|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: ken club Wto 24 Cze - 19:40 | |
|  dla panów! |
|
 | |
sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: ken club Nie 3 Sie - 16:36 | |
| Hmmm tak więc Sid z najwyraźniejszego braku zajęcia siedział na zewnątrz tego czegoś, właśnie wracał z siłowni, pachniał mydłem bo był pod prysznicem po tej siłowni i palił papierosa, chociaż nie powinien, bo a) wcześniej nie palił, b) starał sie ograniczac, c) wysportowany tez chcial byc ;< |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: ken club Nie 3 Sie - 17:11 | |
| popatrz, tylko przechodziła, starając się wypatrzeć przez szybę jakieś seksi dupy, natrafiając wzrokiem jedynie na szatniarza po 70 w pomarańczowej koszulce, zupełnie jak pracownicy mpo, jeśli w paryżu mają mpo. znaczy na pewno mają jakiś odpowiednik! |
|
 | |
sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: ken club Nie 3 Sie - 18:22 | |
| zdążył w zasadzie zwrócić uwagę zaledwie na jej plecy+włosy, które właśnie mu się, żeby było śmiesznie, spodobały, uniósł więc brwi, zastanawiając się intensywnie, czy zaczepić i jak, powiem ci w sumie w tajemnicy że miał ogromną chcicę, chuć pulsowała mu we wszystkich narządach/członach, ręce świerzbiły i kilka jeszcze takich opisów prosto z erotyczne opowiadania dot peel, rzucił papierosa hen za siebie i wstaaał, stanął za nią i w przypływie weny twórczej rzekł: -aaahh, masz taki sam kolor włosów jak moja mama. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: ken club Nie 3 Sie - 18:30 | |
| odwróciła się, bo już nią zatrzęsło, przez tych zboczeńcow, na ktorych wpadała ostatnio, kurwa, alt mi działa jakby go ktoś zgwałcił i raz pisze polskie znaki a raz nie-.- w każdym razie odwróciła się! to już wiemy i potrząsnęła głową, przy czym jej włosy zafalowały zupełnie miło, ale nie jak w tanich filmach, w których główna bohaterka biegnie plażą i jej się łeb trzęsie. zachichotała nawet i spytała: -co? |
|
 | |
joyce maluszek

Liczba postów: 16 Skąd: prosto z hadesu. Związany/a z: wtf. Twarz: anja rubik Wiek postaci:: 19 Registration date: 10/10/2008
 | Temat: Re: ken club Sob 11 Paź - 13:45 | |
| wydawalo jej sie, ze to moze byc jedyne miejsce, w ktorym bedzie dżakuzi. przemknela obok portiera czy jakiegos takiego faceta i stanela w drzwiach przebieralni, czekajac na kejda. haha. nikt nie zauwazy - pomyslalaxd |
|
 | |
heather oh haii

Liczba postów: 86 Skąd: no paryż Twarz: jessica stroup Wiek postaci:: 17 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:00 | |
| heather siedziala przed salonem na pieknej i ladnej niebieskiej lawce po turecku nawet, swoja droga nie bylo sniegu bo przeciez w paryzu nie ma sniegu no i bawila sie telefonem, znaczy nic specjalnego, niee? _________________ Let’s go to sleep in Paris, and wake up in Tokyo. Have a dream in New Orleans, fall in love in Chicago, Mayne.
|
|
 | |
ed zakon(n)ik

Liczba postów: 63 Skąd: ingland Twarz: dustin milligan Wiek postaci:: 20 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:04 | |
| ed chciał ściąć sobie włosy, ale całą drogę zastanawiał się, czy naprawdę chce to zrobić; to była szalenie trudna decyzja, bo bardzo kochał swoje włosy, nawet jeśli nie sięgały do pasa. kiedy w koncu dotarł pod salon fryzjerski o miłej nazwie 'ken klap', która kojarzy mi się z aszem keczakiem też, znalazł pretekst, dla którego moze nie iść się strzyc - zobaczył heder : d - hedeeeeer~! |
|
 | |
heather oh haii

Liczba postów: 86 Skąd: no paryż Twarz: jessica stroup Wiek postaci:: 17 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:07 | |
| -tak, heder, nie musisz sie tak wydzierac - pouczyla go delikatnie i subtelnie, wyciagajac nogi przed siebie, bo mimo wszystko zaczynaly jej dretwiec. obciagnela kurteczke na plecy, bo marzla i usmiechnela sie do niego szeroko. - idziesz na pedikiur, czy cos? _________________ Let’s go to sleep in Paris, and wake up in Tokyo. Have a dream in New Orleans, fall in love in Chicago, Mayne.
|
|
 | |
ed zakon(n)ik

Liczba postów: 63 Skąd: ingland Twarz: dustin milligan Wiek postaci:: 20 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:10 | |
| - tak, skąd wiedziałaś? a ty czekasz na swojego męża? - spytał, chociaż przecież wiedział, że heder nie ma męża.. usiadł obok niej, wcześniej prawie potykając się o jej nogi, ale w tym wypadku prawie robi wielką różnicę, bo nie potknął się. |
|
 | |
heather oh haii

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:11 | |
| -nie mam męża - spoważniała tak trochę, bo naprawdę chciałaby mieć męża. dobra, może jednak nie, ale mimo wszystko była szalenie poważna. - i nie bądź dokuczliwy, pytałam poważnie. _________________ Let’s go to sleep in Paris, and wake up in Tokyo. Have a dream in New Orleans, fall in love in Chicago, Mayne.
|
|
 | |
ed zakon(n)ik

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:15 | |
| - przepraszam, nie chciałem być dokuczliwy. - może dać jej buzi w ramach rekompensaty. - chciałem obciąć włosy.. ale chyba jednak tego nie zrobię ;_; - był trochę niezdecydowany, co jest raczej niespecjalnie męskie, ale on się tym nie przejmował, bo i tak nie brano go za kobietę. |
|
 | |
heather oh haii

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:18 | |
| -po co scinac, ktos ci kazal? masz ladne wlosy! - ofuknela go, swoja droga ten caly dustin ma takie ładne loczki niedorobione, w sensie, że takie krótkie. uzależniłam się od spiralling i od travisa. - i wybaczam. masz dla mnie jakiegoś męża? - zabolało ją to. dobra, nie. _________________ Let’s go to sleep in Paris, and wake up in Tokyo. Have a dream in New Orleans, fall in love in Chicago, Mayne.
|
|
 | |
ed zakon(n)ik

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:22 | |
| haha właśnie, aż sobie włączyłam spiralling nie chciał jej opowiadać o tym, jak w kawiarni kelnerka powiedziała mu, że ma brzydką fryzurę, po tym jak ed nie dal jej napiwku... więc zmarszczył tylko czoło i pociągnął nosem. chyba zapomniał kupić rutinoskorbin. - nie.. to znaczy znam takiego jednego. ma ładne włosy... |
|
 | |
heather oh haii

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:24 | |
| -to ładnie. ma jakieś imię? - zainteresowała się, w końću to ma byc jej przyszły mąż. to znaczy wcale tak nie myślałą, tylko tylko tylko jakoś tak, potrzebowała takich rozmów niezupełnie poważnych ostatnio. podrapałą się po kolanie, było cieżko, bo miała półcentymetrowe paznokcie i dżinsy. _________________ Let’s go to sleep in Paris, and wake up in Tokyo. Have a dream in New Orleans, fall in love in Chicago, Mayne.
|
|
 | |
ed zakon(n)ik

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:26 | |
| - edwin. to bardzo bardzo bardzo bardzo szlachetne imię... - chociaż wątpił w to, by imię mogło być szlachetne. po prostu nie mógł znaleźć żadnego ładnego przymiotnika. - mam ochotę na budyń. lubisz? |
|
 | |
heather oh haii

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:30 | |
| -ach, ty - stwierdziła elokwentnie i zastanowiła się chwilę, marszcząc brwi i patrząc w bok, co znaczy głębokie zastanawianie się. - chyba tak. dawno nie jadłam. _________________ Let’s go to sleep in Paris, and wake up in Tokyo. Have a dream in New Orleans, fall in love in Chicago, Mayne.
|
|
 | |
ed zakon(n)ik

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:32 | |
| - szkoda, że nie umiem robić budyniu... nie zimno ci? bo mi zimno, chodźmy się przejść, albo coś, by się poruszać.. - rozgrzac i tak dalej, jakby łatwiej nie bylo isć do domu. |
|
 | |
heather oh haii

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:35 | |
| -w porządku, masz rację - brawo, przyznała mu rację. podniosła tyłek z ławki, otrzepując go od razu z czegokolwiek, czego w zasadzie i tak nie było widać i podała mu dłoń. powiedzmy, że pomocną czy coś tam. _________________ Let’s go to sleep in Paris, and wake up in Tokyo. Have a dream in New Orleans, fall in love in Chicago, Mayne.
|
|
 | |
ed zakon(n)ik

| Temat: Re: ken club Czw 16 Paź - 19:37 | |
| - to chodźmy hm - powiedział i zacznę. |
|
 | |
|