|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
adm wyliżesz mi stopy?

Liczba postów: 459 Age: 24 Skąd: afaf Nastroj: zawsze zajebisty! Związany/a z: edem łestłikieeem . Registration date: 05/05/2008
 | Temat: la vilette Wto 24 Cze - 21:13 | |
| |
|
 | |
jacob oh haii

Liczba postów: 77 Age: 23 Skąd: londyn Związany/a z: . Registration date: 25/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Sob 28 Cze - 18:08 | |
| okej, więc dżej ze zbejem nawet siedział nad wodą, obserwując ten krejzi budynek i czekał na zbawienie jakby. |
|
 | |
martini ko-rek.

Liczba postów: 123 Skąd: paryżewo Twarz: blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci:: 18 Registration date: 21/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Sob 28 Cze - 18:11 | |
| -czekasz na zbawienie? - zapytała marti, siadając obok i uśmiechając się tak jak tylko blake potrafi się uśmiechać. nachyliła się, żeby pocałować go na powitanie w policzek - dawno cię nie widziałam, dżej. |
|
 | |
jacob oh haii

Liczba postów: 77 Age: 23 Skąd: londyn Związany/a z: . Registration date: 25/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Sob 28 Cze - 18:30 | |
| dżej na początek w ogóle nie zrozumiał co martini do niego mówi, ale zaraz właśnie uśmiechnął się, opierając się na łokciach. - miło cię widzieć, marti - powiedział, kiedy udało mu się w końcu coś z siebie wydusić. stwierdził, że martini pachnie nawet bardziej niż hot, więc z tej okazji przysunął się do niej. powiem ci nawet, ze on też pachniał ładnie calvinem kleinem, specjalnie dla gosi ; d |
|
 | |
martini ko-rek.

Liczba postów: 123 Skąd: paryżewo Twarz: blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci:: 18 Registration date: 21/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Sob 28 Cze - 18:39 | |
| zaśmiała się dźwięcznie i kobieco też, patrząc na niego, żeby po chwili przysunąć się i musnąć nosem jego policzek. -unikałeś mnie! - poinformowała go z wyrzutem, smyrając jakubowy brzuszek. |
|
 | |
jacob oh haii

| Temat: Re: la vilette Sob 28 Cze - 18:42 | |
| smyranie brzuszków jest fajne, jakub tak zwany właśnie to lubił i nie mógł za bardzo skupić się na mówieniu, także na początku nic nie mówił. - ty ty mnie unikałaś, martiiii - powiedział, ale bez wyrzutu. wcale jej nie unikał, paryż jest duży nie widywali się z tej okazji wcale - ale mogę ci wybaczyć. |
|
 | |
martini ko-rek.

| Temat: Re: la vilette Sob 28 Cze - 18:49 | |
| |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 14:40 | |
| Siedziała sobie i czytała gazete., |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

Liczba postów: 97 Age: 21 Skąd: L.A Związany/a z: narazie z nikim  Registration date: 20/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 14:45 | |
| Podeszła do niej Vanessa. - mogę się dosiąść ? - zapytała. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 14:46 | |
| - jasne! siadaj...jejku jak długo cię nie widziałam...- rzekła patrzac na ni.a. |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

Liczba postów: 97 Age: 21 Skąd: L.A Związany/a z: narazie z nikim  Registration date: 20/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 14:49 | |
| dzięki - powiedziała. - Ja ciebie tak samo, ile to czasu minęło. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 14:57 | |
| - Opowidaj co tam u ciebie?- spytała. |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:00 | |
| - Można powiedzieć, że bardzo dobrze, a u Ciebie ? - również spytała. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:03 | |
| - U mnie wyśmienicie. Za niedługo mam premierę nowego albumu więc cię zapraszam już. Wiuesz co mój producent chce, żebym z kimś nagrała nową płytę. Mogła bys ze mna nagrac ja?- spytała patrzac na nia wyczekująco. |
|
 | |
Beth Snow groszek

Liczba postów: 36 Age: 22 Skąd: Manhattan. NYC Związany/a z: a co u ciebie? Registration date: 28/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:04 | |
| -Um.. Hej Hilcia i Vanessa. Brzuch mnie boli. EH..... |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:05 | |
| |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:06 | |
| Jasne, czemu by nie. Cieszę się, że o mnie pomyślałaś. - odpowiedziała z uśmiechem na twarzy. |
|
 | |
Beth Snow groszek

Liczba postów: 36 Age: 22 Skąd: Manhattan. NYC Związany/a z: a co u ciebie? Registration date: 28/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:06 | |
| -Moich rodziców nigdy w domu nie ma bo są zajeci. |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:08 | |
| Hej, miło mi cię poznać. - powiedziała. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:08 | |
| - To super... jesteś wielka. Jakbym nikogo nie znalazła, to bym pewnie musiałam wrócić do stanów...- odparła smutnie. |
|
 | |
Beth Snow groszek

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:11 | |
| - A Ty kim jestes? -powiedziała Beth. |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:13 | |
| Nie ma za co, to dla mnie przyjemność. - odpowiedziała radośnie. |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:13 | |
| |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:14 | |
| - Ja jestem Hil...A ty kim jesteś? hmm?- spytała |
|
 | |
Beth Snow groszek

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:15 | |
| -Potańczmy i pojedziemy do Ciebie-usmiech- |
|
 | |
Beth Snow groszek

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:15 | |
| *Beth Zaciągneła się - z kąd jestes? |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:17 | |
| - Ja jestem Z USA a ty?-spytała patrzac na nia" jestem ładniejsza ale ona tez jest ładna: pomyślała |
|
 | |
Beth Snow groszek

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:21 | |
| w profilu masz na samym dole  |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:23 | |
| - Po cóż sie do mnie przysiadła?
Ostatnio zmieniony przez Hilcia_18 dnia Nie 29 Cze - 15:27, w całości zmieniany 2 razy |
|
 | |
Beth Snow groszek

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:26 | |
| Chętnie wstała- he..uwielbiam ten widok. przy nim się relaksuje^^" Powiedz mi coś o sobie-usmiech |
|
 | |
Vanessa ko-rek.

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:28 | |
| Przyszła z WC, ja też już idę, paa. |
|
 | |
Gość Gość
 | Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:28 | |
| - jestem tutejsza piosenkarką i aktorką...wiesz co przepraszam cie ale musze juz mykać...trzymaj tu jest moja wizytówka jakby co to sie zgadamy..-powiedziała dając jej beżowa karteczke. |
|
 | |
Beth Snow groszek

| Temat: Re: la vilette Nie 29 Cze - 15:29 | |
| |
|
 | |
rosie okularnik.

Liczba postów: 455 Age: 23 Skąd: stąd Związany/a z: robero Registration date: 29/06/2008
 | Temat: Re: la vilette Czw 3 Lip - 11:13 | |
| pa słońce  siedziała na brzegu tego czegoś i czekała na wakacje, na przemian zsuwając z nosa i zakładając ogromne okulary przeciwsłoneczne w stylu 'selebriti z holiłudu'. i zerkała na artykuł o zaginionej siostrze linzdi lohan, właściwie bardziej na obrazki niż na treść. |
|
 | |
danielle maluszek

Liczba postów: 13 Age: 21 Skąd: paris. Związany/a z: . Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: la vilette Czw 3 Lip - 15:57 | |
| ojejku, danka śmietanka i marmolada sobie tu była i rzucała kamykami w kaczki, żeby nie srały do wody. bo ona była taka pedantyczna i ekologiczna i w ogóle. |
|
 | |
Miyoshi. nowość.

Liczba postów: 7 Age: 22 Skąd: Nippon, Nippon^^. Registration date: 15/07/2008
 | Temat: Re: la vilette Czw 17 Lip - 19:32 | |
| Usiadła nad brzegiem wody. Wpatrywała się w ludzi siedzących lub przechadzających się po drugiej stronie. Według niej wszyscy byli jacyś tacy mętni, szarzy na tle Paryża. Czy tu wszyscy ludzie są tacy nieciekawi? A może to ja nie potrafię dostrzec ich uroku osobistego? O Geez...- pomyślała z irytacją. Zaczęła wpatrywać się w swoje paznokcie. Po pięciu minutach takiej rozrywki dalej patrzyła na ludzi. o.O |
|
 | |
carmen anna pijak

Liczba postów: 1418 Age: 23 Skąd: londynn Związany/a z: deejmon! Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 12:41 | |
| usiadła nad brzegiem i gapiła się przez chwile na okolice, ludzi i nic ciekawego nie zobaczyła. może nie miała dobrego wzroku? no nic, przydałby się jej jakiś pies bo mogłaby z nim wyłazić na spacer. wyciągneła z kieszeni ajpoda i włączyła, hęęę, kings of leon bo ciągle ich słucham ostatnio. |
|
 | |
blaise hot stuff.

Liczba postów: 555 Age: 23 Skąd: francja Związany/a z: karmen&karmel Twarz: kevin flamme Registration date: 17/07/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 12:47 | |
| uprawiał jogging, w jakiś poprzecieranych dżinsach i t-shircie. w pewnym momencie o mało co nie zaliczył gleby, zawsze tak miał, jego umysł nie zdążył zatrzymać obrazu. - hej - wydukał z siebie głosem urywanym ciężkim oddechem, wydawało my się, że widział ją wczoraj, choć deszcz zaburzał odbiór. |
|
 | |
carmen anna pijak

Liczba postów: 1418 Age: 23 Skąd: londynn Związany/a z: deejmon! Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 12:53 | |
| wyłączyła ajpoda o mało nie wrzucając go do wody, hę, taka już jest. - hej - odpowiedziała radośnie, ha! - widzieliśmy się wczoraj - zbytnio nie wiedziała czy to zdanie twierdzące czy pytanie. takie fikgo fago. |
|
 | |
blaise hot stuff.

Liczba postów: 555 Age: 23 Skąd: francja Związany/a z: karmen&karmel Twarz: kevin flamme Registration date: 17/07/2008
 | Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:02 | |
| - prawdopodobnie to ty, chociaż suche włosy dodają ci uroku - uśmiechnął się lewokącikowo - mi prawdopodobnie też - przysiadł się bez słowa koło niej wpatrując się przed siebie - czego słuchasz? - wskazał na ipod'a, który o mało co nie utonął. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:10 | |
| - hęę, dzięki. tobie ładnie w mokrych i suchych - bo ładnemu we wszystkim ładnie! dobra, chyba pora ugryść się trochę w język bo się zagalopuję i będzie musiała wrzuć siebie prawie jak ajpoda do wody. - kings of leon, słuchałam... słuchasz ich? - spojrzała w niebo, do góry! dabudibudajjj. |
|
 | |
blaise hot stuff.

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:14 | |
| uśmiechnął się, po czym przejechał dłonią po brodzie. - czasami, owszem amerykański rockowy zespół? - spytał drapiąc się po głowie po czarnych włosach i spoglądał pustym wzrokiem w niebo i przyglądał się co jakiś czas swoim zniszczonym trampkom, skrzętnie ukrywając swój wzrok, który spoczywał na c. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:17 | |
| - taaak. i rock alternatywny jak mi najbardziej leżą - uśmiechnęła się. była jeszcze trochę zaspana i mogła czasem nie kontaktować - długo jesteś w paryżu? - spytała dalej patrząc w trochę zachmurzone niebo i błagała, żeby nie padało! z małej chmury duży deszcz, afe. |
|
 | |
blaise hot stuff.

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:22 | |
| - właściwie to od dziecka, ale na stałe od nie dawna - przejechał dłonią po zielonych źdźbłach trawy - mam nadzieje, że skorzystałaś... znaczy ty i twoje koleżanki z mojej kurtki - spojrzał na nią - ja i tak byłem mokry. - a ty? skąd jesteś, akcent mówi, że raczej nie z francji, nie lubię francuskiego akcentu . |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:27 | |
| - taak - uśmiechnęła się - mój płaszcz niestety musiał skończyć gdzieś na dnie po... hmm... niefortunnym upadku - zaśmiała się. teraz będzie w jego oczach łamagą, szit. - dobrze, że dziś jest chodź trochę ładna pogoda! - wyciągnęła nogi bo już jej drętwiały powoli. - jestem z londynu, nie dawno tu przyjechałam. |
|
 | |
blaise hot stuff.

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:42 | |
| londyn - zamyślił się - właściwie dlaczego porzuciłaś swój dom, na rzecz paryża? - spojrzał na swoje buty - właściwie ja też doznałem materialnych strat po wczorajszym deszczu - wskazał na swoje buty - a próbowałaś go oddać do pralni? wykrzywił głowę i powiedział z troską. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:47 | |
| - sama nie wiem. może jakaś chęć poznania czegoś innego, atmosfera z opowiadać, że tak cudownie - uśmiechnęła się - jeszcze nie przekonałam sie do końca. nie znam dokładnie nawet gdzie co jest, trochę czasu minie zanim się tutaj zaklimatuzuję - spojrzała na niego - jeszcze niiee, ale chyba będę musiała to zrobić - chodzi o oddanie płaszcza do prali! - ale zawsze można kupić nowy, buty tak samo - uśmiech! - nie trzeba przejmować się stratami materialnymi podobno. |
|
 | |
blaise hot stuff.

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 13:50 | |
| - owszem, ale byłem emocjonalnie przywiązany do tych butów - podrapał się po głowie - jakoś tak wyszło. - ja właściwie świetnie się orientuje, jeżeli chodzi o różnorakie miejsca, ale z dzielnicami jest gorzej, nie kojarzę ich nazw - wyszedł na idiotę, trudno, zdarza się - może tutaj uda mi się rozwinąć moją muzykalną karierę - roześmiał się szczerym naturalnym śmiechem. |
|
 | |
carmen anna pijak

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 14:03 | |
| - ja mam tak samo... mniej więcej wiem go co i jak, wiem jak wygląda, ale z nazwą jest krucho - zaśmiała się. - ooo, grasz na czymś czy śpiewasz? ja próbowałam grac trochę na gitarze, ale zrezygnowałam po paru lekcjach. wiesz, nawiedzony nauczyciel ktory zamiast motywywać do nauki krzyczał. |
|
 | |
blaise hot stuff.

| Temat: Re: la vilette Nie 20 Lip - 14:08 | |
| - właściwie trochę śpiewam, ale profesjonalnie pod prysznicem - stwierdził - a gram od dziecka na gitarze basowej i perkusji - spojrzał oczekując jak zareaguje - a właściwie to fakt, jeden nauczyciel kiedyś złamał mi palec - spojrzał rozszerzając źrenicę - ale był jakiś brutalny, szybko się z nim pożegnałem w podobny sposób. |
|
 | |
|