|
| Autor | Wiadomość |
|---|
butterfly leszczu z krainy deszczu

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 21:22 | |
| przyszli i bf stwierdziła, że zapach tłuszczu i tego wszystkiego ją odpycha i chyba tylko napije się koli. obowiązkowo zero! ściągnęła kurteczkę, by zaprezentować swój tiszert światu i pryszczatym chłopcom z obsługi. |
|
 | |
harold kocurek

Liczba postów: 816 Skąd: sverige. Związany/a z: bjef Twarz: louis prades. Wiek postaci:: 20. Registration date: 18/05/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 21:30 | |
| czego nie zaczęłaś w normalnym temacie, knockharolt wolałby zjeść hamburgera w eleganckiej restałracji. stanął w kolejce, trzymając ją z adłoń. |
|
 | |

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 21:32 | |
| bo lubię robić nowe tematy ._. była z tego powodu zupełnie ucieszona i spytała go, co robił wczoraj, bo albo jej nie mówił, albo zdążyła już zapomnieć, obie wersje tak samo prawdopodobne. |
|
 | |
harold kocurek

Liczba postów: 816 Skąd: sverige. Związany/a z: bjef Twarz: louis prades. Wiek postaci:: 20. Registration date: 18/05/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 21:50 | |
| -wczoraj nic, byłem z moim chłopakiem-objął ją w talii, i pocałował w skroń, nucąc 'twoja córka' xd http://www.tekstypiosenek.net/index.php/tekst/Liroy/Twoja_c%F3rka leję z tego. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 21:50 | |
| ale teejjj posłuchaj tego, bo oni się fajnie chichrają!!! xd |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:00 | |
| to trochę chore....xd - masz chłopaka? co tam nucisz, to oda do radości? - brzmiało wyjątkowo podobnie, przynajmniej jej zdaniem, ale chyba się nie znała, ucho nadepnięte przez słonia itp itd. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:07 | |
| -ćśś-bo był już przy kasie, zamówił dwa hamburgery, hahahahahaha xd. i poszedł do stolika, ona też, mówię ci, widziałam!!!!!!!!!!!!1111111 zaraz odżyje mi wena, idę po kanapke. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:09 | |
| okej, xd. więc usiadła i bawiła się słomką w papierowym tym tym, bo ukradła ją ze stojaczka,podajnika, czegokolwiek, licząc, że zamówi jednak dlaniej tę kolę zamiast hamburgera. przeliczyła się, lecz nie marudziła, tylko westchnęła. - ja tego nie zjem, za duże :c |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:44 | |
| -spróbuj nie zjeśc, nie odezwę się do ciebie do końca życia, jesteś za chuda i jak się pieprzymi to twoje kości wbijają mi się w biodra-powiedział zupełnie głośno, kogo to obchodzi, poza bf i patrzacymi muzulmankami, podrapał się po szczęce i zrobił dużego gryza. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:47 | |
| - okej, mogłeś mi powiedzieć wprost, że nie lubisz się ze mną kochać, knock. - obraziła się i z tego wszystkiego zapomniała, że miała nie jeść tego głupiego hamburgera i się w niego wgryzła, nigdy nie jadłam hamburgera to nie powiem nic więcej na ten temat. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:52 | |
| bo ty jesteś zajebiście głupia z niejedzieniem braniewskich hamburgerów. pokiwał głową-wcale tak nie powiedziałem-i skrzyzowal nogi pod stolikiem, i dalej jadł? |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:54 | |
| - ale przeszkadzają ci moje kości! :c - może będzie musiała się ich pozbyć, jak w harym poterze będzie, xd. jadła z wielką pasją i tak dalej, wyjątkowo się nie brudząc. mieli niefajne serwetki, takie z tych cienkich, jednowarstwowych. |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:56 | |
| których garść knock zgarnąl, żeby się wytrzeć, jak to się nie ubrudziła hamburgerem, wysmarkał się tez. żartuję, nei wysmarkał-bo przeszkadzają. co z tego?-uniósł brwi. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 22:58 | |
| - o jezu, bo myślałam, że wtedy nie jest ci fajnie, jak przeszkadzają. i tak dalej - przewróciła oczyma, chowając się za serwetkami, bo okej, jednak trzeba się było trochę wytrzeć... |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 23:01 | |
| brawo xd-ale nie powiedziałem, że mi to przeszkadza-witamy w chorym świecie rozmów bf i knocka-chcesz coś do picia? |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 23:06 | |
| - niech będzie. chcę koli, możesz mi kupić. - nie obrazi się, bynajmniej. wyciągnęła trochę swoje nogi, z których była zupełnie zadowolona i miała nadzieję, że knock też był!!! |
|
 | |
harold kocurek

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 23:10 | |
| byłby, gdyby to były jego nogi. hehe. podszedł do kasy, było już prawie pusto, całe szczęście i wziął dwie kole, w oryginalnych kubkach, dał jej jedną-chodź, zmywamy się już-mówię z góry że nie zaczynam. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Pon 14 Lip - 23:11 | |
| - dobra - powiedziała, wsysając się w słomkę i zacznę w takim razie. |
|
 | |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 895 Age: 20 Skąd: paryż. Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 11:58 | |
| przyszedł do hamburgerii na hamburgera. |
|
 | |
susannah 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 551 Skąd: Dublin Wiek postaci:: 19 Registration date: 28/07/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 12:08 | |
| suzi była wegetarianką, ale właśnie przechodziła obok i postukała martina w ramię, mówiąc czeeeeeść, bardzo przeciągle. zaraz znajdę jej w moich zbiorach jakiś secik  . |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 12:54 | |
| podskoczył aż razem ze swoim hamburgerem, bo niecodziennie ktoś puka cię po ramieniu, kiedy to stoisz odwrócony tyłem do chodnika, wpylając owego hamburiera. - cześć! - powiedział, udając, że wcale go nie przestraszyła. - ty nie w szkole? właśnie, martin, a ty nie w szkole? |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 12:55 | |
| - ja już skończyłam lekcje, a w zasadzie to miałam rozmowę tylko z wychowawcą. zaczynam dopiero od poniedziałku - no tak względy u dyrekcji roks. spojrzała na martina i uśmiechnęła się, bo miał eee keczup na górnej wardze, ale nic na ten temat nie mówiła, tylko życzyła mu smacznego. i pragnę zauważyć, że wyglądała dziś zupełnie hat, bo nie miała trampek i tych innych. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 13:04 | |
| no, zupełnie miłe zestawienie kolorków miała na sobie, jak tak patrzę, dzisiaj słowo "miłe, miło" będzie przeważało w moich postach. - no to masz farta, ja się zerwałem ze szkoły, nie wytrzymałbym, po prostu nie wy trzy mał bym kartkówki z religii! - ja też bym nie wytrzymała. zwrócił przy tym uwagę na zupełnie miły dekolt susannah, ale wcale sie nie patrzył AŻ TAK bezczelnie, jak by to mógł się patrzeć. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 13:09 | |
| - oho, religia nigdy nie była moim ulubionym przedmiotem. masz keczup na górnej wardze - poinformowała go ze śmiechem, bo już nie mogła wytrzymać, trzepocząc energicznie rzęsami. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 13:12 | |
| - o, naprawdę? gdzie dokładniej? - powiedział, zanim zdążył ugryźć się w język. mógł po prostu ten keczup wytrzeć wierzchem dłoni, ale nie, on oczywiście, o wielki martin, zajęty martin, musiał flirtować z każdą napotkaną. no cóż, taka jego natura. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 13:29 | |
| - o tu - pokazała mu, ale to susannah, ona nie jest puszczalska ani nic z tych rzeczy, więc pokazała na przykładzie swoich ust, nie uśmiechając się już tak szeroko, bo no cóż, powiedzmy, że szli, a przecież nie będzie się szczerzyła do wszystkich. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 13:33 | |
| otarł to o tu, a może zlizał, żeby było fantastyczniej, chociaż martin nie należał do fantastycznej czwórki ani nie był mutantem, a szkoda. - dzięki - mruknął, po czym wgryzł się w hamburgera, wyjątkowo smacznego, hamburger kojarzy mi się z będę brał cie w aucie i nie wiem czemu ;c. - to, hm, może pójdźmy gdzieś? jest beznadziejna pogoda i w ogóle - ta, jasne, martin uwielbiał jesień, ale bardziej chodziło mu o to, żeby poszli na przykład do niej. albo do niego. wszystko mu było jedno. jezu, ale martin jest niewierny, z nim nie można tworzyć udanego związku, chociaż na samo wspomienie shopie serce mu biło szybciej. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 13:39 | |
| susannah w zasadzie każdą porę roku darzyła taką samą sympatią, ale przytaknęła i wzięła nawet martina pod rękę, bo skąd mogła wiedzieć, że on ma dziewczynę? - możemy pójść do mnie, marzę o porządnej, czarnej kawie - jasne, dziś musiała wstać o dziesiątej. zaznaczę, że nie zwracała uwagi na spojrzenia obleśnych facetów, faceci uwielbiają jak laski mają wysokie obcasy, LOVLY. |
|
 | |

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 31 Lip - 13:43 | |
| nie zamierzał jej informować o tym, że ma dziewczynę, a to bardzo nieładnie z jego strony, jednak martin jest facetem, a facet to tylko facet, a we mnie budzą się feministyczne odczucia właśnie. - okej, to chodźmy! ja marzę za to o wodzie mineralnym, bo ten hamurger jakiś taki ostry był - jak coś, to martin tego hamburgera zdążył już zjeść. było mu bardzo fajnie, iść z su pod rękę, to musze zaznaczyć. a potem poszli i zacznij u niej ;x. |
|
 | |
winston oh haii

Liczba postów: 71 Związany/a z: @ Twarz: Karlis Liepins Wiek postaci:: # Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 16 Paź - 19:27 | |
| I'm plastic, I'm bombastic, I'm fantastic. ;_________________________________________________________;
przyszli więc, winston powiesił swój krótki płaszczyk na wieszaku przy wejściu i pogwizdując razem z radiem usiadł przy oknie. |
|
 | |
erin zakon(n)ik

Liczba postów: 68 Skąd: australia Twarz: cato van ee Wiek postaci:: 18 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 16 Paź - 19:31 | |
| a ona obok niego, zauważając, że stolik nie jest specjalnie czysty, ale nie chciała już wołać żadnych inspektorów czystosciowych bla bla - chcę kokakolę. |
|
 | |
winston oh haii

Liczba postów: 71 Związany/a z: @ Twarz: Karlis Liepins Wiek postaci:: # Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 16 Paź - 19:34 | |
| ja jebię, ale ty jesteś jednak uprzedzona do wszystkiego co nie jest starbaksem/kukabarą. -świetnie. to sobie kup - polecił jej - zaraz wracam, idę zamówić tego kurczaka, też chcesz? - pewnie nie. |
|
 | |
erin zakon(n)ik

Liczba postów: 68 Skąd: australia Twarz: cato van ee Wiek postaci:: 18 Registration date: 01/10/2008
 | Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 16 Paź - 19:36 | |
| -.- wcale nie. - tak, chcę - przewróciła oczyma, bo przecież przyszli tutaj jeść, a nie siedzieć i plotkować. swoja drogą, pewnie nie potrafiłaby plotkować z winstonem. wstała więc, zostawiając swój płaszcz na krześle i kupiła obie kolę. |
|
 | |
winston oh haii

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 16 Paź - 19:41 | |
| to poszedł i zamówił kurczaka, pewnie takiego jak w makdonaldzie bo taka forma jest najbardziej si. wrócił do stolika i podwinął rękawy sweterka, łokcie oparł na stoliku, a brodę na dłoniach. - kurczę, zastanawiam się, jak bardzo czarnym charakterem jestem dla ciebie - wyszczerzył się, bo w sumie to brzmialo idiotycznie. |
|
 | |
erin zakon(n)ik

| Temat: Re: HAMBURGERNIA. Czw 16 Paź - 19:52 | |
| - co? wcale nie mam cię za żadnego kryminalistę, czy kogokolwiek takiego.. - musiała się zastanowić, chyba jednak faktycznie był w jej oczach swojego rodzaju czarnym charakterem, nawet jesli nie sądziła, żeby był mordercą. - to znaczy.. może trochę. hmm... |
|
 | |
|