|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: anima fitness club Wto 24 Cze - 19:44 | |
| |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 17:34 | |
| przyszła i skierowała się do przebieralni. |
|
 | |
carmen anna pijak

Liczba postów: 1418 Age: 23 Skąd: londynn Związany/a z: deejmon! Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 17:41 | |
| szybko wbiegła do budynku i jeszcze szybciej do przebieralni. - zooey! przepraszam za spóźnienie! - uśmiechnęła się. - długo czekasz? - rzuciła torbę do szafki i przebrała się, łi. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 17:47 | |
| - właściwie to z dziesięć minut, ale nie przejmuj się - uśmiechnęła się - to idziemy? |
|
 | |
carmen anna pijak

Liczba postów: 1418 Age: 23 Skąd: londynn Związany/a z: deejmon! Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 17:52 | |
| - idziemy - uśmiechnęła się. weszyły na salę i takie tam. w każdym razie znalazła od razu miejsce dla siebie - rowerek bo nie potrzeba zbytnio kondycji, a nie pojeździ jak pada. - trochę wysiłku... - zaśmiała się - co tam u ciebiee, zmarzluchu? |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 17:54 | |
| Weszła na steper czy coś równie banalnego w obsłudze. - w maksymalnym skrócie, C. mnie wkurza, zdałam sobie z tego sprawę, jestem samotna, ogólnie nie mam do kogo się przytulić i takie tam. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 17:59 | |
| - mi w skrócie niestety nie wytarczyy! - uśmiechnęła się i zaczęła wyciągać informacje z zooey, hmm - czemu cię wkurza? spotkanie trwa 4 min czy coś takiego? jak coś zawsze możesz przyjść do mnie. o każdej porze dnia i nocy. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:05 | |
| - jesteś uparta - uśmiechnęła się - no więc nie wiem, dziwnie mi się z nim rozmawiam, nie umiem tego wytłumaczyć - przekręciła oczami związując włosy. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:09 | |
| - wiem - zaśmiała sie i w końcu rozpoczeła swoją... jazdę na rowerze? - chce dużo powiedzieć, a nie umie? hmm, przekazać treści? - zaczęła się zastanawiać, ale stwierdziła, że lepiej nie. bo palnie cos głupiego jak zwykle. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:16 | |
| - wiesz to może ja już pójdę - spojrzała na nią pocierając dłonią policzek. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:18 | |
| spuściła głowę koncentrując się na stepowaniu. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:20 | |
| - dobra, wiem, to przeze mnie. sorry - zatrzymała się i zeskoczyła z rowerku. oparła się o niego i zmarszczyła brwi. tak, ta głupia mina. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:22 | |
| podniosła głowę zakłopotana- co przez Ciebie, nie - uśmiechnęła się - chodzi raczej o fakt, że to ja muszę ciągnąć rozmowę, gdy o czymś mówię jego odpowiedzi są takie jakby nie do końca słuchał, nie jest w ogóle zainteresowany moją osobą, wiesz czasem jak z kimś rozmawiasz to wydaje się jakby nie wykazywał chęci, chodzi o to - uśmiechnęła się ściskając carmen |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:29 | |
| uściskała zooey i poklepała ją po ramieniu. - może, nie wiem... pogadać z nim? nie, no to odpada jak nie jest w tym najlepszy... jak się nie będzie odzywał, to ty też się nie odzywaj. zobaczymy ile wytrzyma. jak krótko to zależy, jak długo... - zastanowiła się chwilę - to niech ucieka najdalej od ciebie. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:30 | |
| - nie chodzi o to, że on się nie odzywa, chodzi właśnie o to, że chce się spotykać, ale on dla mnie, no dobra w uogólnieniu jest nudny. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:34 | |
| zmarszczyła brwi i próbowała się zastanowić. wlazła znów na rowerek, ale tylko na nim siedziała. - moooooooże... nie no, nie zmieni się go. znaczy nie znam go i na oczy nie widziałam. nie gadałam i takie tam. zaciągnij go do klubu! nie, to zły pomysł - ostatnio miała same złe pomysły. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:37 | |
| - raczej zostaniemy jedynie znajomymi, bo na przyjaciela też się zbyt nie nadaje - uśmiechnęła się - dość o mnie, a co u Ciebie?^^ |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:41 | |
| - ostatnio śpie w dzień, ale to nie jest zbytnio ciekawe, zmieniłam koło w samochodzie ale odpadło, hęę. ogólnie , ale boję się, że mój kuzyn będzie chciał tu przyjechać - uśmiechnęła się i spojrzała na zegar na sali - o matko, chyba będę musiała lecieć, zaraz... znaczy za jakieś 10 min... - chyba trzeba zacząć ćwiczyć więc to zrobiła.
Ostatnio zmieniony przez carmen anna dnia Wto 22 Lip - 18:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:41 | |
| - a co jesteś z kimś umówiona? - zapytał ćwicząc dalej. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:45 | |
| - yhmm - wzięła buteleczkę z wodą z podłogi i napiła się łyka - z blejsem - uśmiechnęła się i rzuciła do zooey drugą butelkę. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:46 | |
| - dzięki - uśmiechnęła się kącikowo - z blejsem, rozumiem, widzę, że masz dla mnie coraz mniej czasu - westchnęła teatralnie spoglądając z ukosa na c. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:49 | |
| - nie paatrz tak na mnie - zaśmiała się - jutro spotkamy się jakoś wcześniej, i jak będzie ładna pogoda w końcu to pójdziemy na tą karuzelę - uśmiechnęła się i pojrzała jeszcze raz na zegrar - kurczę, muszę lecieć. too do jutraaa?! - uściskała przyjaciółkę. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:51 | |
| - będę-uśmiechnęła się - no dobra, wcześnie czyliii...? - uścisnęła ją - no to na razie . |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:52 | |
| - jakoś po południu. koło 15-16 jakoś, nie? jeszcze się zdzwonimy - uśmiechnęła się i pobiegła do szatniiii. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: anima fitness club Wto 22 Lip - 18:56 | |
| dobrze - odpowiedziała po czym poszła do domu. |
|
 | |
othello rodzynek.

Liczba postów: 268 Skąd: stond. Związany/a z: nikim proszę pani Twarz: nick snider Wiek postaci:: 20 Registration date: 11/08/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 11:21 | |
| no to przyszli do tego fitness clubu i od razu skierowali się w stronę przebieralni. oczywiście każdy poszedł do swojej, żebym nie było, hyhyh. to gotowi poszli na siłownię i te kremówki spalali. |
|
 | |
independent. brzydaaaaaal.

Liczba postów: 350 Skąd: z Ciebie. Hobby: Ty. Nastroj: Ja. Związany/a z: z Tobą. Twarz: ole sorensen. Wiek postaci:: 9384702. Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 11:38 | |
| hmhm, nie wiem, czy on był samotny, ale indie i tak wpieprzył się na siłownię, chociaż od samego początku twierdził, że to kiepski pomysł na odreagowywanie stresów i tego całego zakochania, które nim zawładnęło i nie dawało mu jeść, więc postanowił jednak powalczyć ze sobą i popracować nad swoją uroczą masą mięśniową i właśnie, kiedy szukał spodenek w swojej bardzo elo sportowej torbie zobaczył otella, którego znał,hm, powiedzmy, że przez wspólnych znajomych i generalnie to byli swoimi ziomalami, więc pomachał mu, bo widok przesłonił mu jakiś pudzianowski na pół etatu smarujący mięśnie smalcem. ; d |
|
 | |
othello rodzynek.

Liczba postów: 268 Skąd: stond. Związany/a z: nikim proszę pani Twarz: nick snider Wiek postaci:: 20 Registration date: 11/08/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 12:19 | |
| no wiadomo, bo othello to wszystkich w mieście i poza miastem nawet zna. można powiedzieć, że po jakiejś tam imprezie się zakumplowali, ale stracili ze sobą kontakt i tak czasem się spotykali, aha. no ucieszył się, że go zobaczył. nawet, jeśli ma ćwiczyć z motylkiem, to może sobie też pogadać, bardziej się spocą. - stary kope lat - uśmiechnął się do niego i zrobili sobie żółwika. - ty też musisz trochę popracować, co nie? |
|
 | |

Liczba postów: 350 Skąd: z Ciebie. Hobby: Ty. Nastroj: Ja. Związany/a z: z Tobą. Twarz: ole sorensen. Wiek postaci:: 9384702. Registration date: 07/08/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 12:26 | |
| kocham żółwika ; d -o boże-jęknął, co pewnie zabrzmiało trochę ciotowato, chociaż nie czuł się jak ciota bynajmniej, przez wet dreams i poprzednionocne bangbang, cicho, nienawidzę soko od teraz bo mnie ta piosenka męczy-myślę, że muszę. mam za sobą sześć lotów samolotowych w ciągu dwóch tygodni i umarłem. |
|
 | |
othello rodzynek.

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 12:32 | |
| no tak, jest mrau
on też nie czuł się ciotowato pomimo tego, iż butterfly powiedziała, że jest gejem, co oczywiście wyklucza i w ogóle nawet jest mało tolerancyjny powiedzmy ; d no a co do fryzury, to fajny kolorek ma. danny też jest blondynem, nawet podobnym a chyba serek heterogenizowany, oh - ja nie myślę, bo wczoraj zmęczyłem kilka kremówek i jeśli chcę, żeby dziewczyny nie uciekały ode mnie, gdzie pieprz rośnie, to przyda się mały wycisk - sprostował krótko, przechodząc na bieżnię. - a jak u ciebie, indie? jesteś stewardessą? |
|
 | |

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 12:39 | |
| o boże, faktycznie jego awek jest sooooooooo gay! -nie, jestem z dziewczyną-to znaczy w sumie nie był pewien, czy jest z matyldą, ale był pewien co do raczej ważnego faktu, mianowicie tego że nie mógł przestać o niej myśleć, myślał nawet jak nie myślał! i nie wiem, czym się zajął, w sumie nigdy nie byłam na siłowni ; d, poza tym teraz i tak miał straszną ochotę zapalic, jak już się komuś przyznał i znowu zaczął go z nerwów boleć żołądek. |
|
 | |
othello rodzynek.

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 12:45 | |
| ale proszę cię, on nie jest soł gej. chociaż byłoby zabawnie, ale nie mam dla niego żadnego partnera, ale nie, nie, wróć. głupi pomysł xdd niech sobie jest serkiem hetero, a awek to tylko awek. ja też nigdy nie byłam na siłowni, ale wiadome, co się tam raczej znajduje. sri, za dużo emtiwi. - oh i ah znam ją? - spytał całkiem podekscytowany, ale nie dał tego po sobie pokazać, bo to by było definitywnie, że niby serek homogenizowany, nie, nie. no to zawsze myślał, w sumie zazdrościł kumplowi, bo on nie ma takiej dziewczyny, o której myśli non stop. może desire, ale to tylko przyjaciółka, buttie i nadine, więc wiesz sama. zazdrość to niefajna sprawa. - też bym chciał mieć jakąś dziewczynę, ale kompletnie nikogo sobie nie mogę znaleźć. |
|
 | |

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 12:50 | |
| -nie wiem, nie wiem-pokiwał głową-to znaczy na pewno jest cały tłum!-brzmieli jak zdesperowane dziewczynki, własnie doszłam do takiego konstruktywnego wniosku łans egen. przełknąl i powiedział, że chyba powinien zapalić, a potem uświadomił sobioe, że jest strasznie niemęski, że powinien być jak kowboj marlboro i przelatywać laski kiedy się dało i jak a potem zakładać swoje stajlisz okularki i lecieć do następnych. |
|
 | |
othello rodzynek.

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 12:57 | |
| on zaśmiał się pod nosem i zaczął coraz to szybciej biegać po tej całej bieżni - wiesz, że ja też nie uprawiam seksu z każdą napotkaną - zaczął - chociaż marlboro to i palę - dodał, aż zaczął megagigantycznie szybko biec, no wiecie jak, strasznie szybko tak - ale ostatnio ja i koleżanka chyba wpadliśmy, ale to nie jest nic potwierdzonego jeszcze - przewrócił oczami na samą myśl o tym, ale po chwili uśmiechnął się tak jakoś dziwnie, wymuszanie, bo to też taki obciach jakby, bo ostatnio to się seksił właśnie z nadine, a to było kilka tygodni temu, więc dla niektórych to porażka, heh. - to jak ma na imię ta twoja dziewczyna? |
|
 | |

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:01 | |
| -jak to, ty i koleżanka chyba wpadliście?-stały związek, to znaczy taki, który trwał nieco dłużej niż jedna noc, i nawet dłużej niż dwie i który polegał na wciąganiu papierowych żaglówek na dach i robieniu ciastek i zupełnie miłym seksie w łóżku a nie w klubowej toalecie trochę wyprał mu mózg i jakoś dziwnie czuł się słuchając, jak ktoś mówi 'koleżanka' o dziewczynie, której zrobił dziecko. bo gdyby on zrobił dziecko matyldzi to raczej nie nazywałby jej koleżanką i, co ważniejsze, pewnie by umarł-mathilde. dziś jestem zakochana, znaczy w nastroju na zakochanie więc mógł zobaczyć kreskówkowe serduszka w oczach indiego. |
|
 | |
othello rodzynek.

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:08 | |
| oh tylko ja nie zakochana i dzięki Bogu xddd - no to nie jest moja dziewczyna, tylko koleżanka, znaczy się bardzo dobra kumpela, prawie moja przyjaciółka - podrapał się po głowie, bo nie wiedział, jakiego słowa ma użyć, jak sprecyzoważ zdanie. - ale nigdy jeszcze nie wiadomo, może ma okres i tak majaczy - pomyślał, bo moze to właśnie prawda, oby. - i to nie w jakimś kiblu tylko po prostu u mnie w domu, zaprosiłem ją - opadł na kanapę jakąś tam, bo chyba było coś do siedzenia. prawdę powiedziawszy othello się zmęczył, ot co. hihi, a jak usłyszał, że to matyldzia jest jego dziewczyną, to nawet i się ucieszył, bo znał ją. kiedyś nawet grałam z nią w liceum chyba na murku, nie pamiętam - znam mati, życzę szczęścia |
|
 | |

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:12 | |
| -nie bierzemy jeszcze ślubu, czy coś-rozparł się na kanapie, czy czymś na czym siedzieli-ale dzięki, to znaczy może lepiej nie dzięki, bo nie chcę zapeszyć. w ogóle ostatnio zmarła moja babcia i to była prawdziwa rzeź, dlatego tak latałem z tą kopenhagą, rozumiesz. to znaczy do kopenhagi, nie z nią. i, hej!-uniósł dłoń, kiedy juz do niego dotarło co mówił othello, w końcu to facet, normalne, że myśli trochę wolniej-i ty prawdopodobnie będziesz tatusiem i....i mówisz o tym tak, o, śmelo coś tam, będę ojcem? rany, chłopie, a jeśli naprawdę będziesz? wiesz, pieluchy, nagła śmierć łóżeczkowa, kolka, rzyganie, nieprzespane noce, potem jakieś cholerne teletubisie i tak dalej... |
|
 | |
othello rodzynek.

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:20 | |
| - lepiej nie dmuchać na zimne, bo to jest jak palcem w wodzie pisane - jęknął, bo w sumie przez indie zaczął ciągle o tym myśleć. oczywiście zdawał sobie sprawę, iż całe życie odwróci mu się do góry nogami, ale nic jeszcze nie jest powiedziane, dlatego na razie nie chce o tym myśleć. koniec i kropka. - tylko, że nie wiem nawet, jak się prawidłowo trzyma dziecko. ostatnio bawiłem się w mamę i tatę, to nie miałem pojęcia, za co chwycić lalkę i główka wisiała jej na dole. pan Bóg wie, że się do tego nie nadaję - stwierdził i wyciągnął papierosa z zamiarem zapalenia, ale to na zewnątrz muszą wyjść - idziesz zapalić? współczuję z powodu babci |
|
 | |

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:42 | |
| sori sori, miałam zw ;c -i właśnie dlatego nie wierzę w boga, stary-pokiwał głową-idziemy-i wstał, pieprzyć, że był raczej w stroju sportowym, najwyżej zamarźnie i othello będzie zmuszony robić mu jakieś usta-usta albo masaż rozgrzewający. i nie wiem, pewnie poszli, po drodze zabierając z jego szafki laki strajki i zippo z beatlesami<3. |
|
 | |
othello rodzynek.

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:51 | |
| to on już poszedł się przebrać w normalny ciuch, bo prawdę mówiąc ja zaraz idę pod prysznic, a potem do spowiedzi, więc wiecie jak to jest.. heh! - ja też nie wierzę, hyh.- odparł, kiedy już wrócił z tej przebieralni. wyszli na zewnątrz, othello chwycił torbę, w której miał te wszystkie rzeczy, znaczy przebranie, powerade jakiegoś dużego. uśmiechnął się i sobie zapalił przed drogą, o. - ... musimy się kiedyś umówić na piwo, stoi? |
|
 | |

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:54 | |
| do spowiedzi <33 ; ddd taak, więc się pewnie przebral też,tak myślę, nawet nie żałował tych paru euro które zapłacił za wejście, w końcu trochę kamień mu spadł z serca, głównie z powodu tego, że inni dzięki bogu mają większe problemy niż on, na przykład są przyszłymi ojcami dziecka dziewczyny którą nazywają swoją koleżanką i nawet jej nie kochają, hm. -pewnie-zapalił i swojego, sisi, to znaczy papierosa, żebyście sobie nie pomyśleli, zboczeńcy, ja już wiem co wy robicie pod kołderką kiedy ciocia natala nie patrzy.-na carlsberga, bo duński. |
|
 | |
othello rodzynek.

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 13:57 | |
| no nie śmiej się ; ddd ja chodzę do kościoła ; dddd muszę ; dddd
- co ma za znaczenie, czy duński? mój wujek mieszka w polsce, więc pójdziemy na polską wódkę, ale to jeszcze ci sesemeskiem wyślę.- no i pogadali chwilę, aż wreszcie dopalił tą fajkę. machnął mu na pożegnanie i poszedł. |
|
 | |

| Temat: Re: anima fitness club Sob 30 Sie - 14:01 | |
| ja byłam raz na drodze krzyżowej, jak się z koleżanką upiłyśmy ; dddddddddd i tyle chyba.
-duński najlepszy, głupi!-odparł, machając mu jeszcze, bo jego duńska krew się odezwała, szkoda w sumie, że nie eee szkocka, bo wtedy mógłby chodzić w kilcie. |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: anima fitness club Pią 12 Wrz - 17:27 | |
| przyszła trochę poćwiczyć swoją idealną figurę, i teraz chyba znajdowała się w przebieralni i zastanawiała się co będzie robić później, właściwie to robiła plany na wieczór. i kiedy już poćwiczyła, od razu poszła do kina. |
|
 | |
|