|
| Autor | Wiadomość |
|---|
tommy maluszek

Liczba postów: 18 Skąd: nowyjork. Związany/a z: kejmi czasami! Twarz: czejs! Wiek postaci:: 19. Registration date: 18/08/2008
 | Temat: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:07 | |
| kroplą deszczu namaluję cię.........................................jezu, strasznie mi smutno. :c ale tomjemu bynajmniej nie było, miał przy sobie kobietę, którą kochał, tylko jeszcze nie do końca przyswoił tę myśl. a przynajmniej było mu łatwiej teraz, kiedy cammie była obok i mógł zupełnie bezinteresownie ją wąchać i w ogóle. - wejdź - polecił jej, kiedy już otworzył drzwi. z trudem powstrzymał się od rzucenia nad nią i przelecenia. był grzeczny! |
|
 | |
cammie maluszek

Liczba postów: 18 Skąd: skąd. Związany/a z: kim kolwiek ♥ Twarz: blejk Wiek postaci:: 19 Registration date: 18/08/2008
 | Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:11 | |
| -czuję perfumy grejs! - rzekła, przechodząc przez próg i marszcząc nos. zrzuciła z ramion płaszcz - to jakaś marna podróbka gucciego, luccie enjoy me - zerknęła na tomiego, dając mu ten wykład o perfumach i powiesiła swoją kurtkę na wieszaku. |
|
 | |
tommy maluszek

Liczba postów: 18 Skąd: nowyjork. Związany/a z: kejmi czasami! Twarz: czejs! Wiek postaci:: 19. Registration date: 18/08/2008
 | Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:21 | |
| - to chyba jesteś przewrażliwiona, bo grace tutaj nigdy nie było - odpowiedział luźno i zdjął swój płaszcz, by zaprezentować się przed cammie jedynie w blękitnym polo hilfigera, bo wszyscy go kochamy. zdjął również buty, bo nie będzie niepotrzebnie brudził, by podejść do cammie i ująć jej małą dłoń w swoją raczej większą. nachylił się i wyszeptał jej do ucha, że ją pragnie :c. |
|
 | |
cammie maluszek

Liczba postów: 18 Skąd: skąd. Związany/a z: kim kolwiek ♥ Twarz: blejk Wiek postaci:: 19 Registration date: 18/08/2008
 | Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:29 | |
| co było na tyle słodkie w jego wykonaniu, że ugięły się pod nią kolana. -oh, thomas - mruknęła i przysunęła się do niego, splatając ręce na wysokości jego nerek. sori, ale thomas kojarzy mi się tylko z moim tomaszem, może to ten sam!?!!!! objęła go więc i pocałowała w jeden i drugi kącik ust - w życiu nie byłeś taki romantyczny. jesteś chory? masz gorączkę? - droczyła się z nim. |
|
 | |
tommy maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:39 | |
| - ale jestes milutka - stwierdzil z przekąsem i objął ją w talii, by przełożyć sobie przez ramię - za karę wypierdolę cię przez balkon - powiedział ze śmiechem i nawet szybkim krokiem ruszył w stronę wcześniej wspomnianego balkonu. mówił serio! |
|
 | |
cammie maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:46 | |
| -ej, tylko żartowałam. tommy kurwa puszczaj! - wierzgała nogami i wcale nie było jej do śmiechu, bo skąd mogła wiedzieć, że tommy nie jest pod wpływem alko albo narkotyków i faktycznie jej nie wyrzuci? xddd no dobra poniekąd się z tego śmiała, ale ryzyko zawsze istniało - frajerze, noooo! |
|
 | |
tommy maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:55 | |
| a on już otworzył balkon i stanął przy barierce. - nieładnie, nieładnie, cammie - powiedział i wolną ręką klepnął ją w tyłek - to za to, że się ze mnie śmiejesz - powtórzył klapsa, może nawet mocniej - a to za tego frajera. będziesz grzeczna? - zapytał i wychylił się w przód, chcąc ją nastraszyć, ale przecież by jej nie wyrzucił, on jest nienormalny, ale nie psychicznie chory. |
|
 | |
cammie maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 21:58 | |
| no wiesz nigdy nie wiadomo co może stać się z człowiekiem wdychającym non stop spaliny samochodowe i inne świństwa unoszące się w powietrzu. objęła go mocniej za szyję i przylgnęła do tomiego najbardziej jak to tylko możliwe, co w zasadzie sprawiało jej przyjemność. -zawsze jestem grzeczna, święty mikołaju! |
|
 | |
tommy maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 22:10 | |
| - okej, będę miał cię jeszcze na oku, dziecko - powiedział ze śmiechem, bo to wszystko było strasznie śmieszne, by ostrożnie postawić cammie na podłodze - ale jesteś ciężka - stwierdził pocierając dłońmi i nadal się do niej uśmiechając - grubasie - bo to dzień krejzoli, ale cammie nie była gruba. |
|
 | |
cammie maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 22:25 | |
| -bo noszę nasze bliźniaki! - zawołała mu do ucha, łapiąc za rękę i kładąc na swoim płaskim wręcz zbyt chudym brzuchu - co ty na to, dżolero? - bo zawsze bawiło mnie to słowo więc postanowiłam go użyć. cammie masowała swój brzuch jego dłonią odczuwając przyjemność z tym związaną. |
|
 | |
tommy maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 22:41 | |
| - szkoda, że nie czworaczki - prychnął, nawet nie chcąc sobie wyobrazić, co to by było gdyby cammie była w ciąży. pewnie nie mógł by nawet uciec, bo rodzice by go opierdolili. no cóż. poczuł, że trzeba zmienić temat - chodź, bo tutaj jest zimno, jeszcze poronisz i co to będzie...... - pokręcił głową z udawanym przejęciem i wciągnąl camille do środka. |
|
 | |
cammie maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 22:46 | |
| -i będzie zonk! - wskoczyła na niego, oplatając nogami w pasie i po chwili stała z powrotem na ziemi, takie z niej było energiczne dziecko - jestem głodna tommy - marudziła, targając go za koszulkę. |
|
 | |
tommy maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 22:57 | |
| - ja też, możemyy ugotować zupę pieczarkową, dziś kupiłem pieczarki i to tyle, bo chleb chyba zaczął żyć własnym życiem - wzruszył lekko ramionkami i ustawił jakąś muzykę, taką krejzolską ; ) |
|
 | |
cammie maluszek

| Temat: Re: tomasza apartament : ) Pon 18 Sie - 22:57 | |
| a ona poszła do jego łóżka i zakopała się w pościeli, mówiąc że jednak nie jest głodna tylko śpiąca. |
|
 | |
|