|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Gość Gość
 | Temat: luwr Pon 5 Maj - 20:37 | |
| |
|
 | |
radwan patrycjusz.

Liczba postów: 410 Age: 21 Skąd: nowa zelandia........... Registration date: 18/05/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:17 | |
| siedizał i pryskała na niego fontanna :C. |
|
 | |
louane veronica mars

Liczba postów: 1449 Skąd: Calais Twarz: Amanda Peet Wiek postaci:: 19 Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:20 | |
| przyszła tu bo zawsze chciała zobaczyć to miejsce. niestety nigdy nie miała czasu więc przyszła dopiero dziś. zobaczyła radwana siedzącego (gdzieś? ) i podeszła do niego -hej potworku - zaśmiała się i usiadła obok niego |
|
 | |
radwan patrycjusz.

Liczba postów: 410 Age: 21 Skąd: nowa zelandia........... Registration date: 18/05/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:25 | |
| taak, siedział sobie gdzieś. - cześć - pocałował ją w polik na przywitanie ;x - czemu jetsem potworkiem? - uśmiechnął się, całkiem przyjemnie. lubił się uśmiechać do dziewczyn, a szczególnie do tych ładnych. do tejże grupy społecznej zaliczał hilary, soł łaj not. |
|
 | |
louane veronica mars

Liczba postów: 1449 Skąd: Calais Twarz: Amanda Peet Wiek postaci:: 19 Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:27 | |
| ;P - a tak sobie potowrku - uśmiechnęła się szeroko. hilary mówiła potworku tylko do ludzi których baaardzo lubiła i ceniła. taka przewrotność xD o! ale to już zachowała dla siebie - co to robisz? |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:35 | |
| - siedzę i chlapie na mnie woda. to ochładza - powiedział zadowlony, a potem podszedł do fontanny i ochłapał hilary ;x. i zaczął się śmiać, ale tak nieśmiało, hehe. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:40 | |
| a ona się tylko zaśmiała. właściwie dobrze jej zrobiła ta woda bo było jej strasznie ciepło - osz ty - warknęła ale z zupełnie żartobliwym naciskiem, podeszła do niego i również go chlapnęła - masz za swoje! o. |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:43 | |
| - przestaaań! - jęknął i zaczął się śmiać, zaczął chlapać dalej, a potem chlapał, chlapał, chlapał i jeszcze troszkę chlapaał. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:45 | |
| a ona stała tak zupełnie mokra. sukienkę jej przemoczyło. szkoda tylko że nie miała stanika o! ;x -mam nadzieję że to szybko wyschnie. podeszła bliżej i pociągnęła Radwana za rękę - ty perfidny chlapaczu. nie będziesz już chlapał niewinnych niewiast - odparła dumnie. choć wcale nie myślała o sobie jak o niewinnej niewieście |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:48 | |
| - a co mi zrobisz? - spojrzał na nią, na nią całą tak ;x - ładnie wyglądasz - chodziło mu, że w takiej przemoczonej sukience i w ogóle! nawet ją jakoś tak chywcił dziwnie, hm. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:50 | |
| zupełnie zapomniała że miała go ukarać i w ogóle gdy tak ją dziwnie trzymał i na nią patrzył - a co chcesz? - zapytała idiotycznie |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:53 | |
| - zależy co ty chcesz - mruknął jej do uszka, nawet był blisko jej twarzy, swoją twarzą! |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:54 | |
| ojj skarbie. nawet nie chcesz wiedzieć czego ona chciała . nagle zrobiła się zupełnie poważna i popatrzyła w jego oczęta - no nie wiem. a co mi dasz? |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 15:56 | |
| a on tylko jż coś tam wymruczał, bo nie wiedizał co mówić i ją pcoałował ;x. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:00 | |
| a ona się oddała zupełnie temu pocałunkowi. o! i w sumie miała zamiar się jeszcze uśmiechnąć zanim to zrobił więc tylko złapała go za ramię ręką |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:06 | |
| i on ją całował dalej ;x. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:07 | |
| i mogliby się tak całować i całować. ale w końcu kiedyś trzeba oddychać więc przerwali a ona z dalej zamkniętymi oczami (bo zamknięte miała, zapomniałam napisać ;C) oblizała swoje usta |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:11 | |
| radwan objął ją, uśmiechnął się i tak siedzieli, cnie. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:13 | |
| i ona w końcu otworzyła te swoje oczyska i popatrzyła na uśmiech Radwana i zaśmiała się pod nosem -miły dzień co nie? - szepnęła |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:18 | |
| - bardzo miły, nawet - posłał jej bardzo uroczy uśmiech. zaczał się bawić jej włosami. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:21 | |
| uśmiechnęła się bo lubiła gdy ktoś bawił się jej włosami i miała wrażenie że cały świat o tym wie. oparła się o jego ramię i westchnęła |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:29 | |
| - mhm, co tak wzdychasz? - bawił się włosam idalej. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:31 | |
| - tak jakoś bo mi dobrze - uśmiechnęła się do drzewek bo była oparta tyłem o radwana |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:38 | |
| - mi też dobrze - podrapał się w kolano, hihi. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:43 | |
| odwróciła się do niego przodem bo nie lubiła tak tyłem z resztą polubiła baardzo jego oczy i musiała sobie w nie jeszcze popatrzeć |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:46 | |
| a on patrzył w jej oczka ;c |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:48 | |
| uśmiechnęła się - masz jakieś plany na dziś? - zapytała |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:55 | |
| - chyba nie - pokręcił przecząco głową, no. |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 16:56 | |
| - co ty na to żebyśmy się potem spotkali. bo zaraz będę musiała lecieć - zachrypiała . ale nie tak okropnie tylko zupełnie seksownie . o |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 17:02 | |
| - okejko - ucieszył się nawet - hm, wyślę ci smsa, okay? |
|
 | |
louane veronica mars

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 17:03 | |
| - to wspaniale - ucieszyła się. złapała torebkę i pocałowała Radwana na dowidzenia - pa - szepnęła i odeszła /sry lecę na trening. baj  |
|
 | |
radwan patrycjusz.

| Temat: Re: luwr Sro 28 Maj - 17:06 | |
| |
|
 | |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 19:26 | |
| anne w pewnym momencie przechadzki po luwrze ze szczerą niechęcią do siebie mogła stwierdzić, że nudzniejszego miejsca na ziemi nie było, czegokolwiek nie naopowiadaliby ci o monalizie i takich tam duperelach. zresztą, anne ogólnie była zepsutą dziewczyną, w dodatku popadłą w depresję i szukającą ręki kogoś, kto by ją z niej wyciągnął i nie chodziło tu o żadnego psychologa ani o harrego pottera. |
|
 | |
william cipcia

Liczba postów: 786 Age: 22 Skąd: london tałn. Związany/a z: z tobą,nie? Twarz: eddie redmayne!!! Registration date: 08/06/2008
 | Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 19:30 | |
| a on siedział już którąś długą minutę vis a vis rzeźby o wdzięcznej nazwie tudzież tytule: "amor i psyche", zafascynowany zjawiskowo gładką powierzchnią marmuru ich ciał, wręcz wzruszony idealnością miłości, która to z nich,hm, wykwitała. w każdym razie szkicował w swoim notatniku drobniutki rysunek przedstawiający właśnie rzeźbę, na jednym z marginesów koło notatki brzmiącej mniej więcej: "środa-odebrać pranie od chińczyka". |
|
 | |

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 19:34 | |
| jakoś tak wyszło, że usiadła obok niego w celu poprawienia sandałów o rozmiar za dużych, które spadały jej wciąż z nóg i w dodatku ją obcierały, a poza tym to były brzydkie i już dawno niemodne. ogólnie to miała wrażenie, że wyglądała koszmarnie. zajrzała mu ukradkiem przez ramię, nie na tyle dobrze, by przeczytać notatkę o praniu, ale na tyle, żeby poczuć jego perfumy. |
|
 | |
william cipcia

Liczba postów: 786 Age: 22 Skąd: london tałn. Związany/a z: z tobą,nie? Twarz: eddie redmayne!!! Registration date: 08/06/2008
 | Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 19:36 | |
| -hm?-spojrzał na nią przez ramię, po drodze dość gniewnie potrząsając głową. w sumie niekoniecznie lubił, jak ktoś patrzy mu na ręcę podczas tworzenia. oczywiście jeśli szkic robiony z nudów średnio ostrym ołówkiem możemy nazwać tworzeniem. czy dziełem. bo dzieło się tworzy,tak? |
|
 | |

| Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 19:40 | |
| trochę przestraszona uciekła wzrokiem, instynktownie przygryzając dolną wargę. - nic - mruknęła, speszona. policzki ją paliły od zbytnio rzucających się w oczy rumieńców, a ramiona swędziały, bo posmarowała je oliwką, na którą była akurat uczulona. założyła nogę na nogę, właściwie to chciała jednak wstać i pójść, bo ją przerażał, serio. |
|
 | |
william cipcia

| Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 19:42 | |
| -ej, w porządku-rzekł, bo może faktycznie ją przerażał, tak jak Ty mnie, czy coś! spojrzał na nią i wyprostował się, jednocześnie poprawiając kołnierzyk koszuli. miał słabość do prostych, białych koszul. tych z długimi rękawami. oczywiście bez spinek albo innych bajerów. a anna zaś wydała mu się miła. i ładna. tylko smutna;c |
|
 | |

| Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 20:15 | |
| uniosła na niego oczy, w końcu jego twarz znajdowała się nieco wyżej i uśmiechnęła się nerwowo w jego stronę, usta jej drżały i znowu chciało jej się płakać od tej beznadziejności. - hm, na pewno? - zapytała cicho. - jeśli przeszkadzam, to ja naprawdę mogę pójść... chociaż siedziało jej się tutaj całkiem miło, nawet z takim a nie innym faktem, że prawie usiadła na gumie do rzucia. NIE JESTEM PRZERAŻAJĄCA!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
william cipcia

| Temat: Re: luwr Pią 13 Cze - 20:21 | |
| -nie!-zaprzeczył szybko. dla pewności nawet prawie złapał ją za ramię, ale zaraz puścił, żeby nie pomyślała, że jest zboczeńcem psychopatą. uśmiechnął się lekko. tak przyjaźnie, jak stary pedofil. żartuję-naprawdę, zostań. będzie mi miło posiedzieć tu w towarzystwie kogoś,uhm, żywego. |
|
 | |
susanne pozdrawiam mamę.

Liczba postów: 648 Skąd: parii Związany/a z: danielem Twarz: devynne scilingo Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 3 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:22 | |
| siedziała po turecku przy fontannie, kontemplując piramidę i przy okazji jedząc gofra z bitą śmietaną i jagodami. nie zwracała większej uwagi na to, że jej spódnica podwiewana wiatrem odsłania zielone figi z krokodylkiem. nie lacoste, conie. _________________  |
|
 | |
julien groszek

Liczba postów: 31 Age: 24 Skąd: z żulerki Związany/a z: z ołówkiem Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:26 | |
| a żuli lazł znów, znów nie wiedział skąd, albo dokąd. a że wielką, ogromną wenę miał, to się potykał o wszystko co mu na drodze stanęło, bazgrając w nowym notatniczku, starym ołówkiem jakieś niezrozumiałe słowa ;c. |
|
 | |
susanne pozdrawiam mamę.

Liczba postów: 648 Skąd: parii Związany/a z: danielem Twarz: devynne scilingo Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 3 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:32 | |
| -hej, hej - zawołała wszyscy wiemy jak, ciągnąc go za szlufkę od spodni, bo akurat ona wpadła jej w ręce - żulję, hamuj, xd - nie chciało jej się wstawać, oblizała tylko usta, czując że gdzieś nad górną wargą zebrała jej się bita śmietana właśnie. _________________  |
|
 | |
julien groszek

Liczba postów: 31 Age: 24 Skąd: z żulerki Związany/a z: z ołówkiem Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:35 | |
| -ała, uważaj! urwiesz mi szlufkę i nie będę miał w czym chodzić!-zdenerwował się trochę i dokończył bazgrać-skąd to masz?-ugryzł kawałek gofra, zapomniał zapytać i dopił kawę. a potem usiadł. |
|
 | |
susanne pozdrawiam mamę.

| Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:39 | |
| -oddaj - prychnęła, udając wielce obrażoną faktem iż odgryzł jej połowę połowy gofra, która jej została. i to tę z większą ilością jagód! - albo nie, kup mi nowego - poprawiła się, wyobrażając sobie jakieś niemiłe sceny związane z oddawaniem gofra przez żulję. w zamian za to zabrała mu jak zwykle zimną kawę, upijając łyk i marszcząc nos - fuj. to szczyny, nie kawa. _________________  |
|
 | |
julien groszek

| Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:43 | |
| -mogę ci kupić, ale jak mi powiesz co to szczyny-nie wiedział, biedny. ale za to dostała buzi w czółko, w ramach miłości braterskiej, czy tam przyjacielskiej-gdzie są te gofry?-dojadł resztę, skoro nie chciała już. |
|
 | |
susanne pozdrawiam mamę.

| Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:46 | |
| -tam - wskazała brodą na przenośne stoisko, gdzie gruby facet po czterdziestce w zielonym fartuchu sprzedawał lody i gofry też. dźgnęła go w bok - znowu schudłeś, żulję. masz wenkę? zorientowała się jakiś czas temu, że istnieje zależność między weną żulję i jego wagą. ojej. mały poeta. _________________  |
|
 | |
julien groszek

| Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:50 | |
| xd-miałem, ale chciałaś urwać mi szlufkę-zamrugał dwa razy-ten facet zjadł zdecydowanie za dużo gofrów z bitą śmietaną. i lodów pewnie też. jakiego chcesz?-wrzucił zeszyt do torby, całkiem ładnej, ukradł susanne kiedyś, a ołówkiem się podrapał po policzku, nie rysikiem. |
|
 | |
susanne pozdrawiam mamę.

| Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:55 | |
| -już nie chcę - rozmyśliła się w połowie drogi i zaciągnęła żula z powrotem nad fontannę, siadając na jej brzegu i mocząc dłoń, którą następnie odbiła na jego białym polo - mru. _________________  |
|
 | |
julien groszek

| Temat: Re: luwr Sro 18 Cze - 14:57 | |
| -ej! mój ulubiony tiszert!-zapomniał, że to woda-co ty tu robisz? czekasz na kogoś?-jak jeremiaszek,3. mieszał ołówkiem w wodzie, podobało mu się to zajęcie! |
|
 | |
|