|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 23 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: klasa językowa Wto 24 Cze - 19:15 | |
| nie wiem co o niej napisać |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: klasa językowa Czw 26 Cze - 8:10 | |
| hmm ottille siedziała na francuskim nudząc się niemiłosiernie, bo tego głupiego hamleta znała już na pamięć... drapała się ołówkiem po głowie i oglądałą się na wszystkie możliwe strony. gdy zadzwonił dzwonek wybiegła z klasy praktycznie pierwsza, ukazując całemu światu swoje niezadowolenie związane z całą tą szkołą, ale trudno! |
|
 | |
Brooklyn dałn

Liczba postów: 842 Skąd: khaa. Wiek postaci:: 17 Registration date: 01/07/2008
 | Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 8:33 | |
| ła, siedziała i udawała, że uważa, jednocześnie przyglądając się swoim paznokciom, potrzebującym niezwłocznej interwencji kosmetyczki. |
|
 | |
toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 8:54 | |
| przyszła na lekcje spóźniona, bo wczoraj, przez sida obudziła się i nie mogła zasnąć, bo naoglądała się za dużo blerłicz. usiadła koło brooklyn, bo ona akurat siedziała z brzegu, że tak zauważę. - brooklyn, cześć - uśmiechnęła się przesympatycznie, chociaż miała niefajny nastrój. aha i zapudrowała siniaka!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:01 | |
| musiała się wyrwać ze swojego rodzaju letargu, przetarła oczy, była trochę niewyspana i bolała ją głowę, nawet ta głupia kawa i dwa ibupromy nie pomogły. uśmiechnęła się do tuluzy, bo ją poznała, nawet bez kompletnej trzeźwości umysłu. - cześć, toulouse. widziałaś mojego brata? :d - bo sid chyba w końcu nie dotarł do domu.......... |
|
 | |

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:04 | |
| - widziałam go wczoraj. wieczorem. ale mówił, że idzie do domu, hm? - okej, to było bardzo zastanawiajace i jeszcze bardziej zepsuł się jej humor, co sid robił w nocy, jak go nie było w domu, ani u mnie. spoglądała trochę tępo na brooklyn, była raczej zmęczona i miała nadzieję, że sio jej loversa nie zobaczy siniaka. w każdym razie była miła bo hej chyba jednak lubiła brooklyn. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:06 | |
| te jednak jest zbędne, doprawdy, xd. - hm, pewnie wrócił jak się już położyłam, poszłam do łóżka raczej wcześnie - zmrużyła oczy, nie chciała denerwować tuluzy, poza tym sid często chodził na palcach, by jej nie obudzić, więc pewnie i tym razem tak było. - nie było cię w mieście, prawda? to znaczy, tak mi się wydawało, sid coś tam marudził. - przez sen. lubiła słuchać jego bełkotu. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:23 | |
| - tak, byłam w cannes - odpowiedziała, drapiąc się po kolanie. czytała esemesa od butterfly, ale podniosła wzrok na brooklyn, kiedy do niej mówiła - mam nadzieję, że był jednak w domu, jezu. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:25 | |
| ona cichaczem odpisała dla noasia ze swoim telefonem z piórniku. uśmiechnęła się do t, odgarniając włosy za ucho. jednym szypkim ruchem palca... - na pewno, sid się ostatnio poprawił, nie szlaja się całymi nocami po mieście... - tylko czasami. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:33 | |
| - no mam nadzieję - powiedziała, najspokojniej jak tylko jej się dało, przyglądając swoim rurkom - a co u ciebie, b? ten co był u ciebie ostatnio, to coś poważnego? - no wtedy, na pewno pamięała. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:35 | |
| musiała się dłuższą chwilę zastanowić, który to był u niej ostatnio, zmarszczyła czoło, by zaraz się uśmiechnąć, trochę kręcąc głową, po czym musiała znów odgarnąć włosy za uszy. - nie wiem, chyba nie, to nigdy nie jest nic poważnego. - potrójne zaprzeczenie, elo. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:37 | |
| a myślała, że sid jednak przesadza, że brooklyn jest normalna, a tu jednak miał rację, biedny sid. - aaaaha - przytaknęła więc, bo co miała powiedzieć, ona nie jest jej matką żeby prawić kazania, poza tym miała dość kazań z poprzedniego dnia, także nie miała na więcej siły. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:40 | |
| - mam nadzieję, że nie czujesz do mnie jakiegoś obrzydzenia, czy coś. to nie jest tak, jakby się wydawało, nigdy tak nie jest - mruknęła notując coś z tablicy do swojego różowego notesu wielkości acztery. oczywiście przyciszonym głosem, nie chciała podpaść nauczycielowi. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:45 | |
| - hej, brooke to twoje życie, robisz z nim co chcesz, jak dla mnie to oni wszyscy przesadzając z tym kurwieniem się i tak dalej - przewróciła ciężko oczami, bo przypomniała sobie teraz o swoim siniaku, z tego wszystkiego. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:47 | |
| - taaaak. kto cię pobił, t? - spytała, przyglądając jej się przez dłuższą chwilę. nie wszystko da się całkiem zapudrować. :d |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:49 | |
| - co? oh, to nic takiego - usmiechnęła się wymijająco, przecież pół paryża nie musi wiedzieć, że dostała w ryj od ojca, conie. nie to żeby brooklyn była połową paryża, ale sori nie była ani del, ani bf ani sidem, więc nie musiała wszystkiego wiedzieć - jaka nudna lekcja. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:51 | |
| - ahm, pewnie - pokiwała głową, w pełni ją rozumiejąc, przecież nieraz dostała od sida! xd. zerknęła na zegarek w komórce. - dobrze, że zaraz koniec, jezu, chyba umieram, muszę coś zjeść. - złapała sie za brzuch. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 9:53 | |
| - ja też powinnam, ale nie sądzę, żebym coś przełknęła - to z nerwów! spojrzała równikeż na zegarek w komórce - onie, jeszcze pięć lekcji. rozumiesz to? PIĘĆ! na pewno tyle nie wysiedzę, onie - pokręciła automatycznie głową, może trochę za głośno, bo nauczyciel spojrzał na nią jakoś tak niezbyt mile, więc musiała udawać, że pisze. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: klasa językowa Wto 15 Lip - 10:01 | |
| i zadzwonił dzwonek i poszły coś tam, :*. |
|
 | |
delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 13:54 | |
| dobrze, wiec przyszły, ale dzwonka jeszcze nie było, del usiadła od okna-boli mnie łeb, serio, powiedz mu, często uprawiacie seks? poza tą tygodniową przerwą! wiesz, test na potencję i tak dalej, co ja gadam, uumm, chcę lata-jebnęła głową o ławkę, ale wcześniej położyła tam ręce-czego breth wyjechał. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 14:03 | |
| - a wyjechał? - uniosła obie brwi do góry, opierając tyłek o parapet. otworzyła nawet okno, odstawiając kwiatek w doniczce na pobliską ławkę - dziś i tak jest stosunkowo ciepło. nie, raczej często. to znaczy wiesz, bez żadnych harmonogramów, samo jakoś wychodzi. teraz mi wpiera, że się rzucam, pozdro. |
|
 | |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 14:07 | |
| -wyjechał, nie rozumiem, naprawdę-biedna del, widzisz co zrobiłaś, oparła podbródek na dłoni i patrzyłą na tulus niezbyt bystro-no, ładna pogoda, rzucasz się? |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 14:08 | |
| - przecież się nie rzucam - powiedziała, wzdychając. miała już gorszy humor - ja tez nie rozumiem, niech mi w ogóle ktoś wyjaśni co się z tymi ludźmi w paryżu dzieje.........tylko my jesteśmy normalne. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 14:12 | |
| -nie powiedziałabym, to znaczy o sobie-pokręciła oczami, gdy wszedł nauczyciel i wyciągnęła z torby jakiś zeszyt-zaraz umrę. |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 14:14 | |
| wróciła na miejsce, to znaczy, że usiadła koło delilah. - ja też. naprawdę mam dość, tego wszystkiego, a poranek był taki fajny - oparła głowę o ramię przyjaciółki, kiedy wyjęła już zeszyt - dlaczego sid jest dla mnie taki niemiły? |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 14:37 | |
| -nie wieem-przeciągnęła się i zasnęła, bo do mnie jado dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
 | |

| Temat: Re: klasa językowa Pią 18 Lip - 14:39 | |
| poszła chyba zaraz do domu jak skonczyła się lekcja. |
|
 | |
|