|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
tristan groszek

Liczba postów: 59 Skąd: francja Twarz: wenceslas van criekinge Wiek postaci:: 20 Registration date: 05/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:15 | |
| przewrócił oczami, bo nawet akt agresji w wykonaniu szarlot był według niego zabawny. kucnął jednak przed nią i oparł dłoń tuż nad jej tyłkiem właśnie. zaraz dostanie za to w twarz, biedny. -no dobra, jesteś ee cała? |
|
 | |
charlot groszek

Liczba postów: 36 Skąd: paryż Związany/a z: nikim? Twarz: Esti Ginzburg Wiek postaci:: 20 Registration date: 19/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:18 | |
| jej podświadomosć ucieczyła się z tego kontaktu dotykowego, natomiast jej świadomość wcale nie była taka szczęśliwa, wiedząc, że podświadomość się cieszy. pokręciłam, ale sokrates był gorszy, więc co tam! - nie - odparła w końcu, by przeturlać się na plecy i usiąść. - weź ode mnie tego.. tego psa. pomiot szatański. |
|
 | |
tristan groszek

Liczba postów: 59 Skąd: francja Twarz: wenceslas van criekinge Wiek postaci:: 20 Registration date: 05/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:22 | |
| uniósł brew i naprawdę starał się nie roześmiać, ale nie dał rady. szarlot była tak absurdalna we wszystkim co mówiła i robiła, że trist tracił nad sobą panowanie. podniósł się i podciągnał spodnie, które pomimo paska zjechały mu z tyłka odsłaniając bokserki tomiego, bo kocham. -no to cieszę się, że nic. bóg z tobą łahaha - wzruszył ramionami i odwrócił się na pięcie gotowy do odejścia. zerknął na masochistę, który wesoło merdał ogonem. |
|
 | |
charlot groszek

Liczba postów: 36 Skąd: paryż Związany/a z: nikim? Twarz: Esti Ginzburg Wiek postaci:: 20 Registration date: 19/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:27 | |
| wstała i otrzepała spodnie ze śniegu, cały tyłek miała mokry i była zmarznięta, w dodatku czuła się upokorzona i niemiło potraktowana, biedna szarlot! westchnęła ciężko, spoglądając na tristana. - masz coś do mnie? - wyrwało jej się w końcu, zmrużyła nawet oczka. smieszna jest. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:30 | |
| odwrócił się przez ramię i zacisnąwszy wargi spojrzał na nią rozbawiony. w końcu zdecydował się stanąć do niej przodem i przechylił głowę. -nie? - odpowiedział zgodnie z prawdą - jedynie mnie bawisz, kobieto. to wszystko - zasalutował jej i ponownie odwrócił się gotowy odejsć w swoją stronę z masochistą u nogi. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:34 | |
| - aha, no tak, bo to bardzo śmieszne, jak czyjś pies rzuca się na ludzi i się z tego cieszy. widocznie ma coś z właściciela - prychnęła, krzyżując ręce na piersiach, które nie były duże, ale miały pewnie mnóstwo innych atutów. zwilżyła wargi, nie zamierzając sobie odpuścić tej dyskusji, bo ją irytował. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:43 | |
| przyglądał jej się z głupim uśmiechem na twarzy i rękami wciśniętymi w kieszenie levisów. -skończyłaś? - tristan zerknął na zegarek i zakrył usta dłonią - bo oh nie! zaraz zacznie się wieczorna msza, chyba nie możesz się spóźnić? |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:46 | |
| przewróciła oczyma, bo naturalnie, że wiedziała, że ta msza się zaczęła już dawno, dawno temu, ale przecież się na nią nie wybierała! - no i wal się na ryj, mój drogi - uśmiechnęła się jednokącikowo, z jednej strony rozdarta tym, że tak brzydko powtarza po kolegach ze studiów, a z drugiej dumna z siebie. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:51 | |
| -cóż za wulgarne dziewczę - powiedział siląc się na patetyczny ton i niecodzienny dobór słownictwa, po czym spojrzał w niebo i złożył ręce - czy twój bóg wybaczy ci tak karygodne zachowanie, o niewierna? - ponownie na nią spojrzał z twarzą wykrzywioną niezbyt sympatycznym uśmiechem. tymczasem masochista przyniósł pod nogi szarlot martwą kaczkę xd. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 19:54 | |
| - no i widzisz, to też ma po tobie - roześmiała się ironicznie, wskazując na martwą kaczkę, od której to dyskretnie się odsunęła, tym samym odsuwając się od masochisty. - poza tym... poza tym... - chciała powiedzieć, że popełnia grzech nabijając się z jej wiary, ale wolała sobie darować, dlatego też umilkła. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 20:06 | |
| -poza tym co? - zapytał, bo był ciekawy co jeszcze wymyśliła sobie w tej pobożnej główce. wyciągnął z tylnej kieszeni spodni pomiętą paczkę davidoffów i podsunął jej również, bardziej dla żartu, nie sądził bowiem żeby w ogóle wiedziała co to jest papieros i do czego służy. jeszcze wsadziłaby go sobie w tyłek? zapalił i zaciągnął się. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 20:09 | |
| pokręciła głową. w tym momencie marzyła jedynie o tym, by otworzyła się pod nią jakaś magiczna klapka, żeby w spokoju mogła zapaść się pod ziemię i tam przeczekać całą noc w ciszy i samotni, pisząc jakieś chore wiersze o wieczności życia i uczuciach, których nigdy nie przeżyła, takie tam pierdoły. - nic już. jesteś niemiły ;c. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 20:18 | |
| wzruszył ramionami i uśmiechnął się szeroko. -tak już bywa w tym oookropnym świecie. nie każdy jest chodzącymi cnotami wyciętymi żywcem z pisma świętego - odpowiedział właściwie mądrze, jakby się nad tym zastanowić, bo tristan jednak czego by o nim nie mówić miał swoją głęboką głębię. odchrząknął teraz więc i i nic. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 20:25 | |
| - próbujesz mi powiedzieć, że jestem chodzącą cnotą wyciętą żywcem z pisma świętego? - uniosła jedną brew do góry, naprawdę już urażona. ja to bym dawno na jej miejscu dała mu z liścia, ale to tylko szarlot, mająca swoje zasady życiowe, głęboką wiarę i kulturę osobistą. w dzieciństwie matka nawet ją zaprowadziła kilka razy na lekcje etykiety. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 20:38 | |
| -próbuję dać ci to do zrozumienia. jesteś nią, szarlot - nie pamiętam czy się sobie przedstawiali. jeśli nie, powiedzmy że miała na żakiecie plakietkę z imieniem, której zapomniała zdjąć wracając z zajęć z oazą czy innym kościelnym cudem. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 20:40 | |
| przedstawiali się sobie, [skl]erotyczko!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111one - a ty jesteś strasznie zarozumiały, powiedział ci to ktoś kiedyś? - odfuknęła niemiło, odrzucając dumnie włosy na plecy dość gwałotwnym ruchem. ściągnęła usta w wąską linię, wpatrując się w niego ze zrezygnowaniem. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 20:56 | |
| -hm, no tak. codziennie przynajmniej jedna osoba mi to mówi. także dziękuję, bo już zaczynałem się bać że może coś się zmieniło. uf - udał wielką ulgę ocierając czoło wierzchem dłoni. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 21:08 | |
| - a że jesteś chamski też ci mówią? czy może poprzestają tylko na zadufanym w sobie głupcu? - spytała, szczerze zaciekawiona, przestępując z nogi na nogę, bo było jej zimno w stopy i resztę przemarzniętego ciała. |
|
 | |
tristan groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 21:28 | |
| -też. masz jeszcze jakieś epitety których chcesz użyć względem mnie, czy mogę odprowadzić cię do domu zanim zamarzniesz? - zapytał całkiem normalnie, przyglądając się jej drżącej brodzie. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 21:32 | |
| - mam burbona! - powiedziała z nutką dumy w głosie, bo dziś poprosiła kolegę na uczelni, żeby jej kupił, jak będzie w monopolowym. sama oczywiście nie zamierzała pić, o nie nie nie, nawet wąchać nie zamierzała, tylko po prostu kupiła na okazję. |
|
 | |
charlot groszek

| Temat: Re: parc monceau Pon 27 Paź - 21:42 | |
| i odprowadził ją i ament. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

Liczba postów: 141 Skąd: Niebo Związany/a z: nikim Twarz: Sophia Bush Wiek postaci:: 18 Registration date: 21/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:13 | |
| przyszła do parku pospacerować, denerwował ja J. który jakimś cudem zdobył jej nowy fhhhhhranssssuski numer i adres mejl. pogoda była znośna, jak na tę porę roku. dookoła kręciło się pełno par, zakochanych. o dziwo Bruk nie czuła się wśród nich samotnie, podobało jej się to. i spacerowała dalej sobie. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

Liczba postów: 684 Skąd: Frąs Związany/a z: tobą, wieeesz? Twarz: Jessica Stam Wiek postaci:: 18 Registration date: 12/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:16 | |
| Szła sobie jakąś ładną alejką. W ręku trzymała papierowy kubek ze starbaksa. Patrzyła na swoje botki, i przypadkiem wpadła na brooke rozlewajac kawę na chodniku. - przepraszam - powiedziała zbierając włosy za ucho - nia zauwa... Brooke!? - otworzyła szeroko oczy - To ty? Co ty tutaj robisz? |
|
 | |
Brooke crazy frog.

Liczba postów: 141 Skąd: Niebo Związany/a z: nikim Twarz: Sophia Bush Wiek postaci:: 18 Registration date: 21/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:38 | |
| - Shanna?! To raczej ja powinnam zapytac co Ty tutaj robisz - spojrzała na dziewczyne, i przetarła oczy ze zdziwienia, bo nie mogła uwierzyć, że to naprawdę ona. - no..eee mieszkam, a właściwie uciekłam, sama wiesz przed czym. - powiedziała. - ale to niesamowite, świat jest tak wielki, a my i tak się spotkałysmy - dodała z uśmiechem i uściskała Shanne. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

Liczba postów: 684 Skąd: Frąs Związany/a z: tobą, wieeesz? Twarz: Jessica Stam Wiek postaci:: 18 Registration date: 12/10/2008
 | Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:40 | |
| - z tej kawy chyba i tak nic nie będzie - westchnęła - ale dał ci spokój? - spytała podnosząc wzrok na Brooke - Chyba nie chodzi za tobą krok w krok czy coś w tym rodzaju? - zmarszczyła czoło - Cieszę się, ze Cię widzę! |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:42 | |
| - no nie chodzi, bo nie wie gdzie jestem, ale pewnie do czasu znając jego, nigdy chyba nie da mi spokoju, bosz - stwierdziła. - właśnie dziś zaczął do mnie pisać sms'y, jak zwykle grożąc - dodała ze skrzywioną miną. - ale co Ty tutaj robisz S.? - zapytała, bardzo się cieszyła, że ją widzi, w liceum spędzały ze sobą dużo czasu. imprezy i te sprawy no. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:50 | |
| -Mieszkam, studiujęęęę, Brooke - powiedziała śmiejąc się. - A ty? Opowiadaj, no. Co się z tobą działoooo? - spytała zabawnie kręcąc oczami - Studiujesz? Pracujesz? Ćpasz? Gadaj! - krzyknęła, płosząc gołębie i małe dziewice. Miały być dzieci xd ale dziewice też spłoszyła. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:53 | |
| bo, że małe to nie koniecznie znaczy dziewice, to dodała, ze małe dziewice heeee  - no studiuje, a raczej mam taki zamiar, narazie nic mi się nie chce, czyli nic się ze mną nie zmieniło, leniwa jak zawsze - zaśmiała się. - za pracą muszę się rozejrzeć, ale musiałabym znaleźć coś co mnie zainteresuje wieeeesz... moda i te sprawy no - powiedziała. - i zaczynam życie od nowa i przede wszystkim to jest mój główny cel na teraz - dodała z uśmiechem. - ale jak widać nie do końca da się wsio wymazać, bo dokądkolwiek się nie udasz i tak spotkasz kogoś znajomego - uściskała Szanę, ot tak w akcie uniesienia  |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 18:59 | |
| - Może u foresteróóów! - rzuciła, bo to było pierwsze co wpadło jej do głowy - Brooke. Znasz tu kogoś? - spytała dosyć podejżliwie robiąc takie O.o W między czasie odpisując maksim - A ja tylko nauka, nauka, nauka!!!!!! - westchnęła - te wszystkie żołądki śnią mi się po nocach! To jest męczące,i to bradzo. Mam nadzieję, że wybierzesz mniej uążlwy kierunek? |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:04 | |
| - Wiesz, że w moim przypadku będzie ciężko dostać pracę nawet u ekhm foresterów, bo ja tu jeszcze nie znam zbyt wielu osob - westchnęła. - są 2-3 życzliwe mi osoby i tyle, na tym kończy się moja piekna i jakże długa lista znajomości, to nie to samo co w liceum i zdaje sobie sprawę, ze tak nie będzie - powiedziała. - e tam będziesz najlpeszą panią doktor jaką znam! w dodatku wyobrażam już sobie Ciebie.. w kusym fartuszku jak badasz.. młodego, przystojnego, dobrze zbudowanego, opalonego i w dodatku bruneta! ochhh - pisknęła uśmiechając się. - kurde S. może jednak wybiorę się na medycynę, Ci młodzi pacjenci przemawiają zdecydowanie na tak - zaśmiała się. - a poważnie to wchodzę w tę modę i z niej nie mam zamiaru rezygnować, bo kto inny jak nie ja będzie Ci szył najpiękniejsze kreacje, jakich nikt nie będzie miał, hę? no kto - szturchnęła ją, śmiejąc się. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:08 | |
| Uszyjesz mi fartuszek! - pisneła - taki seksi ma być. Do badania brunetów! - uśmiechnęła się - Oj. Brooke. Tez zaczynałam od tych 2-3 osób. Z resztą. Sądzę iż pani projektant nie będize narzekała na brak chetnych do uszycia garnituru - zamrugała oczami. hihi. - Ostatnio mało nie zabiłam staruszki na pasach. Samochody są wredne - dodała tłumiąc śmiech - mogłabym prowadzić formułę jeden. - dodała. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:13 | |
| - współczuje staruszce.. ale Twojemu samochodowi jeszcze bardziej! pewnie rozbijesz go na pierwszym lepszym zakręcie - zaśmiała się. - pamiętasz jak wracałyśmy kiedyś w liceum z imprezy i jechaliśmy w aucie w 9 osób? I jak Jake spał w bagażniku? - śmiała się. - byliśmy chyba 5 km od domu, kiedy złapaliśmy gumę, nikt nie chciał nam pomóc i szlismy pieszo.. w szpilkach, przez las, w środku nocy, pijani.. brrr co to były za czasy - dodała. - wiesz stwierdzam, że życie w Ameryce jest całkiem inne niż tutaj, w Europie - powiedziała. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:16 | |
| - Tutaj pada śnieg...! - zaśmiała się - Pamiętam.... że on tam nie umarł z braku tlenu. A my nie wylądowałyśmy w rowie! Pamiętam te moje szpilki. Ubłocone z połamanymi obcasami! - pisnęła - Były od Vittone'a. Aż żal ich było wyrzucić - Zapaliła slima - Nadal imprezujesz, tak jak wtedy? - spytała. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:20 | |
| - Taaaaak! One były śliczne, czerwone - westchnęła. - Pamiętam jak po tej imprezie przyrzekałyśmy, że koniec z imprezami, a na drugi dzień wylądowałyśmy na domówce - zaśmiała się. - Nie... - nagle spoważniała. - Nie chcę powtórzyć żadnego błędu, jaki popełniłam.. A wiesz, że największym był ślub po pijaku z J. i wiesz jak to się skończyło - posmutniała. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:23 | |
| Wiem - Spuściła głowę - myślałam, że przynajmniej próbujesz o tym zapomnieć - powiedziała dosyć poważnie, jak na nią to był wysiłek. wielki. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:25 | |
| - Jak mam zapomnieć? - spytała podając jej telefon, w którym ciągle rozbrzmiewał dźwięk nadchodzącego sms'a, a wszystkie były od J. - no sama zobacz. - skrzywiła się. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:27 | |
| Skąd w ogóle ma twój numer? - spytała unosząc wzrok z nad komórki, następnie podając ją Brooke. - On nigdy nie da Ci spokoju? - skrzywiła się. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:29 | |
| - I oto jest pytanie, skąd on ma numer tel, mejla i w ogóle. - powiedziała. - Wiesz, że zawsze zdobywał coś, jeśli tylko chciał. Nikomu nie dawałam nr poza paroma osobami, chyba, że dostał go od nich. - dodała. - No chyba nie da, on myśli nadal, że jestem jego własnością. Żal.. - skrzywiła się. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:33 | |
| - Nie wiem. On od początku był jakiś ..... eee... dziwny. - powiedziała - przecież to chore! - przekręciła oczami |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:35 | |
| - dajmy spokój, nie warto poświęcać mu zbyt wiele czasu - powiedziała. - nie wart tego - dodała. - a Ty Kochanie, spotykasz sie z kimś? - zapytała z błyskiem w oku  |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:37 | |
| Nie wiem czy akurat "spotykam" - uniosła ręce - ale jest... fajny - zaśmiała się. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:39 | |
| - fajny w sensie, że? - zapytała z ciekawskim uśmiechem. |
|
 | |
Shanna buziaczek;3

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:44 | |
| Eeee. bardzo, bardzo fajny - spojżała na zegarek - przepraszam, musze lecieć - posmutniała. dała jej numer telefonu i poszła. |
|
 | |
Brooke crazy frog.

| Temat: Re: parc monceau Wto 28 Paź - 19:45 | |
| - do zobaczenia - posłała jej w powietrzu buziaka. także wyszła z parku. poszła gdzieś na drinka. |
|
 | |
|