|
| | Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 23 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: biblioteka Wto 24 Cze - 18:46 | |
| duży zbiór książek, nowoczesny katalog, kilka stanowisk komputerowych, stoliki; niestety bibliotekarka to niezła suka, ma kolekcję zabranych uczniom telefonów komórkowych w szufladzie. |
|  | | toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 22 Lip - 12:51 | |
| siedziała przy jednym z komputerów, z długimi nogami wyciągniętymi przed siebie i szukała fotologa querelle bo chciała ją spizgać. oczywiście dopóki nie przypomniała sobie, że to szkoła i pewnie mają cały zasób cenzorów i innych gówien, więc wpisała się do księgi, my taką mamy jak korzystamy z kompjutrów w szkole i zamaszystym ruchem, otworzyła drzwi. |
|  | | Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 22 Lip - 12:55 | |
| tak się stało, że łupnęła tymi drzwiami anne prosto w twarz, złamała jej nos, a anne dostała wstrząsu mózgu.
ale tak naprawdę anne właśnie wchodziła i wpadły na siebie. anne mruknęła jakieś cholera pod nosem, potem popatrzyła w górę, tuluza była od niej wyższa dajmy na to. - o, cześć - powiedziała, przywołując na twarz uśmiech, jeden z tych życzliwszych. lepiej jest żyć w dobrym kontakcie z rodzeństwem swojego chłopaka, tak na wszelaki wypadek. |

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 22 Lip - 13:03 | |
| - anne, cześc - odgarnęła kilka felernych kosmyków, które wlatywały jej do oczu ZAWSZe, by uśmiechnąc się nawet delikatnie - dobrze, że cię widzę. myślę, że to nie będzie problem, ale przenocuj dziś bretha, co? bo ja zaprosiłam del na noc i chcę posiedzieć tylko z nią, a jak oni we dwoje będą to jak zwykle się rozpaplają, sratatata, hm? odsunęła się na bok, coby drzwiami, które btw przed chwilą zamknęła, nie dostać. |

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 22 Lip - 13:10 | |
| - nie no, okej, nie mam nic przeciwko, właściwie lubię, kiedy b u mnie nocuje! - stwierdziła, a oczki jej się zaświeciły. zaraz jednak pomyślała, że chyba nie powinna się tą informacją dzielić z t, w skutek czego zaczerwieniła się lekko i wlepiła wzrok gdzieś w szklaną gablotę z modelem szkoły, bijąc się w myślach za to, że nie ugryzła sie w język, gr. |

| Temat: Re: biblioteka Wto 22 Lip - 13:15 | |
| wyobraziła sobie anne i brethana w łóżku, a to nie było dobre wyobrażenie. pokręciła energicznie głową, zrzucajac przy tym włosy z ramion, bo na nich wcześniej opadły i uśmiechnęła się. ale uśmiechnęła się, bo stwierdziła, że dobry kontakt z dziewczyną brata, może oznaczać nie mniej, nie więcej tyle, że będzie miała częściej wolne mieszkanie. - a ja lubię, kiedy b nocuje poza domem. ten weekend był fantastyczny, on powinien stanowczo cześciej wyjeżdżać. w zasadzie to mam teraz angielski, ale niespecjalnie chce mi się iść. a ty? mogłybyśmy pójść do mnie i bretha, to znaczy, że do domu, pokażę ci więcej wesołych sesji z cyklu breth, mam mnóstwo jego fotek na komputerze - jasne, na przykład jak biegał z jej stringami pod domu, jeszcze w lille, udając żołnierza. a ja mam zajebisty awek dla be, ale to później, to później. |

| Temat: Re: biblioteka Wto 22 Lip - 13:34 | |
| - jasne, nie sposób się nie skusić - parknęła śmiechem, nie mogąc się doczekać, kiedy zobaczy te zdjęcia, bo jesli były tak samo ciekawe jak te ostatnio, to jasne, że by wpadła. - będziesz miała wolny ten weekend też, chyba mówił, że wyjeżdża do helsinków? - jakoś miała wrażenie, że tak, bo jakby mógł nie powiedzieć tuluzie tego, skoro była jego sio. - mogę się w sumie urwać, ale za nic w świecie nie mów o tym brethowi, bo chyba się na mnie obrazi. |

| Temat: Re: biblioteka Wto 22 Lip - 13:42 | |
| - a co miałabym mu powiedzieć? ej, debilu uciekłam dzisiaj z twoją laską ze szkoły. zabiłby mnie, że demoralizuję ciebie i potem chodziłby też za tobą i mówił, że się kurwisz, przez samo zadawanie ze mną - obciągnęła nerwowo spódniczkę, spoglądając na zegarek - uh, okej chodźmy. i zacznę. |
|  | | delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:13 | |
| siedziała gdzieś pod kaloryferem i udawała, że jest zagłębiona w lekturze, hm. może nawet nieźle jej to wychodziło. |
|  | | breth kwiatuszek.

Liczba postów: 870 Age: 22 Skąd: lille Związany/a z: anne Twarz: mathias lauridsen Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:22 | |
| breth akurat szukał tutaj anne, przetrzepał już pół szkoły, bo zapomniał, że ona miała jechac na wymianę, a jej nigdzie nie było. no cóż, biedny breth w związku z tym, szukał a pomiędzy wszystkimi regałami, ale znalazł d, w zamian. - delilah? - zapytał, wyglądając aż za róg, żeby się jej lepiej przyjrzeć, w końcu nie widzieli się 837584 lat. |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:26 | |
| -coo? - burknęła w zasadzie, bo była zajęta w sumie, a skąd miała wiedzieć, że to breth. podniosła wzrok, głowę, i tak dalej w górę i ją trochę przytkało, okej, nie, przecież wiedziała, że wrócił, gdyby go zobaczyła z pięć dni temu to by się bardziej zdziwiła. - breeeth! jezu, jak ja cię dawno nie widziałam - w zasadzie to zarzuciła mu ręce na szyje : d. |
|  | | breth kwiatuszek.

Liczba postów: 870 Age: 22 Skąd: lille Związany/a z: anne Twarz: mathias lauridsen Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:31 | |
| (w opkach o howgwarcie zawsze sie pisało 'rzuciła się mu na szyję'. raz u fleur nanette delacour [bo była jeszcze fleur luelle delacour] naliczyłam chyba siedem w jednej notce. no nieważne.) miał już ją poklepać po plecach, bo dawno nie miał styczności z kobietami, a przynajmniej bliskie, bo przecież nosił kawę tym wszystkim asystentkom ojca, ale w porę się opanował i pogłaskał del po głowie. po tyle głowy, w zasadzie. - no właśnie, sorry, że nic nie napisałem, o wyjeździe, ale jakoś tak wysżło - jakoś tak wyszło, że jestem tchórzem, hehs. |

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:34 | |
| [ja to fleur, tak naprawdę] -nie no, w porządku, rozumiem, że masz swoje sprawy - usiadła z powrotem na krzesełku, pod kaloryferem i przyjrzała mu się z dołu tak jakoś - hmm, tuluza też zniknęła, czy tam znikła, co z nią? |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:39 | |
| [fleur to w sumie taka marta, co mieszkała w słupsku i się spotykałyśmy, a potem się obraziła, bo ona pisała z izą tematy notek po francusku, a ja z olką po hiszpańsku :d i sie obraziły na nas] nie wiem, poszedł chyba za nią, by oprzeć tyłek o najbliższy regał, na którym też położył książkę. to z uczelni. a może nie, to jakaś literatura fińska, ostatnio lowciam finlandię bardzo. - no pojechała do los angeles do ojca, ale nie wiem dlaczego, nie rozmawiamy w zasadzie wcale - bo tulus miała problemy z psychiką i on się jej bał. |

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:46 | |
| [xd] -no w porządku. w zasadzie to czemu wróciłeś? coś wspominałeś o anne - zmrużyła oczy, szukając na nim jakichś oznak, hmm, czegokolwiek, nie wiem czego, ta klawiatura jest dziwna. podrapała się po kościstym kolanie, na szczęście miała krótkie paznokcie i nie zadarłą sobie rajstop, no bo mundurek, wiesz. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:49 | |
| jezu ciekawe czy beda mundurki w tym roku, bo ja na moim zbierałam podpisy pod koniec roku od ludzi. przyglądał się przez chwilę delilah, myśląc, że może urosły jej cycki, albo mu się tylko tak zdawało, więc zaraz odwrócił wzrok na jej twarz żeby nie było (choć jeśli mam być szczera, to był raczej niewyżyty, nie spał z nikim od kilku tygodni. nie spał nawet obok jakiejś dziewczyny.......). - no tak, stwierdziłem, że nie mogę tak tego zostawić. poza tym, amerykanki są brzydkie - miał nadzieję, że del nie jest z ameryki, czy coś takiego. |

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:52 | |
| a ja bez mundurka w moim przeboskim liceum <3 -angielki sa brzydkie - stwierdziła, zamyślając się na chwilę i kontemplując przy tym muchę łażącą po ścianie. przygryzła aż dolną wargę. - no i niemki. zmywamy się stąd? |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:54 | |
| - noo niemki są paskudne - nawet się zaśmiał, bo niemki są serio okropne, chyba nawet gorsze niż angielki (ale angielki to dobrze, że są brzydkie, bo można się przy nich dowartościować, junoł) - możemyyy iść - spojrzał na zegarek, ale póki co nigdzie się nie wybieramy - nie wiem gdzie możemy iść. dawno nie byłaś u mnie, mogę ci zaproponować drinka, bo do jedzenia nic nie ma. jest jeszcze sok pomarańczowy, ale to tuluza kupowała zanim jeszcze wyjechała, więc może być niedobry. |

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:56 | |
| -może być drink, od kiedy mieszkam sama, mogę w zasadzie robić co chcę. to jest plus! - dodała, śmiejąc się trochę i wstała, poprawiając plisowaną spódniczkę od mundurka. - w zasadzie kiedy ona wyjechała? nic nie wiem. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 12:58 | |
| - hm - zastanowił się nad tym chwilę, bo i ja muszę policzyć - jakiś czas temu. nie wiem tydzień, może trochę dłużej. chodźmy już, bo ta biboliotekarka chyba mnie nie lubi, zjebała mnie, bo niby naniosłem błota - stwierdził oburzony i pociągnął del do głównej eee alejki bibliotecznej, xd żeby sobie pani z biblioteki nie pomyślała, że co oni tam robią... . .... . |

| Temat: Re: biblioteka Wto 12 Sie - 13:02 | |
| nietoperz<3 - tydzień, wydawałoby się dłużej - poszli do szatni itakdalej i zacznij możę |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |