IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

tesco

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
mariette
słoneczko.

Liczba postów: 893
Związany/a z: !
Twarz: Vanessa Hessler
Wiek postaci:: 18
Ostrzeżenia: 2
Registration date: 13/06/2008

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 18:46

- nie, dzięki - pokręciła głową, bo wolała obnosić się z tym, że dba o linię, niż z czekoladą, którą miałby jej kupić. wsunęła dłonie do kieszeń kurtki, chociaż wcale nie było jej zimno, raczej po prostu nie miała gdzie ich podziać. i w dodatku nagle poczuła się niezręcznie i sama nie wiedziała, dlaczego. może dlatego, że znów przypomniał jej się ralf...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ethan
crazy frog.

Liczba postów: 150
Związany/a z: #!
Twarz: nicolas chabot
Wiek postaci:: 19
Registration date: 05/10/2008

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:00

ale on w ogóle tego nie poczuł. chociaż może tylko tyle, że znowu ogarnia ją ten wisielczy humor. a on za to miał humor świetny, więc nie chciał, żeby ona się smuciła, przecież ją lubił i w ogóle. objął ją ramieniem i pociągnął do kas.
- dobra marjet. to co robimy? - zapytał z entuzjazmem, naprawdę chciał ją jakoś rozweselić i w ogóle. taki dobry chłopiec, prawda?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:06

chciała mu powiedzieć, żeby wypchał się żelkami, ale nic już nie mówiła, tylko jakoś tak bezsilnie objęła go ramieniem w pasie, kiedy to stali w kolejce niesamowicie długiej swoją drogą. zastanowiła się, co teraz mogą robić, ona to najchętniej poszłaby do domu, zakopała się w kołdrze i popadała w depresję, ale taka opcja nie bardzo w tym momencie istniała.
- a co chcesz robić? - spytała.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ethan
crazy frog.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:23

- nie wiem - stwierdził bardzo inteligentnie. - możemy iść na lodowisko, do kina, do domu na kakao, kawę, herbatę, cokolwiek. a ty?- zapytał patrząc na nią uważnie. był ciekaw, czy powie 'odprowadź mnie do domu', 'chodźmy do ciebie' czy 'wypchaj się żelkami'.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:28

- na lowodisko jest mi za zimno - stwierdziła, bo ona lubiła najbardziej siedzieć w ciepełku. - do kina nie, bo... nie - bo to by wtedy zrobiła sie randka, a tego by nie wytrzymała i poderżnęłaby gardła wszystkim obecnym na sali - a w domu jest nudnooo... to znaczy, huh, zależy czy robi sie coś ciekawego - powiedziała, robiąc krok w przód, czego skutkiem on też musiał zrobić krok w przód, bo koejka musiała sie posuwać do przodu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ethan
crazy frog.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:36

- tak, masz rację. w takim razie proponuję domino albo szachy - stwierdził ironicznie patrząc na marjet. - ok, teraz twoja kolej. ja już swoje wymyśliłem - zawyrokował i czekał, co teraz ona wymyśli. w międzyczasie podeszli do kasy, pani w okularach ze szkłami grubymi jak denka od kufla ich obsłużyła, wydała resztę, żelki zakupione, świat jest piękny, cieszmy się.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:38

- och nie wieeem, to nie ja tu jestem twórcza, jeśli mam być szczera, to kochałabym się z tobą do rana, ale ciebie pewnie rozboli głowa albo nie wiem co jeszcze, prostaty dostaniesz - rzuciła kąśliwie, odsuwając się od niego, bo naprawdę jej się zdawało, że wyglądali jak para. a przecież parą nie byli, to jest wiadome, poza tym ona wolała się do niego nie przyznawać jak coś.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ethan
crazy frog.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:49

- jezu, odczep się ty nimfomanko - parsknął patrząc na nią z udawaną odrazą. - chcesz mnie sprowadzić na manowce i złą drogę, ale ja się nie dam! - w jego głosie brzmiało mocne postanowienie, mimo tego, ze żartował. znowu. jak zawsze. mniejsza. - jestem dobrym chłopcem, nie po to mnie mama wychowywała z takim trudem, żeby teraz jakaś długonoga blondynka to wszystko psuła- i wystawił jej język. był dzisiaj dzieckiem szczęścia, naprawdę. gdyby to porównywać do subkultur, to on byłby teraz najaranym hipisem, a ona jakimś jeszcze w miarę lekkim emo.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 19:52

- idę do domu - poinformowała go, a raczej burknęła, nawet na niego nie spoglądając. bo ona czuła się odepchnięta i odtrącona i beznadziejna i już biednia nie wiedziała, co ze sobą zrobić, poza tym w tym momencie ethan wydał jej się właśnie najaranym hipiskiem, który chyba trwał w jakiejś abstynencji seksualnej.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ethan
crazy frog.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 20:06

- no to chodź, marudo, odprowadzę cię- powiedział pojednawczym tonem, właśnie doznał olśnienia i stwierdził, że chyba przesadził i to za dużo dla biednej marjety. objął ją delikatnie ramieniem, miał chyba nawet lekkie wyrzuty sumienia. - no już, będę normalny, obiecuję - powiedział, głaszcząc ją po ramieniu. i w duchu dziękował, że nie wzięła ze sobą torebki, jeszcze by oberwał, znając życie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 20:11

parsknęła w jego ramię, nie bardzo wierząc, żeby ethan kiedykolwiek mógłby się zachowywać normalnie, a szczególnie teraz. ona też normalna nie była, biorąc pod uwagę to, że na środku tesco, dokładnie na środku, przystanęła, wspięła się na palce i zarzuciła mu ręce na szyję, do której to przytuliła swój policzek, przymykając przy tym oczy. bo miała potrzebę w końcu poczuć coś na wzór jego bliskości i nic na to nie mogła poradzić.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ethan
crazy frog.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 20:25

uśmiechnął się i mocno ją przytulił. w pewnym momencie stwierdził, że jednak trochę utrudniają ruch, pan ochroniarz kiwnął mu palcem, więc ethan całkiem pewnie trzymając marjetę po prostu ruszył do wyjścia, co wyglądało w sumie dość zabawnie i uroczo. nie mógł się opanować i pocałował te jej długie, pachnące włosy.
- ok, w takim razie ja kieruję - zażartował, kiedy przechodzili przez oszklone ruchome drzwi. - i nie upieraj się, żebym dał ci poprowadzić - parsknął, bo wyobraził sobie właśnie kierowanie w wykonaniu marjety- to znaczy mniej więcej to, że ona niosła by jego na barana.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
mariette
słoneczko.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 20:30

- nie mam najmniejszego zamiaru - powiedziała cicho, czując przyjemną falę ciepła, rozpływającego sie po jej ciele. rany, już dawno zapomniała, jak to jest, czuć coś takiego. w jego ramionach czuła się po prostu taka... taka bezpieczna, że w sumie mogłaby zamknąć oczy i tak z nim iść, ale na szczęście tego nie robiła! wsunęła dłoń w tylną kieszeń jego spodni, przez moment zapominając całkiem o ralfi i o tej palącej tęsknocie.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
ethan
crazy frog.

PisanieTemat: Re: tesco   Sob 18 Paź - 20:47

- w sumie szkoda. wiesz, dobrze, że nie chciałaś tej czekolady- mruknął uszczypliwym tonem, ale potem się zamknął, bo miał być normalny. bo w gruncie rzeczy całkiem przyjemnie mu się tak z nią szło i nie miał specjalnej ochoty tego zmieniać. dzisiaj miał naprawdę dobry dzień. i poszli do niego, a raczej on poszedł i zaniósł marjetę. i zacznij?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

tesco

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4