|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: basen Wto 24 Cze - 19:44 | |
| |
|
 | |
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: basen Pią 11 Lip - 13:26 | |
| wyszedł z basenu, miał jeszcze mokre włosy i papierosa w ustach. |
|
 | |
sebastien prosiaczek

Liczba postów: 1308 Age: 26 Skąd: sicily! Związany/a z: tju. Twarz: james franco Ostrzeżenia: 1 Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: basen Pią 11 Lip - 13:47 | |
| |
|
 | |
LittleNymphet mario forever

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: basen Nie 13 Lip - 17:10 | |
| Przyszła, bo się jej przypomniało, że trzymanie dobrej formy, i kondycji jest w modzie. Pluskała się, ot tak. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

Liczba postów: 274 Skąd: kjoto, bejbi. Związany/a z: sajdkikiem ? Twarz: lena fuji/ inne Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 14:36 | |
| Czuła się trochę niepewnie, ale dzielnie trzymała się przyodziana w swoje cudowne bikini. Tylko jedna osoba myślała o jakiejkolwiek aktywności w taką pogodę. Cóż, chyba czas na zawiązanie jakichś znajomości. Problem w tym, że zupełnie nie wiedziała jak. Wskoczyła do basenuu. Zmarszczyła brwi, bo dziewczyna nie wyglądała jej na rodowitą Francuzkę. Chciała ją o to zapytac, ale bała się konfrontacji w zobcym człowiekiem. coś jej się w tym mieście poprzestawiało... |
|
 | |
Eliza 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 287 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: byciem samą Twarz: Avril Lavigne Wiek postaci:: 18 Registration date: 07/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 14:48 | |
| Rano zarobiła, więc było ją stać na basen. Weszła więc do basenu w swoim czarnym bikini i zastanawiała się właśnie czy jest sens moczyć głowę |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

Liczba postów: 274 Skąd: kjoto, bejbi. Związany/a z: sajdkikiem ? Twarz: lena fuji/ inne Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 14:57 | |
| Yuki usłyszała plusk i odwróciła się delikatnie. Do wody weszła dziewczyna w absolutnie zjawiskowym bikini. "Pewnie Chanel" pomyślała Yu i zechciała się upewnic. - Hej, skąd masz ten rewelacyjny strój? - powiedziała głośno do dziewczyny. Stwierdziła, że mimo woli wyszło jej to ironicznie, więc uśmiechnęła się lekko. |
|
 | |

Liczba postów: 287 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: byciem samą Twarz: Avril Lavigne Wiek postaci:: 18 Registration date: 07/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:00 | |
| Usmiechnęła się - A, kupiłam na wyprzedaży w Chanel. Nic specjalnego. Twój jest ładny. A wogóle to jestem Eliza "Kupiłam jak miałam kasę" - pomyślała jeszcze ale nie powiedziała |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:03 | |
| - Zazdroszczę ci tej skromności, ja nigdy taka nie byłam...- westchnęła.- No i dzięki za komplement. Podrapała się po głowie. - A ja Yuki, miło mi cię poznac. Właściwie to jesteś pierwszą osobą, którą tu poznałam. Mieszkasz tu, czy przyjechałaś?- zapytała zaciekawiona. W końcu, jeśli dziewczyna tu mieszkała, jej życie ma wyglądac podobnie. Dziwnie się z tym czuła. I trochę się stresowała. Ciekawe, czy to było widoczne na jej twarzy... |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:05 | |
| - Mieszkam tutaj w Paryżu, na Montmartrze. Mi też miło Cię poznać - oparła sie o ścianę basenu i ucieszyła się, że nie musi moczyć głowy, tylko konwersować |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:10 | |
| Weszła i stanęła nad basenem rozważając rozpaczliwie absurdalną wątpliwość, a konkretnie zastanawiała się na tym jak bardzo chce zamaczać się w chlorowanej wodzie + na pewno zimnej. Stanęła więc na chwilę, spoglądając na rozmawiające dziewczyny, po czym jej myśli nadal zaprzątnęła woda, postanowiła odwlec nie co decyzję o pływaniu. Zbliżyła się więc nie co do dziewczyn, ale pochłonęło ją wiązanie włosów. Posłała im jedynie nikły uśmiech. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:11 | |
| Dziewczyna była miła, i to zachęciło do rozmowy. Szkoda tylko, że tak się denerwowała dzisiejszym dniem, inaczej może zdobyłaby się na jakieś ciekawsze komentarze. - Sądząc po Twojej minie [nawiązuję do wcześniejszej myśli na temat kasy za kostium] życie tutaj nie jest takie piękne jak mi się wydaje, co?- westchnęła ciężko, teraz już naprawdę żałując, że zgodziła się na tą pieprzoną propozycję agencji. Ocknęła się. Dziewczyna wyglądała młodziutko. Ciekawe, ile miała lat i co robiła...
++ Zauważyła, że podeszła do nich jakaś laska. Ledwo się do nich uśmiechnęła, ale może dlatego, że była zajęta związywaniem włosów. Ciekawie się zaczyna jej pierwszy dzień w Paryżu. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:14 | |
| - E, nie jest tak źle. Tylko ja żyję po wariacku i czasem nie mam pieniędzy. Ale jestem zadowolona. A ile masz lat i skąd wzięłaś się w Paryżu - zauważyła, że przyszła zooey i uśmiechnęła się zachęcająco |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:15 | |
| Gdy zakończyła misterne wiązanie włosów, postanowiła subtelnie dołączyć się do rozmowy, właściwie stanie przed basenem wyglądało idiotycznie, podeszła więc od dziewczyn posyłając im subtelny uśmiech. - Chyba nikt nie przyszedł tutaj w celu pływania -stwierdziła - a właściwie jestem Zooey - przywitała się wprost dołączając do rozmowy. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:17 | |
| - Jak miło! Coraz nas więcej! Ja jestem Eliza |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:25 | |
| - Mam 19. Dostałam propozycję pracy jako modelka od jednej z agencji, któa ma sprawowac teraz nade mną pieczę.- zaśmiała się.- Mam nadzieję, że też będę zadowolona, jak ty. Usłyszała, że dziewczyna, do tej pory wiążąca włosy, przedstawiła się. Odwzajemniła uśmiech. Ał, chyba będą ją bolec mięśnie, ale warto. - Yuki. Chyba na pewno nie. Widac z daleka, że wystrzegamy się tej wody.- powiedziała przyjaznym tonem. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:28 | |
| Uśmiechnęła się 'bocznie'. - Ja mam 18- odpowiedziała w banalny sposób po czym kontynuowała. - Właściwie znalazłam się tutaj w trochę podobny sposób jak ty, uzyskałam możliwość publikacji swoich wierszy - stwierdziła. "Właśnie sprowadziły ją tu pieniądze i możliwość rozwinięcia kariery i gdzieś na początku listy całkowita niezależność - o tak, to też było powodem" - pomyślała. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:36 | |
| - A skąd jesteś? - zainteresowała się. Ciekawiło ją, czy zdołało jej się udac. Chyba po raz pierwszy nie była źle nastawiona do obcych ludzi. - Ja się ledwo wyrwałam spod opieki rodziców, a ty dopiero co skończyłaś osiemnaście, więc wnioskuję, że skądś bliżej? Zerknęła na drugą dziewczynę. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:47 | |
| - Kanada, a właściwie bliżej celu Toronto, tak to zielone miasto, które bierze udział w wielu telewizyjnych audycjach dotyczących przestępczość - stwierdziła z pewnym rozbawieniem. - Jednak moja matka przebywa, a właściwie rozwija swoją i tak już okazałej wielkości karierę w południowej części Francji, a konkretnie w Marsylii, wielkim Porcie, ale mam cichą nadzieje, że nie będzie mnie systematycznie odwiedzać- stwierdziła z ironią. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:51 | |
| - Wow, to z daleka przyjechałaś. No, nieźle. Ja za gównianą pracą, a ty za sztuką.- powiedziała, w myślach karcąc samą siebie, że podjęła się takiego pustego zajęcia, jakim był modeling. Potem dodała: - Toronto... Byłam tam kiedyś. Nie żal ci było wyjeżdżac? Zwłaszcza, że matkę miałaś tak daleko? - kąciki ust jej zadrgały na wspomnienie o tym, co musiałaby przeżywac ze swoją matką, gdyby była TAK blisko. Nie chciała, żeby Zooey pomyślała, że się z niej śmieje, więc uśmiechnęła się przepraszająco. ojej, ale długie. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:53 | |
| - No, to ja jestem najmłodsza - roześmiała się - Bo mam dopiero 17 lat! Najpierw mieszkałam z rodzicami, dopóki nie skończyłam 16 lat a potem wyprowadziłam się |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:57 | |
| - E, tam. - żachnęła się. - taka różnica wieku to żadna różnica. Ale z drugiej strony, jeśli chodzi o wiek, to coś w tym jest, że tyle ludzi ucieka od rodziny. To chyba źle, prawda? - zapytała i pomyślała chwilę o Japonii. O tym, że tęskni. Miała nieobecny wyraz twarzy. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 15:57 | |
| Spojrzała nie co pytająco - Rzecz w tym, ze teraz jest blisko mnie. "a raczej za blisko"- pomyślała. - Wcześniej dzieliły na długie kilometry[te kilometry dzielą nas, lato minęło jesieni czas xd] jednak wątpię czy teraz ma ochotę na spotkanie z córką, skoro właściwie dopiero teraz otacza się ludźmi z, którymi wiąże ją jakaś przeszłość-zabrzmiało to dość irracjonalnie, ale tak z matką nie wiązała ją żadna przeszłość, ani w jej pragnieniach także przyszłość. - rok czy dwa to puste długie dni, które nie świadczą o wcale o ludziach.- powiedziała sympatycznie. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:02 | |
| - No, właśnie. Dlatego ja nie ruszałąbym się z Kanady, jakby moja przekochana rodzicielka była w takiej małej odległości. To by było zbyt dla niej niebezpieczne...- powiedziała pół żartem, pół serio. - Wiąże przeszłośc.... Ale ty chyba też zbytnio nie wiążesz z nią przeszłości, co? - Zgadzam się. Wiek to jest, moim zdaniem, tylko głupia umowa. Powinna się liczyc dojrzałośc, nie dwie (czasem trzy) cyferki. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:02 | |
| - Ja nie uciekłam - powiedziała stanowczo - Po prostu u nas w rodzinie kiedy ktoś konczy 16 lat to może mieszkać z rodzicami albo na własną rękę. A ja kocham wolność!
Ostatnio zmieniony przez Eliza dnia Wto 15 Lip - 16:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:08 | |
| - Naprawdę? Nie wiedziałam. No, cóż. Ja po części uciekłam, a po części nie. Chyba do wyjazdu mnie przekonało właśnie to moje kochanie wolności, podobnie jak u ciebie. No, ale ty nie wyjechałaś z kraju szukając jej. To w sumie lepiej... Ehh... - posmutniała. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:09 | |
| - Odnajdziesz się, nie ma się czego bać. Niektórzy wyjeżdżają z kraju, inni z domu... Ale ja jestem szczęśliwa |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:09 | |
| - Ja właściwie miałam nie co inną perspektywę, moi rodzice w zawrotnym punkcie swojego życia wybrali taką "właściwie dlaczego nie inną?" drogę , mój ojciec przebywa w Australii, gdzie fotografuje naturę jest kanadyjskim publicystą, a w Toronto nadal nękała by mnie zaborcza wdowa w postaci siwowłosej ciotki o małych krecich oczkach, które zlustrują wszystko -skwitowała to żartem, który ściśle wiązał się z prawdą i rzeczywistością. -Ojciec obiecał mnie odwiedzać, a matka zrobi jak ze chcę - uśmiechnęła się wspominając swój ulubiony park w Toronto, tak trochę za nim tęskniła, ale wolała nie przywoływać na myśl obrazów, a dokładniej precyzyjnych wspomnień. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:10 | |
| - Uch, zebrało się na ponure rozważania - wzdrygnęła się, ale ona przecież miała rodziców na wyciągnięcie ręki |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:14 | |
| - Dokładnie porozmawiajmy o czymś weselszym, moją głowę obecnie zaprząta skomplikowany plan rozpakowywania rzeczy ,uf stert kartek i tysiące porcelanowych kubków - wyznała z zakłopotaną miną - dramat - westchnęła przeciągle - a do tego spacer z psem, help |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

Liczba postów: 680 Age: 22 Skąd: New York Hobby: moda. Nastroj: poniekąd dobry Związany/a z: kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz: Michelle Trachtenberg Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:15 | |
| postanowiła że pójdzie na basen. wsadziła tyłek w strój i weszła do wody. popływała chwilę i zobaczyła kilka dziewczyn-hej, jestem georgina- przedstawiła się
/swoja drogą, kto by zrobił coś takiego w normalnym świecie? |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:16 | |
| -Miło nam, a przynajmniej mi Cię poznać. Co za towarzyski dzień! Ja zwę się Eliza - uśmiechnęła się na powitanie |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:16 | |
| Była pełna wątpliwosci. - Nie wiem... jestem mało zaradna... - powiedziała, właściwie na wpół do siebie. Skierowała wzrok na Zooey, wcale nie ingorując El. - Ten kawałek o zaborczej wdowie trochę podchodzi mi pod jakiś pokręcony horror... Brrr... Chyba rozumiem, co miałaś na myśli. Dobra, bo ja się tu zachowuję jakbym pozjadała wszystkie rozumy, czyż nie? A tak naprawdę to, eh, szkoda gadac...- urwała i podjęła na nowo: - Zazdroszczę. Moi rodzice powiedzieli, że skoro zamierzam wyjeżdżac, to wyjeżdżam, bez asekuracji i odwiedzin rodziców. A nie tęsknisz? To znaczy, na pewno wolisz o tym nie myślec... I jeśli ci się udaje, to cię głęboko podziwiam. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

Liczba postów: 680 Age: 22 Skąd: New York Hobby: moda. Nastroj: poniekąd dobry Związany/a z: kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz: Michelle Trachtenberg Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:17 | |
| -ciebie tez miło poznać-uśmeichneła sie i podała jej rękę- wszystkie przyszłyscie popływać? |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:18 | |
| - Zooey - przedstawiła się spoglądając przyjaźnie na g - właściwie tak, wszystkie miałyśmy zamiar pływać, chociaż ja w duchu chyba raczej nie. - Oczywiście, że tęsknię, ale na swój pokręcony sposób - odpowiedział Y.
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Wto 15 Lip - 16:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:19 | |
| - Dobra, bo ja się już zaczęłam w jakimś samobójstwie pogrązac. Okej, przesadzam. Mogę ci pomóc z psem, jak wypełnisz za mnie urzędowe papiery... - zaśmiała się i westchnęła. Nie wiedziała, czy traktowac to wszystko powaznie. Zauważyła kolejną dziewczynę. to się namnożyło XD. - Hej, Yuki. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:20 | |
| pomachała im przyjaźnie chociaż były tylko kilkanaście cm dalej |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:20 | |
| - Popływac, czy nie... kto to wie? Ja nie miałam gdzie iśc i basen mi się jakoś tak pierwszy nasunął na myśl. Emm, to zabrzmiało, jakbym nie miała domu, prawda? - wystawiłą lekko język, uśmiechając się. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:22 | |
| - Uwierz mi wolisz papierkową robotę niż spacer z psem o masie 25 kilogramach, długich kudłach i ADHD - westchnęła zrezygnowana, chociaż naprawdę piesek tylko w stosunku do niej był spokojny i tak twierdziła, że jest nadpobudliwy, szczególnie na spacerach. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:23 | |
| - A ja się nudziłam i przyszłam - powiedziała szczerze |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:23 | |
| -rozumiem-uśmiechneła się- ja mam w domu remont i jest beznadziejnie a mamy taką piękną pogode na pływanie- powiedziała dość ironicznie. ponoć teraz niby jest burza itd. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:25 | |
| - O, muszę już leciec. Miło było pogadac - uśmiechnęła się na pożegnanie i zaczęła wychodzic z basenu |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:25 | |
| - Ijeee, tam. Najwyżej miałabym spotkanie na najwyższym szczeblu z trawnikiem. Ale jak myślę o wypełnianiu tych idotycznych druczków "zawód matki", "zawód ojca", "zawód kochanka", "zawód robaczka świętojańskiego"... Uhhhhgrr...- na samą myśl było jej niedobrze, a pies? Kojarzył jej się dobrze. Miała kiedyś psa. Kiedyś... |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:26 | |
| - Papa! Wpadniesz jeszcze kiedyś, albo coś? Fajnie się z Tobą gadało, no i dobrze miec jakiś znajomych... *bierze na litośc xd* Ja tu chyba będę często przychodzic... |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:27 | |
| -pa, do zobaczenia-pomachaął an pożegnanie |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:27 | |
| - Ta. Albo popływac tu, i w miarę to kontrolowac, W MIARĘ, albo na dworze byc w plamki. - mruknęła. Ciekawe, ten basen to dosyc uczęszczane miejsce, a do tego całkiem przyjemne... Może w tym P. nie bd tak źle, mooożee...? |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:29 | |
| -a skad jesteście- zapytała zaciekwawiona ^^ |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:31 | |
| - Na razie - powiedziała entuzjastycznie, może będzie jeszcze ten kolejny raz...? - Kanadach, urodzajne ziemie i zabytkowe zakątki itp. - z kwitowała z serdecznym uśmiechem. - Wypełnianie druczków może być śmieszne, nie wielka pomyłka może spowodować ciekawą falę gorąca na twarzy urzędnika, a jego usta przepełnione będą niewypowiedzianymi słowami, wnioskuje że niecenzuralnymi. - Wchodzimy do jakiegoś basenu? - zapytała w trakcie toku myśli dotyczącego wyboru basenu.
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Wto 15 Lip - 16:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:32 | |
| - Ja z Kioto. - częściowo zachichotała a'la różowojebna, psująca zęby landrynka. - A ty? Nie masz francuskiego akcentu. *mmm... XD chyba muszę zmienic jej zawód na wróżkę -,-* |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:33 | |
| -z nowego jorku- usiadła na brzegu basenu i zaczeła moczyc stopy xD- kyot? to w japoni- zapytała |
|
 | |
|