IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

solarium

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?

Male
Liczba postów: 459
Nastroj: zawsze zajebisty!
Związany/a z: edem łestłikieeem .
Registration date: 05/05/2008

PisanieTemat: solarium   Wto 24 Cze - 19:42

jesli nie masz czasu na wyjazd, opalisz się tu!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://cthulhu.kitesboard.com
jacob.
dres.

Liczba postów: 239
Związany/a z: Nie wiem?
Twarz: Franko.
Wiek postaci:: 23.
Registration date: 25/08/2008

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 18:34

jacob, rzecz jasna, nie zamierzał iść na solarium, które swoją drogą, było już zamknięte. siedział na schodkach przed, rozważając dwie możliwości; pójścia do domu lub odwiedzenia rodziców. nie to, żeby się stęsknił, w niedzielę był u nich na obiedzie, ale chyba potrzebował pomocy ojca-ambasadora, w napisaniu jednej z prac na uczelnię. póki co jednak, wyjął zmiętego papierosa z kieszeni spodni i podpalił go zapalniczką za dwa ojro.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

Liczba postów: 103
Twarz: willa holland
Wiek postaci:: 17
Registration date: 18/08/2008

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 18:38

-wiem, że to wygląda na tani podryw - zaczęła aleks, siadając obok niego i uśmiechając się delikatnie. wyjęła z ust swojego mentolowego slima i zamachała nim odruchowo - ale zgubiłam zapalniczkę + dopadł mnie głód = użyczysz ognia? - uniosła brwi i czekała bynajmniej nie zestresowana. no może trochę. jacob był wyjątkowo magnetyzujący. czy coś tam.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 18:42

jacob podniósł na nią senny wzrok; niespecjalnie dziś się wyspał, pół nocy oglądał tokio drift, bo właśnie wymyśliłam, że to jego ulubiony film, a drugie pół nocy śniła mu się jego była, która ścigała go z dzieciakiem. potrząsnął jednak głową, nie chciał myśleć o katji i bachorze, który przypadkiem był jego latoroślą. spojrzał na alex, nieco zdezorientowany.
- ognia? mhm, jasne - niespecjalnie wiedział, czy ta dziewczyna ukończyła chociaż osiemnaście lat, ale to nie on był tu od pilnowania dzieciaków, więc wyciągnął ponownie zapalniczkę, by podsunąć ją alex.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 18:54

-dzięki - wymamrotała niewyraźnie i odsunęła się od niego kiedy już uporała się z zapaleniem swojego mentolowego slima, czy co to tam było po czym wypuściła dym ponad ich głowami, bo była dobrze wychowana. podrapała się w głowę przez dużą czapkę, no wiesz o co chodzi chyba polubię aleks tak sobie myślę. będzie nieogarniętą artystką. poetką, albo raczej powieściopisarką. to drugie lepsze. tak więc poprawiła czapkę, która zjechała jej na oczy i lustrowała go wzrokiem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 19:04

jacob z początku nawet nie spostrzegł, że alex mu się przygląda. siedział, ze spokojem zaciągając się i wypuszczając dym kółeczkami. dopiero kiedy dokończył papierosa i przydeptał go czubkiem konwersa, bo moje wszystkie męskie postaci to tacy w dupe lepsi biznesmeni, więc on może ubierać się luźno, zauważył jej spojrzenie. odchrząknął znacząco, poprawiając spadające z tyłka rurki.
- coś nie tak? - zapytał, bo niespecjalnie lubił, kiedy się na niego patrzy. wolał zniknąć w tłumie, niezauważony.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 19:14

-raczej wszystko w porządku. jak najlepszym - zapewniła go, odwracając głowę i uśmiechając się pod nosem. właściwie w duchu śmiała się z jacoba i jego intrawertyzmu, bo jako takiego go określiła w skrytości ducha. wyciągnęła przed siebie nogi obute w baletki z lakierowanej skórki i poprawiła czarne rurki, nieco marszczące się za kostką - teraz - dodała, znacząco unosząc papierosa. przymknęła oczy i rozkoszowała się dymem w płucach.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 21:30

jacob, tym razem podniósł na nią wzrok ze swoich butów. zauważył kilka niepotrzebnych plamek na przodzie konwersów, z pewnością od błota. fakin :d paryska pogoda, pozdro mój tata. co z tym numerem? w każdym razie, obdarzył ją uśmiechem, z serii pewnych siebie, bo pewien siebie był, że tak pozwolę sobie to teraz zaznaczyć.
- ile ty w zasadzie masz lat? - zapytał, przymykając na chwilę powieki. zmęczone. będzie musiał jeszcze dziś poskładać kolecję zużytych zippo, z której kilka dni temu układał wieżę na stole w salonie, a dziś rozpieprzyła się, pod wpływem przeciągu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 21:33

-a co cię to obchodzi? - zjeżyła się nieco, moja mama gada przez telefon z przyjaciółką już od jakiejś godziny i nie zapowiada się na koniec, i spojrzała na niego groźnie i buntowniczo. był jakimś gliną w cywilu czy co? w mgnieniu oka przestała uważać go za przystojnego mężczyznę, na siłę doszukując się w nim jakichś wad. bezskutecznie. westchnęła więc i wstała, otrzepując tyłek. nic tu po niej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 21:46

teraz, jej zachowanie wydało mu się dla odmiany śmieszne. był prawie pewien, że nie ukończyła osiemnastki, co nie zmieniało faktu, że była raczej pociągająca. zdążył zauważyć uwydatnione kości policzkowe, kiedy się uśmiechała. tymczasem, oblizał spierzchnięte wargi, marszcząc nieco nos.
- hej, hej spokojnie, po prostu wyglądasz tak młodo, że dziwię się, że palisz. ale nie zamierzam ci prawić kazań na temat fajek, kiedy sam pierwszy raz zapaliłem, w wieku trzynastu lat - wzruszył ramionami, poniekąd powinien wrócić już do domu, ale gdyby została...........byłoby miło. bynajmniej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 22:06

-aha? - nadal pozostawała nieufna, bo przecież poważnie mógł być z jakichś tam służb i tylko narobi jej kłopotów. cholera jasna, dlaczego aż tak ją kręcił? miał cudowną szczękę, którą miała ochotę wycałować, nie wspominając o samych ustach. no i na pewno był już po dwudziestce co samo w sobie było zajebiście podniecające. ah, kochana aleks. udawała jednak obojętną tudzież lekko obruszoną jego pytaniami oraz stwierdzeniami toteż usiadła z powrotem i zgasiła papierosa o krawężnik - osiemnaście. skończone w kwietniu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 22:20

pokiwał głową. może i miała osiemnaście, ale gotów był się z tym spierać. nie teraz. szkoda, że paliła, bo w powietrzu unosił się jeszcze smród dymu papierosowego, a chętnie spenetrowałby nosem jej szyję, w celu sprawdzenia zapachu. albo chociaż sprawdził, czy jej włosy są tak miękkie, na jakie wyglądają. póki co, nie robił nic, czułby się nieco jak pedofil, oh wyluzuj dżej.
- zapamiętam. zawsze miałem dobrą pamięć do dat - odpowiedział w końcu, opierając łokcie o schodek za sobą i przyglądając się alex z dołu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 22:22

-to dosyć dziwne - stwierdziła w końcu po chwili milczenia i wzruszyła ramionami, podkurczając nogi pod szyję. zrobiło jej się zimno, bo mi też jest zimno. chciałaby przytulić się do jacoba, żeby zarejestrować zapach jego perfum, lub po prostu trochę się ogrzać. zamiast tego jednak siedziała grzecznie w jakiejś od niego odległości i liczyła źdźbła trawy. patrz, to takie romantyczne, że myślą o tym samym.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 22:32

jacob natomiast był zbyt pochłonięty liczeniem jej włosów, każdego z osobna. okej, może nie. lustrował dla odmiany jej dekolt, bo to też facet, a to ważne. uśmiechnął się, do przechodzącej obok nich dziewczyny. kiedy stukot jej obcasów ucichł, czy tam ucichnął, jacob oprzytomniał, tudzież obudził się na nowo.
- co jest dziwne? że zapamiętuję daty? - zapytał, zachrypniętym głosem. kiedy dłużej niż nie mówił, właśnie miał chrypkę. ja też tak mam. schylił się, by poprawić buta, a tak serio to był tylko pretekst do przysunięcia się w stronę alex.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 22:34

nachyliła się i znalazła tuż obok jego twarzy.
-tak, właśnie to - po czym wstała i poprawiła spodnie, po raz kolejny już tego wieczoru po czym nie pytając go o imię ani numer telefonu poszła w swoją stronę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 26 Sie - 22:39

poszedł, wkurzony hehe.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 19:55

jacob, znów z papierosem w ustach, jak widać na załączonym obrazku, znów siedział na schodkach przed solarium. hej i to nie było takie do końca bezinteresowne; okej poniekąd właśnie wracał ze sklepu, bo stwierdził, że ma zupełnie pustą lodówkę, toteż kupił jakąś bagietkę, nie do końca świeżą i serek topiony. w kiełbasce. no, wracając do dżeja, miał nadzieję, że może i dziś pojawi się bezimienna, młoda dziewczyna, którą miał przyjemność spotkać w przeddzień. i nie potrafił powiedzieć, dlaczego tak naprawdę go zaintrygowała, była taka młodziutka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 19:59

tak jak i wczoraj wracała z zajęć śpiewu, na które kazał jej chodzić ojciec. sama nie wiedziała po co, bo nie lubiła śpiewać i uważała, że nie ma do tego najmniejszych zdolności w przeciwieństwie do ojca i nauczycielki - madame poiree. przyłapała się nawet na tym, że nuciła coś pod nosem. zauważyła jednak jacoba, więc momentalnie ucichła i wyprostowała się jak struna.
-znowu ty?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:03

jacob podniósł wzrok na alex ze swoich butów, które i tym razem były nieco dobitymi konwersami. wyprostował się nawet, więc jego kurtka rozsunęła się na dwie części, gdyż ponieważ albowiem, nie była zapięta. uśmiechnął się nawet, marzenia się czasem spełniają. okej, może to nie było jego marzenie, ale zawsze coś.
- znowu ty - powtórzył po niej, swoim seksownie zimnym, aczkolwiek zupełnie niskim głosem. lustrował ją spojrzeniem niewyżytego pedofila. okej, może nie. po prostu przyglądał jej się badawczo, nie zauważając wielkich zmian w jej wyglądzie, bo to facet, oni są zbyt ograniczeni.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:14

-znowu t y - powtórzyła jakby dawała mu do zrozumienia, że uważa iż siedzi tu tylko dlatego, żeby ją zobaczyć co klasyfikuje go na półce obok pedofili, a ją wśród wybitnie egocentrycznych. wzruszyła ramionami i poprawiła pasek torby na ramieniu, przestępując z nogi na nogę - więc masz do mnie jakiś konkretny interes?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:18

przyglądał jej się z rozbawieniem, próbując rozszyfrować, czy jest zaborczą małolatą, czy pragnącą uwagi innych, niedowartościowaną dziewczyną. póki co, nie oceniał jej, z raptem dwóch rozmów, po których nie mógł przecież nic konkretnego o niej powiedzieć. wstał, złapał siatkę z zakupami, a przyluźne rurki zjechały mu nieco z bioder ukazując alex bokserki ze spondżbobem.
- nie, skądże. wyszedłem tylko po zakupy - uniósł do góry siatkę ze swoimi zakupami właśnie, nadal nieco rozbawiony.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:24

-aha - skinęła tylko głową i zakołysała się na boki, ale nie jak osoba pijana, raczek taka która nie bardzo wie co teraz ze sobą zrobić - hm, to ja już pójdę - stwierdziła w końcu, nie wiedząc jednakże po co go o tym informuje. powoli ruszyła przed siebie, karcąc się w duchu za to, że pierwszy raz nie jest w stanie po prostu z nim flirtować. miała jakieś bariery względem niego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:31

jacob wiedział, że nie może pozwolić jej odejść. co, jutro musiałby znów stać pod tym nieszczęsnym solarium i wyczekiwać na nią. no cóż. odłożył zakupy na schodki, przed drzwiami, by pewnym siebie krokiem ruszyć za alex. w pewnym momencie złapał ją za nadgarstek i przekręcił w swoją stronę, po czym objął jedną ręką, tak, że ich ciała do siebie przylegały, co było moim zdaniem bardzo seksy. nachylił się, by ją pocałować, a to bardzo dirty & pedofilskie <3.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:41

-łał, lowli - mruknęła jak kesi ze skinsuw. z początku chciała go od siebie odepchnąć, bo może faktycznie był obleśnym pedofilem, który zaciągnie ją do swojego brudnego mieszkania i zgwałci tam trzy razy. nie umniejszało to jednak faktu, że był zabójczo przystojny i przy tym świetnie całował, toteż ignorując zdrowy rozsądek aleks stanęła na palcach i zarzucając mu ręce na szyję i masując po karku oddała pocałunek równie niegrzecznie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:51

oczywiście dżejkop nie był frajerem i nie zamierzał jej przepraszać, za to, że ją pocałował. nawet nie miał wyrzutów sumienia, względem tego, że była taka młodziutka. hej, nawet nie wiedział jak ma na imię. przez chwilę jednak liczyła się jej bliskość, zapach włosów i dotyk dłoni na karku, że nie mógł przerwać pocalunku. zimnymi dłońmi, bo to już wieczór, a on nie nosił rękawiczek, błądził gdzieś w okolicy nerek alex, by w końcu, niechętnie, bo niechętnie, oderwać się od jej ust.
- jak masz na imię? - zapytał, jeszcze bardziej zachrypnięty niż zwykle, co mogło ją podniecić, mnie by podnieciło.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:53

-aleks - odparła, ponownie przysuwając się do niego i całując namiętnie i jednocześnie słodko dla odmiany. przeczesała palcami jego sztywne włosy i odsunęła się, patrząc mu prosto w ciemne oczy. nigdy nie miała z tym problemu. pewnie była za młoda, żeby mieć no nie? - a ty?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 20:58

- jacob - odpowiedział spokojnie, nie kłamał jak sebek, nołłoriz, tęsknię za sebkiem trochę :c. no nieważne. rozluźnił nieco swój uścisk, nie chcąc alex połamać krzyża, czy coś równie krejzolskiego, bo chyba niespecjalnie miał wyczucie, a ona wydawała mu się taka drobniutka i krucha? w pewien sposób, nachylił głowę, by czubkiem zimnego nosa odgarnąć kosmyk włosów z jej czoła - odprowadzić cię do domu?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 21:10

-wolałabym raczej, żebyś zabrał mnie do klubu na drinka - stwierdziła, mając nadzieję, że się zgodzi a potem z klubu będzie mogła ulotnić się niezauważalnie do domu. brakowało tylko tego, żeby dowiedział się iż mieszka z ocjem, który siedzi teraz pewnie upalony i cieszy się do kaktusa w wielkiej doniczce. przewróciła oczami Rolling Eyes na samą myśl, mając nadzieję, że tego nie zauważył. raczej nie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Sro 27 Sie - 21:14

nie zauważył, bo jak wcześniej wspominałam, to tylko facet, który jest ograniczony jak oni wszyscy. póki co, pokiwał głową, dlaczego nie, sam chętnie by się czegoś napił. zapomniał nawet o zakupach, trudno, jutro też zje śniadanie w burger king, w drodze na uczelnie - i tak nigdy nie tył.
- w porządku, chodźmy - objął ją ramieniem i zacznę : *.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Czw 28 Sie - 18:06

jeśli tak dalej pójdzie, to jacob rozłoży sobie tutaj namiot. no cóż, jednak nie mieszkał aż tak daleko. tym bardziej, przyjście pod solarium nie sprawiało mu problemy; chciał znów zobaczyć alex, miał nadzieję, że i dziś będzie wracała z lekcji śpiewu. był może odrobinę za wcześnie, ale wolał być wcześniej niż się spóźnić. prawda? prawda. tymczasem usiadł sobie na schodkach, wyciągając paczkę papierosów.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Czw 28 Sie - 18:08

oczywiście przechodziła, jakżeby inaczej wcześniej, bo odwołano lekcję ku jej ogromnemu zadowoleniu. paliła parliamenta super slima i miała wobec tego wszystkiego dobry humor. nie zauważyła jacoba, bo nie rozglądała się za nim, właściwie nie mając zamiaru go tu spotkać. może źle to ujęłam. nie spodziewała się go spotkać.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Czw 28 Sie - 18:15

jacob z początku też jej nie dostrzegł, ponieważ był zajęty majstrowaniem przy swojej zapalniczce, za dwa ojro. wszystkie zippo, które miał, już się zużyły, a raczej benzyna w nich. układał z nich więc piramidki. nie to, żeby już dawno miał pozbierać je ze stołu do woreczka. prania też nie wywiesił, bo dziś pospał sobie do jedenastej, a potem grał w piłkę nożną z dziećmi, na boisku niedaleko :3. tymczasem jednak podniósł wzrok, który zawiesił na drobnej sylwetce alex.
- hm, alex? - zagadnął, wcale nie nieśmiało, ale jak zwykle spokojnie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 19:34

zapomniałam wczoraj zakończyć, xd.
w każdym razie następny wieczór, znowu ta sama sceneria, alex owinięta w zielony szalik, w wełnianym ugrzecznionym płaszczyku od taty, zwiewnej spódnicy i grubych szarych rajstopach oraz skórzanych botkach, wracała z zajęć śpiewu w niezbyt dobrym humorze. madame poiree chciała wysłać ją na jakieś zawody. młode talenyy, czy inne gówno które wcale, a wcale jej nie obchodziło. miała inne sprawy na głowie. jak na przykład imprezy. wcisnęła ręce do kieszeni kurtki i przyspieszyła, przechodząc obok solarium.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 20:08

a jacob, jak co wieczór siedział na schodkach, czekając na alex. w zasadzie tyłek mu trochę przymarzł do schodów, ale był gotów to przeżyć. oczywiście ją dostrzegł i nawet kaszlnął, na tyle głośno, że rozniosło się po całej ulicy.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 21:01

zatrzymała się i wzdrygnęła, ale nie z obrzydzenia. po prostu ją przestraszył, bo dotychczas było tu przeraźliwie cicho, więc wiecie rozumiecie.
-jacob - uśmiechnęła się kącikiem, zatrzymując tuż przed nim i poprawiając pasek torby - znowu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 21:24

jacob, podniósł się ze schodków, bo uznał, że to nieładnie; on siedział, ona stała! podszedł, w miarę blisko, bez żadnych fałszywych ruchów.
- czekałem na ciebie - powiedział, opanowanie i spokojnie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 21:28

-oh, hm to.. miło z twojej strony - odpowiedziała nieco zakłopotana, bo cała ich znajomość wydawała jej się dziwna i niecodzienna. no wiesz, wieczorne spotkania pod solarium z dorosłym facetem. podrapała się za uchem i uśmiechnęła, tuszując swoje zakłopotanie, może lekki strach, czy zaniepokojenie - przejdziemy się?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 22:34

- czemu nie - przytaknął, ale po chwili, bo on nie był zbyt wyrywny. to nie jest postać-krejzol. sori? w każdym razie, objął alex szczelnie ramieniem, jakby chciał zadbać tym samym o jej bezpieczeństwo, ruszając przed siebie. miał zakwasy w nogach, bo pomagał dziś sąsiadom we wnoszeniu nowych mebli na górę. no cóż. zastanawiał się, dlaczego alex wczoraj poszła, toteż o to zapytał, odwracając głowę w jej stronę; tym samym mógł chociaż przez chwilę zaciągnąć się jej zapachem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 22:37

-oh! - westchnęła, wymyślając na prędce powód dla którego musiałaby uciec, a nie byłby tak głupi i banalny jak prawdziwy: ojciec wkurwił się na nią iż nie rozpakowała zmywarki xd - hm, obiecałam przyjaciółce, że do niej wpadnę. rzucił ją chłopak - odpowiedziała i zmarszczyła brwi. marnie, marnie alex. no trudno. wsunęła dłoń pod jego płaszcz. zmarzła.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 22:42

- ohm, no tak - pokiwał głową, uśmiechając się do czaarnej, czaarnej przestrzeni między nimi. w promieniu stu metrów nie były żadne latarnie, ale jacob się nie bał, nołłoriz. rozważał opcję przelecenia alex, ale się rozmyślił; była taka słodka! sołkjut, jak to mówi sophie. nie miałby chyba serca, przerżnąć i zostawić, potem musiałby za karę poprzypalać sobie ręce zapalniczką. no cóż, taki już był - i co pewnie teraz rozpacza?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 22:47

przypalać ręce zapalniczką! xd
wzruszyła ramionami i zbliżyła się bardziej do jacoba z kilku powodów, których oczywiście mu nie zdradziła. są one dostępne tylko w kontach premium czyli dla ciebie samr: zrobiło jej się zimno od powiewu listopadowego wiatru, chciała zobaczyć jakich perfum używa jacob oraz odniosła wrażenie, że ktoś za nimi idzie. może szedł! napisałam mojżesz szedł, ale chyba nie szedl. może to thomas! ale spokojnie, nie bójta się wuja thomasa! kot
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 22:55

no, nieważne kto szedł. jacob nadal się nie bał, bo on był po prostu opanowanym człowiekiem, tak właśnie wymyśliłam. obejmował za to nadal alex, a mając ją blisko, czuł się zupełnie komfortowo; nigdy nie miał młodszego rodzeństwa, a on lubił się opiekować ludźmi. to znaczy nie zrozum mnie źle, on nie traktował alex jak młodszej siostry. miał po prostu zakodowane opiekuńczość, w sobie. kiedyś, opiekował się nawet kotem sąsiadki, więc ten, przychodził potem do niego i stawał na parapecie, czekając aż dżej otworzy okno.
- gdzie cię odprowadzić, alex? - zapytał, choć chciałby zaproponować żeby może poszli do niego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 23:10

zerknęła na zegarek i lekko się przestraszyła, było już cholernie późno a ona nawet nie zauważyła kiedy to się stało. ojciec ją zabije..
-hm, chyba nie mam co do tego jakichś wygórowanych pomysłów - odpowiedziała uśmiechając się swobodnie. pieprzyć ojca, wyjaśni mu to potem. drobne kłamstewka jeszcze nikomu nie zaszkodziły. ups, jeszcze się to obróci przeciw niej, biedna alex.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 23:20

jacob pokiwał głową. właśnie przechodzili koło klabdekaraoke, ale on chyba miał co innego w planach. to znaczy, nie zrozumcie mnie źle, ale daaawno, daawno z nikim nie spał, jeśli nie licząc tej głupiej sąsiadeczki z pierwszego piętra, która czasem wpadała, by ponarzekać, że jacob znów ją zalał, a potem pieprzyli się pół nocy, by resztę palić papierosy w jej łóżku. alex była całkiem inna od niej. taka.....inna. po pierwsze inna, po drugie inna. delikatna.
- może pójdziemy do mnie? w zasadzie jest trochę bałagan, ale moglibyśmy się napić winaa i....- zaciął się na chwilę, przecież nie powie jej otwarcie, że ma ochotę na seks :c - ono jest naprawdę dobre. czterdziestoletnie. dostałem na urodziny od dziadka.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 23:22

-omatko, może innym razem - mruknęła i uciekła. był pedofilem! a tatuś ją ostrzegał! :c
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
jacob.
dres.

PisanieTemat: Re: solarium   Pią 29 Sie - 23:25

no cóż jutro tez bedzie koczowal pod solarium.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
alex.
ko-rek.

PisanieTemat: Re: solarium   Wto 2 Wrz - 19:03

alex wracała z zajęć śpiewu, jak co wieczór zresztą. szczelnie otulona skórzaną kurtką i węłnianym szalikiem w kolorze modrakowym, miała szczerą nadzieję, że nie spotka jacoba. nie widziała go ani razu od momentu feralnego zaproszenia 'do siebie'. nie żeby alex była cnotką niewydymką, przeciez chciała się z nim kochać, ale jakoś kiedy doszło co do czego stało się to dla niej zbyt.. dziwne. że też działo się naprawdę.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

solarium

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1