lip - 10:28 | |
| - w porządku, zróbmy tak - przytaknęła i zaraz oparła policzek o jego ramię, wsuwając dłoń to tylniej kieszeni jego spodni, rozlgądając się cichcem, czy nie ma w pobliżu jakichś zazdrosnych koleżanek! bądź co bądź, była zwykłą siedemnastolatką pragnącą uwagi innych. - jeju, wydaje mi się, jakbyśmy się nie widzieli sto lat, a to przecież był tylko jeden dzień! |

| Temat: Re: dziedziniec Pon 21 Lip - 10:35 | |
| - widzisz, to znak, że powinniśmy spotykać się codziennie - jemu nieszczególnie chodziło o zazdrosne koleżanki brooklyn, a o to, że po prostu była obok, zignorował póki co komórkę, bo teraz był zajęty pocałunkami na jej szyi. opamiętał się dopiero, kiedy przypomniał sobie, że to szkoła, więc odchrząknął znacząco, uśmiechając się do jakiejś blondynki, która miała nie więcej niż szesnaście lat. |
|  | | Brooklyn dałn

| Temat: Re: dziedziniec Pon 21 Lip - 10:37 | |
| - jak dla mnie, to to brzmi znakomicie, noah - uśmiechnęła się, przymykając oczy. pocałowała go jeszcze przelotnie w brodę, by zaraz złapać go za rękę i możesz zacząć!11 |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: dziedziniec Czw 24 Lip - 12:52 | |
| przyszedł i ze znudzonym wyrazem twarzy obserwował te wszystkie licealistki, które śliniły się zapewne na jego widok; też bym się śliniła! |

| Temat: Re: dziedziniec Czw 24 Lip - 12:53 | |
| siedziała na schodkach, czekając na b. była w złym humorze, bo, po pierwsze, dostała tróję ze sprawdzianu, chociaż się dużo uczyła, miała potężnego kaca dziś po tych dwóch wczorajszych drinkach, nie pamiętała poza tym, jak trafiła do domu [xd], wiedziała, że dzisiaj widzą się poraz ostatni i to wcale nie było fajne, no, ta wizja nie widzenia się z nim i zostawienia go z del! miała na sobie pełne umundurowanie, czyli spódniczkę od mundurka 309427 skróconą i białą koszulę, a na ramionach narzuconą kurtkę, chociaż było stosunkowo ciepło. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |