| | i'm singing lalalala while you suck on my cock | |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
delilah szejk czekoladowy

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 17:10 | |
| ej ej co byscie powiedzieli na tydzień imprez? przyznam otwarcie, że zgapione z elityrpg ['] świeczka dla niej, ale w sumie ostatnio są okropne nudy. swoją drogą nie teraz, tylko może gdzieś od hmm, poniedziałku? akurat w niedzielę impreza finałowa by była i takie tam.
w każdym razie byłaby taka rozpiska i imprezy tematyczne może też, np
poniedzialek - impreza u xyz, temat: blablabla wtorek - impreza u zyx, temat: albalbalb
etc.
bo skoro już mianujemy się tą zacną 'elitą', to trochę dziwne jest, że nikt nikogo [generalizując] nie zna, a takie imprezy mogłyby się okazać świetnymi integratorami.
okej, więc jezeli się zgodzicie, to potem powiem, od kiedy zbieram chętnych i robię rozpiskę.
KSOŁKSOŁ |
|
 | |
Miuuuuuuuuuuuuccia krakersik.

Liczba postów: 343 Age: 68 Skąd: ghfhgf Ostrzeżenia: 1 Registration date: 27/06/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 17:23 | |
| o, podoba mi się twoje 'związany/a z:' Bardzo twarzowe i zdatne!! |
|
 | |

Liczba postów: 3546 Skąd: pariis Związany/a z: MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz: Heidi Mount Wiek postaci:: 18 Registration date: 16/05/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 17:32 | |
| noo, od razu mi lepiej na serduszku! |
|
 | |
Quarelle bananek

Liczba postów: 1439 Skąd: NYC Związany/a z: ze sobą kurwa.......... Twarz: Elianne Smit Wiek postaci:: 18 Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 18:37 | |
| jestem za i uwaga teraz wykrzykniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111 |
|
 | |
butterfly leszczu z krainy deszczu

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:03 | |
| ja też jestem za zwłaszcza, że w niedzielę wracam:))))))) |
|
 | |
sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:09 | |
| między innymi dlatego napisałam, że od poniedziału, ale nie mów nikomu. |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:11 | |
| [nierginalnie - moje słowotwórstwo] nieoryginalnie, jestem za, ej, też wracam, ale w sobotę.
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Pon 11 Sie - 19:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
 | |
sidney misiaczek.

Liczba postów: 828 Skąd: memfis Związany/a z: swoim ego hahahihi Twarz: imants rozalintskis Wiek postaci:: dziewietnascie Registration date: 09/05/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:16 | |
| |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

Liczba postów: 1912 Skąd: Kanada Nastroj: pokręcony Związany/a z: elviiisem. Twarz: sheila marquez Wiek postaci:: 18 Registration date: 13/07/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:25 | |
| poprawiłam ;x, co prawda usprawiedliwie się, ale mało ambitnie, że nie umiem pisać na tej klawiaturze, bo się przycina. Oprócz tego nie jestem genialna w poniedziałki xP. |
|
 | |
Quarelle bananek

Liczba postów: 1439 Skąd: NYC Związany/a z: ze sobą kurwa.......... Twarz: Elianne Smit Wiek postaci:: 18 Registration date: 03/07/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:27 | |
| po co się tłumaczysz, ja na przykład mam lowe klawiaturkę ale i tak nie umiem pisać : d |
|
 | |
zooey CHOCO MILKSHAKE

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:30 | |
| to raczej marudzenie w moim przypadku xp. |
|
 | |
carmen anna pijak

Liczba postów: 1418 Age: 23 Skąd: londynn Związany/a z: deejmon! Registration date: 14/07/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 19:37 | |
| a mnie nie ma od środy, lalala. znaczy tej następniej chyba. |
|
 | |

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 20:02 | |
| dobra, to teraz mówcie, kto chce robić kiedy imprezęęę, ja zamawiam sobie wtorek, tak więc
poniedziałek - querelle - wtorek - delilah - w rytmie hip hopuuuu! środa - kate - przebrania z epoki czwartek - desire - klimat japoński piątek - sobota - niedziela -
Ostatnio zmieniony przez delilah dnia Sro 13 Sie - 18:39, w całości zmieniany 3 razy |
|
 | |
nadine pokraka.

Liczba postów: 526 Skąd: z szafy Związany/a z: khemkhem Twarz: susan eldridge Wiek postaci:: 17 Registration date: 29/07/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 20:06 | |
| ej, a kiedy na forku jest 17? w poniedziałek? |
|
 | |
sidney misiaczek.

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 20:22 | |
| |
|
 | |
othello rodzynek.

Liczba postów: 268 Skąd: stond. Związany/a z: nikim proszę pani Twarz: nick snider Wiek postaci:: 20 Registration date: 11/08/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 20:53 | |
| no ja też się piszę i normalnie zeżarte od elitki, ale jak ona już umarła no to weźcie, a przynajmniej plotkara będzie miała o czym pisać, nieważne.
zaaaa.. |
|
 | |
sidney misiaczek.

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Pon 11 Sie - 21:03 | |
| no przecież napisałam że ukradłam od nich xd to mówcie propozycje dziewczęta i chłopcy |
|
 | |
susannah 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 551 Skąd: Dublin Wiek postaci:: 19 Registration date: 28/07/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Wto 12 Sie - 8:47 | |
| to póki są wolne terminy to ja nic nie mówię, bo ja nie wiem jak tam w przyszłym tygodniu będę. to znaczy wieczorami raczej tak, jak mnie nikt nie przygarnie, noale. |
|
 | |
Quarelle bananek

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Wto 12 Sie - 10:17 | |
| ja rezerwuję poniedziałek, bo wtedy już chyba patryszja będzie więc nie wiem czy później w tygodniu będę : d a temat wymyślę jeszcze, spokaczento? |
|
 | |

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Wto 12 Sie - 11:48 | |
| |
|
 | |
Keary cze-ko-la-da.

Liczba postów: 218 Skąd: Spain, baby. Hobby: Sport, afery, ble. Nastroj: Czek eet. Związany/a z: Sam ze sobą. ;c Twarz: Fernando Torres Wiek postaci:: 19 Registration date: 06/08/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Wto 12 Sie - 11:49 | |
| |
|
 | |
marquise zwierzak.

Liczba postów: 508 Age: 20 Skąd: brazylia. Nastroj: hi sweet thing. Registration date: 06/05/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Wto 12 Sie - 11:55 | |
| |
|
 | |

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Wto 12 Sie - 12:08 | |
| to bierzcie jakies terminy chłopcy i dziewczęta ;o |
|
 | |
kejt krakersik.

Liczba postów: 315 Skąd: bournemouth! Twarz: giedre dukauskaite Wiek postaci:: 20 Registration date: 12/08/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Sro 13 Sie - 10:10 | |
| moge wziac srode a imprezaaaa!!!!!!! bedzie z przebraniami z epoki! xd bo widzialam ikonke z marjo antonino przed chwila |
|
 | |
desire these shoes suck

Liczba postów: 2193 Skąd: paris baby ! Związany/a z: paolo, si. Twarz: sveva alviti Wiek postaci:: 18 Registration date: 10/08/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Sro 13 Sie - 11:06 | |
| a ja mogę wziąć czwartek. impreza będzie w klimacie japońskim, o. |
|
 | |

Liczba postów: 2713 Skąd: usa. Nastroj: fluffy! Związany/a z: haroldem chyba. Twarz: jessica stam. Wiek postaci:: 19. Registration date: 24/06/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Sro 13 Sie - 18:50 | |
| to ja chcę niedzielę, bo póki co nie mam planów na niedzielę, w razie czego to powiem, cnie, a motyw to te lata osiemdziesiąte, seksy. |
|
 | |
Quarelle bananek

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Sro 13 Sie - 19:33 | |
| okej zdecydowałam się na motyw hawajski : ddddddd |
|
 | |
TIIU trotyl

Liczba postów: 750 Skąd: estonia Związany/a z: sebastję Twarz: ruby aldridge Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 4 Registration date: 29/06/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Sro 13 Sie - 21:09 | |
| sperma surfera i silver pizda jako drinky bezalkoholowe proponuję. pozdro natalie |
|
 | |

| Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Sob 16 Sie - 15:26 | |
| czemu nikt nie robi poterowskiej imprezy? :< |
|
 | |
lowiz Gość
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Sro 20 Sie - 10:18 | |
| |
|
 | |
TIIU trotyl

Liczba postów: 750 Skąd: estonia Związany/a z: sebastję Twarz: ruby aldridge Wiek postaci:: 19 Ostrzeżenia: 4 Registration date: 29/06/2008
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Czw 21 Sie - 10:21 | |
| cielak jest fajny, ten kturego mi kiedys pokazywalas.........................................ten pies................................. |
|
 | |
lowizzz Gość
 | Temat: Re: i'm singing lalalala while you suck on my cock Czw 21 Sie - 19:20 | |
| był  |
|
 | |
| | i'm singing lalalala while you suck on my cock | |
|