|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
majki rodzynek.

Liczba postów: 259 Age: 23 Skąd: uuukraina, xd Związany/a z: women is very beutiful. Registration date: 11/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 21:39 | |
| - Wyyybacz... nie mogłem się powstrzymać. - Zrobił skruszoną minę, znaną w szerokich kregach jako mina numer sto osiemnaście przecinek pięć alfa cztery i pół i objął ją w pasie, z tyłu w pasie, prawą ręką, a lewą przyłożył do piersi, notabene piersi to paskudne określenie, ale cycki jeszcze gorsze, spradzając jej tętno. - Hej, rzeczywiście, mogłem cię zabić! Odkrycie roku. |
|
 | |
perrine brzydaaaaaal.

Liczba postów: 364 Age: 20 Skąd: parysz Związany/a z: tuniemagwiazdki Registration date: 26/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 21:52 | |
| tętno sprawdza się na nadgarstku albo szyi, więc majkel to oszust i gdyby ją zabił to nie wiedziałby nawet jak udzielić pierwszej pomocy. własciwie gdyby ją zabił to byłoby już za późno na pierwszą pomoc. zrobiła wkurzono-przestarszoną minę numer delta z f(x)=4x^2+78467x+69. - wolę nie wiedzieć ile zgonów spowodowałeś już w ten sposób. - faktycznie wolała nie wiedzieć, bo jeszcze okazaloby sie, ze czajenie się w parku i straszenie ludzi to jego największe hobby. chobby. 'czajenie' brzmi dziwacznie. |
|
 | |
majki rodzynek.

Liczba postów: 259 Age: 23 Skąd: uuukraina, xd Związany/a z: women is very beutiful. Registration date: 11/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:00 | |
| Wiem właśnie, skapowałam się [!] dopiero jak wysłałam i nie chciało mi sie poprawiać, ale sprawdzał tam szybkość bicia jej serca............ - Osiemnaście. Ale wtedy mieszkałem jeszcze w Katowicach i i tak byłem na trzynastym od końca miejscu w ilości zabitych ludzi. Na sto miejsc, znaczy. - Perin, przez osiemdziesiąt procent czasu, gdy się widzimy, jesteś na mnie zła. - Odkrył, liczył wczoraj wieczorej, od dwudziestej drugiej do czwartej rano. W końcu strzelał. |
|
 | |
perrine brzydaaaaaal.

Liczba postów: 364 Age: 20 Skąd: parysz Związany/a z: tuniemagwiazdki Registration date: 26/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:13 | |
| -przykro mi majkel, ale to ty próbujesz wystarszyć mnie na śmierć w środku nocy. - ona była zupełnie niewinna, prawie jak bella swan. i nie czytała hilci biblii na dobranoc, ani nie karmiła marai rózową czekoladą. przy tej okazji przypomniało mi się, że na tvn lecą powtórki ma-a-amy cię. |
|
 | |
majki rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:15 | |
| Brzydzę się programami Szymona. - Okej. A wczoraj? Przedwczoraj? Osiem lat temu w Tybecie? - Wziął ją na ławke, pociągnął wręcz, wybacz, nie panował nad sobą... może to ta marokańska gorączka, którą zaraził się od Hilci. |
|
 | |
perrine brzydaaaaaal.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:26 | |
| hilcia jest mistrzynią grillowania. w ogóle to dzisiaj miała być premiera jej filmu :c więuc usiadła na ławce, bo nie miała innego wyjścia jeżeli nie chciała zostać porzucona na pastwę losu i różnych psychopatów czających się za krzakiem. zwłaszcza, że tym razem to majkel był na nią zły, przynajmniej tak jej się wydawało, więc posmyrała go po policzku, żeby załagodzić sytuację. -nie wiem...hej...wymyśliłeś sobie to osiemdziesiąt procent... - była prawie pewna bo dokonała już odpowiednich obliczeń i wyszło że to jednak tylko siedemdziesiąt pięć procent. |
|
 | |
majki rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:32 | |
| Chcial wspomniec, ze o tym mowil trzy posty temu i stosunek mogl sie nieco zmienic, jednak nie skomentowal tego. nou koments......... - Dobra, niech ci bedzie, ale powinnas kupic mi teraz jakies bransoletki zgody plecione przez marokanskich emigrantow. Z IMIENIEM. - podkreslil, bo to wazne. |
|
 | |
perrine brzydaaaaaal.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:43 | |
| - nie znam żadnych marokańskich emigrantów. - to mogło stanowić poważną przeszkodę w zdobyciu zaczarowanych bransoletek zgody! chociaż mogła jeszcze wpisać w szukajke na allegro.pl 'bransoletki zgody plecione przez marokańskich emigrantów'. - czyje imię chcesz miec na bransoletce? - zapytała na wszelki wypadek,bo może mariah,albo sokolica, a może swoje własne, na wypadek gdyby zapomniał jak ma na imię, albo chciał zaoszczedzić czas na przedstawianiu się. albo miał wypadek i amnezję, |
|
 | |
majki rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:56 | |
| - Jeszcze nie wiem, to moze byc niespodzianka. - Jaki laskawy, widzisz? Tymczasem udawal okropnie obrazonego, i ja ide spac. |
|
 | |
perrine brzydaaaaaal.

| Temat: Re: lasek buloński Sob 28 Cze - 22:57 | |
| a ja oglądać filmy i rozmyslać na sensem życia pa!!!!!!11111111 |
|
 | |
butterfly leszczu z krainy deszczu

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Wto 1 Lip - 10:31 | |
| okej, już nie chce mi się z wielkiej pisać....
przyszła ze swoim kubkiem kawy do lasku, by poszukać jakiegoś fajnego drzewka, pod którym mogłaby usiąść - niestety nie wzięła pod uwagę tego, że trawa jest mokra od rosy jeszcze! więc i tak musiała usiąść na ławce, którą wcześniej wysiedział/wyleżał jakiś podejrzany mężczyzna. EDIT: okej, poszła sobie xd. |
|
 | |
Madison ko-rek.

Liczba postów: 103 Skąd: łełe. Twarz: martha streck, i co ty na to? Wiek postaci:: 17 Registration date: 26/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 9:38 | |
| Generalnie to siedziała po turecku na jednej z ławek i miała fretkę na smyczy, która się już zmęczyła i była spokojna - to znaczy fretka, a nie smycz, i co jakiś czas popijała kawę starbaksową z dzierżonego w dłoni prawej kubka koloru zgniłej zieleni oczywiście z wydzierganym logo na nim i dodam jeszcze, że przeglądała zdjęcia w telefonie i kasowała jakieś starsze, co było bardzo zajmującym zajęciem, yo. |
|
 | |
Brooklyn dałn

Liczba postów: 842 Skąd: khaa. Wiek postaci:: 17 Registration date: 01/07/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 9:59 | |
| Szła do domu, ale tę dłuższą drogę przez ładne parczki, chociaz miała świadomość, że powinna się uczesać. I przebrać i umyć, huhu. I tak szła i szła i patrzy, a tam Madison. Madison z kawą, a Brooke nie pragnęła niczego bardziej niż kawy, więc doskoczyła do siostry i usiadła obok. - Maddy! Emilia miała katar, nie powinnaś jej wyprowadzać. Daj kawy. |
|
 | |
Daniel 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 917 Age: 24 Skąd: parisz Związany/a z: susą. Twarz: sean opry. Wiek postaci:: 21 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:03 | |
| Okej, Dan musiał stwierdzić, ależ to naprawdę musiał, że trochę pospieszył się z ubieraniem jesiennej kurtki. Bo choć był październik, a konkretniej drugi października, to słońce wciąż grzało! Zdjął więc kurtkę, zostając w samym polo i przysiadł na jednej z ławek, wcale nie obserwując M. i B. |
|
 | |
Madison ko-rek.

Liczba postów: 103 Skąd: łełe. Twarz: martha streck, i co ty na to? Wiek postaci:: 17 Registration date: 26/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:04 | |
| -Emilja zawsze ma katar, popatrz na jej nos. - Pociągnęła smycz do góry razem z fretką, całe szczęście że się nie udusiła, ale ja tak z Cymkiem też zawsze robiłam i pociągnęła nosem fretki po policzku Brooklyn. A fretka miała zimny nos. I mokry. Jak pjes. - Nie dam ci, śmierdzisz. - Wyciągnęła rękę z kawą w drugą stronę. - Gdzie się szlajałaś? |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:12 | |
| - Kiedyś przetrącisz jej coś w kręgosłupie i Sid się do ciebie więcej nie odezwie - mruknęła obrażona, łapiąc kosmyk swoich włosów, by podsunąć go sobie pod nos i powąchać. Dużo papierosów i kurzu i wszystkiego, rzeczywiście nie pachniała zbyt korzystnie. - Wcale się nie szlajałam, tylko zapomniałam wrócić do domu. - Każdemu się może zdarzyć. Szturchnęłą Mad w żebra i się obraziła. I to tyle, trochę sie popatrzyła na Dana, ale nie jakoś napalczywie. |
|
 | |

Liczba postów: 917 Age: 24 Skąd: parisz Związany/a z: susą. Twarz: sean opry. Wiek postaci:: 21 Registration date: 16/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:15 | |
| To dobrze, że nie napalczywie, bo Dan był, słuchajcie, słuchajcie, dwudziestojednoletnim (czy to jest poprawne? ;q) prawiczkiem i nawet spojrzenia siedemnastolatek mogły go wprawić w histerię! Ale, że nie patrzyła napalczywie, to uśmiechnął się do niej znad swojego aparatu, super profesjonalnego, w którym właśnie zaczął przeglądać zdjęcia. |
|
 | |
Madison ko-rek.

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:22 | |
| dan  Podrapałą się po łydce, w końcu siedziała po turecku i potrząsnęła lekko kubkiem, będzie wieś jak powiem, że nie zauważyła Dana, pomimo swoich nowych szkieł kontaktowych? Skoro nie to właśnie mówię. - Nie każdemu, tylko tobie i innym ludziom z alchajmerem. Sid i tak się do mnie nie odzywa. - Wzruszyła ramionami. - Czemu nie jesteś w szkole? xd. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:26 | |
| - Też bym się do ciebie nie odzywała na jego miejscu. Po co miałam iść, dopiero wstałam.. - Pokręciła oczyma i splotła dłonie na swoich kolanach, zerkając na niebo, dużo małych chmurek. - A ty to co! Czemu nie jesteś w szkole, wyprowadzanie fretki nie jest ważniejsze od nauki! - Pouczyła ją i zabrała Emilię do siebie na kolana, bo właśnie w kolana było jej zimno. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:31 | |
| A tymczasem Denjel, iście zapalony fotograf, zrobił im fotosa i żeby było fajniej, to z fleszem! |
|
 | |
Madison ko-rek.

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:33 | |
| - Booo... - zaczęła i rozejrzała się po parku, zauważając Daniela przekrzywiła głowę i uśmiechnęła się do niego, ja nie wiem czy widział. - Ładniutki, B. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:36 | |
| - Ma fajny aparat - przytaknęła, nawijając kosmyk włosów na palec wskazujący i zmrużyła oczy. Sama też lubiła robić zdjęcia i gdyby nie to, to pewnie wstałaby i go zjechała, że zrobił jej zdjęcie, mimo że wygląda jak siedem nieszczęść. Czy ileś tam! |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:38 | |
| Hihi, a Danowi potrzebne były takie ludzie, co by wyglądały jak siedem nieszczęść, fretka też się przydała, więc cyknął jeszcze kilka zdjęć, całkowicie zadowolony z siebie. Myślał, że go nie zauważały i z tego powodu też był zadowolony. |
|
 | |
Madison ko-rek.

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:41 | |
| Wsadziła Brooke w ręce swoją torebkę i wstała, poprawiając płaszczyk, bo gdyby tak na przykład zawinął się jej na tyłku to byłoby źle, podeszła do Dana i usiadła obok niego, albo nie, stanęła naprzeciw i coby dodać efektu oparła dłonie na biodrach. - Mogłabym teraz podać cię do sądu - wyciągnęła dłoń - jestem yy modelką yyy wiktorjasikret i za te zdjęcie wisisz mojemu agentowi osiemdziesiąt ojro, jestem rozchwytywana. - Jasne, ej, dzisiaj mi się śniło powiem wam, że był koniec roku szkolnego i przyszła do mnie dyra, wychowawczyni i policja i dyra mówi 'jesteś aresztowana za to że obsypałaś panią Ewę brokatem' elo. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:44 | |
| Uniósł brwi do góry, wpatrując się w nią z niedowierzaniem. Doskonale wiedział, że to, co opowiada, to brednie, ale okej. Wzruszył więc tylko ramionami i zrobił jej kolejne zdjęcie, bezczelny! - Zabawne, nigdy cię nie widziałem w żadnej gazecie. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:44 | |
| Pokręciła oczyma i chętnie by wstała, gdyby nie fakt, że musiała powstrzymać fretkę przed ucieknięciem, jakoś tak nagle się ożywiła i chciała za wszelką cenę wyskoczyć z objęć Brooke. Ale B wpadła na wspaniały pomysł, wsadziła Emilię do torby Madison i wstała, podeszła do nich i powiedziała, że jest agentem Maddy. |
|
 | |
Madison ko-rek.

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:47 | |
| - Bo pracuję głównie w juesej, zresztą to nie twoja sprawa, chłopcze! - elo, elo, usiadła obok niego. - Ewentualnie możesz nas zaprosić na kawę.
;dd |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:48 | |
| Parsknął śmiechem, zażenowany już nieco. Nie był głupi i przecież widział, że są o wiele młodsze i że niby jakim cudem... huh, no dobra, zdenerwował się trochę. - Że co proszę? - Schował aparat do tego no, nie pamiętam jak to się nazywa ;c. Już wiem. Futerał! |
|
 | |
Argomeda oh haii

Liczba postów: 82 Age: 21 Skąd: Londyn Związany/a z: Vince,córcia Registration date: 01/07/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:51 | |
| Dziewczyna przyszła razem z Suri do Parku rozłożyła kocyk i usiadła na nim a z Torby wyjeła malego misia dla Suri a sama połóżyła sie na kocu i czytała ksiażkę |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:53 | |
| - Kawa! - Rozpromieniła się i odgarnęła włosy za ucho, stojąc wciąż nad nimi, bo nie chciało jej się siadać, pewnie potem by nie wstała. |
|
 | |
Madison ko-rek.

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:54 | |
| -Nie to nie - wzruszyła ramionami i usiadła obok niego, zadowolona, przynajmniej Brooklyn miała jej torebkę i nie musiała nosić, to znaczy Maddy nie musiała. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:56 | |
| - Mam wam zafundować kawę w zamian za te kilka zdjęć? - Machnął aparatem, prawie go upuszczając. Pomyślał sobie właśnie, że chyba zwariowały, ale cóż, on też miał ochotę na kawę. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 10:58 | |
| - Oczywiście, skąd wiesz, że nie staniesz się sławny przez te kilka zdjęć? - spytała, przyglądając mu się z góry, przez co czuła się, no cóż, większa! |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 11:00 | |
| - Bo nie ujrzy ich światło dzienne? - odpowiedział tak pytająco, raczej może złośliwie, chociaż wcale nie chciał, żeby to tak wyszło. Dan z reguły starał się być miły. - Okej, okej, postawię wam tę kawę! - westchnął zrezygnowany. |
|
 | |
Madison ko-rek.

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 11:01 | |
| Zaśmiała się pod nosem i wyciągnęła rękę po swoją torebkę, ale gdy tak wyciągała to zdecydowała się jednak podać rękę Danowi. - Tak w ogóle to Madison, MIŁO cię poznać. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 11:04 | |
| - A ja Brooklyn - rzuciła do niego, chociaż pewnie niespecjalnie go to interesowało, o czym B doskonale wiedziała. Przestąpiła z nogi na nogę, obciągając swoją sukienkę, która była niespecjalnie stosowna do otoczenia, w związku z czym było jej trochę źle. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 11:05 | |
| - Daniel - powiedział, wstając i ignorując przy okazji wyciągniętą rękę Madison. - To idziemy? - zapytał, zastanawiając się, czy wziął ze sobą portfel. |
|
 | |
Madison ko-rek.

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 11:07 | |
| Wstała więc też, zabierając swoją torebkę, czyli jednak ręka się na coś przydała i pomyślała sobie, że to jakiś bubek. - Idziemy. - I zacznijcie. |
|
 | |
Brooklyn dałn

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 11:07 | |
| |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Sro 2 Lip - 11:09 | |
| |
|
 | |
delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 17:53 | |
| delilah usiadła na jednej z ławce po turecku i bawiła się swoim telefonem co polegało mniej więcej na tym, że psiała esemeski do znajomych, czeeś |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 17:58 | |
| przyszla tutaj, bo lubiła chodzić po paryżu. zapaliła papierosa i usiadła na ławce obok jakiejś dziewczyny. zaciągnęła się papierosem. - mam nadzieję że nie zajmuję dużo miejsca. powiedziała to patrząc na jej profil. |
|
 | |
danielle maluszek

Liczba postów: 13 Age: 21 Skąd: paris. Związany/a z: . Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:00 | |
| danka sobie chodziła ze swoim elo menelo uśmieszkiem aż się potknęła o czyjeś nogii!!!!!!!!!11. i to były nogi her dir dilajla. - ałć, złamałam sobie łokieć- złapała się za ucho.
Ostatnio zmieniony przez danielle dnia Czw 3 Lip - 18:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:00 | |
| przestraszyla się nieco ale nie aż tak jakoś wybitnie coby łapać się za serce i padać trupem, tylko tak zdrowo się przestraszyła! i bylo fajnie, prawie. - cooo, nieee - zmierzyła dzieweczkę wzrokiem, aczkolwiek sympatycznie o czym świadczył szeroki uśmiech na buzi dilajly - nie wyglądasz na jedną z tych angielskich nastolatek, dwieście kilogramów każda.
edit!!!!!!!!!!!!!!!!!
przestraszyła się gdy coś dotknęło jej nog i patrzy, a tam jakaś dziewczyna! yo. - omatko, serio złamałaś?!?!?!?! -spanikowala. |
|
 | |
martinique rodzynek.

Liczba postów: 266 Skąd: prague/pariis. Twarz: r. zimmerman Wiek postaci:: 19 Registration date: 30/06/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:02 | |
| - ty też nie. uśmiechnęła się do dziewczyny siedzącej obok. spojrzała się też na danielle, która się właśnie potknęła. - hej, wszystko w porządku ? zwróciła się do danielle. |
|
 | |
danielle maluszek

Liczba postów: 13 Age: 21 Skąd: paris. Związany/a z: . Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:04 | |
| - no przecież mówie, że sobie łokcia złamałam- wygięła usta w podkówke i masowała sobie óho- ale nie martwcie się, zrośnie się za niedługo- pocieszyła się tą myślą wielce. |
|
 | |
martinique rodzynek.

| Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:06 | |
| - z tym trzeba do szpitala. i wstała żeby jej jakoś pomóc, czy coś. bo jej ten łokieć niedługo spuchnie. - i trzeba by unieruchomiić. spojrzała się na tenże łokieć. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:08 | |
| -to spokaczento - skwitowała, bo rzeczywiście było spokaczento, skoro nikt nie umarł i założyła noge na nogę i schyliła się też, coby podrapać się po łydce, która jednak na szczęście nie ucierpiała. - to noo, eee, jestem dilajla. |
|
 | |

| Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:09 | |
| przestraszyła się że pojadą do szpitala i na policję też-okej to ja spadam, gotuje mi się zupa.... paaa!-i uciekła, bo mam serial yoo |
|
 | |
danielle maluszek

| Temat: Re: lasek buloński Czw 3 Lip - 18:10 | |
| spojrzała na nią oczami pełnymi strachu i przerażenia. - ale jakto? - rzuciła bliska płaczu, patrząc na swoje usyfione ziemią rurki, bo w końcu siedziała na ziemi- a pamiętasz jaki numer na pogotowie? 112? 0 700?- podrapała się po głowie, próbując przypomnieć ową magiczną liczbę.
Ostatnio zmieniony przez danielle dnia Czw 3 Lip - 18:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
|