|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
mariette słoneczko.

Liczba postów: 893 Skąd: waszington Związany/a z: ! Twarz: Vanessa Hessler Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 2 Registration date: 13/06/2008
 | Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 15:53 | |
| usiadła na skraju łóżka, po tym oczywiście, jak przeszła do sypialni, by oberwować jego poczynania z lekkim uśmiechem na bladoróżowych ustach. - mówiłam tylko, że ubrania mi wyschły - powtórzyła więc, czekając niecierpliwie, aż się ubierze. |
|
 | |
diego ko-rek.

Liczba postów: 99 Skąd: barcelona. Twarz: daryl fox-huxley Wiek postaci:: 20 Registration date: 20/08/2008
 | Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 15:59 | |
| pokiwał głowa, by wsunąć na tyłek spodnie, wybrał jednak od garnituru. czekał teraz aż przyniosą mu koszulki, rozkladając się wygodnie nad mariette, to znaczy wisiał nad nią okrakiem, żeby jej nie zgnieść, czy coś takiego. aha, nie mówił nic, bo robił jej malinkę. |
|
 | |
mariette słoneczko.

Liczba postów: 893 Skąd: waszington Związany/a z: ! Twarz: Vanessa Hessler Wiek postaci:: 18 Ostrzeżenia: 2 Registration date: 13/06/2008
 | Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:02 | |
| - kurczęęę, nie rób mi malinek ;c - powiedziała z miną wskazującą na oburzenie, bo gdy ktoś jej robił malinkę, czuła się, jakby oznaczał ją jako swój teren czy coś w tym stylu, tak więc teraz użyła całej swojej siły, by zrzucić z siebie diego i wylądować na górze, opierając brodę gdzieś na jego klatce piersiowej. |
|
 | |
diego ko-rek.

Liczba postów: 99 Skąd: barcelona. Twarz: daryl fox-huxley Wiek postaci:: 20 Registration date: 20/08/2008
 | Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:07 | |
| malinki sa krejzolskie, ostatnim razem w londą chodziłam przez cztery dni z wypudrowaną szyją, hehe. - a ty mi wczoraj zrobiłaś, hęę - rzucił oskarżycielsko, odchylając głowę do tyłu, by pokazać mariette malinkę, którą mu wczoraj zrobiła. ale jakoś nie miał jej tego za złe, cicho, nie wiem nawet co on studiuje, ale jak teraz pokaże się na uczelni. |
|
 | |
mariette słoneczko.

| Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:10 | |
| - ale to nie było specjalnie - skłamała, bo właśnie wczoraj, o godzinie trzeciej w nocy, po ostrej serii kamasutry xdddd, naszła ją ochota na zrobienie jemu malinki. nic jednak już nie mówiła, tylko musnęła ustami to właśnie miejsce, gdzie widniała malinka. - bedziesz sobie pudrował - zachichotała jak głupek. |
|
 | |
diego ko-rek.

| Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:13 | |
| - myślisz, że używam pudru? - uniósł rozbawiony obie brwi do góry i zrzucił mariette z siebie, bo ktoś zapukał, koszulki przyszłyyy|!!!!!!!!!!!!! podziękował kobiecie prezentacyjnym uśmiechem, by teraz wciągać na siebie błękitne polo, jego ulubione, swoją drogą. |
|
 | |
mariette słoneczko.

| Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:15 | |
| - nie, nie to miałam na myśli - pokręciła głową i nawet nie kłamała, bo raczej nie wyglądało na to, żeby go używał. - ładnie ci w tym niebieskim - stwierdziła, podchodząc do niego, by poprawić kołnierz jego polo i cmoknąć go zaraz w brodę. - jedziemy? |
|
 | |
diego ko-rek.

| Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:18 | |
| - mhm, jedźmy, dam znać tylko tym na dole, że mają przywieźć mój samochód z parkingu - i to też zrobił, chwilę później prowadząc dumnie mariette korytarzem, do windy. kiedy już się w niej znaleźli, przyparł ją do ściany, by zacząc całować, bo całowanie marjety równa się przyjemność. wolną ręką, tą którą jej nie obejmował, wsunął w marjetowe krocze, mrr. |
|
 | |
mariette słoneczko.

| Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:22 | |
| - uhm, kto cię tego nauczył? - wymruczała, delikatnie smyrając jego kark i niespecjalnie troszcząc się o to, że ktoś może ich tu zobaczyć, bo to nie ona z ich dwojga byłaby spalona, nie ona tu w końcu mieszkała. zamiast sie stresować, pocałowała go, przesuwając językiem po jego podniebieniu. |
|
 | |
diego ko-rek.

| Temat: Re: apartament diego. Pią 22 Sie - 16:24 | |
| a potem nie wiem zjechali na du i on ją zawius i coś tam bo ja idę, nie. |
|
 | |
|