|
|
|
| |
| Autor | Wiadomość |
|---|
veronique brzydaaaaaal.

Liczba postów: 374 Skąd: parri Związany/a z: hymhymhym Twarz: valentine fillol cordier Wiek postaci:: osiemnaście już! Registration date: 15/06/2008
 | Temat: Re: Ritz. Sob 5 Lip - 0:38 | |
| - aaaaaagr - ver, mimo woli, wydała z siebie ten jęk irytacji. naprawdę, no, czy on musi być aż do tego stopnia pewny siebie? ano musi, bo inaczej to nie byłyby ten wielbiony przez tłumy tim. i znowu rzuciła poduszką. w takim tempie amunicja szybko się jej skończy. przygryzła wargę i miała bardzo poważną minę, ale za chwilę, w miarę myśli jakie przewijały się przez jej główkę, lewa brew znowu powędrowała do góry, a wargi wygięły się w dość sugestywnym uśmieszku. - uważaj, bo jeszcze postanowię ci udowodnić, że wcale nie - no i wystawiła mu język. szczerze mówiąc, nie była pewna, czy wytrwałaby w tym postanowieniu, ale gra toczyła się o jej dumę, a więc stawka dość niebagatelna. |
|  | | timothy. krakersik.

Liczba postów: 301 Age: 22 Skąd: z nieba. Związany/a z: z paryżem całym. Twarz: adasia brołdjego. Wiek postaci:: myślę, że 19. Registration date: 15/06/2008
 | Temat: Re: Ritz. Sob 5 Lip - 22:11 | |
| -no, więc udowodnij!-prychnął, ale wcale nie nieprzyjemnie. bo to przecież tim, tim się lubi drażnić, a ona była taka seksowna i naprawdę ta jego wredna osobowość odżywała przy niej. no bo czemu nie miałby jej podokuczać lekko. i tak wiedział, że na niego leciała. nie napiszę, że leciał sam na siebie, ale zdawał sobie sprawę, że wygląda strasznie seksownie, na tej podłodze, w samych rurkach. i tak dalej. my też zdajemy sobie z tego sprawę-nie dasz raaady, założę się. |
|  | | veronique brzydaaaaaal.

Liczba postów: 374 Skąd: parri Związany/a z: hymhymhym Twarz: valentine fillol cordier Wiek postaci:: osiemnaście już! Registration date: 15/06/2008
 | Temat: Re: Ritz. Nie 6 Lip - 0:51 | |
| aż jej szczęka opadła. ale nie tak z zaskoczenia, czy coś, tylko z niedowierzania, gdyż w głosie tima zabrzmiała taka pewność, ze ona nie wytrzymałaby, że no, właśnie aż jej szczęka opadła. ale i tak wyglądała uroczo z tą rozdziawioną buzią i zmrużonymi oczami. no i w tym momencie buzię zamknęła, przyszło jej do głowy, ze chyba musi głupio wyglądać. podwinęła pod siebie nogi, wyprostowała się, skrzyżowała ręce na piersiach. (wspominałam, ze porwała timową koszulę i się w nią zawinęła? nie? no, to zrobiła to) prychnęła i wbiła w tima zacięte spojrzenie. - pff - prychnęła i dmuchnęła sobie w grzywkę, dla podkreślenia efektu. - a proszę bardzo! zakład stoi. tylko o co? - zapytała wyzywająco i przygryzła wargę. dobra, ver, trzymamy się, damy radę, damy radę, damy...o jasna, kurwa mać, cholera!... damy radę.
/ej, ja wiem, wiem, on już siedzi tak na środku mojego pokoju, akurat jestem sama w domu, szkoda, ze to tylko moja wyobraźnia xd |
|  | | timothy. krakersik.

Liczba postów: 301 Age: 22 Skąd: z nieba. Związany/a z: z paryżem całym. Twarz: adasia brołdjego. Wiek postaci:: myślę, że 19. Registration date: 15/06/2008
 | Temat: Re: Ritz. Nie 6 Lip - 20:58 | |
| -o to, że następnym razem jak się spotkamy, będziesz-wstał, szukając po pokoju koszuli czy czegoś w tym stylu, była taka piekna, znaczy ver, nie koszula, że w sumie zatracał właśnie poczucie normalności. no, jakby kiedykolwiek był normalny. oblizał usta i zarzucił koszulę na ramiona, zapinając guziki, z niemałym trudem, jako manualny, chyba wspominałam, kretyn-prosiła, żebym cię zaciągnął do tego hotelu, veronique-ucałował ją w kącik ust i uciekł! |
|  | | veronique brzydaaaaaal.

| Temat: Re: Ritz. Nie 6 Lip - 21:51 | |
| pf. ver nawet nie zdążyła nic powiedzieć. a może ją zatkało. nie wiem. w każdym razie, jak już odzyskała panowanie nad sobą, to rzuciła poduszką w zamknięte już drzwi. właściwie to było głupie, ale ok. po czym pozbierała siebie i swoje rzeczy i poszła do domu, o. |
|  | | toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:19 | |
| nie wierzyła sidowi, że przyjdzie. stała przed wejściem do ritz, obok tego dziwnego, sztywnego człowieka, który był otwieraczem drzwi. było jej już całkiem zimno, niepotrzebnie wyszła w samej sukience, koloru może białego. tak sie śpieszyła. też pewnie niepotrzebnie. starała się chociaż nie rozglądać dookoła jak jakaś idiotka. |
|  | | sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:21 | |
| cóż, więc sid przyszedł po jakichś dziesięciu minutach, a w zasadzie przyjechał limuzyną... tak, tak, jak czak w gossip girl lansował się z komórką i trzasnął drzwiami, bo nie lubił tego kierowcy akurat i wszedł do ritza, długo się nie musiał oglądać, zignorował totalnie otwieracza drzwi i rzucił do toulouse cześć, trzymając sztywno dłonie w kieszeniach i uśmiechając się głupkowato. |

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:23 | |
| myślę, że otwieracz drzwi, brzmi prawie tak nieprzyjemnie jak sid, z tym swoim cześć. toulouse, uśmiechnęła się jednak do niego, bezzębnie, a zaraz do otwieracza drzwi, bo pewnie jemu też było zimno. - chodźmy na górę, chyba już całkiem zamarzłam - powiedziała, ale uprzednio, zaznaczę, tez mruknęła coś, co miało znaczyć 'cześć'. |
|  | | sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:30 | |
| dopiero teraz zwrócił uwagę na to, że miała na sobie (.......) i powiedział, że jasne, prowadź i poszli do windy prawdopodobnie, a sid oparł się o ścianę i uśmiechnął do niej lekko. -ładnie wyglądasz, toulouse. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:33 | |
| | toulouse napisał: | | samej sukience, koloru może białego. . |
obdarzyła go kolejnym uśmiechem i ze skrzyżowanymi rękami na piersiach, oparła sie o ścianę. tę samą co sid, nie spoglądając na niego. okej, no może trochę, ale miała nadzieję, że nie widział. - dzięki, masz naprawdę fajne polo, sid - powiedziała, coby się zrewanżować, ale serio podniecało ją jego polo, mnie tez podnieca. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:39 | |
| aha, dzięki. -hej, toulouse, będziemy teraz wymieniać się komplementami? - upewnił się, że oprócz nich na pewno nie ma nikogo w windzie, w tym celu patrząc pod nogi i stanął przed nią tak wiesz, rozkraczając nogi po jej obu stronach i pocałował w górną wargę, odgarniając jej włosy z czoła. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:41 | |
| chciała coś powiedzieć na ten temat, że to on przecież zaczął i tak dalej, ale był zdecydowanie zbyt blisko żeby mogła się z nim kłócić. poza tym, chyba jej odebrało mowę, teraz już nawet nie będzie miała się jak zwierzać del i bf, chociaż pewnie odzyska. to na pewno przez perfumy sida, które uderzały do jej nozdrzy. przyjemnie uderzały. zamiast w ogóle się opanować, czy coś w tym rodzaju, bo teraz pewnie wyjdzie na napaloną idiotkę, oplotła rękami jego szyję, by drapiac go po karczku, paznokciem palca wskazującego, pocałować. na mię tnie. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:48 | |
| sidney odwzajemnił pocałunek, zupełnie żarliwie i tysiąc razy namiętniej niż ona zaczęła, ułożył dłonie na jej talii, podciągając ją nieco wyżej i kładąc sobie jej zgiętą nogę na biodrze, właściwie to prawie zgniótł jej twarz, taka to była namiętność, moi drodzy, ale było warto, żeby przed nocą zasmakować jej ust o smaku eleganckiego martini i nie mniej snobistycznych papierosów i zaciągnąć się jej zapachem, po to tylko, żeby oderwać się od niej szybko, gdy otworzyła się winda, i chociaż nikt nie stał i nie wchodził, to sid wyszedł pierwszy, jakby to nie on był tym samym sidem co ją przed chwilą całował i zapytał, który to jej pokój. obojętnym dosyć tonem. mówiłam już, że jest dziwny? hejhej, ułaaani. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 0:52 | |
| oblizała usta, smakujące sidem, pewnie teraz będzie siedziała całą noc w łazience i lizała sobie usta. odchrząknęła, wychodząc za nim i poprawiajac sukienkę, która nieco się przekrzywiła. w przeciwieństwie do lucille miała na sobie bieliznę, a dokładniej białe stringi i biały stanik bez ramiączek, żeby nic się nadmiernie nie odznaczało. z tego wszystkiego zapomniała nawet, który pokój, więc jak już wyszła, musiała się chwilę zastanowić. - pięćset. to znaczy pięćset czternaście - powiedziała, ochryple, bo chyba już gdzieś wspominałam, że od wczorajszej ulewy, bolało ją gardło. ale to nie było żadne zapalenie, więc no stress, sid się nie zarazi. i ruszyła do pokoju własnie, by otworzyć drzwi. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:00 | |
| oparł się o ścianę obok, krzyżując dłonie na piersi i obserwując uważnie drżenie jej rąk, gdy szukała karty, tak sądzę, i trochę go to bawiło w sumie, no ale podniecało też, że tak na nią wpływał, rajt? |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:02 | |
| znalazła kartę, otworzyła i weszła, zbierając po drodze komórkę z podłogi, bo chyba ją upuściła. oparła tyłek o parapet, okno było otwarte, a ona miała gęsią skórkę na ramionach. spojrzała na sida. - to hm, napijesz się czegoś? co się stało wtedy, że byłeś taki wkurwiony? - domyślała się, ze może chodzić o bruk, bo czytała potins. obserwowała go uważnie, patrz nawet odzyskała mowę. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:08 | |
| to jak pisała do del smsy.....xd? -brooke, pisali w plotkach, aaah, głupia, nieodpowiedzialna gówniara - aż chciałoby się dodać i kto to mówi, oparł się obok niej, uprzednio zamykając okno, bo go wkuwiało że tak to ujmę i zerknął na nią, uśmiechając się trochę i bawiąc górnym guzikiem sweterka, jak nieśmiała nimfetka. pytanie o picie zignorował, bo mył już zęby. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:11 | |
| właśnie wysłała esemesa do del i rzuciła komórkę na stół, który stał niedaleko, razem ze szklanką martini ice i paczką papierosów, chociaż nie paliła. - a breth......on przynosi mi wstyd, no wiesz, laska się rozpłakała po seksie, to chyba średnio fajne - przewróciła cięzko oczami i nie wiem, bo to cipa i nie wiedziała, co ma robić, w każdym razie rozpięła mu ten guziczek, którym uprzednio się bawił. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:19 | |
| -dlaczego? może ze śmiechu się rozpłakała, nie wiem, łaskotał ją piórkiem - usiłował wyobrazić sobie jej brata łaskoczącego jakąś laskę piórkiem po seksie i się sam roześmiał, stał nadal obok, ale opierał się o ściane bokiem, znaczy był twarzą do niej, a łokciem oparł się kozacko o parapet, jak kolesie w samochodach yo yo - właściwie dlaczego cię wygonił? mam z nim porozmawiać...? hehe, sid mógł go nawet pobić ze swoimi kolesiami jakby toulouse chciała...... był w gangu sebastiena. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:21 | |
| oja <3 - nie wiem, pewnie dlatego, że chciał przelecieć tę na a, fuj, nie chcę sobie wyobrażać bretha i jego laski - pokręciła głową, przejeżdżając palcem wzdłuż torsu sida - powiedział, że mam dziś wyjść i nie wracać, pewnie myślał, że się ucieszę - okej, teraz już się cieszyła, nawet - ale nie mówmy o nim, bo on też ostatnio jest glupi. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:28 | |
| -co jest nie tak z jego laską? - ją też może pobić, taki żarcik sytuacyjny, pocałował ją w skroń. - chodźmy spać. - mało seksy. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:30 | |
| - jezu, nie wiem, nie podniecają mnie dziewczyny - powiedziała burzliwie, ale jestem niefajna, napisałam bużliwie. i w ogóle już zdążyła się na niego wkurzyć, bo się napaliła, przez del, a on tu o spaniu - okeeej - przytaknęła jednak, bo była taką posłuszną dziewczynką i podeszła do swojej torby, którą umieściła na fotelu, by wyjąć jakąś seksy piżamkę, szorty i bluzka na ramiączkach, z satyny, hat, moja mama w takiej spi, a to już nie hat. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:37 | |
| ups... moja patrycja też w jakichś satynach, a mama nawet nie wiem. poradził sobie spawnie z guziczkami sweterka tymczasem i zostawił go na podłodze, od tego są sprzątaczki, cóż, był wychowany w pogardzie do klasy średniej raczej. - hmm, ja już brałem prysznic, poczekam na ciebie, czy coś...... - no i jeszcze zdjął koszulkę, warto dodać. - idziesz jutro do skzoły? -on chyba jest rok wyżej, z tego co wjemm. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 1:38 | |
| - pewnie nie - pokręciła głową i nie wiem poszła wziąc szybki prysznic, wrócila, rzuciła się na łóżko, on też i zasneli1 |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 9:19 | |
| okej, to chyba jasne, że nie wybierała się do szkoły. otworzyła prawe, a potem lewe oko, zastanawiając się gdzie jest, bo w pokoju miała zielone ściany. aha, ritz. i zaraz obok niej był sid. zabrała rękę z jego torsu. miała jakieś zimne ręce. okej, ogólnie była zimna, bo sid zabrał całą kołdrę. pokręciła oczami, ale nie tak, żeby jej wypadły i wstała. choć tak naprawdę to pomyślała, żeby nadal udawać że śpi. miał taką ciepłą skórę. zamiast tego, usiadła w fotelu i podciągajac nogi pod brodę, obserwowała go w milczeniu, bawiąc się paczką papierosów. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:34 | |
| chyba już serio się przestraszyła, że sid umarł, no sori było po drugiej, prawie trzecia, bo ona lubiła zaokrąglać, a on nadal spał. z drugiej strony bała się, że jak go obudzi, to będzie na nią cały dzień obrazony, albo co gorsza będzie krzyczał. mimo to, już całkiem ubrana w czarne rurki i jakąś tunikę, nachyliła się nad nim, starając się pozbierać wszystkie włosy, które teraz wylądowały na jego twarzy i popukała go w ramię. ale wcale go to nie obudziło. - hm, siiid? - powiedziała, raczej głośno do jego ucha. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:38 | |
| po prostu długo sypiał, jak ja. szczególnie biorąc pod uwagę że obudził się o czwartej i do ósmej palił papierosa i poszedł na dół do restauracji, a potem jeszcze brał prysznic, to tak z cyklu nieróbmyzsidadałna. w każdym razie obudził się, otwierajac jedno oko, już dawno spadła mu poduszka i odcisnął sobie na prawym policzku prześcieradło. -mhmhuhhhmm? |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:40 | |
| - jest już prawie trzecia, więc pomyślałam, że może będziesz chciał się obudzić - powiedziała, już nieco ciszej. nadal przyglądała mu się badawczo, z góry, z włosami na jego ramieniu teraz. to znaczy, z jej włosami na jego ramionach, nie to, żeby sid miał włosy na ramionach. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:43 | |
| miał włosy na ramionach takie długie sięgające do pasa... westchnął, przecierając oczy, no wiesz, w końcu długo spał. - nie wyspałem się, cześć - mruknął i wyciągnął do niej rękę, tylko po to, żeby ją zaraz do siebie przyciągnąć, do łóżka, było ciepłe, nagrzał i pocałował ją w czoło, znowu zamykając oczy, ładnie pachniała. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:46 | |
| on też ładnie pachniał, trochę papierosami, trochę perfumami i trochę łóżkiem ritzowym. a raczej świeżą pościelą. ona lubiła zapach świeżej pościeli. ale chyba bardziej zapach sida. w związku z tym, wsunęła prawą rękę pod kołdrę i podrapała go po brzuchu. zrobiło jej się cieplej, zaiste. - huh, jak chcesz możesz spać daaalej - powiedziała, robiąc paznokciem kółeczka, na jego brzuchu, właśnie. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:50 | |
| -nieno, teraz już nie zasnę - rzekł bez śladu oburzenia tudzież jakiegoś innego focha i wyszczerzył się nawet w jej stronę robiąc magiczną sztuczkę polegającą na oparciu się na rękach po obu stronach jej brzucha i pocałował jej lekko w usta, ledwie muskając ustami. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:53 | |
| - okej, jak wolisz, chciałam być miła, ale chyba wolę żebyś już nie zasypiał, bo prawie umarłam z nudów - poinformowała go, zanim jeszcze wsadziła prawą rękę w jego bokserki z tyłu i pocałowała, myślę, że może trochę zbyt namiętnie, jak na samą toulouse, ale chyba jej się podobało. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 13:59 | |
| odwzajemnił.
zu lowe. dobra, nie, odwzajemnił, bo czemu by nie, biorąc pod uwagę fakt, że toulouse smakowała kawą a możę to była pasta do zebów, co mu się zupełnie podobało i dodam jeszcze zupełnie nieskromnie bo jestem z niego dumna, że miał seksy jędrny tyłeczek do tego gładki jak pupa niemowlaka i z tego wszystkiego wsunął dłonię pod jej piżamkę, w sensie że koszulkę i zmacał jej cycki, ugniatając nieco, ale nie mocno tylko tak przyjemine omatko... |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:02 | |
| pewnie masz rację, bo toulouse mi powiedziała, że kiedy zmacał jej cycki było jej zupełnie przyjemnie, toteż drapała go po tyłku właśnie, a miała stosunkowo długie paznokcie, swoje własne, nie tipsy. już chyba nawet nie interesowało jej to, że miała odpisać komuś na smsa i tak jej się to znudziło, cały ranek esemesowała z kim popadnie, żeby zabić nudę. przeniosła się z pocałunkami na jego klatkę piersiową, która też jej się podobała, a jej zapach szczególnie, zastanawiajac się, czy dobrze robi. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:05 | |
| z tego wszystkiego się podniecił i o mało się na nią nie zawalił bo jak już wspominałam opierał się na rękach, ale spoko wszystko pod kontrolą, pozwalał jej żeby całowała jego klatę bo miał wrażliwe cycuszki, chociaż w sumie to tors a nie cycuszki i w miedzy czasie zastanawiał się, jak się zdejmuje jej koszulkę, a tak w ogóle to dodam że mogła wyczuć jego erekcję bo na nią napierał w tamtych okolicach, przecież nie będzie wisiał w powietrzu. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:11 | |
| łajnot? okej, jasne, że nie, w sumie nawet jej to nie przeszkadzało, bo teraz sama cholernie się podnieciła, wiedząc, że robi dobrze, nawet zupełnie dobrze. nie dlatego, że chciała się potem pochwalić koleżankom, może nawet o tym nie wspomni, jasne, na pewno wspomni, ale bardziej dlatego, że hej myślała o nim przez te wszystkie popieprzone dni, które spędzała z bratem, koleżankami albo sama. w związku z tym, teraz jego bliskość, była dla niej zupełnie ważna i fajna, pewnie dlatego zrobiła mu malinkę. okej, to że była pokrzywdzonym dzieckiem, które tylko raz się pieprzyło, szczególnie, że miała nadzieję, na nieco przyjemniejszy stosunek tym razem, nie znaczyło, że nie umiała robić malinek, bo to akurat nie było trudne. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:24 | |
| bo to nie drako malfoj!!!!!!!!!!!!!!xd. nie lubił malinek ani trochę ale nie miał zamiaru jej za to teraz bić czy coś, no bo sori, to nie aris, bez przesady, tylko ugryzł ją w ucho a może to był nos albo dolna warga a może wszystko razem ale nie naraz i delikatnie zasugerował jej zdjęcie koszulki poprzez przesunięcie się i podciągnięcie owej. a tak w ogóle to byli pod korduą, nie? |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:29 | |
| tak myślę, to znaczy ona wsuwała tylko rękę pod kordue, to nie wiem. toulouse, w każdym razie ;d, nie krępowała się tym, że podsunął jej koszulkę, bo miała ładny brzuch i nie tylko brzuch, cieszyła się, że wczoraj całkiem się wydepilowała, co za ulga. w każdym razie, podniosła się nieco, by przy jego pomocy jak tak myślę zdjąć tę nieszczęsną koszulkę, która teraz wylądowała koło łóżka, bo t nie miała w sobie na tyle siły, by starać się na jakieś bardziej dogodne miejsce. tym bardziej, że teraz znów zajęła się całowaniem sida, z ręką w jego bokserkach. od przodu, tym razem i, że tak pozwolę sobie zaznaczyć, pewnie zrobiła mu do brze. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:34 | |
| sidnej westchnął tylko wypinając hehe tyłeczek do tyłu, żeby zrobić jej więcej miejsca i tak dalej, no wiesz, z drugiej strony było jakoś tak dziwnie wygięty z twarzą w jej szyi, no ale cóż, najwyżej dorobi się przy niej miliona zwyrodnień kręgosłupa i z racji, że nie chciał się jej brzydko mówiąc spuścić w rękę i sobie w bokserki to zabrał jej rękę ale żeby jej nie urazić przesunął się niżej, zsuwając nizej jej spodenki pod którymi nic nie miała i dodam że przesunął zębami i dłonią, ale dobra, piszę już za bardzo haotycznie czy tam chaotycznie ale to nie dlatego, że się podnieciłam czy coś, tylko że mama mi opowiada o tym że zjadła śledzia i ciastka i jej niedobrze, ale wracając do sida to zademonstrował toulouse tak zwaną wyższą szkołę jazdy za pomocą języka ;c |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:41 | |
| musiałam przeczytac dwa razy tego posta, żeby zrozumieć, bo napisałaś jedno zajebiste zdanie ;d okej, ale już zrozumiałam, ale toulouse, żeby nie jęknąć jak ta idiotka, musiała naprawdę się wysilić, więc wyszło jej ochrypłe syknięcie, nie popluła się przy tym, siebie ani jego. za to wplotła palce we włosy sida, szturchając go trochę stopą w biodro, czy co tam było w tym momencie najbliżej, skoro miał głowę przy jej kroczu. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:46 | |
| ja nawet nie czytam drugi raz tego co piszę więc może być trochę pojebane xd cicho, to przez te maliny..... aż mi się przypomniało jak kiedyś z bagatą wypiłyśmy pół bimbru co jej mama pędziła, piąta klasa podstawówki spoko. dobrze że się nie popluła, ...znowu chciałam napisać w każdym razie ale jestem silna...., znudziło mu się więc wrócił na poziom głowagłowa i pocałował ją delikatnie i hej, pozbył się bokserek i że tak powiem zagłębił się w nią. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 14:52 | |
| bimber lowe, mój sąsiad pędzi w wózkowni ;d w każdym razie, bo to hot, a ja jeszcze nie mówiłam tego w tym poście, toulouse, nie mogła się teraz powstrzymać o jęknięcia, w jego ramię, jak tak sobie myślę, które zdążyła też musnąc płytko ustami. wypięła nawet bioderka lekko, LETKO, w przód, bo chciała więęęęceeej. powiem ci jednak, że cholernie jej się podobało, w przeciwieństwie do poprzedniego razu, o którym teraz nawet nie myślała. była w stanie powiedzieć coś w stylu 'oooch, sid', dobrze, że wiedziała jak on ma na imię. trudno, żeby nie wiedziała, cały wtorek spędziła na wypisywaniu jego imienia na kartce, w zeszycie od historii, kiedy udawała, że się uczy. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 15:07 | |
| sidowi podobało się niemniej gdyż bo mam wewnętrzną potrzebę napisania, że była ciasna a wszyscy faceci wolą ciasne he, he a on miał duży sprzęt więc tak właściwie to starał się być delikatny, no ale nie mógł się już potem powstrzymać, żeby przyspieszyć i generalnie to pozdro, bo się zabezpieczyli tak sobie przypomniałam, żeby nie bylo niedomówień i okej, spuścił się w prezerwatywę i joł a ja zaraz będę miala raczej dłuższe zw bo idziemy zbierać maliny na dżemy, w tamtym roku mama miała do tego robotnikuw ale teraz mówi że byli do dupy : d |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 15:11 | |
| no spoczko, jak już pewnie wspominałam dziś jestem cały dzień i pół nocy pewnie znów, hihi. kocham dżem z malin, wyślij mi. mailem. toulouse, jak tak sobie myślę, bardzo przyjemnie przechodziła jeszcze przyjemniejsze wzniesienie, z twarzą przy szyi sida, której zapach się teraz jeszcze wyostrzył, co wcale jej nie przeszkadzało. nawet tak bardzo nie bolało, jakby sie mogło wydawać, a może po prostu tego nie zauważała, podczas orgazmu. w każdym razie, nie zamierzała się rozpłakać i w tym momencie brawka dla sida i sandry, hehe. dobra robota xd okej, sori. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 15:14 | |
| ja też lubię dżem z malin z naleśnikami chociaż za słotki jes ale <3 i tak więc sid strząsnął xd prezerwatywę na podłogę bo po co ma się przejmować, zaraz mogą iść na spacer i kto by się przejmował, skoro jest tyle sprzątaczek, tymczasem przytulił się do niej i pocałował w skroń, adam i ewa yo. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 15:19 | |
| okej, tak sobie myślę, że pomyślał o tym, że ona potrzebowała teraz świeżego powietrza i jej nie zgniótł tylko położył się obok. jeśli tak właśnie zrobił, to ona przytuliła się mocno do jego torsu, ale nie tak mocno żeby go połamać, bo pewnie była wyczerpana i nie miała aż tyle siły. poza tym była trochę anemiczką, jak ja, tata sie zawsze śmieje, że mam anemiczne ruchy i zanim cokolwiek zrobię, on zrobi to pięc razy już. ale toulouse nie myślała teraz o moim pojebanym ojcu, tylko o tym, jak to dobrze jest jej teraz z sidem i starała się uspokoić oddech, głaszcąc go w okolicach żeber. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 16:47 | |
| sid pomyślał, że szkoda, że toulouse nie jest gruba jak natalia mierzejewska to by się przytulił i od razu byłoby mu ciepło a tak to cóż, sama skóra i kości, krążył palcem wskazującym po jej obojczyku a raczej nad wgłębieniem tym i uśmiechał się nieco naćpanie, chociaż dawno nic nie palił ani nic, no cóż ;d |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 16:50 | |
| toulouse natomiast się cieszyła, że nie jest gruba, bo kto by chciał........ale nie poinformowała go o tym, bo teraz nawet nie myślała na ten temat. ale też nic wcale nie mówiła, czekała aż on coś powie i się trochę wykaże, nie to żeby przed kilkoma minutami tego nie robił, noale sori, to tylko tulus. przymknęła na chwilę oczy, ale nie spała. |
|  | | sidney misiaczek.

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 16:53 | |
| to dobrze. sidowi znudziło się przytulanie, bo to nie jest jakaś baba, żeby się przytulac!!! i wsunął bokserki na tyłek, potem klęknął jednym kolanie na łóżku i pocałował ją w czoło letko i powiedział, że idzie pod prysznic. i poszedł pod prysznic. |

| Temat: Re: Ritz. Czw 10 Lip - 16:59 | |
| a ona wstała, tak zupełnie nago, pewnie panowie z ogrodu by ją podglądali, gdyby pokój był kilka pięter niżej i nad swoją dość sporą torbą, zastanawiała się co założy i czy może już wracać do domu, czy co tam w ogóle sid chce robić. chyba też przydałoby jej się pójść pod prysznic, wzięła rurzowe, bo takie właśnie miała, jeśli chodzi o czyste stringi, w komplecie ze stanikiem i wróciła do łóżka, bo było jej zimno, by poczekać na swoją kolej. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|