|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Yuki gosia andrzejewicz

Liczba postów: 274 Skąd: kjoto, bejbi. Związany/a z: sajdkikiem ? Twarz: lena fuji/ inne Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:34 | |
| - Może masz rację. Zwłaszcza zalewająca ich wściekle czerwona barwa, jakby co najmniej od dwóch dni robili sobie okłady z zupek knorr. - rzekła beznamiętnie. - No, ale do jakiego? Ja bym postawiła na jakieś wyścigi? - pół żartem, pół serio. Ponownie. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

Liczba postów: 274 Skąd: kjoto, bejbi. Związany/a z: sajdkikiem ? Twarz: lena fuji/ inne Wiek postaci:: 19 Registration date: 15/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:36 | |
| - W Japonii, w Japonii. Trochę dziwnie, że Japonka w Europie, wiem. Ale w sumie, że Amerykanka... to też mnie dziwi. Czemu wyjechałaś? - odrzekła i usiadłą obok dziewczyny, również zanurzając stopy. Ochlapała ją lekko wodą. XDD |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:37 | |
| - mogliby wtedy nawet reklamować owe zupki - przysiadła się obok g. i najpierw zanurzyła koniuszek palca, po czym odważyła się zrobić to samo z stopami - nie równocześnie oczywiście. - wyścigi? - mrugnęła do Y. z rozbawieniem na twarzy - w jakim stylu? na zdesperowanego urzędnika ? po czym oczekiwała odpowiedzi g na pyt. y. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

Liczba postów: 680 Age: 22 Skąd: New York Hobby: moda. Nastroj: poniekąd dobry Związany/a z: kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz: Michelle Trachtenberg Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:39 | |
| -hej- wzdrygneła sie trochę bo woda nie była zbyt gorąca, ale zaraz sobie przypomniała ze przecież jest na basenie xP- ech, bo miałam już dosyć mojej nuuudnej rodziny-demonstracyjnie ziewneła- a ty zooey jesteś z paryża? |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:42 | |
| - Tak. Załóżmy spółkę i może kilku nakłonimy do współpracy. Jak myślisz, odniesiemy głęboko poważany sukces? - mrugnęła figlarnie (uważa, FIGLARNIE, nie zalotnie XDD). PO(jaka mi się tu propaganda polityczna wcisnęła)dparła głowę rękami, robiąc teatralnie zamyśloną minę. - nie, moze nie na urzędnika. może coś w stylu tłumek nie-wiedzących-co-ze-sobą-zrobic dziewczyn ... ale nie. właściwie... ten urzędnik był motywujący. w każdym razie każdy pretekst dobry, bo zaraz nam się skóra od bliskości wody pomarszczy. i już tak zostanie. - rozgadała się.
* czemu mi się napisało uważa? nie, nie patrzcie na moje błędy, bo ostatnio sama siebie przerażam O_o
Ostatnio zmieniony przez Yuki dnia Wto 15 Lip - 16:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:45 | |
| - Ha!- krzyknęła triumfalnie, lekko podskakując. - Chyba napiszę artykuł " Rodzina powodem masowych emigracji młodych ludzi". Serio, natchnęło mnie. I proszę- woda ma jednak zbawienne skutki nawet na ludzi, którym mózgu brak, podobnie jak polotu (czyt. Yuki). |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:45 | |
| - nie, choć od dzieciństwa uczyłam się od francuskiego od ciotki, a właściwie siostry mojej mamy , która pochodzi z Paryża, a obecnie przebywa w Marsylii, ale w gruncie rzeczy jestem z Toronto - odetchnęła z ulgą, wszystko było takie skomplikowane. Po czym weszła do wody i sparaliżowała ją i tak wyjątkowo ciepłą woda. - Uh. -westchnęła spoglądając na dziewczyny - tak to jest jak człowiekowi wgra się film, ze jest z cukru. [pamiętamy Zalotnie, znaczy nie..., wróć figlarnie  ] |
|
 | |
LittleNymphet mario forever

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:47 | |
| Przyszła na basen, bo niemalże godzinę mokła na deszczu, więc uznała, iż całkowite zmoczenie się nie zaszkodzi. Chciała wyładować negatywne emocje poprzez wysiłek fizyczny. Spostrzegając grupkę rozgadanych dziewczyn, uśmiechnęła się w ich stronę przyjaźnie, po czym poszła pływać na sąsiednim torze. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

Liczba postów: 680 Age: 22 Skąd: New York Hobby: moda. Nastroj: poniekąd dobry Związany/a z: kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz: Michelle Trachtenberg Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:47 | |
| -trochę to skomplikowane- uśmeichneła się figlarnie do zooey-ale chyba wiem o co chodzi. -a co Yuki ty też nei wytrzymałaś z rodzicami?-spytała ,po chcwili zobaczyła przyjaźnie uśmeichającą sieneiznajomą i posłałą jej jakiś promienny usmeich ^^ |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:48 | |
| Odwzajemniła uśmiech w kierunku LN. Po czym ochlapała nie znacznie Y. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:49 | |
| Yuki wychyliła się, chcąc spojrzec na Zooey. - To już wiem, czemu masz taki fajny akcent. I dobrze mówisz. Gdybym wiedziała, co mnie czeka, to załątwiłabym sobie jakieś kursy. - powiedziała, zabawnie się wytrzeszczając XD. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:51 | |
| Usmiechnęła się do LittleN.
Yuki schyliła się, zanurzając rękę w wodzie i ochlapała Zooey. - I tak dalej, to w końcu wejdziemy do wody... - niemalże zanuciła. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:53 | |
| -włąściwie można by sie zanużyć skoro już tu wylądowąłyśmy- z pluskiem wsoczyła do basenu |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:53 | |
| - Ty mówisz w porządku, a właściwie naprawdę dobrze - rzuciła przyjaźnie (w Yuki x3) |
|
 | |

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:56 | |
| Po przepłynięciu kilkunastu długości basenu, uznała, że wystarczy, toteż przysiadła sobie na brzegu - tak to się nazywa? - i rozejrzała wokół ponownie. Słyszała tylko strzępki rozmowy tych dziewczyn, a nie chciała niegrzecznie wcinać się wpół słowa, skoro nie wiedziała dokładnie o czym konwersują, więc głośno zapytała: - Hej, dziewczyny, wiecie może, co mam napisać gościowi, który pierw się ze mną umówił, a potem wystawił do wiatru? A właściwie to na deszcz. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| wynurzyła się- a wy nie zamierzacie się zmoczyć torchę?- ochlapała je lekko- yuki ty masz świetny akcent ja na osobe z zagranicy |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| ( Yuki została trafiona i wpadła do wody XD ) - A będzie w pozrądku, a właściwie dobrze, jak cię wrzucimy z G. do tej wody? - powiedziała szczerząc zęby niczym jakieś harry-potterowskie dziecko (kee? XD). |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 16:59 | |
| - Dzięki. - powiedziała, mile połechtana. - Zwykle to Japończycy mają tragiczny akcent, więc to jest coś, G. - po namyśle dorzuciła - Chyba sobię zanurkuję. - jak powiedziała, tak zrobiła i poczuła cudowną, chłodną wodę na twarzy i ciele. Wiedziała, że kiedy wyjdzie i osuszy się, będzie wyglądac jak stojący w zapomnianym kącie mop, ale czy wygląd ma znaczenie? W jej życiu szykowało się tyle zmian, czas na nawet najżałośniejsze przełamanie starcyh zasad. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| spojrzałą zdziwiona na "obcą"- ja bym mu powiedziała ze ma się chrzanić- o czym złapała zooey za jedną nogę i próbował ją wrzucić do wody
Ostatnio zmieniony przez Georgina dnia Wto 15 Lip - 17:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| [Myślałam, że zo. jest już w wodzie.] - Pozostaje mi jedynie za protestować i w ramach protestu samej wskoczyć do wody - gdy jednak g. zaczęła ją ciągnąc za nogę - biała flaga! wybieram odpowiedź a sama wejdę - stwierdziła roześmiana. ><>
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Wto 15 Lip - 17:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:00 | |
| Yuki spojrzała na LN. Zastanowiła się. - A powiedz coś głębiej o tej sytuacji, bo ze mnie taki psycholog w 5 minut z dostawą do domu to nie jest... - uśmiechnęła się. Stwierdziła po namyśle, że dużo się dzisiaj uśmiechała. Po raz pierwszy od podjęciu decyzji o wyjeździe. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:03 | |
| Sama wskoczyła do wody ochlapując g. - ładnie to tak atakować niewinnych - stwierdziła z rozbawieniem, aby po chwili spoważnieć i spojrzała na LN. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| - I nie i tak. Dostałam propozycję pracy, a poza tym trochę denerwowała mnie ciągła obecnośc matki w moim życiu.- stwierdziła rzeczowo.
Yuki ściągnęła za nogi Zooey do baseniu uważając, żeby nic jej nie połamawac/powykręcac/uzupełnij. |
|
 | |

| Rozumiejąc, że załapała jakąkolwiek nić kontaktu, zsunęła się z cichym pluskiem do wody, i podążyła w ich stronę. - Ach, bo to było tak, że... - Urwała, uznając, iż lepiej pierw byłoby się przedstawić. - Jestem Sara, a Wy? - Spytała, podając dłoń każdej z nich. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:04 | |
| Okej. Yuki zorientowała się, że nie Zooey właśnie wskoczyła do wody i rymsnęła do tyłu (Yuki). Z głośnym pluskiem. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:05 | |
| - Yuki. - uścisnęła dłoń Sary. Jej skóra w dotyku wydała jej się chłodna, więc domyśliła się, jaka na zewnątrz musi byc ulewa i jak bardzo dziewczyna zmarzła. Faceci to świnie... |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:05 | |
| - Jestem Zooey - uśmiechnęła się łagodnie, trudno uwierzyć, że jeszcze dzień wcześniej znała jedynie jedną osobę, ale jej myśli zaprzątnął problem LittleN. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:06 | |
| -Ja jestem Georgina-podała jej rękę-miło cię poznać, a wiec co z tym facetem? [Hayley Williams jest świetna <3] |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:10 | |
| - Miło mi Was wszystkie poznać! - Pisnęła, obdarzając każdą promiennym uśmiechem. Rany, jakie one ładne były! Następnie westchnęła, wracając do swojego pytania. - Bo to było tak, że wczoraj go poznałam, chwilka rozmowy, i dał mi swój numer, bym mogła się z nim jakoś skontaktować, gdyż chciał się spotkać. Zrobiłam właśnie tak, nawet wybrał godzinę, i miejsce, a dziś stałam tam czterdzieści minut. A on się nie zjawił. - Nagle zmieniła temat. - Długo się znacie? Wyglądacie na wieloletnie przyjaciółki!
(O, tak, tak. Uwielbiam Hayley!^^) |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:12 | |
| uśmeichneła sie uroczo- włąsciwie to znamy sie jakieś 15 min, przynajmniej jeśli o mnei chodzi-podpłynałę do neij i delikatnie ją przytuliła, żeby nie wyjść na jekaiegoś zboka |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:14 | |
| [dołączam się do funclubu Hayley ^^]
- moim zdaniem albo mu coś wypadło, albo jest kretynem, któraś z możliwych opcji musi być trafna, jedyne co pozostaje, to fakt , że opcja pierwsza jest prawidłowa i zna twój numer, więc na pewno odezwie się z precyzyjnym i barwnym wytłumaczeniem - uśmiechnęła się wyrozumiale, sama nie raz miała problemy z facetami. -kilkanaście minut jest jednak bliższe o piętnaście minut do wieczności - przypomniała jej się złota myśl jej nauczyciela.
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Wto 15 Lip - 17:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:16 | |
| - 15 minut, góra 20. - wyszczerzyła się ponownie Yuu. Potem zmarszczyła brwi, co było u niej oznaką wytężonego procesu myślowego. - Cóż, skoro miał Twój telefon, to może nie mógł się dodzwonic, a coś się stało, albo po prostu jest nic nie wartą świnię. Nie wiem, czy wolisz byc optymistką czy pesymistką? Jesteś ładna i wyglądasz na inteligentną, więc ja narazie pozostałabym przy opcji pierwszej. - uśmiechnęła się patrząc na G.
( ja jej nie znam, ale podoba mi się jej kolorów włosów XD) |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:17 | |
| Yuki spojrzała z lekkim zdziwniem na twarzy. - Hej, Z., co to była za telepatia? - powiedziała z lekkim cieniem śmiechu w głosie. Zapewne zaraźliwego śmiechu. |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:19 | |
| -pozatym jeżeli jest choć trochę uroczy to przyniesie jeszcze kwiaty i zaprosi cię gdzieś na romantyczne spotkanie- pocieszyła ją- napewno był zajęty i nie mógł zazwonić i odwołać spotkania
/a więc mamy klub Hayley ^^ |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:21 | |
| Posłusznie wysłuchała wszystkich rad, a nawet odwzajemniła ten delikatny uścisk Georginy. - No cóż, każda z Was ma jakąś część racji! Poczekamy, i zobaczymy, co z tego wyniknie! Na pewno Was poinformuję. - Roześmiała się. - Piętnaście minut? Dałabym głowę, że... - Najchętniej to by z nimi wszystkimi poszła teraz na kawę albo gdzie, ponieważ obecność wody zaczynała ją nużyć. Ależ się cieszyła, iż poznała wreszcie więcej płci pięknej - i to jak pięknej!
(Yuki - Hayley to wokalistka Paramore. I jest... moją boginią, że tak powiem xD. Klub Hayley? Ooo, to mi się podoba!^^) |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:21 | |
| Roześmiała się równocześnie z Yuki, ich tok myślenia był może nie co zaskakująco podobny. - ewentualnie da ci białą różę na znak pokoju i padnie przed tobą na kolana - mówiła całkiem poważnie  . |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:24 | |
| -wiecie co? woda zrobiła się jakaś zimna, zapraszam na kawę-uśmeichnełą się |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:26 | |
| - ... rozwijając czerwony dywan, abyś mogła po nim przejśc po świecie. - postanowiła kontynuowac myśl Zooey Yuki. Yuki rozejrzała się i stwierdziła, że egzystowanie na tym basenie jest bez sensu. Czy nie lepiej doprowadzic się do porządku i umówic w jakimś klubie, albo, jeszcze lepiej, w kawiarni? Zadała to pytanie swoim nowym znajomym.
( Co prawda słyszałam parę piosenek Paramore [i miałam obsesję na ptk. Misery B.], ale... no. widziałam jej zdjęcia na profilu myspace. w życiu nie powiedziałabym, że Twoja miniaturka ją przedstawia XD) |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:27 | |
| - z przyjemnością dalsza kąpiel mogłaby spowodować różnego rodzaju odmrożenia, ach ta postępująca hipochondria - stwierdziła z ironią, po czym oczekiwała na decyzję reszty dziewczyn. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:27 | |
| Yuki ucieszyła się, że ktoś podchwycił temat. - Tylko gdzie się umówic...?- zadumała się. |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:28 | |
| - Jej, ja także pomyślałam o kawie! - Zachichotała uroczo, patrząc na resztę wyczekująco. - Ja tam jestem chętna. A Wy? Może Cafe do flore? Pełno tu kawiarni!
(To teraz już wiesz, że to Hayley właśnie jest^^. A co do Misery B. - świetna piosenka^^.) |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:31 | |
| -a więc Cafe do flore- uśmiechneła sie i zaczeła wychodzić z basenu |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:31 | |
| - Cafe de flore, mam nijak nie miłe wspomnienia dotyczące jednego z kelnerów, ale czemu nie - powiedziała tajemniczo. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:33 | |
| Yuki wyszła z basenu i podążyła dalej, w celu doprowadzenia się do porządku. - Spotykamy się na miejscu, tak? |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:33 | |
| zatrzymała się an chwile w drodze do szatni, stwierdziła że poczeka an koleżanki i posłycha chęnie co ciekawego ma do powidzenia zooey ^^- a co dokołądniej zaszło z tym kelnerem? |
|
 | |

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:34 | |
| Również wyszła z wody, rozglądając się za swoimi klapkami. Podążyła za Yuki do szatni, jak mniemała, przysłuchując się jednocześnie temu, co powie Zooey. |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:38 | |
| - haha. wiedziałam! - Yuki wyrzuca dłonie w górę w geście triumfu. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:38 | |
| idąc do szatni kontynuowała rozpoczęto historię dotyczącą kelnera, a właściwie powinnam powiedzieć diabelskiego pomiotu  - żart. - wczorajszego dnia jak gdyby nigdy nic miałam zamiar iść do kawiarni na filiżankę mocnej kawy z pianką, usiadłam, kiedy w mojej głowie narodził się pomysł nowego wiersza - spojrzała porozumiewawczo, wspominała już o tym, że jest pisarką i poetką - ale ku mojemu oburzeniu długopis odmówił współpracy, wtem nadszedł kelner z moją upragnioną kawą, która według przeznaczenia miała ukoić moje nerwy, i wpatrzony we mnie, co zdaje się być wątpliwe rozlał ją upuszczają porcelanową filiżankę na stół, oprócz tego zalał mój ulubiony fioletowy płaszcz i rękopis wierszu - ominęła historię o domniemanym panu c. i uśmiechnęła się na koniec emocjonującej historii. - oprócz tego nabuzowałam się i przez resztę pobytu w kawiarni posyłałam mu śmiertelne spojrzenia, karmiąc się myślą, że może zostanie otruty arszenikiem - powiedziała z błyskiem w oku, żartując oczywiście . |
|
 | |
Georgina buziaczek;3

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:41 | |
| -ech- miała nadzieję na bardziej romantyczną historię ale musiała sie zadowolić i tym- dja spokój kelner naewno się ucieszy cię zobaczy. czy tam naprawde aż tak leje bo ja nie ma pełnych butów? |
|
 | |
Yuki gosia andrzejewicz

| Temat: Re: basen Wto 15 Lip - 17:41 | |
| - A ty pewnie posłałaś mu spojrzenie prosto z Księgi Zła, rozdziału "Kiedy chcesz kogoś skutecznie i boleśnie zabic wzrokiem". - ironizowała Yuki. |
|
 | |
|