|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: le studio sephora Wto 24 Cze - 19:41 | |
| skin-care, paznokcie i fryzjer; wszystko dla ciebie. po miłej cenie, adekwatnej do bardzo dobrych usług |
|
 | |
Scarlett 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 265 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: samotnością Twarz: Scarlett Johansson Wiek postaci:: 17 lat Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Sob 16 Sie - 12:51 | |
| Ponieważ pogoda była paskudna i nie można było iść na spacer przyszła tutaj zrelaksować się po ostatnich przeżyciach. Uznała, że jaikś miły zabieg pielęgnacyjny na twarz to dobry pomysł i poddała się obróbce kosmetyczki |
|
 | |
Scarlett 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 265 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: samotnością Twarz: Scarlett Johansson Wiek postaci:: 17 lat Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Sob 16 Sie - 13:30 | |
| Po skkończonych zabiegach zapłaciła i poszła do domu |
|
 | |
toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 18:32 | |
| wyszła, ze świeżo zrobionymi paznokciami, by stanąć w zasadzie przed. starając się nie zepsuć pracy kosmetyczki, poszukiwała w dużej torebce błyszczyka, zaraz jej zrobie secik, bo dla tulus lubiłam zawsze  |
|
 | |
GASPAR ko-rek.

Liczba postów: 127 Związany/a z: Twarz: alex turner Wiek postaci:: 23 Registration date: 08/08/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 18:41 | |
| nie mam zielonego pojęcia, co on tutaj robił, pewnie przechodził, gaspar lubił wszędzie pieszo chodzić i jeździć metrem, no ale nie o tym ten post. dłonie trzymał głęboke wsunięte w opuszczone rurki, a kołnierz granatowej kurtki ochraniał jego poharataną szyję, bo się zaciął ostatnio przy goleniu. papierosy mu się skończyły, więc nie palił. |
|
 | |

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 18:43 | |
| to w zasadzie dobrze, bo toulouse nienawidziła dymu papierosowego plus samych w sobie papierosów. tymczasem, usiadła aż na schodkach, ale nie upuściła torebki, bo to nie susannah </3 tylko nadal wertowała w niej wszystkie rzeczy, przeklinając pod nosem. |
|
 | |
GASPAR ko-rek.

Liczba postów: 127 Związany/a z: Twarz: alex turner Wiek postaci:: 23 Registration date: 08/08/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 18:49 | |
| gaspar zauważył tuluz, zawsze zauważał fajne ; d dziewczyny, toteż przeciągnął wzrokiem po jej sylwetce, próbując obejrzeć jej twarz, ale miała spuszczoną głowę, więc nie wyszło. ale bezczelnie przed nią stał, w końcu kiedyś uniesie głowę, nie? |
|
 | |

| Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 18:54 | |
| no właśnie, zauważyła, że ktoś stoi przed nią, toteż podniosła głowę, a tu zonk. poznała gaspara, dopiero po dłuższym przyglądaniu mu się, ale rzecz jasna go rozpoznała. - gaspar - powiedziała, raczej spokojnie, bo przecież nie będzie rzucać się na szyję facetowi, który ją przeleciał i zostawił w hotelu, si? |
|
 | |
GASPAR ko-rek.

| Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 19:04 | |
| uśmiechnął się, zakłopotany, żeby ukryć zdziwinie i fakt, że nie pamięta jej imienia. chwilę przyglądał się jej twarzy i ją skojarzył. jezu, miał jej nigdy więcej nie spotkać. - tuluz. - odpowiedział, spokojnie wydmuchując powietrze. - dawno się nie widzieliśmy. p stwierdził. - mogę? - zapytał, wskazując na miejsce obok niej, dajmy na to, że na jakimś stopniu siedziała. |
|
 | |

| Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 19:12 | |
| pokiwała głową, mówiąc coś o tym, że nie wynajęła tych schodów, si? chociaż zacznie się nad tym zastanawiać, jeśli codziennie ma spotykać przed kosmetyczką takich palantów jak on, ale o tym już nie wspomniała. - co tam? - zapytała, swoim zachrypniętym głosem, to pewnie od nadmiaru płaczu bo ostatnio ciągle płakała przez śmierć brata i przez majlsa i przez majlsa i przez śmierć brata i przez to, że oreli umarła i przez to, że dżony też umarł. |
|
 | |
GASPAR ko-rek.

| Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 19:16 | |
| jezu, ile zgonów. gaspar w milczeniu usiadł obok niej, przez chwilę zastanawiając się, co ma jej odpowiedzieć. hej, jest w porządku, wydałem płytę, moja dziewczyna wcale mnie ostatnio nie zabiła. potem w duchu zapytał sam siebie, czy kejt ciągle jest jego dziewczyną. szybko się ocknął, patrząc na nią nieprzytomnym wzrokiem i uśmiechając się jakby był zjarany, z tą różnicą, że dzisiaj nic nie palił, o zgrozo. - jakoś idzie, czasem gorzej, czasem lepiej. a u ciebie? - poczuł nieodpartą chęć dotknięcia jej włosów, toteż nawinął kosmyk jej włosów na palec, wybaczymy mu to? |
|
 | |

| Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 19:23 | |
| ja mogę wybaczyć, ale nie wiem czy tulus wybaczy, bo ostatnio była na anty do wszystkich ludzi, a szczególnie facetów, przez majlsa i sida, poczynając oczywiście od tego drugiego, który złamał jej serce. - w porządku - odpowiedziała niemrawo, starając się skupić, na dalszym szukaniu błyszczyka. bolała ją głowa, od myślenia, czy powinna napisać do majlsa, który ją ignorował, wiedząc, że jest w paryżu i zapytała o to gaspara, w koncu byl facetem....... |
|
 | |
GASPAR ko-rek.

| Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 20:20 | |
| gaspar, jak to gaspar, co innego mógł odpowiedzieć, oprócz tego, że majls jest skończonym kretynem. przemilczmy kwestię, że on sam się nie do niej nie odezwał, ale okej. chyba gubię składnię. pomyślał, łał, zdarza się, że musnięcie ustami jej szyi byłoby zbyt nachalne, toteż się powstrzymał, jedynie zadziornie się jej przyglądając. |
|
 | |

| Temat: Re: le studio sephora Czw 11 Wrz - 20:22 | |
| a ona pooooszla, powiedziala, ze gaspar moze jutro sie do niej odezwać. |
|
 | |
Graciella cipcia

Liczba postów: 790 Skąd: Pariiis Twarz: Simone Simons Wiek postaci:: 18 Registration date: 31/08/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:05 | |
| Przyszła na umówione spotkanie z kosmetyczką, w celu zrobienia manicure |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

Liczba postów: 684 Skąd: Frąs Związany/a z: tobą, wieeesz? Twarz: Jessica Stam Wiek postaci:: 18 Registration date: 12/10/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:06 | |
| Przyszła dla zachcianki przefarbowania włosów. |
|
 | |
Graciella cipcia

Liczba postów: 790 Skąd: Pariiis Twarz: Simone Simons Wiek postaci:: 18 Registration date: 31/08/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:08 | |
| Widząc wchodzącą dziewczynę przelotnie się do niej uśmiechnęła, musiała chwilę posiedzieć w kolejce |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

Liczba postów: 684 Skąd: Frąs Związany/a z: tobą, wieeesz? Twarz: Jessica Stam Wiek postaci:: 18 Registration date: 12/10/2008
 | Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:10 | |
| Odwzajemniając uśmiech usiadła koło niej z racji tego że do swojej kolejki zostało jej 15 minut. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:12 | |
| Na jaką usługę kosmetyczną jesteś umówiona? - zagadnęła |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:16 | |
| Chcę sobie przefarbować włosy. Może na rudo. Nie wiem. W zasadzie nie zastawnawiałam się jeszcze nad tym. - uśmiechnęła się - a ty? |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:17 | |
| - Ja jestem umówiona na manicure. Aha, rudy chyba by pasował do ciebie - stwierdziła z uśmiechem |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:19 | |
| Myślisz? - spytała - Chyba przyzwyczaiłam sie do bycia blondynką. Ale nie chcę być ciągle taka.. tak sama - westchnęła. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:22 | |
| - Jak tam wolisz. Ja czasem rozjaśniam nieznacznie włosy - powiedziała |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:23 | |
| Jestem Shanna - przedstawiła się nieznajomej. Przy okazji zakłądając noge na nogę. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:25 | |
| - Graciella - ona również się przedstawiła |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:27 | |
| Jesteś stąd? - spytała, bo niewątpliwie miała 100 razy lepszy akcent od tych wszystkich amerykanek uciekajacych do Francji. Ale ona raczej nie była amerykanką. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:31 | |
| ona mówiła z rodowitym francuskim akcentem - Tak, jestem z Paryża. Od urodzenia. A ty? Tutejsza czy przyjezdna? - zwykle nie zwracała uwagi na cudzy akcent |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:35 | |
| Shanna jednak miała to do siebie że wyłapywała akcenty - Tutejsza jak najbardziej - uśmiechnęła się - W zasadzie nie było mnie tu, czekaj... dwa lata jak nic. - pokiwała głową zgodnie z prawdą. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:39 | |
| - Aha, ale nie poznałabym tych dwóch lat nieobecności po tobie - zapewniła ją z uśmiechem |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:45 | |
| - czuje sie właśnie jak taka amerykanka uciekająca do Francji - umiechnęła się bo miło się z nią gadało i te pe i te de. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:46 | |
| - To raczej nic złego. Sporo tu przybyszy z zagranicy |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:48 | |
| Zauważyłam - podniosła się z racji tego, że nadeszła jej kolejka. Zostawiła jej numer telefonu. poxegnała się i poszła na farbowanie. |
|
 | |
Graciella cipcia

| Temat: Re: le studio sephora Pią 17 Paź - 18:49 | |
| Tak się złożyło, że nadeszła tez jej kolej, więc poszła na swój manicure |
|
 | |
|