|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: lasek buloński Wto 24 Cze - 21:05 | |
|  więcej |
|
 | |
frédéric groszek

Liczba postów: 39 Age: 24 Skąd: paryż Związany/a z: -. Registration date: 25/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 14:34 | |
| w lasku pod jakimś drzewem, w najbardziej zacisznym miejscu, przysiadł sobi frederic z papierosem w kąciku ust prawym, szukając zapalniczki, by ów zapalić. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 14:43 | |
| summer przemierzała las, w celu pójścia na zakupy, a nie chciało jej się pchac w korki w centrum. szukała jednak w torebce komórki i przypadkiem podeptała frederica. |
|
 | |
frédéric groszek

Liczba postów: 39 Age: 24 Skąd: paryż Związany/a z: -. Registration date: 25/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 14:46 | |
| biedny, biedny frederico złapał się za dłoń, którą nieszczęśliwym trafem summer mu zdeptała i popatrzył na nią z wyrzutem, który niemal natychmiastowo zelżał, gdy stwierdził, że summer jest ładna. - ej, uważaj! - powiedział tylko, chociaż miał już ułożoną nieprzyjemną mowę naszpikowaną przekleństwami. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 14:48 | |
| położyła dłoń na ustach, kucając gdzieś przy nim, z wystraszoną miną. - jezu, przepraszam - powiedziała, szybko - nic ci nie jest? naprawdę przepraszam, z reguły staram się uważać jak chodzę. ale pominęła fakt, że nie zawsze wychodzi. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 14:50 | |
| - w porządku, w porządku - powiedział odrobinę rozbawiony, widząc, jak dziewczyna się tym przejęła. - nic się nie stało i jeszcze żyję, ale na przyszłość lepiej uważaj! - poradził jej, chociaż nie był jakimś specjalnym psychologiem. poklepal miejsce obok siebie na trawie, bo może by chciała usiąść. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 14:58 | |
| summer miała niewiele czasu, jak tak myślę, musiała jeszcze napisać do latiszji, zrobić coś z paznokciami i tak dalej, ale opadła obok niego. - jestem summer i naprawdę nie chciałam - uśmiechnęła się do niego, odgarniając włosy z czoła. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:00 | |
| - naprawdę nie masz się czym przejmować - machnął ręką, tę zdeptaną, chociaż go bardzo bolała, ale lubił zgrywać bohatera. - frederic. miło mi cię poznać, mimo wszystko. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:04 | |
| - to dobrze, to znaczy miło cię poznać - uśmiechnęła się po raz kolejny, obserwując swoje nagie łydki, bo miała na sobie sukienkę, korzystała z ostatnich ciepłych dni. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:07 | |
| - summer to ładne imię, ale chyba nie jesteś z francji, co? - spytał, opierając się dłońmi o trawę za sobą, odchylając sie do tyłu. - akcent masz trochę nie taki. - znaczy on wcale nie chciał jej obrazić, co to to nie! |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:10 | |
| - ale ty na pewno jesteś z paryża - stwierdziła. przez te miesiące w paryżu nauczyła sie już odróżniać francuzów od obcokrajowców - ja wychowałam się w australii i całkiem niedawno tutaj przyjechałam. może z rok temu. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:15 | |
| - czyli jesteś prawie paryżanką - stwierdził, unosząc trochę prawy kącik ust. - a ja taak, jestem z paryża. aż tak to widać? - no cóż, był z siebie dumny. ogólnie to był zadowolony ze swojej narodowości i całej reszty. z naciskiem na całą resztę. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:22 | |
| - no tak, w sumie niewielu mam znajomych, którzy byli by prawdziwymi francuzami - to tak z serii refleksje summer. spojrzała na zegarek, delikatny na lewej ręce - za dwie godziny impreza, omatko. wstała aż z tego wszystkiego, otrzepując sukienkę. - hej, chcesz iśc ze mną na zakuuupy? prosze, chodź pomożesz mi, a ja ci kupię kawę, w ramach przeprosin. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:24 | |
| - nie chce mi się na nią iść - zmarszczył nos. wiedział, że powinien się tam zjawić, żeby nie zawieść swoich fanek (które były głównie jego wyobrażeniem), ale był doprawdy zmęczony. - wybierasz się sama? - spytał, przyglądając się jej dłoniom. jasne, dłoniom. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:29 | |
| - nie, nie idę sama. nigdy nie chodzę sama na imprezy. umówiłam się już z milionem moich wielbicieli - wyszczerzyła zęby w uśmiechu - żartuję. dlaczego nie chcesz iść? tak sobie myślę, że mam dużo sukienek w domu i nie muszę kupować nowej. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:33 | |
| - obowiązuje tam strój wieczorowy? - spytał dla pewności, mając nadzieję, że nie, bo nie miał ochoty wkładać smokingu, czy czegokolwiek nadmiernie eleganckiego. - po prostu wolałbym zostać w domu i zjeść lody. - lody, które notabene zapomniał włożyć do zamrażarki, o czym sobie teraz przypomniał. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:36 | |
| - nie sądzę. w końcu to tylko basen i kręgielnia - powiedziała, wcześniej jakby się nad tym zastanawiając - ja też, w zasadzie, nigdy nie mam na to czasu, ale na tę imprezę wypada iść. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:39 | |
| - to fakt - przytaknął, zerkając w jej dekolt, raczej śmiały, chociaż nieśmielszy niż taki frederic! - zwłaszcza, że dawno nie było żadnej takiej imprezy.. - może tęsknił za tymi głupkami. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:41 | |
| - no to prawda. to co, pójdziesz? - spojrzała na niego, nawet może trochę prosząco i znów usiadła, bo o ile dobrze kojarzę, to zdążyła już wstać. |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:43 | |
| - pewnie taaak, więc chyba powinienem się zacząć zbierać, by zdążyć się przygotować - stwierdził. "i wypalić skręta przed imprezą.." dodał w myślach, uśmiechając się szeroko. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:47 | |
| - właśnie, już przed piątą, ten czas stanowczo za szybko leci - przewróciła cięzko oczami.
/czyli idziesz tat? i będziesz o szu? |
|
 | |
frédéric groszek

| Temat: Re: lasek buloński Sro 25 Cze - 15:49 | |
| / nie wiem, nie idę chyba, ale nie umiem nim.
- starzejemy się, summer - westchnął, klepnął ją w kolanko. - do zobaczenia na imprezieee - powiedział i poszedl. |
|
 | |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 13:52 | |
| a więc, ten, anne przyszła tutaj na spacer, z takiego a nie innego powodu, że bardzo potrzebowała się przewietrzyć i nieco dotlenić. w końcu nie na co dzień umiera ci matka, a potem ojciec. wszyscy domyślają się więc, że ann była w dość koszmarnym nastroju i tak naprawdę to miała ochotę wybić wszystkich dokoła, szczególnie strażników przyrody, którzy łypali groźnie na papierosa, którego to paliła.
[i pewnie ktoś tu powinien przyjść, co nie? ehehehehehe, to się nie sprawdzi.....] |
|
 | |
charlotte. groszek

Liczba postów: 20 Age: 22 Skąd: z krainy cieni. Związany/a z: ... Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:27 | |
| przyszła sobie. siadła na ławce i zapaliła sobie papierosa. |
|
 | |

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:30 | |
| [o ja cię] zerknęła na szarlot kątem oka, kolejna potencjalna ofiara do zamordowania! w ciągu piętnastu sekund, przez które to kontemplowała czubki swoich butków nasunęło jej się tysiąc dwieście i pół sposobów tortur. |
|
 | |
charlotte. groszek

Liczba postów: 20 Age: 22 Skąd: z krainy cieni. Związany/a z: ... Registration date: 17/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:33 | |
| zmierzyła wzrokiem dziewczynę od dołu go góry, albo na odwrót. a potem zajęła się kolejnym papierosem. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:40 | |
| zmierzwiła swoje i tak już poczchrane włosy, by przypadkiem upuścić papierosa na buta szarlot. bo właśnie na to miała ochotę. |
|
 | |
charlotte. groszek

| Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:44 | |
| -co ty robisz? pojebało cie?-wstała rozzłoszczona i strąciła papierosa z buta. "siksa" pomyślała i spojrzała na ann, jak by ją miała zabić. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:49 | |
| natomiast en spojrzała na szar jakby ją miała conajmniej zabić, nie tylko samo zabić i uśmiechnęła się. mama zawsze jej powtarzała, żeby wszystko nadrabiała uśmiechem i ciekawiło ją, czy tym razem to się sprawdzi. - nie gorzej niż ciebie, skoro podstawiłaś nogę w moemencie, kiedy upuściłam fajkę. |
|
 | |
charlotte. groszek

| Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:55 | |
| -musiałabym mieć cholernie długie nogi żeby na taką odległość dać radę "podstawić" ci nogę.- powiedziawszy to wkurzyła sie jeszcze bardziej. przypaliła jej buta a teraz jeszcze idiotycznie sie uśmiecha. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 14:59 | |
| - no cóż, w takim razie masz pecha - wzruszyła obojętnie ramionami, mając nadzieję, że szarlot nie rzuci się na nią zaraz i jej nie pobije. |
|
 | |
charlotte. groszek

| Temat: Re: lasek buloński Pią 27 Cze - 15:01 | |
| -aha.-powiedziała obojętnie. dopaliła papierosa i poszła sobie bardzoo zła. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 14:44 | |
| usiadla na lawce, nieco zdenerwowana i tak dalej, i bawila sie paczka papierosow. |
|
 | |
Roberto rodzynek.

Liczba postów: 253 Age: 23 Skąd: Stary Paryż. Hobby: muzyka. Nastroj: oczarowany. Związany/a z: ona. Twarz: Richie. Stringini. Wiek postaci:: 19 Registration date: 05/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 14:46 | |
| spacerowal sobie z usmiechem na twarzy a co. no i przysiadl pod drzewem no. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 14:49 | |
| wsunela w kacik ust jednego papierosa i rozejrzala sie po parku, zobaczyla roberta, ktory notabene byl jedyna osoba tutaj, w sumie wszyscy wola siedziec w domu w sobote, najwidoczniej. tak jak nejt i samer...xd. podeszla wiec do roberta i westchnela, przycupnawszy obok. - masz ognia? ale tanio! |
|
 | |
Roberto rodzynek.

Liczba postów: 253 Age: 23 Skąd: Stary Paryż. Hobby: muzyka. Nastroj: oczarowany. Związany/a z: ona. Twarz: Richie. Stringini. Wiek postaci:: 19 Registration date: 05/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 14:52 | |
| - nie nie pale - powiedzial i spojrzal na jej paczke papierosow nno |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 14:55 | |
| - ah, racja. wiec ja tez nie bede palic, przynajmniej chwilowo. - chyba i tak nie miala wyjscia. schowala papierosy do torebki i westchnela. - teraz czuje sie jak jakas okropna fanka nikotyny. |
|
 | |
Roberto rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 14:59 | |
| - jaka fanka , no wiesz jak palisz czesto to moze i tak - usmiech sie do niej aha. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:00 | |
| - tylko jak sie zdenerwuje, a teraz akurat jestem zla. - zmruzyla oczy, przygladajac mu sie. - zreszta niewazne, nie rozmawiajmy na papierosach. jestem ottille. |
|
 | |
Roberto rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:07 | |
| - Roberto . - powiedzial wesolym glosem
- a o czym mamy rozmawiac o tobie ? - spytal |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:09 | |
| - o czymkolwiek. opowiedz mi cos o sobie, nie mam pojecia. - i naprawde miala zly nastroj, wiec wyciagnela nogi przed siebie, albo nie, objela kolana dlonmi, patrzac na roberto. |
|
 | |
Roberto rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:19 | |
| - hym. o mnie , jestem sam , uwielbiam muzyke no aktorem jestem , gram se na gitArze i lubie samotnosc - powiedzial i spojrzal na nia a potem spytal
- a ty cos powiesz Ottille |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:22 | |
| -lubisz samotność? to znaczy, że kupujesz kolorowe, zapachowe świeczki i siedzisz w sobotnie wieczory w domu z książką, zamiast chodzić na imprezy? - uśmiechnęła się, przyglądając mu nadal. - ja zajmuję się kłóceniem z ludźmi, przynajmniej ostatnio. i wcale mi to się nie podoba. |
|
 | |
Roberto rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:25 | |
| - no wiesz kiedys nie ale teraz tak sobie nie mam ochoty na imprezy - czyli ze ze mn tez sie bedziesz klucic - powiedzial z fajno usmiechem ah |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:26 | |
| - nie. to znaczy mam nadzieję. - odwzajemniła uśmiech i strzepała mu z rękawa jakiś pyłek, cokolwiek. - co tu robisz, tak właściwie? |
|
 | |
Roberto rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:32 | |
| - ja wlasciwie nic , wybacz malenka ale musze juz isc , kto wie moze sie spodkamy jeszcze , pa - powiedzia i dal jej kartke z numerem tel. i poszedl
// bede pozniej. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 15:41 | |
| pomachala za nim i zostala pod drzewem. |
|
 | |
perrine brzydaaaaaal.

Liczba postów: 364 Age: 20 Skąd: parysz Związany/a z: tuniemagwiazdki Registration date: 26/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 21:12 | |
| wracała tędy z imprezy w basenie, która była głupia. i nie było fajnie, bo koledzy naopowiadali jej tych historii o dziewczętach mordowanych w takich miejscach i wieszanych na drzewach, więc kurczowo zaciskała palce ręki jednej na ramieniu drugim. mogłaby iść inną drogą, równie niebezpieczną o tej godzinie, ale to był skrót.... . .. ... . |
|
 | |
majki rodzynek.

Liczba postów: 259 Age: 23 Skąd: uuukraina, xd Związany/a z: women is very beutiful. Registration date: 11/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 21:22 | |
| Gdyby wiedział, że Perinne się boi, to by nie zrobił tego, co następuje, a nastąpilo to, że zaczaił się xd za nią i ją połaskotal. Pod żebrami. Głupi. |
|
 | |
perrine brzydaaaaaal.

Liczba postów: 364 Age: 20 Skąd: parysz Związany/a z: tuniemagwiazdki Registration date: 26/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 21:30 | |
| umarła na zawał. okej to był tylko żarcik z tym zawałem (hihihi), więc nie umarła, chociaż było blisko!!! zapiszczała, całkiem głośno i odwróciła się, bo była zbyt zestresowana, żeby uciekać. właściwie to na PO uczą żeby kłaść się nogami w kierunku przeciwnika... skoro się odwróciła już, to mogła stwierdzić, że to nie bugimen, ani fredi kruger, ani piotr rubik. -przestraszyłeś mnie, idioto.- wydusiła z siebie po długich godzinach kiedy to dochodziła(...) do siebie. |
|
 | |
|