|
|
|
| | tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. | |
| |
| Autor | Wiadomość |
|---|
breth kwiatuszek.

Liczba postów: 870 Age: 22 Skąd: lille Związany/a z: anne Twarz: mathias lauridsen Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Wto 12 Sie - 22:54 | |
| - oho, ktoś tu jest śpiący - stwierdził ze śmiechem - dac ci coś do spania? jakąs koszulkę i bokserki? - zaproponował, łapijąc jedną z przygotowanych przez siebie kanapek, której zaraz nie było. breth to facet, oni zawsze potrzebują dużo jedzenia. zaraz sie kładziemy, bo bolą mnie plecy. |
|  | | LittleNymphet mario forever

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Wto 12 Sie - 22:59 | |
| Przetarła oczy, leniwie kiwając głową. - Przynieś byle co. - Poleciła. - Ale nie przesadzaj. - Dodała, zajmując się swoją połową kanapek, ale i tak zjadła mniej, bo miała pomniejszony żołądek, czy coś. Taak, a mnie bolą patrzałki już, znaczy pieką, ugh. - I rano mnie obudź, bo mam o jedenastej spotkanie. - Oczyściła usta z resztek dżemu. I jakaś się taka władcza zrobiła, Matko Boska. |
|  | | breth kwiatuszek.

Liczba postów: 870 Age: 22 Skąd: lille Związany/a z: anne Twarz: mathias lauridsen Registration date: 02/07/2008
 | Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Wto 12 Sie - 23:01 | |
| - okeeej, w porządku. ja mam jutro zajęcia na dziesiątą, więc możesz zostać, a potem hans cię zawiezie na to spotkanie - bo on lubił rano, na uczelnię podróżoać metrem. szczególnie w czwartki, kiedy miał na siódmą dziesięć i nikt nie chodził po mieście. wrócił z polo dieselowym i bokserkami, rzucając tym w sarę - a teraz daj mi chwilę, wezmę prysznic. |

Liczba postów: 1757 Skąd: Druga gwiazda na prawo i prosto, aż do rana. Hobby: Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek. Nastroj: Irradiacja uczuć. Związany/a z: Tobą? Twarz: Hayley Williams. Wiek postaci:: 16. Registration date: 05/07/2008
 | Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Wto 12 Sie - 23:06 | |
| - Nie trzeba, dotrę sama, w sumie to lubię spacery. - Wzruszyła ramionami, odpędzając senność, jak tylko się dało. No, a kiedy poszedł pod ten prysznic, jak stała, tak się przebrała w to, co jej przyniósł, i szybko wyjęła ze swojej torby dwie gumki do włosów, by związać niesforne kosmyki w warkocze, jak co noc. Tak, więc całkiem przygotowana do spania, co z tego, że nieumyta, czekała na kanapie w tym, no, salonie. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Wto 12 Sie - 23:07 | |
| wrócił, świezy i pachnący w samych bokserkach, czyli seksy, bo mathias jest hat i powiedział sarze, że pokój tulus jest na lewo i jakby chciała coś od niego to jego pokój jest na prawo. - dobranoc? |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Wto 12 Sie - 23:11 | |
| Zmierzyła go uważnym spojrzeniem, jakby zrobiła każda dziewczyna na jej miejscu, śpiąca, czy nie, i tylko przeciągnęła się z uśmiechem. - Już tam sobie poradzę. - Zapewniła, bo przecież była zuchem, i tak dalej. - Dobranoc! - Musiała stanąć na palcach, żeby licho musnąć ustami jego policzek, zupełnie niezobowiązująco, i poszła spać. Braaanoc! |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Wto 12 Sie - 23:12 | |
| taaaaaaaak on też, dobranoc! |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Sro 13 Sie - 9:07 | |
| Nie musiał jej budzić, bo sama się obudziła - powiedzmy - i zaraz skorzystała z tych damskich fidrygałek, co to zawsze nosi w torebce, typu dezodorant, szczotka, chusteczki nawilżające, i takie tam. Ach, no i wystosowała do niego prześliczny liścik, w którym podziękowała ładnie za gościnę, oparła o te stare schematy, i jeszcze dodała, że się odezwie. A potem udała w... w siną dal. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 10:21 | |
| okej, więc breth i anne przyszli, a raczej przyjechali z hansem, po którego b zadzwonił. brethowi było dobrze, zupełnie dobrze, toteż przywitał się z ochroniarzami na dole, kiedy szklane drzwi się przed nimi rozsunęły. - jezu, już dawno mnie nie widzieli zadowolonego - stwierdził, kiedy prowadził anne do windy. stanęli teraz przed, by zaczekać, a przyjedzie. |
|  | | Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 10:30 | |
| - mam nadzieję, że teraz będą cię widywać zadowolonego codziennie - powiedziała szczerze, ściskając jego dłoń mocniej, jkaby się bała, że zaraz znowu jej ucieknie. przyglądała mu się z lekkim uśmiechem, tak bardzo brakowało jej tego widoku, jego oczu, ust, nosa, idealnych kości policzkowych, brwi, wszystkiego. teraz będzie mogła gapić się na niego godzinami! widna przyjechała, otworzyła się wleźli i w ogóle. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 10:35 | |
| na szczęście się nie zacięła, chociaż po drodze breth obawiał się o to, że rzuci się na anne, przy pierwszej lepszej okazji, nawet głaskał ją ciągle po prawym pośladku! na szczęście udało mu się powstrzymać. - no, to - otworzył drzwi tak szeroko, że dla odmiany wyjebały w sąsiadującą ścianę - witaj w domu, kochanie. |

Liczba postów: 1877 Skąd: cannes Związany/a z: apollo i jego muzy. Twarz: miranda kerr Wiek postaci:: 17 Registration date: 31/05/2008
 | Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 10:44 | |
| uśmiechnęła się znowu, ale nie tak pogłupawo, jak miała w zwyczaju xd, tylko raczej z symatią, rzucając torebkę pod ścianę i teraz zdejmując buty. - podział obowiązków ustalimy później - powiedziała zdecydowanym głosem, by teraz zamknąć za nim drzwi, jako, że miał chyba zajęte ręce trochę. - bo teraz, hm, teraz mam do robienia lepsze rzeczy - puściła mu oczko nawet. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 10:49 | |
| prawie upuścił jej walizkę z wrażenia, ale nołłoriz, tak się nie stało. uśmiechnął się tylko tak typowo dla bretha i poszedł w stronę sypialni. - wiesz, możesz spać ze mną, chyba, że wolisz w pokoju tuluzy - powiedział, rzucając się na niezaścielone łóżko, żeby zgarnąć z szafki nocnej butelkę przyjaciela danielsa. no cóż, biedny, biedny breth przechodził załamanie nerwowe! teraz znów się podniósł, by ową butelkę zanieść do kuchni. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:01 | |
| - tak, oczywiście, będę spać u tuluzy i żyć w abstynencji seksualnej, poza tym wcale nie mam zwyczaju paradować naga po mieszkaniu... - powiedziała z ironią. - aha, i wcale nie lubię zapachu twojej poduszki! - dodała jeszcze, rzucając się na jego łóżko, które skrzypnęło mocno. wgapiała się przez chwilę w sufit, nie mając zamiaru się rozpakować, bo, jak wspominała, posiadała inne plany. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:03 | |
| - tak właśnie myślałem - krzyknął z kuchni, łapiąc wodę mineralną. wrócił do sypialni stając w drzwiach - to w zasadzie dobrze. bo ja wcale nie jestem na ciebie napalony. wcale. i wcale nie zamierzam cię podglądać pod prysznicem. i wcale mnie nie podnieca to, że leżysz na moim łóżku. wcale, a wcale - powiedział ze śmiechem upijając łyk wody, ale zaraz, odstawiwszy butelkę na bok podszedł do łóżka i zawisnął nad anne, z rękami po obu stronach jej głowy. pocałował ją, namiętnie, sori? |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:12 | |
| - hm, no to się zgadzamy - roześmiała się, układając obie dłonie na jego pośladkach. - naprawdę będziesz mnie podglądał pod prysznicem? - uniosła obie brwi do góry, całkowicie podniecona już całą tą sytuacją i tym, że życie wywróciło jej się o 180 stopni. - jesteś zboczony - poczochrała go po włosach czule. - breth, tak już na poważnie, to teraz nie biorę tabletek, więc wiesz - poinformowała go, na wszelki wypadek, bo nie chciała mieć dzieci przed 25 rokiem życia. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:17 | |
| spokojnie, wujek breth zawsze wie jak sobie poradzić. niechętnie podniósł się z anne, bo właśnie obcałowywał jej piersi albo raczej stanik i bluzkę, czy coś w tym rodzaju. podszedł do komody i wygrzebał z niej paczkę prezerwatyw, rozrywając tak, że wszystkie, prócz jednej spadły na podłogę. trudno. wrócił do anne, wsuwając jej w dekolt sweterka i mówiąc, że to do niej należy, no wiesz, żeby mu założyła, ale to potem, bo dopiero co zdjął owy, różowy sweterek, mniemając, że anne wygląda w nim uroczo! |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:22 | |
| - sądzisz, że jedna starczy? - zachichotała, ale nic już nie mówiła, tylko przyciągnęła go do siebie, by objąć go za szyję i wturlać się na niego, także siedziała na jego biodrach, podwijając jego koszulkę go góry. - chcę być na górze - oświadczyła mu bezprośrednio, bo po prostu takąż to miała potrzebę. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:26 | |
| - sądzę, że nie, ale spokojnie, mamy jeszcze kilka w zapasie - puścił jej oczko, bo tylko na tyle był w stanie, kiedy siedziała wyraźnie w okolicach jego penisa, który domagał się stosunku, co pewnie mogła wyczuć. no cóż. w związku z radami z american pie, starał się myśleć o czymś innym, zupełnie aseksualnym, ale nie mógł, tym bardziej teraz, kiedy wyswobodził jej piersi ze stanika i mógł tylko podziwiać je z dołu. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:37 | |
| oho, ewidentnie wyczuwała, co było dość, hm, miłe? nie, to złe słowo, raczej ekscytujące, co to, to tak! pozbawiła go koszulki, naprawdę fajnie się czując, kiedy tak na nim siedziała. dominowała! hahaha. - ojezu, nie wiedziałam, że kupujesz je hurtowo - parsknęła, calując dokładnie jego lewy obojczyk. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:41 | |
| już mu się nie chciało nic mówiąc, kiedy zdjął spodnie anne i dzieliły już ich tylko bokserki jego plus jej stringi, więc raczej niewiele. zaśmiał się, zrzucając ją z siebie, bo sori, był facetem i serio wolał dominowac, więc teraz, rozerwał jej stringi, bo zwykle to robił i wszedł w nią mocno, bo skoro etap delikatności mieli za sobą... .... . . |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:44 | |
| kompletnie ją zaskoczył, ale tak raczej bardziej pozytywnie, potem będzie mu się pluła o to, że nie była na górze! westchnęła cicho, potem wzdychanie przerodziło się raczej w sapanie, aż w końcu wiesz co? przejechała mu paznokciami po plecach xdxd, dokładniej to po rzebrach ale nie aż tam jakoś krwawo, tylko tak jakoś, bo przeżywala uniesienie. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:46 | |
| on też, tym bardziej, że posował anne raczej ostro, więc sapał gdzieś w jej szyję, muskając ją płytko spierzchniętymi ustami. kiedy zupełnie przyjemnie doszedł, opadł obok by przypadkiem jej nie zgnieść i już całkiem spełniony, oddychał do poduszki, bo leżał na brzuchu, więc mogła podziwiać jego zajebiste, mathiasowe pośladki, wcale nie blade. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:50 | |
| ojezu, a ja mam taką białą dupę teraz, że aż szok xd. nie mogła się powstrzymać i klepnęła go w pośladek po lewej, czyli ten, który znajdował się bliżej niej, bo była zbyt leniwa, żeby sięgać do prawego. - jesteś niedooooobry - westchnęła, muskając ustami jego ramię, kiedy mówiła. mial słonawą od potu skórę, jak zdążyła zauważyć. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:56 | |
| ale miał za to miłe ramiona. no cóż, przekręcił się na bok i przyciągnął anne do siebie, by nachylić się i pocałować jej obie piersi. oczywiście nie za jednym razem, tylko kolejno. - dlaczego tym razem? - zapytał, opierając głowę gdzieś w okolicach jej serca, by posłuchać jak bije. ja mam opaloną, bo chodzę na solarium :d. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 11:58 | |
| biło zdecydowanie szybko, bo po pierwsze, zmęczyła się trochę, a po drugie sama jego obecność tak na nią wpływała. - bo miałam być na górze, a to dla tego - mruknęła, bawiąc się jego włosami. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:05 | |
| - okej, następnym razem będziesz na górze. na górze, z boku, na dole, gdzie będziesz chciała. poza tym, mam takie pragnienie, żeby kochać się z tobą na plazy, ale póki co nie powinienem wyjeżdżać z paryża. ty też, bo musisz godzić do szkoły i w ogóle - wstał, by znaleźć swoje bokserki i teraz gwiżdżąc podszedł do okna i je otworzył. wyjął też papierosy, bo papieros po dobrym seksie jest wazny! |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:12 | |
| - ojezu, na plaży? - powiedziała tak bardziej do siebie, wstając również i podchodząc do niego i wyciągając rękę po papierosa, bo również miała ochotę zapalić. - na ferie zimowe możemy się wybrać gdzieś, gdzie będzie ciepło. oboże, breth, hm, byłbyś w stanie mi... hm... nieważne - zaczerwieniła się, dochodząc właśnie do wniosku, że jest zboczona ;q |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:24 | |
| - no dokończ i spadaj, ty nie palisz - powiedział, zaciągając się i wydmuchując dym za okno. na dworze było raczej zimno, ale on był pozytywnie naładowany, pozytywną energią, związaną z całym obrotem sprawy. spojrzał na zegarek - no mów, pójdziemy gdzieś na obiad, co? jestem głodny, nawet mam ochote na pizzę, huh? |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:32 | |
| - nie, już ci nie powiem - prychnęła. - bo nie chcesz mi dać papierosa! - dodała, odchodząc gdzieś do łóżka, by poszukać swojej bielizny, ale z końcowego rozleniwienia zakopała się w kołdrze. - hm, możemy pójść na pizzę, mam ochotę na taką chilli - stwierdziła, obserwując jego sylwetkę. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:34 | |
| - to się do ciebie nie odezwę - pokazał jej język i wyrzucając papierosa za okno, zamknął je i poszedł do salonu, gdzie znalazł też portfel, łał, brawo breth. i nie wiem co dalej, jezu bo sprzatam i sie pakuje, daj mi chwile. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:41 | |
| - właśnie się odezwałeś - mruknęła, rejestrując właśnie, że zostawił papierosy razem z zapalniczką na parapecie, także zarzuciła na siebie jego koszulkę i szybko dorwała się do fajek, podpaliła sobie jedną i stwierdziła w duchu, że breth nie ma prawa zabronić jej palenia, zwłaszcza wtedy, kiedy on sam palił. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:44 | |
| ale on jest dorosły : / breth wrócił, już w pełnym umundurowaniu, które widzimy na załączonym obrazku i wsunął portfel do kiszeni, by podejść do anne i zabrać jej marlboro. - nie będziesz paliła, to szkodzi zdrowiu i cerze. w wieku dwudziestu lat będziesz miała pomarszczoną twarz, chcesz? jesli ci to nie odpowiada, to ja też rzucę - JASNE, on był uzalezniony od fajek, ale ewentualnie mógł się tak poświęcić dla anne, którą właśnie objął jedną ręką, przejeżdżając wzdłuż jej krzyża. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:53 | |
| - jezu, breth, nie bądź nadopiekuńczy i przyznaj się, że paliłeś papierosy przed osiemnastym rokiem życia - pacnęła go w czułko delikatnie. - ponoć papierosy obniżają potencję. ale przy twojej to chyba niemożliwe, nawet jak spadnie to i tak będzie wyższa od przeciętnej - roześmiała się, obejmując go ręką w pasie. - bożeeee, no DAJ MI TEGO PAPIEROSA. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 12:59 | |
| zaśmiał się i już skierował papierosa w stronę przyjemnych warg anne, kiedy zabrał go i wsadził sobie do ust. zaciągnął się, dopalając tym samym do końca i wyrzucił przez okno, razem z całą paczką. - od dzisiaj nie palimy, kochanie - powiedział, czując się trochę dumny, ze względu na jej słowa o potencji. pocałował ją za to nawet zupełnie namiętnie, głaskając po tyłku kciukami obu rąk, a zaraz poszedł do łazienki, bo chciał umyć jeszcze zęby, o czym ją poinformował. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 13:20 | |
| - i tak umrzemy, a tobie i tak spadnie w końcu potencja, a ja i tak się pomarszczę. prędzej czy później - stwierdziła jakże optymistycznie, by teraz w samej bieliźnie przejść do łazienki i zapytać się go czy znajdzie się dla niej jakaś wolna półka, bo przecież musi się gdzieś podziać. stwierdziła też na glos, że podobają jej się jego bokserki, że jest bardzo seksowny i podniecający, a na koniec dodała, że muszą kupić papierosy! xddd |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 13:25 | |
| - aaaa a a a już rozumiem, tymi wszystkimi komplementami chcesz mnie po prostu przekupić, żebym pozwolił ci palić i wcale tak nie uważasz! - udając oburzenie wypluł pastę do zlewu, by zaraz tez wypłukać usta - zapomnij, mała! odsunął się na bok, by zabrać swoją maszynkę philipsa i szampon z jednej z półek i powiedział, że może tutaj. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 13:34 | |
| - nie powiedziałam, że tak nie uważam - zaprzeczyła bez zastanowienia i całkiem szczera to była wypowiedź. zmierzyła go wzrokiem, jak zwykle zatrzymując wzrok na jego kroczu i stwierdzając, że mają sporo do nadrobienia. nie tylko w związku z jego kroczem, ale w ogóle. - jesteś najbardziej podniecającym facetem, jakiego moje oczy widziały - wymruczała, zarzucając mu teraz ręce na szyję. - ale nie jesteś w stanie zabronić mi palenia, kotek. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 13:37 | |
| - ja jestem gotów się poświęcić i rzucić palenie, żebyś ty nie paliła. bo to naprawde kurewskie. zobacz, palimy teraz, kiedy mamy po kilkanaście lat i jak tak dalej pójdzie, to jako osiemdziesięciolatkowie będziemy siedzieć w bujanych fotelach przed kominkiem i palić papierosy. poza tym papierosy śmierdzą, jezu, nie palmy - breth podchwycił ją w talii, drapiąc delikatnie po nerkach i przytulił się do jej ramienia. naprawdę nie chciał żeby palili :c! |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 13:43 | |
| - no dobrze - zgodziła się w końcu, nie ukrywając niechęci, którą darzyła ten pomysł. - i tak nie palę tyle co ty, nie chcę, nie muszę, z naszej dwójki to ty będziesz miał prawdziwy problem, nie ja - wzruszyła ramionami, wtulając się w niego mocno. - tak mi z tobą dobrze - wyszeptała mu na ucho w przypływie czułości. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 13:47 | |
| uśmiechnął się, muskając ją w gładkie czółko. jemu też było zupełnie dobrze, czuł się spełniony, miał w ramionach dziewczynę, którą kochał, nic więcej do szczęścia nie potrzebował. no może trochę jedzenia, ale tylko trochę, junoł, to facet, któremu burczało w brzuchu. - idziemy do pizza hut? no i potem robimy to, na co masz ochotę - powiedział, zadowolony, drapiąc się po brzuchu. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Czw 14 Sie - 13:50 | |
| no, ale potem anne poszła się uczyć, bo odkryła, że ma jutro spr z francuskiego (polskiego, pfpf), a pice zamowili do domu!
Ostatnio zmieniony przez Anne dnia Pią 15 Sie - 12:06, w całości zmieniany 1 raz |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 12:00 | |
| siedziała na łóżku, oparta plecami o ścianę i z podkurczonymi nogami, do połowy przykryta kołdrą w taki dziwny sposób, że prawie całą zabrała brethowi. pisała semseksy, kątem oka obserwując jego klatkę piersiową, którą wielbiła ponad życie. nie chciała go budzić, bo miała wrażenie, że będzie źle, kiedy sobie przypomni, że nie poszła do szkoły czy coś. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 12:38 | |
| .....a breth na uczelni. no trudno. w każdym rzie wstał, bo kiedyś trzeba było. ale nie to, że się podnosił, po prostu otworzył obie powieki, by zobaczyc co się dzieje. uf, anne była obok, wczorajszy dzień na szczęście nie był tylko snem. ułożył rękę na jej udzie, uśmiechając się pogodnie. - czeeeee e e e e e eeść. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 12:42 | |
| odwzajemniła uśmiech, czując całkiem miłe ciepło rozpływające się po jej ciele, które towarzyszyło zawsze jego dotykowi. szczerzyła więc przez chwilę zęby, żeby w końcu nachylić się nad nim i krótko musnąć jego usta, układając przy tym dłoń na jego klatce piersiowej, takie akurat miała pragnienie, no wiesz, dotykać jego klaty. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 12:48 | |
| breth uśmiechnął się do ust anne, które zawsze i niezmiennie smakowały tak samo. a uwielbiał ich smak, że tak dyskretnie zaznaczę. przesunął rękę wyżej, ale nie dotarł jeszcze do krocza, nołłoriz. - jak ci się spało? czemu nie jesteś w szkole? - może on trochę zbytnio się tym przejmował, ale po prostu się martwił, wybaczmy mu. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 12:53 | |
| - och, jaki ty jesteś romantyczny - wymruczała z przekąsem, sadowiąc się na nim okrakiem, dokładniej to centralnie na jego męskości. przepraszam za nią, ale czemu miałaby być w szkole, skoro równiedobrze mogła z nim uprawiać dziki seks? to znaczy, to są jej myśli, nie moje! ułożyła teraz obie dłonie gdzieś na jego brzuchu, spoglądając na niego wyzywająco, hr. |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 13:04 | |
| |
|  | | breth kwiatuszek.

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 20:37 | |
| jak mniemam, brethan stał nad swoją walizką może samsonite, bo te vuittona wydają mi się takie damskie i wrzucał kolejno bokserki; począwszy od jego ulubionych w gwiazdki, przez takie ze spondźbobem, skończywszy na mikołajkowych! - anne, pośpiesz się - zawołał do garderoby, w której jego dziewczyna, dopiero co zdązyła rozpakować ubrania, a już musiała chować z powrotem. |

| Temat: Re: tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. Pią 15 Sie - 20:40 | |
| - i tak nie mam tego dużo. nie aż tak dużo - dodała pod nosem, wrzucając wszystkiego po trzy pary i tylko czasem zerkając na tyłek bretha, bo akurat miala dobry widok. - okej, w cannes jest ciepło czy zimno? - zapytała, zastanawiając się, czy wrzucić jeszcze jeden sweter. |
|  | | | | tuluzy i bretha, bretha i tuluzy. | |
|
| | Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|