|
|
|
| | Autor | Wiadomość |
|---|
GossipGirl nowość.

Liczba postów: 2 Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 9:54 | |
| | | Hej, misie!Ostatnio kilka osób zwróciło mi uwagę, jak to niby nie powinnam osądzać czyichś zachowań. Naprawdę? A jak nie ja, to kto wam powie, co jest czarne, a co jest białe? Haha, wasi rodzice niespecjalnie zadbali o wasze wychowanie, więc teraz ja o nie zadbam. Właśnie, skoro już mówimy o wychowaniu... Chantelle, mama nie nauczyła cię, że uprawianie seksu w brudnej, śmierdzącej [chyba, sama tam nie wchodziłam, za bardzo brzydziłam się dotknąć podeszwami moich pantofli posadzki...] toalecie, a raczej kiblu, klubu Piekło jest złe? To znaczy wiesz, może nie tyle złe, co raczej niebezpieczne, te wszystkie drobnoustroje, bakterie, grzyby... Już sobie wyobrażam Chantelle latającą do ginekologa, albo przynajmniej dermatologa. Aaaach, życie w Paryżu jest takie piękne! Szkoda tylko, że z Timothym, a nie jakimś innym zgrabnym tyłkiem, nie od dziś wiadomo, że za nim lata również niejaka Veronique, co dla Chantelle może się skończyć nie tylko ginekologiem/dermatologiem, ale też chirurgiem plastycznym, o ile Veronique okaże się wyjątkowo niemiła. No, ale to nie moja sprawa, nie? Jasne. Poza tym, ostatnio doszłam do wniosku, że jednodniowe wyjazdy wam nie służą. A raczej nie służą Toulouse i Sebastienowi, to znaczy wiecie, jej w zasadzie nic nie służy, ta jej blada cera i tak dalej, no ale, tym się nie przejmujmy, wróćmy do takiego Sida i Quarelle. Swoją drogą miła dziewczyna, nie? W każdym razie przez to, że to był jednodniowy wyjazd Sid nawet nie zdążył jej przelecieć, albo raczej Q jego. Nie dziwię się, spójrzcie na jej inicjał, jeden wielki plemnik, ona jest stworzona do seksu. Z Vi też mu się niezbyt udało, chociaż wszyscy wiedzą, że jest łatwa. Ale okej, nie to nie, bynajmniej skończyło się na tym, że wszyscy się pieprzyli, było dobrze i fajnie, mówiąc wszyscy mam na myśli Sida i Toulouse, właściwie oni nic innego nie robią, podobnie zresztą jak Breth i Anne, którzy czasem tylko zmieniają miejsca zamieszkania. Jedna wielka sielanka, nie? No, do czasu, i ja wiem, o czym mówię, uwierzcie. Butterfly i Delilah też wydają się całkiem zadowolone dopóty są ze swoimi facetami, ale jak tylko się spotykają, robią konkursy narzekania, czy mi się wydaje? No wiecie, kto powie więcej złych rzeczy na swojego faceta w ciągu minuty, ten wygrywa zestaw zapachowych flamastrów z pieczątkami. Za to Sara, chociaż samotna, wydaje się najszczęśliwsza [jakie to trywialne!] z was wszystkich, dostaje kwiaty i takie tam, ciekawe tylko, czy to od niejakiego Harolda/Knocka, czy może od Williego, a może jeszcze od innego dupka. Dobra, jednak wcale mnie to nie interesuje, i tak właściwie to mam kaca po wczorajszej całonocnej imprezie, więc lepiej już kończę. Pilnujcie się i swoich pasów cnoty, misiaczki, i pamiętajcie, że idzie zima. Jakby te burze i deszcze już nie dawały nam wystarczająco do zrozumienia, eech.GossipGirl |
|
|
|  | | toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 2026 Skąd: lille Związany/a z: majlsem ponoć. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: 19. Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 9:56 | |
| siedziała na tej lekcji i przeczytała plotki, więc miała teraz jeszcze większy problem z mózgiem. kto to q i v? i gdzie jest sid? |
|  | | butterfly leszczu z krainy deszczu

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 9:59 | |
| bf wyciągnęła jakimś cudem telefon ze swojej kieszeni spodni, uwierał ją całą noc. rzuciła okiem na plotki i stwierdziła, że: 'o nie, teraz knock będzie wiedział, że na niego narzekam!!!!!!!!!'. |
|  | | Vi crazy frog.

Liczba postów: 144 Skąd: NYC Związany/a z: - Twarz: Anne Hathaway Wiek postaci:: 21 Registration date: 07/05/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 10:16 | |
| Robiła poranny przegląd ploteczek. "Hmm.. niezły styl, jak na portal plotkarski" pomyślała, bo już chyba miała to lekkie zboczenie zawodowe. Czytając pochwalała budowę zdań i takie różne, aż do czasu.. do czasu przeczytania w artykule o sobie. Uśmiechnęła się pod nosem. "Jeszcze nie umarłam dla tego miasta" stwierdziła z niekłamaną satysfakcją, bo w końcu nie ważne, co piszą ważne, żeby o tobie pisali, nie? "Ojciec nie będzie zadowolony" rozmyślała dalej "Ale kogo to obchodzi? Na pewno nie mnie" roześmiała się i upiła łyk swojej niesłodzonej i niezabielanej kawy. "W końcu mam te 21 lat więc należy mi się coś od życia, choćby to miał być czysty seks!". Dopiła kawę i zamknęła klapę swojego Lenovo. _________________ Bóg stworzył i grzech. Po cóż się wyzbywać grzechu, skoro to rzecz boska? ^ ^
|
|  | | Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 10:30 | |
| z racji tego, że na lekcji jej się nudziło, a nauczyciel ciągle coś paplał bez końca, anne nie miała nic do roboty, jak przeglądać w komórczasce plo. przeraziła się, jeśli mam być szczera i stwierdziła, że uprawia za dużo seksu!!! ;q |
|  | | Quarelle bananek

Liczba postów: 1439 Skąd: NYC Związany/a z: ze sobą kurwa.......... Twarz: Elianne Smit Wiek postaci:: 18 Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 10:32 | |
| / jeden wielki plemnik, xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
siedząc na dziedzińcu licełka postanowiła poczytać plotki, kiedy doszła do info o sobie, zaśmiała się. "jestem bardzo miłą dziewczyną przecież, i co oni tak wszyscy o tym seksie, ja nie wiem..." - chichrając się wyszła z potinsów i dopijała resztkę swojej kawy. |
|  | | LittleNymphet mario forever

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 10:42 | |
| Przegryzając skromny posiłek, zerknęła na najświeższe plotki. Tak o, miła czytanka do śniadanka - a na dobry początek dnia, wręcz znakomita. Kiedy spostrzegła wzmiankę o sobie, tylko wzruszyła ramionami. "Oni zawsze wszystko wyniuchają!". Nie zgorszyła się. No, bo czym miała? |
|  | | delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 10:49 | |
| Del przeczytała wszystkie plotki siedząc na schodach na dziedzińcu przeczytala plotki i pomyślała "o nieeeeeeeee" jak doszła do wzmianki o sidzie, ojaa. |
|  | | chantelle crazy frog.

Liczba postów: 157 Age: 21 Skąd: new york babe. Nastroj: bitchy. Twarz: lejtą mister. Wiek postaci:: hot sewętin. Registration date: 01/06/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 11:28 | |
| okej opluła swojego makbuka niskokalorycznym jogurtem jak zobaczyła swoje imionko powtarzające sie kilka razy przez początek plotek. i w ogóle nie wiedziała o żadnej veronique,w ogóle nie wiedziała o co chodzi i była konfjust! jak sobie przypomni,żeby napisac do tima to to zrobi chyba. |
|  | | Eliza 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Liczba postów: 287 Age: 21 Skąd: Paris Związany/a z: byciem samą Twarz: Avril Lavigne Wiek postaci:: 18 Registration date: 07/07/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Wto 15 Lip - 14:35 | |
| Ubierając się do wyjścia chciała jeszcze zobaczyć plotki. Przejrzała je z zainteresowaniem, stwierdziła, że jak zawsze nie ma nic o niej (ciągle nie zaopatrzyła się w faceta), doczytała do końca, zamknęła laptop i wypadła z domu |
|  | | veronique brzydaaaaaal.

Liczba postów: 374 Skąd: parri Związany/a z: hymhymhym Twarz: valentine fillol cordier Wiek postaci:: osiemnaście już! Registration date: 15/06/2008
 | Temat: Re: Seks w kiblu? Fuj. Sro 16 Lip - 18:20 | |
| ver się nudziła nieprzeciętnie, więc weszła na nasz drogi serwis plotkarski. nuda osiągnęła apogeum. zaczęła czytać i bardzo szybko zachłysnęła się kawą. tak, kawą, o tej porze. czuła niedobór kofeiny, bywa. zwyzywała się w myślach od idiotek, po czym jednak podziękowała losowi za to, że tu zajrzała. zatrzasnęła klapę swojego makbuka i chyba zamelinowała się między poduszkami na kanapie. razem z kawą. |
|  | | |
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|