|
| Autor | Wiadomość |
|---|
odette oh haii

Liczba postów: 88 Skąd: suomi. Związany/a z: swoją myszką. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: dziewiętnaście lat. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: odette! Nie 10 Sie - 9:51 | |
| |
|
 | |
adrien dres.

Liczba postów: 249 Skąd: paris Związany/a z: - Twarz: - Wiek postaci:: - Registration date: 14/08/2008
 | Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 12:07 | |
| więc przyszedł w swojej ulubionej, skórzanej kurtce, rurkach z fajnym łancuchem i conversach. nie wiem czy to jest dobre powiązanie, aczkolwiek dajmy na to, że w przypadku adriena wyglądało nieziemsko, on nawet przebrany za clowna wyglądałby niebiańsko, mru. zapukał do drzwi, mając nadzieję, że dobrze trafił i oparł się o ścianę, czekając. miał ochotę na seks. |
|
 | |
odette oh haii

Liczba postów: 88 Skąd: suomi. Związany/a z: swoją myszką. Twarz: josefin hedstrom Wiek postaci:: dziewiętnaście lat. Registration date: 09/08/2008
 | Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 12:17 | |
| odette też, teraz już się lepiej czuła. jej podanie o pracę w air france, zostało rozpatrzone pozytywnie, więc miała pracę, mogła zapłacić zaległe rachunki. póki co płacenie za studia po prostu zignorowała. teraz, mając na sobie ulubioną sukienkę siedziała w salonie i przeglądała wszystkie stare notatki z kursu dla stewardess, bo musiała wszystko sobie utrwalić. usłyszywszy pukanie do drzwi, podniosła się z kanapy i otworzyła, uśmiechając się promiennie do adrję. - czeeee e eść - powiedziała i wspięła się na palce, by pocałować go lekko w prawy kącik ust. to odette, ona nigdy nie była onieśmielona. |
|
 | |
adrien dres.

Liczba postów: 249 Skąd: paris Związany/a z: - Twarz: - Wiek postaci:: - Registration date: 14/08/2008
 | Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 12:19 | |
| nie spodziewał się, że go pocałuje. większość dziewczyn po seksie z nim zachowywała się, jakby nigdy nic między nimi nie zaszło, toteż to byład la niego zaskakująca oraz miła odmiana, że nie będzie musiał się trzepać z tym wszystkim od nowa i wciąż od nowa! pozwolił wejść sobie do środka, zamykając za sobą drzwi. - cześć, cześć - mruknął, zdejmując buty. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 12:29 | |
| czekała, aż właśnie zdejmie buty, a kiedy już to zrobił zaprosiła go do salonu. kiedy przechodził obok, stwierdziła, że jak na faceta, z którym nie chciała mieć większego kontaktu po seksie, przecież zawsze tak było, adrję zbyt ładnie pachnie. póki co jednak, obciągnęła sukienkę, odgarniając włosy za ucho. - napijesz się czegoś? - zapytała, uśmiechając się, bo ona na ogół dużo się uśmiechała. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 12:33 | |
| stwierdził, że chyba już wie, dlaczego go zaprosiła do siebie, chociaż przecież nie miała do niego większych spraw. chciała to po prostu zrobić poraz drugi i tyle, przynajmniej jemu się wydawało tak. no cóż, adrien uwielbiał się dowartościowywać, a teraz miał ku temu okazję. obrzucił jej tyłek spojrzeniem swoich przeprzepięknych oczu, na które leciała połowa paryża. - hm, jeśli masz sok pomarańczowy, to chętnie. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 12:50 | |
| pokiwała głową i kręcąc lekko i instynktownie biodrami, ruszyła do kuchni. wyjęła sok z lodówki i nalała do dwóch szklanek, by wrócić do salonu i postawić je na szklanym stoliku przed kanapą. założyła nogę na nogę i podrapała się po wydepilowanej łydce, spoglądając na adrję. - przepraszam, za moją ostatnią wizytę, adrję. wyglądałam okropnie, no i byłam raczej pijana, ale to wszystko mnie przytłoczyło, jezu. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 13:00 | |
| - w porządku - pokiwał głową, jakoś specjalnie źle się nie czuł z tą jej ostatnią wizytą, w końcu uprawiali ze sobą seks, to wszystko tłumaczy jednym zdaniem, że skoro go uprawiali, adrien nie miałjuż nic do powiedzenia. no, może jedynie to, że raczej chciał to powtórzyć, ale na ten temat się nie odzywał, może była perwersem jedynie po pijanemu. sięgnął po sok, którego upił ze dwa łyki. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 13:16 | |
| no i zonk, bo teraz odette nie wiedziała co ma mówić, najchętniej rzuciłaby się na niego i powtórzyła jej ostatnią wizytę, ale nołłoriz, nie zrobiła tego. usiadła za to wygodniej i przyglądała się swojej małej stopie, mocząc usta w soku. - będę stewardessą - powiedziała w końcu, oblizując wargi. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 13:19 | |
| - o - stwierdził ,unosząc brwi tak fajnie, w lekkim zdziwieniu. nie znał stewardess żadnych jeszcze, a i sam stewardem zostać by nie chciał, uważał po prostu, że ten zawód to coś naprawdę strasznego. no więc mamy drugiego natana ;c. - to, hm, fajnie. - aha, bardzo fajnie. - ja osobiście nie lubię latania. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 13:26 | |
| pewnie był za wysoki na stewarda....................... - ja uwielbiam latać. studiuję coś naprawdę popieprzonego, zootechnika i tylko dlatego, że nauczyciel od biologii mnie lubił. nie wyobrażam sobie robić w przyszłości czegoś, co jest związane z moimi studiami, a latanie zawsze sprawiało mi przyjemność - usiadła na swoich nogach, no wiesz jak, by położyć głowę na oparciu kanapy i palcem wskazującym błądzić teraz po szyi adrję - a ty, co studiujesz? |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 13:31 | |
| - aktorstwo - i tu cię mam, albowiem widzisz, adrię nie studiował medycydny i nie był najwyższym facetem świata, nie grał też w koszykówkę i zadawalał się seksem, nie operując wyższymi uczuciami. - zawsze mnie to kręciło, kiedyś zobaczysz mnie jeszcze w teatrze - mrugnął do niej, nie do końca potrafiąc zignorować jej dotyk na swojej szyi, bo aż musiał się wyprostować, jak to samiec. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 13:37 | |
| to co miał mniej niz metr osiemdziesiąt? :d bo na stjułarda trzeba miec mniej niz metr osiemdziesiąt. - prędzej w kinie, nie chodzę do teatrów. zresztą na kino też nie mam czasu, pewnie teraz tym bardziej nie będę miała. chcę dokonczyc te studia, żeby miec przynajmniej jeden papierek z dziennych, potem może zacznę coś, co mnie interesuje - dmuchnęła świeżym miętowo-pomarańczowym oddechem w ten obszar szyi, który przed chwilą głaskała. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 13:41 | |
| - dla mnie czas znalazłaś - stwierdził z zadowoloeniem, które mogła zobaczyć zarówno po jego uśmiechu jak i usłyszeć w tonie jego głosu, kiedy przysunął się do niej nieco bliżej, by zrobić malinkę na szyi pachnącej miłymi perfumami, pewnie lacoste albo czymś podobnym? |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 14:05 | |
| JACOBS!!! <3 w związku z tym, odette odchyliła głowę do tyłu, by ułatwić adrję dostęp do swojej szyi. cały on, łącznie z zapachem, w którym najprawdopodobniej rozpoznała armaniego, był cholernie podniecający, bardziej niż nauczyciel od biologii, ksiądz i jej były, razem wszyscy wzięci. - więc wykorzystaj to jakoś - odpowiedziała, nachylając się do jego ucha, którego płatek koniuszkiem języka polizała. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 14:26 | |
| dużo nie trzeba było mówić, by adrię połapał się, o co chodzi. w duchu ucieszył się, że miał rację i jednak kobiety są czasem mniej skomplikowane niż mu się wydaje, pewnie za niedługo jednak będzie myślał co innego, ale nieważne. przysunął się bliżej, by teraz przyprzeć ją do oparcia kanapy i wsunąć dłonie pod jej koszulkę na pleckach, po których trochę ją teraz posmyrał. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 14:38 | |
| odette wcale nie jest skomplikowana, bo jest raczej pusta, sori? w każdym razie w seksie akurat wiedziała co trzeba robić, w przeciwieństwie do takiej chemii powiedzmy, więc nachyliła się, by zębami rozpiąć dwa górne guziczki koszuli adrję, bo powiedzmy, że właśnie koszulę miał i pocałować płytko w klatkę piersiową. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 14:47 | |
| klatkę, która była całkiem miła i akutalnie unosiła się dosyć szybko, w sumie coraz szybciej, no patrzcie patrzcie. w jego bokserkach zrobiło się ciasno plus twardo, hyhy, ale nic narazie w tym kierunku nie robił, to głównie przez to, że właśnie jedną ręką podciągał jej koszulkę do góry, drugą wsuwając w jej majtki, ale od tyłu, by pomacać ją właśnie po tyłku. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 14:59 | |
| a potem adrję spierdolil uhu ;d |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 20:38 | |
| stanął więc pod jej drzwiami, zrobił puk puk, stuk stuk, no wiesz i teraz czekał, aż otworzy z dłońmi wbitymi w kieszenie jego rurek. miał na sobie nawet marynarkę, teraz to modne, wyglądał dość porządnie, bo do porzadnej restauracji planował ją zabrać. może potem w związku z tym zrobić mu porządnego loda ;qq;q;q;q;q. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 20:56 | |
| odette była chyba nie w humorze, bo właśnie wróciła z pierwszego lotu, takiego raczej na próbę, bo do berlina, a i tak z milion facetów, zdążyło na głos powiedzieć, jak to chętnie by ją przelecieli. stiułardesy mają przesrane, sama kiedys byłam świadkiem, jak stary, obleśny facet powiedział tak jednej uhu. mimo wszystko, podeszła do drzwi, podziwiaj secik przygotowany na tę okazję ; ). - adrję - uśmiechnęła się, wyraźnie zadowolona z tego, że go widzi, bo ja słucham takich lowe piosenek toteż dzis jestesmy sentymentalni. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 21:03 | |
| - ślicznie wyglądasz - wymruczał jej do ucha, przyciągając ją do siebie praktycznie bez zastanowienia, wyciągając ją tym samym na korytarz, by zatoczyć się z nią lekko na ścianę, do której teraz ją przyparł, przylegając do niej całym ciałem, ale i tak najwięcej biodrami. - nago jeszcze lepiej. |
|
 | |
odette oh haii

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 21:12 | |
| odette nie odette, ale też kobieta i czasem potrzebuje trochę bezinteresownej czułości. nic jednak na ten temat nie mówiła, tylko uśmiechnęła się delikatnie, bo chciało jej się płakać (pewnie słuchała chce tu zostać tak jak ja teraz). - wiem - odpowiedziała w końcu. i w końcu to trzeba jej zmienic awatar, ale powoli. |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Pon 18 Sie - 21:16 | |
| pogłaskał ją jeszcze po policzku, może nawet nieco czułe, by odsunąć się od niej, robiąc krok w tył. wziął ją za jedną rękę, którą włożył teraz pod swoje ramię, uśmiechnął się zadowolony z tego wszystkiego i z całej sytuacji, by wyprowadzić ją z budynku i poszli na kolację i zaczniiiij! wygląda na nim niewinnie... |
|
 | |
adrien dres.

| Temat: Re: odette! Wto 19 Sie - 17:24 | |
| więc przyjechał adrien, a jak jest adrien to z nim i odet, otwierająca pewnie drzwi. adrien wszedł do środka, zsunął butki z nóżek i fikumiku, znalazł się na kanapie nie wiadomo jakim cudem w tak ekspresowym tempie. |
|
 | |
|