IndeksPORTAL,BICZ.FAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj

Share | 

Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
mamba
nowość.

Liczba postów: 4
Registration date: 06/05/2008

PisanieTemat: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 12:29

Paryż wydaje się być ostatnimi czasy wyjątkowo spokojny, żadnych bójek, wypadków, rzucania doniczkami… Ale w powietrzu czuć pewne napięcie. Może lepiej byłoby napisać – kto czuje, ten czuje, bo niektórzy z was są zbyt zajęci pieprzeniem się ze swoimi wyjątkowo seksownymi chłopakami, nawet nie zastanawiając się, z kim uprawiali seks pół godziny temu. A nie wszyscy są tacy wierni i grzeczni, na jakich wyglądają.

I’M SO GAY TODAY!

Dawno nie widziałam w mieście żadnych, ciekawych, homoseksualnych ciasteczek. Za dawnych czasów (to naprawdę brzmi, jakbym miała co najmniej trzydzieści lat?) można było wyhaczyć w Sephorze albo u Chanel urocze parki, macające się po tyłkach ile tylko wlezie. Teraz albo się z tym kryjecie, albo wam się to znudziło. A szkoda!
Jednakże zaobserwowałam kilka dni temu pewnego miłego chłopca, który swoją drogą, wydawał się zagubiony. I tak homoseksualny, jak ja jestem hetero! Kayne, bo o nim tu mowa, wyraźnie spodobał się naszej kochanej Hilary z Toronto (Toromto?), która usilnie próbuje znaleźć chłopaka.
Skoro już jesteśmy przy gejach – Elliot i Knock ostatnio melinowali się w apartamencie K, zwyczajne męskie pogawędki, czy coś więcej?

W GRUPIE RAŻNIEJ?

Możliwe, że tylko mi to przypomina jakieś pieprzone AA, albo spotkania dla samotnych matek, ale ta grupka Sara&Eliza&Yuki&Georgina&Zooey i cała reszta, której chyba nie jestem w stanie wymienić, naprawdę mi się wydaje podejrzana. Może lubią grupowy, lesbijski seks, albo boją się ćpać w samotności, ja tam wolę nie wnikać. Poza tym, żadna z nich nie ma chłopaka, kochanka, męża, czy kogokolwiek innego, oczywiście jeśli nie liczyć S, która, jak poprzednio wspomniałam, podbija serca Paryża. Ostatnio mydli oczy Knockowi, temu samemu, który niby jest z tę całą Butterfly, a on zdaje się być z tego całkiem zadowolony.

POZA TYM…

Anne nie chce uprawiać seksu z Brethem w taksówce, bo brzydzi się ‘obleśnego taksówkarza’. Uważaj, bo pan Rysio się na ciebie obrazi, kto wie, do czego on jest zdolny! Poza tym, B pewnie był nieźle napalony po tym, jak dzień wcześniej dzwonił do jakichś call-girls z Delilah.
Nawet we środy w szkole można spotkać zupełnie sporo paryskiej młodzieży – prawdziwa gratka dla pedofilów. Anne, Delilah i Brooklyn siedzą w kiblu i zabijają się wzrokiem, A jest chyba naprawdę przewrażliwiona.
Darla i Jacob siedzą w filharmonii, ona dała mu swój numer telefonu, szkoda, że nie wiedziała, że on nie ma telefonu!
Violett snuje się po mieście – czyżby obawiała się swoich dwudziestych pierwszych urodzin? Nie martw się, podobno kobiety są jak wino. Podobno.
Rosie podobnie jak V, ale ona poza tym pisze jeszcze całą masę SMSów do wszystkich chłopaczków, których przeleciała, czy cokolwiek – nie wiem, jakie są pomiędzy nimi wszystkimi stosunki.

Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają o wyżej wspomnianych urodzinach V, a dokładniej o tej domówce, którą to jutro z tej okazji organizuje. Nie zapomnijcie ubrać tych swoich przecudnych sukienek od DKNY w kolorze dojrzałych pomidorów (swoją drogą, tej jesień kolor pomidorowy jest wyjątkowo modny!) i fikuśnych butów od Christophera Kane’a. Aha, i bądźcie grzeczni, pysiaczki!

xoxo
mamba.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
delilah
szejk czekoladowy

Male
Liczba postów: 3546
Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu
Twarz: Heidi Mount
Wiek postaci:: 18
Registration date: 16/05/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 12:43

delilah siedziała w szkole powiedzmy na naa naaa stołówce która wcale nie śmierdziała i przeczytawszy plotki zastanawiała się aczkolwiek na szczęście po cichu czy knock jest biseksualny i elliot swoją drogą też ale zaraz się rozmysliła, skoro knock ma bf i ją jeszcze zdradza... westchnęła głośno i napisała smsa do bijef ale to zaraz bo muszę pokomentować zdjęcia...
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
toulouse
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Female
Liczba postów: 2026
Związany/a z: majlsem ponoć.
Twarz: josefin hedstrom
Wiek postaci:: 19.
Registration date: 02/07/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 12:45

przeraziła się tą całą sprawą z knockiem i bf! i swoim bratem również. poza tym to krótko, nic o niej nie było to dobrze i zamknęła komórę. bo to był sidekick.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
butterfly
leszczu z krainy deszczu

Female
Liczba postów: 2713
Nastroj: fluffy!
Związany/a z: haroldem chyba.
Twarz: jessica stam.
Wiek postaci:: 19.
Registration date: 24/06/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 12:48

bf siedząc pod kocem na kanapie, oglądając powtórki przyjaciół ze swoim makbukiem na kolankach, popadła w jeszcze większą depresję i poszła z tego wszystkiego zrobić sobie kakao....
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Brooklyn
dałn

Female
Liczba postów: 842
Wiek postaci:: 17
Registration date: 01/07/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 12:50

nawet nie wiecie, jak brooklyn się cieszyła, że nie napisali nic o niej!!!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
harold
kocurek

Liczba postów: 816
Związany/a z: bjef
Twarz: louis prades.
Wiek postaci:: 20.
Registration date: 18/05/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 13:06

Knock przeczytał plotki i się trochę zdenerwował no sory... albo jeszcze dodam, że podrapał się po policzku. Dzięki.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
zooey
CHOCO MILKSHAKE

Female
Liczba postów: 1912
Nastroj: pokręcony
Związany/a z: elviiisem.
Twarz: sheila marquez
Registration date: 13/07/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 15:30

otworzyła swój laptop i spojrzała na plotki, właściwie wybuchnęła śmiechem, przewracając przypadkiem kubek z herbatą, siła śmiechu - hm. w takim razie czyżby Paryż z dnia na dzień stał się homo oazą spokoju... so cute, albo też szykuje się zjazd anonimowo pijących matek, czyżby to one zasilały nasz świat w dzieci z zespołem FAS- westchnęła.
zamknęła z trzaskiem laptopa.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Anne
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Female
Liczba postów: 1877
Związany/a z: apollo i jego muzy.
Twarz: miranda kerr
Wiek postaci:: 17
Registration date: 31/05/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 16:31

siedziała przy laptopie i z ciekawości zaglądneła na plo, by dowiedzieć się, co tym razem o niej piszą! a pisali, pisali i to jeszcze takie rzeczy, że w głowie jej się nie mieściło! aż poszła się załatwić ;q.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
LittleNymphet
mario forever

Female
Liczba postów: 1757
Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.
Nastroj: Irradiacja uczuć.
Związany/a z: Tobą?
Twarz: Hayley Williams.
Wiek postaci:: 16.
Registration date: 05/07/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 17:10

I w mig cała zawartość butelki z wodą niegazowaną znalazła się na powierzchni monitora. Aha, wybuchnęła śmiechem, głośnym, szczerym, może trochę kpiącym. - Kogo jeszcze ze mnie zrobicie? - Zapytała tych maleńkich, ciemnych literek. - Tak, teraz pewnie wariatkę, która gada sama do siebie. - Pociągnęła łyk z butelki wspomnianej wcześniej, i zachichotała jeszcze.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Eliza
1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.

Female
Liczba postów: 287
Związany/a z: byciem samą
Twarz: Avril Lavigne
Registration date: 07/07/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 17:26

Przeczytała najnowsze ploty i dostała ataku śmiechu. Ha, ha, grupa wzajemnej adoracji! Nieomal spadła z krzesła ze śmiechu
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Yuki
gosia andrzejewicz

Female
Liczba postów: 274
Związany/a z: sajdkikiem ?
Twarz: lena fuji/ inne
Wiek postaci:: 19
Registration date: 15/07/2008

PisanieTemat: Re: Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.   Czw 17 Lip - 18:33

Uruchomiła laptopa, a że nudziło jej się, to weszła na stronę plotkarską. Jutro wyjeżdżała, więc to była jej jedyna szansa. Ze zdziwieniem przeczytała o sobie i dostała ataku histerycznego śmiechu. Cóż, trzeba pomyślec nad nazwą naszej nibytolesbijskiej grupy.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Jesień nie jest taka przygnębiająca, jak mogłoby się zdawać.

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1